Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Kolléganő gépén a Chrome-ban random előjön egy tab, amit veszélyesnek ítél meg a böngésző. Ez malware vagy mi?! Mivel lehetne kitajarítani? Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
nyepi
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, sajnos nem vagyok egy IT szakember.
A legutóbbi windows/chrome frissítés óta elment a Chrome-nak a hangja. Egy HP Probook laptopról lenne szó. A gépnek van hangja, másik böngészőnek is, csak a Chrome-nak nincs. Egyik weboldalnak sem. Keresgéltem a beállításokban és a neten is, de sajnos nem találtam megoldást. Tudtok erre valami megoldást?
Előre is köszönöm! -
re_mod
tag
A 116-os verzió óta van e jelenleg lehetőség hogy az értesítéseket ne a chrome natívan jelezze hanem az értesítési központban jelenjen meg?
Az enable-system-notificatons hatástalan ill. a enable-native-notifications nem elérhető a flagek között.
Nem értem miért nyúltak hozzá
-
Teodor52
senior tag
válasz Cs1csó #32492 üzenetére
Androidos készülékről van szó.
Letiltott kiegészítőkkel kapcsolatban adblock meg hasonlókra gondolsz, mert az nincs?
Internet security van telepítve.Frissített verzió
Újra is lett telepítveVga driverrel kapcsolatban az alábbi két kép közül nem tudom pontosan melyik a driver verzió, de talán a 2-ik képen látható illesztő verzió 1.2 mondanám, viszont ezen az oldalon nem találtam infót illesztőprogrammal kapcsolatban.
kép1
kép2HDR opció beállítást nem találok a youtube felületén
-
Cs1csó
félisten
válasz Teodor52 #32491 üzenetére
Szia, amit kipróbálhatsz:
- letiltott kiegészítőkkel is próbáld ki
- frissítsd a legfrissebb verzióra a böngészőt
- akár újra is telepíthetnéd a böngészőt
A VGA driver milyen régi? Talán még az is bezavarhat. Nem tudom ha van valami HDR opicó a YouTube-on lehet ki van kapcsolva? -
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Chrome csak youtube videó lejátszásakor nem tud képet megjeleníteni, helyette zöldes elmosódás látható.
Más böngészökkel pl Firefox, Samsung nem produkálja.
Miért jelentekzik ez az anomália a Chrome-nál?
-
addikt
válasz Viktor77 #32489 üzenetére
Köszi neked is, meg csakonak is, megoldódott a problémás honlapokon a bővítmény kikapcsolása. Igaz, hogy magamtól, a büdös életbe nem jöttem volna rá.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Kössz, de mint írtam is, ideológiailag nem vagyok elég képzett, kezdjük a kályhától.
Ha az Eszköztáron erre gondoltál:
akkor ide hogy lehet kipakolni a bővítmény ikonját?[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Üdv!
Van egy nem épp nem egetrengető, de zavaró problémám, erre ha valaki tudna megoldást, megköszönném. Szóval, van ez a bővítmény:
Bekapcsolva, nem kell minden egyes új oldalt megnyitva kattingatni, hogy elfogadom, vagy nem fogadom el a sütiket. Alapvetően egy kényelmi szolgáltatás, teszi is dolgát rendesen, de sajnos van pár olyan honlap, hogy ha azoknál is bekapcsolt állapotban van ez a bővítmény, gyakorlatilag azon az oldalon semmit nem tudok csinálni. Ilyen pl. nálam a KH Bank kezdőlapja, vagy az M4 Sport. Ez utóbbinál nem hogy az oldalon elérhető pár perces sportösszefoglaló videók sem indíthatók el, de az aktuális élő sportközvetítés sem.
Ezen az oldalakon, külön hibaüzenet nem jelenik meg, csak egyszerűen semmi nem nyitható meg.
Kikapcsolva a bővítményt, természetesen ezek a problémás oldalak is normálisan működnek. Amit még észrevettem, hogy hasonló a helyzet az Edge, és a Brave böngészöknél is, de a Firefox esetében nincs ilyen gond, pedig ott is telepítve van az a bővítmény.
Szóval, a kérdésem az lenne, hogy van e olyan megoldás, hogy ezeket a problémás oldalakat valahogy, a bővítménynél a kivételek közzé tegyem?
A bővítmény részleteit megnyitva, én ott nem találtam ilyen opciót, de mivel ideológiailag nem vagyok elég képzett , lehet hogy mégis lenne valami megoldás erre is."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Ryder62
őstag
Hali,
Win 10 Start menüben másnak is eltűnt a Chrome ikonja? A helye ott van, csak a logó hiányzik. Tegnap frissült fel.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Van arra lehetőség, hogy a böngésző automatikusan beléptessen egy weboldalra - ahová jelszóval kell belépni - egy ujjlenyomat beolvasás után?
-
addikt
válasz zizidor #32472 üzenetére
A chrome policy-k közt nincs ilyen, hogy megadott oldalak inkognitó módban nyíljanak meg.
Asztali parancsikont lehet készíteni [link] esetedben így nézne ki:"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" https://ugyfelkapu.gov.hu -incognito
Chromehoz nem találtam, de ez a FF kiegészítő lehet amit keresel [Always Open Privately] Always opens certain websites (configurable list of websites) in a private window.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan lehet kijelentkezni Chrome böngészőből,miközben youtube-on bejelentkezve maradok?Régen ezt meg lehetett valahogy csinálni,de már elfelejtettem sajnos,és most kéne mivel újrahúztam a gépet.. -
classic B
senior tag
válasz zizidor #32474 üzenetére
Próbáld ki a Cookie AutoDelete bővítményt.
-
zizidor
őstag
válasz Cs1csó #32473 üzenetére
Már az is túl bonyolult, hogy ki van rakva a könyvjelző sávra, és jobb klikk, inkognitó módban megnyitni.
A webhely beállításokkal annyit tudtam trükközni, hogy a böngésző bezárásakor az ügyfélkapus sütik törlődnek, de ez mit sem ér, ha a két belépés között nincs bezárva.„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
zizidor
őstag
Sziasztok!
Van a böngészőknek (mindegyik érdekel, Chrome, Firefox, Brave, Edge, akármi) olyan beállítási lehetősége, vagy megoldható valamilyen bővítménnyel, hogy URL alapján bizonyos weboldalakat mindig privát/inkognitó módban nyisson meg?A kérdés gyökere leginkább az Ügyfélkapu, amit ha egy gépről többen használnak, egyszerűen nem enged bejelentkezni. Hiába lépsz ki az egyikből, nem tudsz a másikkal belépni, folyton azon rinyál, hogy törölni kell a cookie adatokat. Köszi, ezt magyarázd el a 70+ éves szülőknek, akik azt sem tudják mi a cookie. Ráadásul az összes süti törlése eléggé overkill és értelmetlen.
A munkahelyi gépen is egyes weboldalak kizárólag inkognitóban nyílnak meg (nyilván valamilyen céges policy miatt, de arra nincs ráhatásom), és nem tudom, nem is akarom mindet fejben tartani.„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy munkahelyi gépen Chrome böngésző alól, az egyik online hírlevél küldő szoftver (mailerlite) használata egyik napról a másikra beállt? Konkrétan mikor szöveget írnék megfagy az oldal, egy-egy billentyű leütése sok-sok másodpercbe telik, mire megjelenik a képernyőn.Elkezdtem Edge alól használni és hetekig gond nélkül működött, ma viszont ott is ugyanez a problémám. Lehet, hogy nem is böngésző gond? Vagy eddig miért működött jól Edge alatt? Illetve kolléga gépéről működik Chrome-mal is.
Mit gondoltok, merre érdemes elindulnom a hiba elhárításával kapcsolatban? (gyorsítótár, sütik törlése megvolt, nem segített)
Köszönöm!
-
OldMike
őstag
válasz Phobion #32461 üzenetére
Tudom hogy ez nem vígasztal, de nálam ugyanezzel a verzióval - igaz magyar változat - teljesen jól működik. Jobb gomb a honlap bármely felületén, feljön a helyi menü, a képkeresésre kattintva jön az üzenet, hogy jelöljek ki képet (van egy kijelölő keret), ezután oldalt megjelennek a találatok.
42LM660S
-
titán
A billentyűparancsokat nem lehet valahogy szerkeszteni? Az ugrás az előző oldalra funkciót szeretném bal kézzel használni, azonban valamelyik agyalágyult fejlesztő az alt+bal nyíl kombinációra tette.
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Verzió: 115.0.5790.171 (Official Build) (64-bit)
Az alábbi funkció a legutóbbi frissítés óta nem működik:
Ilyet csinál:
[kép]chrome://flags/#search-web-in-side-panel
Ezt kikapcsoltam, de továbbra sem működik.Van erre megoldás?
-
LÁZ
addikt
válasz ScomComputer #32454 üzenetére
megoldottam, másik keresőt kell választani alapértelmezettnek, nem a guglit, binggel működik a fícsör
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
Viszont, nekem a következő a problémám, random oldal, kijelölsz vmit, jobb klikk, keresés a google keresőmotorral.....ez legutóbb még működött, viszont az utolsó frissítés óta csak jobbra kidob egy ablakot egy hibaüzenettel, hogy
"Ez a tartalom le van tiltva. Vegye fel a kapcsolatot a webhely tulajdonosával a probléma elhárításához."
vajon mit kellene mahináljak, hogy jó legyen, vagy ez is egy újabb fícsör, ami nem bug
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz ezoro12 #32451 üzenetére
üdv, sztem erre nincs opció, fícsör....nekem is egyszerűbb volt a sávban rákattintani, hogy megnyissam a letöltött dolgot, minthogy most pluszban kelljen kattintani, de ez van sajnos.
-
ezoro12
tag
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni a következőben? :
A Chrome a frissítése után a jobb felső sarokban jelennek meg a letöltéseket. Frissítés előtt a letöltések a képernyő alsó sávjának a bal oldalán jelentek meg. Hogy lehet ezt visszaállítani, hogy a letöltések alul jelenjenek meg?
Köszi előre is a segítséget.
-
snakebait
senior tag
Szia! Most ezt nem értem. Elmagyarázod röviden? Mert ha erre a linkedre kattintok akkor bedob a facebukomba és tényleg időrendi sorrendbe lesznek a hírek , vagyis legfrisebbek elöl. De ha kijelentkezek, majd ismét be, de nem a Te linkedre kattintva akkor össze vissza vannak a hírfolyamok.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Sonja
nagyúr
válasz somnia #32444 üzenetére
Ennek sajnos nincs köze a böngészőhöz, Facebook tulajdonság. Egy megoldás van, ha ezt a linket használod, így mindig a legfrissebb hírek lesz elől.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
somnia
őstag
Sziasztok!
Win 10-en Chromot használok és már 3. napja a Facebookban a hírfolyam ugyanazokat a bejegyzéseket dobálja fel.
mi a megoldás arra, hogy visszaálljon a régi rend?
Köszönöm ha valaki segít. -
veterán
Létezik ugyanilyen bővítmény Teams-hez, mint amilyen már van Slack-hez?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Lackooo84 #32430 üzenetére
Na közben rájöttem miért lehetett Open GL-re állítva... anno elkezdett a google maps satellite nézete állandóan crashelni, és arra néztem megoldást. Na hát azzal akkor meg is oldódott, csak nem figyeltem, hogy akkor meg a videó enkód lesz gázos. Viszont így megint állandóan kressel a google maps satellite nézete már az ideg szétb*sz, nincs erre vmi más megoldás, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon?
The Truth is out there...
-
addikt
Ohh észre se vettem eddig, hogy a beállításaiban nincs ilyen. Én melóhelyen csoportházirendből állítottam be, ott van a szabályok között és jól működik.
Pl [link] itt van róla egy leírás (ebben mutatja a sima beállításokban is, ezek szerint volt benne ilyen korábban, csak megszűnhetett?). A házirend egyébként csak registry kulcsokat hozz létre, a leírás azokat is tartalmazza, tehát elvileg elég azokat megcsinálni.
Ezeket lehet így töröltetni vele:
browsing_history
download_history
cookies_and_other_site_data
cached_images_and_files
autofill
password_signin
site_settings
hosted_app_dataUgyanakkor itt [link] azt írják, hogy csak akkor működik ez a törlés szabály, ha a szinkronizáció is ki van kapcsolva. Ott linkelik a hivatalos leírásokat is [link] bár azt írják többen, hogy a registry verzió nekik nem sikerült. Hát én csak a házirendest próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Létezik olyan extension chomrehoz ami böngésző bezárása után törli az előzményeket?
Mert sokfélét kipróbáltam,de valahogy egyik se működött valami jól.
(persze a többi böngésző ezt alapból tudja...) -
AssAssynn
őstag
Köszi a válaszokat.
Még nem telepítettem újra, mert akkor ugranának a lapjaim, amik közül nem biztos, hogy mindet vissza tudnék keresni. Kicsit várok, ha nem javul meg 1-2 napon belül, akkor újratelepítem."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Mobilról nektek jó a Chrome?
Eddig nekem hibátlan volt, de két napja nem indul. Volt már telefon újraindítás is. Egyszerűen rányomok, felvillan, aztán egyből bezáródik. Telefon: Xiaomi Redmi Note 9S"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
SP4C3
veterán
válasz Lackooo84 #32430 üzenetére
Valoszinuleg crash-elt es atcsaphatta magat opengl-re. Manapsag szarabbnal fosabb drivereket nyomnak ki magukbol gennyvidia/shintel/amd is. Ha talalsz egy mukodot, akkor ahhoz kell ragaszkodni
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Cs1csó #32428 üzenetére
Az üzi végén megtalálod. Amúgy van még 1650Ti dedikált GPU-m is, de videóhoz nem akarom beröffenteni, videókhoz bőőőőven elég volt mindig is az integrált. Most vettem észre, hogy a chrome-al némelyik 4K videónál elkezdett köhögni (hozzáteszem alapból energiatakarékos móddal 50%-ra korlátozva használom a CPU-t általában, mikor csak neten böngészgetek) és így is bőven elég mindenre. Mint írtam a többi böngészővel 20%-körül van a CPU használat a legdurvább 4K 60fps videónál is, a Chrome-al meg van amikor már meg-meg akad, így vettem észre, h vmi nem oké, mert a CPU van, h eléri a 100%-ot, ha más task is megy közben.
-
Lackooo84
nagyúr
Halihó, kéne egy kis help! Ez a nyavalyás Chrome sokkkkal jobban zabálja CPU-t ha youtube vagy twitch videót nézek, és rájöttem miért. Valamiért az integrált GPU "3D" funkcióját használja "Video Decode" és "Video Processing" helyett, és ez miatt a CPU ugyanannál a 4K vp9 videónál Firefoxszal18%:
Azért nem mindegy... HW gyorsítás be van kapcsolva, flagsban is be van az "override SW rendering list", semmi változás. Lehet ezzel valamit csinálni, hogy jó legyen, mint a többi böngészővel, és a GPU megfelelő "részét" használja a videólejátszásokhoz és ne zabálja szét a CPU-t??
Legion 5 laptop, Win 10 64bit, Chrome mindig a legfrissebb, most 115, i5 10300H CPU +(Intel UHD integrált GPU)
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
Megjelent a 115- ös Chrome
-
ledgeri
nagyúr
válasz Szellem. #32422 üzenetére
Jaaa, hogy az nem saját kulcs... hujuj... (az a topik akkor relevánsabbnak érződik)
Oké... nem tudom: a telefon is érzékelhető, mint HW kulcs, mióta passkey cucc van. Kivenni ki lehet, vagy nem értem....Én már az advanced protectiont bekapcsoltam, az 2 fizikai kulcsot kér, mint 2fa, és nem passkey-es...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Szellem. #32420 üzenetére
Ha meghagynád, akkor nem tudom, hogy hogyan lehetne nem az az alapértelmezett....
Ha nem baj hogy az nem lesz, akkor törölheted...Ez egyébként szerintem csak a pass-key automatikus telefonravezetése, semmi több.
Mik a lépések, amiket ez igényel, mint beléptetés (csak érdekel, mint ilyen kombós beléptetéssel nem rendelkezőt...)?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Szellem.
nagyúr
Srácok!
Lehet rossz helyre írom a problémámat, de kéne egy kis segítség.
Eddig ha beléptem valahonnan a Google fiókomba, akkor a telefon feldobott egy üzenetet, hogy én voltam e aki belépett vagy sem. Rányomtam az igenre és bent is voltam.
Valamelyik nap állítgattam a fiókomban és most nem ezt dobja fel, hanem biztonsági kulcsot kér, stb. Ki tudom választani újra a telefonos opciót, de ez így megbonyolítja az életem. Hogy tudom ezt visszaállítani?
Köszönöm a segíséget! -
azbest
félisten
válasz RoryBreaker #31916 üzenetére
csak mert pont láttam ilyet, amit anno írtál. Ez egy átverés, hogy a chrome vírusírtó telepítésére hívná fel a figyelmet, valójában a kamu oldalon sikerült feliratkozni értesítésekre és az dobálja fel utána mindenütt a kamu telepítési felhívást, hogy fertőzést tegyen a gépre. Ki kell törölni a
chrome://settings/content
beállításoknál a webhelynél a jogosultságokat, hogy ne dobálhasson értesítéseket.Pont egy ismerősnél volt ugyanez ma és így láttam meg a régi kérdést róla.
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Hali, nincs rá lehetőség hogy telefonon Google drive-ra teljes folderele feltoltsek? Csak külön fájlokat enged az appbol
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Cs1csó
félisten
válasz GEPESZ66 #32412 üzenetére
Bőven használható alapon is mindegyik védelem de saját "lélektanuk" van amit érdemes ismerni plusz nem mindegy milyen szinten lévő felhasználó van előtte pl.:
Defendernél ajánlott lehet pl. a Defender UI-t telepíteni interaktív profillal.
Avast Free-nél érdemes hozzáértőbbnél az automata karanténozást előbb egy a felhasználóhoz intézett kérdésnek megelőznie.
Az ajánlatokat, adathyűjtést kikapcsolniBD Free-nél a reklámok (ajánlók) kikapcsolhatóak plusz esetlwg ott se legyen automata a döntés
Kaspersky-nél már bonyolultabb magát a védelmi szintet nem érdemes változtatbi (pl. ha van csúszka akkor azt "erősebbre" venni ellenben pl. a web-böngészővédelem résznél pár dolgot lehet a fürgébb böngészés miatt átállítani, és persze az ajánlatok (reklámok) kikapcsolhatóak bizonyos szintig.
-
GEPESZ66
veterán
A Speciális, vagy a Normál védelmet állítottátok be a Biztonságnál?
Ha használok vírusírtót, pl. Kaspersky, akkor mindenképpen maradjak a Normál védelemnél? -
Sonja
nagyúr
válasz Visormail #32407 üzenetére
Rosszul van megadva az oldalon, de a github oldalon már jól! Így vedd fel, és akkor 24252 darabnak kell lennie összesen (nálam csak 24221-et használ belőle)!
https://raw.githubusercontent.com/bogachenko/fuckfuckadblock/master/fuckfuckadblock.txt?_=3
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
addikt
Az elsőt "To add the list for blocking pop-ups and anti-adblock bypass, you can click on this button" miután felveszem azt írja, hogy "0 használatban a listában lévő 0 szűrő közül". Ez miért van?
A 2. bányászósnál felismeri, hogy van benne "181 használatban a listában lévő 181 szűrő közül"
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #32400 üzenetére
megoldva, w11-en véletlenül nyitva lett egy új asztal, azon egy üres chrome - így mindig azt a sessiont akarta folytatni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
_Atesz
addikt
Sziasztok!
NordVPN-em van, és egy jó ideje nem fér össze a Brave böngészővel, ugyanez a helyzet a Chrome-mal is. Ugye az alap ugyanaz. A google lap nem akar bejönni, de eleve lassabb a böngészés is.
Ha a kivételek közé teszem a böngészőt (split tunneling), akkor is ugyanez a helyzet.
Érdekes, hogy pl. Edge böngészővel nincs ilyen gond.
Újraraktam a Win10-et, de nem segített.
Írtam a supportnak, csak annyit tudtak írni, hogy valami gáz van, majd ránéznek. Ez több hete volt.Valakinek valami ötlet?
Próbáltam google DNS-t állítani, csak rosszabb lett.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Ilyes féle lapaplji addonstat elérhető chrome-ról? (és az vajon tényleg chrome-only , vagy minden chromium?)
-
user26
senior tag
Szia!
Köszi, próbáltam nincs változás, töröltem a chrome -t teljesen, majd újra tettem, és jelenleg annyi a változás, hogy szerintem a Darkness - Beautiful Dark Themes addons egy az egybe nem működik, helyette a Chrome "alap" fekete sötét módja aktív, ami matt fekete, viszont a gmail az továbbra is fehér alap hátteres, és a facebook belépő oldal is, amint ott belépek már fekete, de ez a fekete háttér a "saját" sötét módja, ha ezt kikapscolom, akkor meg fehér. pfpf.
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Üdv!
A Google Chrome böngészőm frissült: Verzió: 114.0.5735.199 (Hivatalos verzió) (64 bites)
Tegnapi napig semmi gondom nem volt, vele, ma haza értem, bekacsolom, és több oldal, pl gmail, facebok a ful alap fehér szemkiégető világos háttérrel indul el.
Ezer éve ezt használom: Darkness - Beautiful Dark Themes addonsként, de mintha hiába van bekapcsolva nem működne.
Google keresőbe a matt fekete felület van viszont, nem így nézett ki, vissza lehet valahogy állítani ?
(nem megy max fényerőn a kijelző, talán amikor frissen volt telepítve a gép, akkor volt ilyen alap. )Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest