- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WASP26
csendes tag
Űdv!
Segítséget szeretnék kérni! Extrémdigital\Emag rendeltem egy PC-t. Kiküldtek egy projektort. Jeleztem telefonon, a tévedést. Mondták,hogy az oldalukon küldjem vissza a terméket. Jeleztem nekik hogy nekem az eredeti termék kell, de csak pénz visszafizetés megjelölésével lehet visszaküldeni a terméket. Azt mondták hogy jelöltem be nyugodtan, rögzíteni fogják, hogy nekem a termé kell! Erre visszautalták a pénzt a szállítási költség nélkül! Újabb telefon, nekem az eredeti termék kell mondtam! Jeleznek az Edigitálnak, hogy küldjék ki a terméket! Most meg kaptam egy e-mailt, hogy a futár költséget kupon formában megkapom, a terméket meg nem tudják biztosítani! Megértésemet köszönik! Meg a lóf…t!
Mit lehet ez ügyben tenni? A felek közti szerződés létrejött, vagy nem?
Több órás telefonálás, idegeskedés!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest