Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Visormail #32600 üzenetére
Fölösleges kiegészítő. Ott van az Ublock Origin vagy az AdGuard, ahhoz a FilterLists oldalról lehet letölteni szűrőket, akár YouTube specifikusakat is.
-
coco2
őstag
válasz Visormail #32510 üzenetére
Nem böngésző modul, hanem külön a windows telepített program listában megjelenő alkalmazás, amit onnét uninstalláltam.
Végül töröltem a mentett jelszavakat, és a böngészőn belül megmaradtak a letárolt jelszavaim. Ha valaki ugyan azzal küzdene, olybá tűnik, hogy azok a jelszavak másodlagos helyre lettek másolva.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
válasz Visormail #32504 üzenetére
Jobb felül megnyomod a 3 gombot, felülről a második blokkban a "Bookmarks" alatt nekem most "Extensions" helyett közbeékelve egy "Google Password Manager" van. Mostani chrome frissítéssel érkezett, és rámtukmálta - én balga meg elfogadtam.
De amúgy frissítesz, és beírod: chrome://password-manager
Amennyire kivenni tudtam, a lényege valami olyasmi, hogy más készülékekre is vinni tudjam a jelszavaimat vagy mi a fene. A telepített alkalmazások menüben most külön ott egy "Google Password Manager".
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Sonja
nagyúr
válasz Visormail #32407 üzenetére
Rosszul van megadva az oldalon, de a github oldalon már jól! Így vedd fel, és akkor 24252 darabnak kell lennie összesen (nálam csak 24221-et használ belőle)!
https://raw.githubusercontent.com/bogachenko/fuckfuckadblock/master/fuckfuckadblock.txt?_=3
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
csabyka666
veterán
válasz Visormail #32162 üzenetére
Üdv!
Miért nem uBlock Origin-t használsz? Telepítés óta csendben teszi a dolgát.
Van pár oldal, ami nem nyílik meg miatta, de ezek általában akkor sem nyílnak, ha kikapcsolom a blokkolót.[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest