-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom volt a laptopon lévő Chrome-al, hogy hiába mentem el az oldalakon a jelszavam, a beállításoknál nem látszik a listán :/
Letöröltem a logindata és logindata journal file-t csinált újat a Chrome azóta elmenti, viszont az összes addigi ment a levesbe :/
Tegnap frissítettem a nagygépen a Chrome-ot, erre ott is előjött ua hiba:/ az eddig lementett jelszavaim mentek a levesbe. Valakinek ötlete?
Volt régebbi rendszermentésem, felülírtam a 2 logindata fájlt, de semmi. Importáltam a Firefoxból a jelszavaim, látszólag megcsinálta, de a listába nem szerepelnek, az oldalakon nincs ott a belépéshez szükséges jelszó
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS routerek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest