-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz Attix82 #8954 üzenetére
A békéltető első körben nem javasolja szakvélemény beszerzését. A "tárgyaláson", amire mindkét fél kap meghívást, megvizsgálják a terméket és ők ott adnak egy ajánlást a forgalmazó felé. Ami ingyenes, amit a bolt jó eséllyel el is fogad, amit egy esetleges peres eljárás során a fogyasztó érdekében lehet felhasználni. Tehát semmibe nem kerül, mégis azt tanácsolod ne éljen vele? Az én tapasztalatom is pozitív a békéltetőkkel kapcsolatban, és másnak is van itt olyan ügye, amit e békéltető testület segítségével ingyen oldott meg.
Az én lábbelim is túl volt a 6. hónapon, ezzel utasított el a bolt első körben. Aztán amikor megkapták az ajánlást, szó nélkül javították. De volt olyan közel 1 éves cipőm, amit néhány hete visszavittem és nem problémáztak, mondták keressek az árában valamit.
Szóval ne adj olyan tanácsot hogy próbát se tegyen!A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Samsung Galaxy tab A 6
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS RTX 4070 SUPER (dobozos, grais, 1,5 hónapos)
- AMD R5 430 Videókártya BOMBA ÁRON, LEGOLCSÓBB AZ OLDALON! 2 Gb DDR5! Low Profile!
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Spider-man
- 0 perces Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM/512GB ROM,Snapdragon processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest