Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz ScomComputer #32454 üzenetére
megoldottam, másik keresőt kell választani alapértelmezettnek, nem a guglit, binggel működik a fícsör
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
Viszont, nekem a következő a problémám, random oldal, kijelölsz vmit, jobb klikk, keresés a google keresőmotorral.....ez legutóbb még működött, viszont az utolsó frissítés óta csak jobbra kidob egy ablakot egy hibaüzenettel, hogy
"Ez a tartalom le van tiltva. Vegye fel a kapcsolatot a webhely tulajdonosával a probléma elhárításához."
vajon mit kellene mahináljak, hogy jó legyen, vagy ez is egy újabb fícsör, ami nem bug
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz ezoro12 #32451 üzenetére
üdv, sztem erre nincs opció, fícsör....nekem is egyszerűbb volt a sávban rákattintani, hogy megnyissam a letöltött dolgot, minthogy most pluszban kelljen kattintani, de ez van sajnos.
-
LÁZ
addikt
üdv, valaki találkozott mostanában ebay használat esetén, hogy folyamatosan zabálja a memóriát? , én most láttam, hogy laponként 3-400 megát vagy többet is foglal.
Van vmi trükk a memória optimalizálásra, vagy vmi felső korlát beállitására a chrome-ban?
Verzió: 39.0.2171.95 m
bővitményeket nem használok, a PH eszközöket
-
LÁZ
addikt
sajnos nem segit, a google-ről, és standalone install-t is próbáltam a 64bites verziónál kb 4x, kénytelen leszek maradni a 32bitesnél, max új windowsnál majd rápróbálok még1x, sajnos lövésem sincs, miért nem jó
-
LÁZ
addikt
üdv, erre vki esetleg? w7x64
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: chrome.exe
Alkalmazásverzió: 38.0.2125.101
Alkalmazás időbélyegzője: 542b8196
Hiba – modul neve: chrome.dll
Hiba – modul verziója: 38.0.2125.101
Hiba – modul időbélyegzője: 542b7d6e
Kivételkód: c000001d
Kivétel – eltolás: 00000000013ac7c3
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 547b
További információk 2: 547bb41307efbfad78acf483bb42fdb3
További információk 3: bdd3
További információk 4: bdd31fd13974ce47c3328898d44a73d4[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
üdv,. az mitől lehet, hogy a chrome, ha lerakom a tálcára (w7 x64), és visszahoznám full screenbe, nem rakja ki magát, kb az első fül látszik, minden más részen az asztal van, viszont pl jobb klikknél a chrome-os gyorsmenü van (ergo ott a böngésző, csak a desktopot látom), nem a desktopos
kb 2 napja csinálja ezt, vga drivert frissitettem, kb 2x újra is telepitettem, de nem tudom mi okozhatja
-
LÁZ
addikt
azt mondja már el nekem vki, hogy ezt miért csinálja a chrome:
megnyitáskor az oldalak újra megnyitása van beállitva, és 3-4 lap , pl a ph is 24"-on féloldalnyi méretben jön be, akkor dobja ki full screenbe, ha bezárom a lapot, és újra nyitom az oldalt. Ilyen még nem volt, az elmúlt 1 hétben tolja ezt,
meg a jutubnál is, ott teljesen széthúzza a képet, ha inditom okés, utána raknám nagyobba, vagy full screen, és úgy elb@ssza a képarányt, hogy még a kezelőfelület sem látszik....
any help?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest