Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem is frissült a Chrome és van amit nem teljesen értek.
Eddig ha értesítés jött, akkor egy piros pötty jelent meg a fülön, ahogy a 4. fülön is látszik, most egy kék is megjelent, amit nem tudok értelmezni.
Valaki tudja, hogy mi lehet ez?
-
Vasinger!
nagyúr
Miért felejti el csak úgy random a Chrome néhány automatikus kitöltési helyet és jelszót? Teljesen random csinálja. Szinkronizálva van ugye e-mail címemmel minden, ami több eszközön is be van jelentkezve.
Ezt az undorító könyvjelzőkezelőt nem lehetne valahogy visszavarázsolni? Hánynom kell tőle, annyira nem esik semmi se kézre, de tényleg.
-
Vasinger!
nagyúr
Frissítés óta azt csinálja a Chrome, hogy YT videók közben egyszer csak lefagy. De úgy, hogy nézi az ember a videót és a videó kezelőszervei teljesen eltűnnek, nem reagál ha odaviszem a kurzort. Csak F5 után jó megint 1-2 percig. Ez mitől lehet?
-
Vasinger!
nagyúr
Ismer valaki olyan tweeket, trükköt amivel növelni lehetne a Chrome teljesítményét? Tehát hogy több szálat/memóriát/GPU-t használjon, magasabb prioritást kapjon, ne korlátozza az energiatakarékosság és hasonlók.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vgyuri #14771 üzenetére
Közhely, de: Utólag mindenki okos. Korábban én is leírtam, hogy backupoltam a Chrome mappáját, csak most épp úgy jött ki a lépés, hogy az utolsó nincs meg, ami kéne. Ha visszajönnek a jelszavak nekem is az lesz az első, hogy elmentem mindet valami felhőbe.
Faterkam:
Azért több verziónyi időt nem szívesen várnék meg... Az a gáz, hogy hírt se láttam róla, hogy mitől van ez a hiba, vagy hasonlók, vagy egyáltalán dolgoznak e rajta.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Faterkam #14769 üzenetére
Üdv a klubban..
Kajak fizetnék már valakinek, hogy visszakapjam a jelszavaim, mert elég idegesítő
Új krómverzsön mikorra várható? Abban van az utolsó reményem, aztán jöhet a gyalulás és áttérés Firefox-ra.
ui.: Félelmetes ilyet leírni, mint az előbb, egyik elég nagy Chrome fan voltam/vagyok, de ez...ez kiüti az biztosítékot nálam is.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Pszihonaranc #14754 üzenetére
Csak egy tipp, de az alapbeállítások használata nem segít?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz spammer #14751 üzenetére
Nem nagyon világos, hogy a JS ki-be kapcsolása mitől segítene. Kifejtenéd?
De kipróbáltam és nem nagyon segített.
Ez valami felhőbeli gond lehet, de már semmit se tudok. A felhőben ott van a 300 megjegyzett jelszavam, ezt meg is néztem, persze a jelszavakat nem írja ki. De maga a jelszó szinkronizálás és jelszó mentése nem működik.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz djyuri #14749 üzenetére
Természetesen én sem vagyok hülye és felkészülök az ilyen esetekre, de mennyire körülményes mindig beírni azt az X karakter hosszú kombinált jelszót mindig, mert a világ leghatalmasabb böngészője egyszerűen nem tudja megjegyezni? Ha ezt valakinek elmesélném, csak röhögne egyet, hogy ilyen megtörténhet..
Én is bízom, hogy hamarosan orvosolni fogják, vagy záros időn belül a rókára fogok áttérni, akármennyire nem szeretném ezt.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz spammer #14746 üzenetére
Ha ez tömegesen előjött sok embernél, akkor teljesen felesleges újratenni meg hasonlók. Én kipróbáltam virtuális gépről, ott se szinkrózza a jelszavakat. Ez pedig minden, csak nem kis hiba. Nem, egyszerűen nem értem, hogy a Google hogy-hogy csak így ül az ülepén és nem csinál semmit. Még egy hírt se ad róla, hogy lesz rá a megoldás, vagy hogy elismerjék.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz spammer #14741 üzenetére
Persze, utólag már én is könnyebben gondolkodok, annó mentettem a jelszavaimat, sőt idáig is csináltam local backupot, de persze hogy pont most lett letörölve a legutolsó backup helyhiány miatt, mert úgy is ott a felhő
De az még a kisebbik gond, hogy elfelejtette a jelszavaimat, de már hiába jegyeztetem meg vele, nem szinkrózza fel az Istenért sem.
-
Vasinger!
nagyúr
Senki semmit nem talált erre a jelszavas problémára valamiféle megoldást vagy hírt? Még google-ban se találni semmit se erről, pedig nem egyedi eset ahogy olvasom itt.
Elég gáz így a jelszavaim nélkül lenni, jó lenne mihamarabb visszakapni őket.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz djyuri #14709 üzenetére
Neked legalább megvannak másik gépen a jelszavak, nekem még ilyen lehetőségem sincs, sőt még ciril betűs jelszavam is van/volt. Tehát nagy sz@rban vagyok, ha valami gáz van.
Van egy érzésem, hogy ez valami globális probléma, de jó lenne egy gyors megoldást találni rá...
-
Vasinger!
nagyúr
Ha visszaolvastok 3 jelszómentéssel kapcsolatos probléma merült fel az utóbbi hszekben, szerintem itt globális probléma lesz...
Nagyon remélem, hogy nem a google szerverét törték fel és valami baj van a jelszavakkal...
djyuri:
Olvass vissza kb. 5 hsz-t és láthatod, hogy nálam is ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Mióta lefrissítette ezt az új Chrome-t a böngésző, azóta a rendrelés elég lassúcska. Görgetés közben pl. PH!-n látom a kis szürke kockákat ami azért elég vicces így 2013-ban.
Ki mi tud erről? Mitől van?
Nem valami GPU gyorsítással kapcsolatos dolog ez?
-
Vasinger!
nagyúr
S.O.S.
Chrome-ban átállítódott az alapértelmezett profilom. Hogy lehetne visszaállítani a régit?
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudna valaki segíteni, hogy azt miért csinálja a Chrome, hogy ha néha megnyitok egy linket, akkor nem a link tartalma jelenik meg, hanem az előző oldalé. Tehát megnyitom Chrome témát a főoldalról egy új fülön és az új fülön a főoldalt látom. Nagyon-nagyon idegesítő dolog, sokszor előjön. Mitől lehet ez?
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Ramdisk-re akarnám átrakni a Chrome-nak a gyorsítótárát. Hogy lehetne ezt megoldani, hogy ne kelljen átpakolni a több gigás google mappát ramdiskre? Mert azt megoldottam, hogy a parancsikonnak átírtam a cél útvonalát így: C:\path-to-chrome-executable\chrome.exe --user-data-dir=c:\some-directory-here
De ezzel az a baj, hogy nem jegyezte meg a profiljaimat ugye.
Tudna valaki segíteni?
Azt valaki tudja, hogy a C:\Users\Felh. név\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache mappa tartalmát kitörlöm, akkor az mennyire baj? Mi van benne?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudtátok hogy a Gmail levélfigyelő bővítmény miért nem frissül? Tehát nem írja ki, hogy valóba mennyi levelem van, csak ha újraindítom a böngészőt.
Régebben ahogy megnyitottam egy olvasatlan levelet már egyből reagált is.
Azóta van, mióta 2 gépről is használom ezt.
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudjátok miért szaggatnak a flash tartalmak Chrome-ban? 21-es van fent.
Legjobban a Youtubenál jön elő, felbontástól függetlenül leesik az fps szám a videók alatt.
Egy Dell Latitude E6430 notim van: i5 3320M 2.6 GHz, 4 GB 1600 MHz DDR3, Nvidia NVS 5200M és Intel HD4000-es VGA-k.
Most itt érdemes bekapcsolni a hardveres gyorsítást vagy sem?
Shockwave pluginok közül nem kéne valamit letiltani vagy ilyenek?
Ennek a vasnak bírnia kéne a FULL HD videókat is, nemde?
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Miért nem szinkronizál rendesen a Chrome? Tehát most egy új gépre feltettem a Chromeot ott is bejelentkeztem és szinkrózom ugyanazzal a fiókkal mint eddig a másik gépen, de a bővítmények fele nincs rajta az új gépen.
-
Vasinger!
nagyúr
Új laptop 2 vga-val. Egy integrált Ivy Bridge másik Nvidia dedikált. Feltettem mindkettőhöz a drivert, meg úgy mindenhez, de a youtube nem akar működni rendesen.
Amikor megnyitok egy youtube linket mondjuk fb-ről vagy gmail-ről egy üres ablak jön be, de semmi más nem akarja betölteni. Inkognító módban is néztem, ott a Shocwave plugin állt le.
Ha nagy nehezen be is jön az oldal, akkor a videó helyett egy fekete ablak van.Mit kéne esetleg beállítani chromeba vagy máshol?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
A következőt meg lehet valahogy csinálni?:
Van 2 számítógépem:
- Laptop 1600*900-as felbontással.
- Asztali: FULL HD-val.Nahmost mindkettőn fent van a Chrome, de a könyvjelzők nem férnek ki a kisebb kijelzőn. Tehát ott más sorrendet kéne kialakítani, kiszednék párat, viszont az asztalin szeretném, ha minden ugyanúgy maradna. Ezt meg lehetne valahogy oldani úgy, hogy a szinkronizálás bekapcsolva maradjon?
-
Vasinger!
nagyúr
A vaterás bugra mi a megoldás? Elvileg valami scriptet kell letiltani de nem találtam meg melyiket és hogyan.
-
Vasinger!
nagyúr
Ilyet miért csinál a chrome? Általában akkor van ez, ha elmenti a lapokat miután becsukom a Chrome-ot és újra megnyitom.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz hackeeeee #11166 üzenetére
Hát az meg nem nagyon fog menni, mert teljesen véletlenszerűen megy el a net, nem túl sűrűn és annyi ideig modemről nem tudnék lenni, mert a család többi tagjának is kellene a net.
Hát nem tudom, kicsit fura, én inkább Windowsos problémát érzek, hogy nem kéri le megint a friss DNS adatokat a routertől...
-
Vasinger!
nagyúr
Újraraktam ezt a f@stalicskát és nem akarja az igazat. Bezárom és megnyitom a chromeot ugyanúgy elfelejti a megnyitott lapokat. Nem hiszem el. Mi a szarért? Áh..
Meglett. Ezek a hülyék, már elnézést, készítettek egy tray ikont aminek következtében mindig fut háttérben a chrome és ha becsukom a lapokat nem érzékeli úgy, mintha kiléptem volna a chrome-ból....vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Mostanában el kezdett szórakozni a Chrome.
Olyat csinál, hogy mikor becsukom a lapokat, aztán újra megnyitom a Chrome-ot nem jegyzi meg, elfelejti azokat, amik meg voltak nyitva, hiába úgy van beállítva, hogy az előző munkamenet folytatása. Minden profilnál eljátsza.
Egyébként nemrég volt egy kis tray icon-ja is a Chrome-nak, ami nem tudom mire szolgált, de már nincs lent az óra mellett.
20.0.1132.11 beta-m van fent. Esetleg mennyek át stabilra? Ha igen akkor hogyan tegyem?
Help!
-
-
Vasinger!
nagyúr
Azt nem tudjátok, hogy miért léptet ki csomó helyről rendszeresen a Chrome? Szóval megjegyeztettem vele már jó pár éve, hogy maradjon bejelentkezve, de pl. egyik nap PH!-ról is kidobott.
-
Vasinger!
nagyúr
Egy gyors kérdés. Mikorra várható nagyjából a 18 stabil? Már alig várom, hogy áttérjek 18 bétáról rá..
-
Vasinger!
nagyúr
Ezt láttátok már? [link]
Eléggé imponáló. -
Vasinger!
nagyúr
Jut eszembe, nálam a 18 béta egyáltalán nem működik felhőtlenül. Eléggé sok jelszót elfelejtett és csinált már furcsaságokat, nem is egyszer. Az biztos, hogy több bétát nem rakok fel.
hackeeeee:
Én is szívesen áttérnék, de annyira megszoktam már ezt és néhol olyan kényelmet tud nyújtani a böngésző a többivel szemben, hogy el tudja felejtetni az ilyen dolgokat. Meg ugye eléggé gyors is.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ha meg van nyitva 100-200 oldal, el lehet menteni valahogy egyszerre őket egy könyvjelzőmappába, hogy legközelebb ha kellene, akkor egyszerre meg tudjam nyitni őket?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
OKé, akkor ha kijön a stabil, akkor ugrik majd a majom a vízbe, remélem nem lesz baj.
Egyébként most érzem azt a Chromeban (18b) először, hogy meg van nyitva rengeteg youtube fül és mellette még sok-sok tab és nem fagy. Hiába eszik 1-2 GB-ot, de folyamatos marad minden végre.
-
Vasinger!
nagyúr
Ha a 18 béta van fent, akkor ugyanúgy le fog frissíteni a stabil 18-as verzióra és így tovább?
-
Vasinger!
nagyúr
Miért van az, ha kiteszem egész képernyőre youtubeon a videót akkor egy lila pacnit látok csak?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz hackeeeee #8459 üzenetére
Akkor valszeg nem értettelek meg teljesen.
Én egy google accot használok 2 gépen is egy időben, így mind a két helyen megvan minden beállításom stb.
A Te esetedben, ha nem szűz profilt szinkronizáltál, lehet hogy úgy érzékelte, hogy ez már egy újabb változat és lefrissítette. -
Vasinger!
nagyúr
Backupolni akarom a profiljaim Chromeban. Van 5 profilom, azok közül csak egy van összekapcsolva egy e-mail címmel.
Azt akarom, hogy miután újrarakom a Windowst mindent ugyanaz legyen, ugyanúgy nézzen ki mint most.
Elég lementem a C:\Users\felhnév\AppData\Local\Google\Chrome\User Data mappát és akkor minden oké lesz?
Esetleg kéne még valamit csinálnom?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz hackeeeee #8350 üzenetére
Az a baj, hogy sajnos van benne valami amit ír.
Eléggé vicc, hogy pont a youtube-bal nem kompatibilis a Chrome amikor egy cég csinálja a kettőt. Ez szvsz. megafail és mint egy rendíthetetlen Chrome tulaj azt vallottam, hogy csak a Chrome, semmi más, de most már ha youtubeon videót akarok nézni akkor muszáj elindítani egy másik böngészőt. (Jah és hozzáteszem, hogy a hiba máshol is előjön ahol flash van még, szóval nem csak youtubenál hibázik)
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem sosem fagy a youtube se HTML5-be, se flashbe, csak simán akad akármelyikben is van.
Firefoxban megnyitom ugyanazokat a lapokat, semmi szaggatás. Nem értem. Komolyan mondom mintha kb. 10 évvel ezelőtt néznék youtubeot olyan érzésem van. Egyfolytában csak beakad.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Komolyan mondom, hogy fszom ki van ezzel a böngészővel már 4 magos 3.9 GHz-es proci és 12 GB 1700 MHz-es ram nem lehet igaz, hogy kevés legyen böngészéshez mert összehugyozom magam.
Szaggat a youtube videólejátszás és csomószor befagy. Mitől lehet ez?
Hardveres gyorsítás:
GPU gyorsított 2D képernyő onGPU általi feldolgozás minden oldalon off
Youtube HTML5 módban.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
9gag görgetés Nektek is szaggat? Nem lehet tenni ellene valamit?
-
Vasinger!
nagyúr
Meg lehet oldani azt, valahogy egyszerre 3-4 különálló e-mail fiókba legyek bejelentkezve? (leginkább gmail/hotmail-ről lenne szó)
(Lehet, hogy nem teljesen ide való, de ennél jobb topikot nem találtam)
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz laszlohu #7773 üzenetére
Flash (2 files) - Verzió: 11,1,102,55
Shockwave Flash 11.1 r102
Név: Shockwave Flash
Leírás: Shockwave Flash 11.1 r102
Verzió: 11,1,102,55
Hely: C:\Users\****\AppData\Local\Google\Chrome\Application\16.0.912.63\gcswf32.dll
Kikapcsolás
MIME típusok:
MIME-típus Leírás Fájlkiterjesztések
application/x-shockwave-flash Adobe Flash movie
.swf
application/futuresplash FutureSplash movie
.spl
Név: Shockwave Flash
Leírás: Shockwave Flash 11.1 r102
Verzió: 11,1,102,55
Hely: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32.dll
Kikapcsolás
MIME típusok:
MIME-típus Leírás Fájlkiterjesztések
application/x-shockwave-flash Adobe Flash movie
.swf
application/futuresplash FutureSplash movie
.spl
KikapcsolásCsak két kikapcsolás gomb van összesen. Akkor ez így jó?
A legújabb driver van fent vga-hoz.
A javascript ellen egy következő (lehetőleg stabil) verzió a
Chrome - ból a megoldás, A 16-os chrome van fent. Bétákat nem szeretek feltenni.Adblockot nem szeretem, nem akarom letiltani a hirdetéseket.
Megnéztem a memóriát, de igazából olyan túl sokat használó nincs. Bár azt sem tudom, mit lehet túl soknak nevezni?!
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Az miért van, hogyha meg van nyitva mondjuk 30 tab Chromeban, akkor már el kezd szaggatni a böngészés, nem lesz folyamatos stb. (Pl.: tabok közötti váltás vagy tabok bezárása nem azonnal történik, görgetésnél késés, )
Hardveres gyorsítás ki van kapcsolva.
Kétlem, hogy nem lenne elég a 12 GB ram és a 4 magos 3.9 GHz-es Phenom II proci internetezésre. Bár már ebben az SSD-s világban, lehet a HDD-m kevés...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest