Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
re_mod
tag
A 116-os verzió óta van e jelenleg lehetőség hogy az értesítéseket ne a chrome natívan jelezze hanem az értesítési központban jelenjen meg?
Az enable-system-notificatons hatástalan ill. a enable-native-notifications nem elérhető a flagek között.
Nem értem miért nyúltak hozzá
-
re_mod
tag
Olyan van hogy frissítés óta 41-esre a mol.hu meg pár oldal alapból a mobil verziót tölti be ezt nem lehet valahogy tiltani vagy bug vagy oldal bug?
Többi böngésző ff, ie helyesen jeleníti meg.
-
re_mod
tag
Sziasztok!
Letöltéseknél be van állítva hogy bizonyos kiterjesztésű fájlokat automatikusan nyissa meg ami eddig úgy müködött ha letöltöttem ugyanolyan nevü fájlt többször is akkor a fájlnév után mindig tett egy számot is egyenként növekedve. Kb. 1 hete talán viszont nem számozza a fájlneveket hanem felülírja az eredetit de így minden esetben plusz egy kattintás jön be már hogy engedélyezem a felülírást, ill. megkérdezi hogy hová mentse ebben az esetben. Eddig ha ráklikkeltem egy ilyenre automatikusan megnyitotta nem is láttam semmit de most már 2x kell kattintani mire ugyanoda jutok.
Ezt a többszörös fájl letöltésnél a számozást nem-e lehet benne valahol engedélyezni ill. nem tudom hogy ez tudatosan változtatták meg?
-
re_mod
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezem-e de történt hogy egy ideje a Chrome automatikusan megnyitja minden indításkor új lapon a qvo6.com oldalt. A szokásos eltávolítási procedúrát végigjátszottam de a Chrome csak megnyitja mindenképpen az oldalt, az explorer-nél a registry kulcsok törlésével ill. a firefox-ban is egyszerűen ki tudtam törölni de itt nem.
Esetleg tudna-e valaki valami nem fizetős programot vagy ötletet hogy mit kellene kezdeni ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest