Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyro05
tag
Sziasztok!
Vettem ma egy Acer Predator Helios gépet. Hosszas mérlegelés után végül 1050 Ti-vel szerelve. A felhasználásomhoz elégnek érzem, illetve féltem is kicsit az 1060 hőjétől. Meg így jutott bele egy 500 gigás SSD.
Egyszerűen nekem nagyon tetszik. A külseje nagyon szép és igazán prémium érzetet ad. Első körben letiltott turbo boostal próbáltam ki egy Overwatchot és full grafikán 80 FPS és nem megy 70 fok fölé a CPU.
Csak gyorsan feljöttem kicsit örömködni... egyelőre imádom!
War. War never changes.
-
Dhampir
félisten
válasz echterion #15393 üzenetére
Sejtésem szerint Spongyabob sem a kedvenced; Patrik, Csigusz, Tunyacsáp, Rákuram, Szandi Csovi mókus a tenger mélyén és még sokan mások.
-
x_o_n
veterán
Na hogy nehogy egyszerű legyen...gondoltam veszek egy 2in1 Dellt nem játékra...erre az Acer kihozott egy 2in1 gépet 1050-el...bumm nehogy már sporoljak... acer nitro spin 5
-
Medocsabi
addikt
válasz whitemetal33 #15387 üzenetére
Nem rendeltem még onnan semmit,azt hogy náluk van ilyen akció is csak a history-ról tudom de kizártnak tartom hogy csak bolti gari legyen rá. Nem mintha a "gyári" olyan marhamegbízható lenne
-
Medocsabi
addikt
válasz whitemetal33 #15380 üzenetére
Szia! reggeli kávé közben a forged in fire adásai között üvöltötte az arcomba a tévé,hogy isokalkezdési akció az emagnál,kettőszáznegyvenmittoménhányezer ft a lenovo y520! sztem nézd meg.
szerk: azt csak halkan jegyzem meg,hogy ezek a reklámok úgy felb@sznak mint a tesóm részegen.Kell ám egy 200.000ftos laptop iskolához,anélkül hülye marad a gyerek! meg személyikölcsön hasonló nélkülözhetetlen dolgokra![ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz whitemetal33 #15380 üzenetére
Nekem a linkre nem jött be a termék, csak maga az oldal. De valszeg csak valami hiba lehet náluk. Fel kell hívni őket, aztán többet dogsz tudni róla. A megbízhatóság: ha gyártói garit adnak, akkor úgyse rajtuk keresztül megy a gari intézés. A pénzeddel meg valszeg nem futnak el. Esetleg vedd személyes átvétellel, ha lehet ott.
-
whitemetal33
tag
Sziasztok
Kinéztem magamnak egy Lenovo Y520 laptopot, (Sajnos ennyi a max amire van keret). A kérdésem az lenne hogy ez a bolt mennyire megbízható ? Én eléggé kétkedve néztem mikor megláttam a parfümök között, viszont 255-ért meg tudnék spórolni rajta 15k-t, persze csak akkor ha nincs semmi hátulütője. -
nagyúr
válasz Darth_Revan #15378 üzenetére
Az ára is biztos jó lesz.
-
Fücsök007
őstag
válasz Darth_Revan #15376 üzenetére
-
Hubba12
senior tag
Komoly? Létezik hogy az MSI ennyire ki égeti az alienware-t??? ezt nem hiszem el... Már tényleg nem értem mit kell venni... Azt hittem az alien az abszolút csúcs.
[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
Djatis
senior tag
válasz Darth_Revan #15363 üzenetére
Kíváncsian várom Én is de elnézve a jelenlegi állásást az Asus-nak ez is millás gép lesz
Am nem kell várni jövőhátig! Ahogy néztem holnap be is fogják mutatuni!
[link]A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
bandras54
aktív tag
Hogy én mennyire utálom az automata javítást... Elvárás akart lenni
-
DVlad
őstag
Értem, köszönöm!
Tehát nem lehet kijelenteni, hogy a 2 márkából, kb. x összegért (azonos kategóriában), kb. azonos paraméterekkel (kijelző, cpu, gpu, ram, hdd, stb.) az egyik nüansznyival jobb, mert... (klaviatúra, hűtés, zaj, touchpad, bármi) miatt kicsivel többet/jobbat ad. Tisztán ízlés kérdése, igaz? -
-
DVlad
őstag
Egy MSI vs ROG meccset melyik nyer általában, ha azonos összeget veszünk alapul (közép kategória)?
-
Pocok256
veterán
válasz madstunt #15362 üzenetére
Mocskos hangos a hűtése kell alá a kupak vagy a hűtőpad máskülönben befő. Gyárilag használhatatlan a készülék köszönhetően a gyári pasztának. (más kérdés hogy NBD gar miatt 24 órán belül szervizes házhoz jön és rendbe teszi de na akkor is...) Akksi ideje attól hogy optimus átlag használat mellett inkább 5 óra nem pedig 8 ami igen szomorú. Drivererrep nekem fél évig legelején problémáim voltak owerwatchba random kékhalál, azóta ez megoldódott szerencsére. Hűtése pesig lehetne jobb oké hogy lazan lehet undervoltolni a CPU t és akkor 80 fölé nem megy de naaa... Nem mindenki akar ezzel szüttyölni.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Darth_Revan
veterán
Jovoheten lehull a lepel az Asus uj laptopjarol: [link]
Amit en ebbol a teaserbol tippelek:
- 17.3" HDR kepes kijelzo (legalabbis bizom benne hogy nem ugyanazt a 120hz-es Auo IPS panelt fogjak hasznalni 2017 vegen amit mar 1 eve hasznalnak)
- rgb vilagitasal ellatott bill
- 7820HK cpu es GTX1080 VGA+ezek hutesehez szukseges ujragondolt hutes 2 ventillatorral es 4 kivezetesel
- beepitett dongle vevoegyseg XBox controllerhezA vastagsag alapjan tuti nem MaxQ laptop es a tapcsatlakozo alapjan 330W-os tap lesz hozza.
Volt mar a kezemben G701VIK es nagyon Jo GEP volt! G701VI-hoz kepest sokat fejlesztettek a hutesen es ugy tunik ezt meg tovabb fejlesztik. Imadtam azt is hogy a bios vegre nem a regi fajta EFI bios volt hanem a sokkal atlathatobb modern UEFI bios felulet. Egyetlen dolog Ami rohadtul nem tetszett (es amiben az MSI jobb) az az hogy nem lehetett az Asus szoftvereben a CPU es GPU hutonek egyedi fan curve-t beallitani csak auto vagy max sebesseg volt.
Remelhetoleg ennel az uj gepnel mar ezt a ciki hianyosssagot potoljak.
Ez a teaser alapjan nalam mar tuti vetel lenne, kar hogy Magyarorszagon ez sem lesz kaphato (vagy max csak jovore)
(G701VIK -t is Nemetorszagbol kellett beszereznem, csak sajnos tele volt a kijelzo pixelhibaval igy visszakuldtem) -
Pocok256
veterán
válasz madstunt #15360 üzenetére
Nem mellesleg jóval kevesebb szoftveres driveres szívás van vele.
Amiket felsoroltál mindet végignéztem én anno, sőt razerbladet is, de aw 13 r3 volt a befutó. Pedig én igazán kritikus vagyok. Ettől függetlenül az aw 13r3 nem jó gép sőt sok olyan dolga van amit nehezen lehet tolerálni, de kategóriájában még ígyis a legjobb, gari és external gpu miatt.[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
őstag
válasz Swiftmendi #15348 üzenetére
W110ER: nem mai darab, GT 650M, erősebbet nem is tetetnék egy 11"-os méregzsákba.
[link]
Emlékszem nagyon könnyű volt hátul szétszedni, s tisztítani.Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
vhooper
tag
válasz spanglee001 #15349 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 250 ezerig laptopot? Koliba fogom vinni, ott lesz heti 5 napot, aztán hozom haza. Lehetőleg IPS matt 15,6-os kijelzős legyen, főleg Dota 2-vel, World of Tanks-el játszom, nem baj ha nem viszi max beállításokon,de azért élvezhető legyen. Mellette neteznék,filmeznék, zenét hallgatnék, szóval ilyen multimédiás gépként használnám. Ha ebben az árban lehetséged, nem bánom ha van SSD, ha nem akkor max utólag bővítem, olvasó nem kell bele. Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
spanglee001
addikt
válasz Swiftmendi #15348 üzenetére
attól jobb vagyok kicsit, változó helyen melózom 24órákba feltétel jótérerő a mobilnetes ping miatt, és konnektor ha nincs nem megyek
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Medocsabi
addikt
válasz Swiftmendi #15345 üzenetére
Csak egy szubjektív vélemény: Ha olyan helyen dolgozol,ahol ilyen gép használata nem megengedett,hogy fogsz rajta játszani úgy hogy senki ne vegye észre?
-
őstag
válasz Swiftmendi #15345 üzenetére
11" volt a legkisebb gamer notim.
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Swiftmendi
tag
válasz Bluesummers #15338 üzenetére
Csak windows érdekelne, konkrétabban wow, diablo, poe.
A mérete azért kell hogy be csempészhessen a gyárba, csak nem tudom hogy létezik e ilyen ketyere...
bár lehet android felé kellene nézelődnöm, monitor az van a gyárban -
kojoo
csendes tag
Hellósztok!
Egy ismerősöm szeretne valami gamer setupot összerakni, ebben kérném tanácsotokat.
Az álombéli elképzelése, hogy van mondjuk egy 2-in-1, max. 15.6"-os laptopja, amit ő kényelmesen tud hordozni , majd ha hazaér, rácsatol Thunderbolt 3-an keresztül egy external GPU-t és azon gémel (Fifa, Overwatch, Doom, később Destiny 2).
A fő gond, hogy az ilyen laposokban általában U-s proci van, ami valószínűleg hamar elhasalna, de a HQ-sokban meg van dedikált GPU(+ a hűtés), ami meg magát a laptopot nehezíti meg.
Én mondtam neki az AW 13-at, de arra azt mondja hogy ronda.
Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? -
madstunt
addikt
válasz Bluesummers #15338 üzenetére
+1
-
őstag
válasz Swiftmendi #15335 üzenetére
Nintendo Switch
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Medocsabi
addikt
Most,hogy a win letiltotta a rivaturnert,mivel monitorozzátok a játékokat?
-
Swiftmendi
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy létezik e 7-8" körüli gamer netbook? Néhány éve volt egy razer próbálkozás ha jól emlékszem.
-
Dhampir
félisten
válasz Fücsök007 #15327 üzenetére
VGA oldalon már évek óta csak néhány speckó szoftvernél jó az AMD, játékoknál nem
Azért az Nvidia sem mindenható. A Steam-es Metro 2033-at nem lehetett elindítani, PhysX és minden egyéb fent volt, ami kellett hozzá. Ilyesmibe AMD alatt nem futottam bele.
Újabban Linux alatt is inkább az Nvidia problémás, már jobb nyílt driver érhető el hozzá, mint Nvidiára.
-
nagyúr
"A hab a tortán hogy bugmentes drivert írni az 10 év óta egy elérhetetlen fogalom számukra."
Ezen könnyesre röhögtem magam!!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
válasz Fücsök007 #15318 üzenetére
A rossz Ómenből vajon sikerül-e későbbiekben jó Áment kovácsolniuk?
Mondjuk csak a szám jár, sohase teszteltem HP Omen gépet, mindig túl voltak árazva.Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Fücsök007
őstag
válasz Muerte #15329 üzenetére
Azt nem írtam, hogy ez nem a 95W-os példány, hanem sima 150W-os asztali GPU-t raktak szabvány MXM3B nyákra, de még kiforratlan a szoftver hozzá, pár hónapja létezik csak. Amennyiben menne vele az asztali driver, úgy sokat javulna az AMD mobil fronton is, de ez a modderek és a fanatikusok eredménye lenne, ha egyáltalán összejön.
-
Fücsök007
őstag
válasz Muerte #15326 üzenetére
Annyit azért megjegyeznék, hogy egy kínai cég 2000 jüanért árul szabvány MXM3-as RX 480-at itt, ami ár alapján versenyezhetne a GTX 1060-al, ha normális driver lenne hozzá. Bár a Polaris kártyák sem támogatják már az LVDS kijelzőket (ahogy a Pascal kártyák sem), tehát moddolás után működhetnének csak.
-
Fücsök007
őstag
válasz [-HERO-] #15325 üzenetére
De nem azt írtam, hogy AMD-s GPU-val szerelt gép érdekel, csak AM4-es foglalatos legyen. Már most is lesz szeptembertől az említett Asus notiból GTX 1060-nal szerelt változat. Továbbá fejleszthető lesz a proci, ha netán arra van szükség később, bár ehhez MXM 3.1 foglalat is jó lenne, de úgy tűnik MXM-es notiban csak a Clevo és az MSI lehet érdekelt. Egyébként noti szinten nézve nem rosszabb a ryzen 5-ös 6 magos proci, mivel a nem asztali i7-es procikat nem lehet nagyon tuningolni értelmes hőfokok mellett, szóval 4-4,2GHz körül megáll a tuning, úgy meg gyakorlatilag ugyanannyit megy a két proci a rosszabbul skálázódó játékok alatt. Multiban, jól skálázódó játékoknál és stream alatt pedig egyértelműen győz a ryzen.
Muerte75: Így van, VGA oldalon már évek óta csak néhány speckó szoftvernél jó az AMD, játékoknál nem. Függetlenül attól, hogy olykor minimum FPS-ekben jobb időnként az AMD az RX480/580 kártyák esetében, de sajnos nem túl jó hozzá a fogyasztása, ami mellé jön a driverek kiforratlansága is.[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
válasz [-HERO-] #15325 üzenetére
7970M óta nem csináltak egy értelmes mobil vga-t,pedig eltelt 5 év azóta...A nagy hittérítés hogy majd a GCN meg a DX12 így -úgy,reszkess NV, ez lefutott dolog,az ígéretekből semmi sem lett,a GCN elérte saját korlátait.Szénné feszelt,húzott Vega most nagy nehezen utolérte az 1080-at 1 év késéssel, ráadásul drágábban és jelentős túlfogyasztással.Sajnos egyelőre semmiféle versenyről nem lehet beszélni asztali cuccokban sem,nem hogy mobil vonalon.A hab a tortán hogy bugmentes drivert írni az 10 év óta egy elérhetetlen fogalom számukra.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Fücsök007 #15323 üzenetére
Itt nem hiszem hogy beszelhetunk versenyrol.
Ha az amd joval jobb arral jott volna az intelnel vagy nvidianal akkor igen.
Az oke hogy proci teren van olyan felhasznalasi kor ahol jobb ar ertek aranyu a procijuk de az pont nem a gamer vonal es nem a gamer notebookok.
Az nvidia meg amd versenyrol meg aztan tenyleg felesleges beszelni mert itt semmilyen verseny nincs.Ebben a formaban nem hiszem hogy eget rengetoen jo ar/ertek aranyu amds gepekkel jonnenek ki a gyartok.
De persze aki verbeli amd-s annak ezek a dolgok nem szamitanak
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Fücsök007
őstag
válasz Muerte #15322 üzenetére
Pedig neked is érdeked lenne, hogy legyen AMD procis gamer noti az ASUS ROG STRIX GL702 típus mellett. Egyrészt végre nem lenne monopol helyzet, másrészt fejleszthető később a proci. Gyanítom az Asus kap később konkurenciát Clevo és MSI notik formájában, ha jól fog fogyni a noti.
-
Muerte
Topikgazda
válasz Fücsök007 #15318 üzenetére
A HP most nagyon összekapta magát [link] ,személy szerint nekem ez a design már kicsit sok,de amúgy nagyon rendben van,látszik hogy van benne munkaóra és próbálják a lehető legjobbat kihozni belőle.1 év múlva kiderül majd a személyes tapasztalatokból hogy mennyire sikerült ez nekik
-
Fücsök007
őstag
HP Omen 15 noti bemutató.
Ilyesmi lesz az új HP Omen X noti is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ZTE_luky #15312 üzenetére
Nézd meg milyen frekvencián megy a processzorod.
Jobb esetben a tápcsati aljzat lett kontakt hibás olyan módon, hogy érintkezik, de nincsen meg a megfelelő átfolyó áram és a gép baromi gyorsan váltogat a belső energiagazdálkodási sémák között.
A rosszabb esetben a multikontrollered (EC kontrollered) lett oda, talán javítható, mert azt baromi körülményes cserélni, mert össze van fűzve a BIOS-al és a KBC-vel.
Ha gondolod keress meg privátban...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Muerte
Topikgazda
válasz ZTE_luky #15314 üzenetére
Tudom hogy nem a tápcsatlakozó okozza,mert a jelenség tipikus alaplapi probléma,csak azért nem ártana megnézetni hogy nagyobb baj ne legyen,mert lehet félig ki van már az is szakadva.Ha nagyon meg lett rántva maga a gép is akkor lehet hogy csak kontakthiba,az lenne még legkisebb baj.
[ Szerkesztve ]
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, Asus G56JR CN145D típusú gépem van, 3 éve, 2014 szeptemberében vettem, Eddig semmi probléma nem merült fel a géppel kapcsolatban. A kora miatt az akkumlátor teljesen elhasználódott, ezért mindig hálózatra kell kötnöm a gépet. Ma délben is hasonló volt a helyzet, be volt dugva a töltője, és belerúgtak a gép tápjába, ezért kicsúszott a csatlakozó a portból, és a gép azonnal kikapcsolt. Valószínű, szinte biztosnak tartom hogy a meghibásodást vagy a hirtelen áramkimaradás, vagy az alaplap megrántása okozta. A touch paden és a billentyűzeten vettem észre eddig, hogy periódikusan nem érzékelik a mozgást, illetve a billentyűk leütését. USB-n csatlakoztatott egérrel és billentyűzettel ez a hiba nem áll fenn, és kipróbáltuk két operációs rendszer alól, és mindkettőnél hibás volt, driver letörlését követően sem oldódott meg ez a probléma. Tudtok segíteni ezzel kapcsolatban, mi lehet a probléma? Hardveres gondról van szó, ugye?
-
addikt
válasz echterion #15303 üzenetére
Nekem is visszaállította a 385.28 -ast a 382.05-re. Elhiheted mi lehetett az első gondolatom, de szerencsére a kártyám működik. Mindössze a játékok őrültek csak meg, de ha újrateszem megszűnik a gond.
Mind windows módban ablakban és akadozva akar futni, a GTA 5 is. Viszont most nem rég újonnan feltettem a Prey-t és rendesen megy mint ahogy kell. Úgyhogy nem tudom nálad mi kavarhatott be ilyen csúnyán.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
echterion
nagyúr
Most már kezdek berágni nagyon erre a fos win10-re. Visszaállította az Nv driveremet a 353.54-esre...
És persze nem is megy játék alatt csak az intel fostaligája.******
-
addikt
válasz Medocsabi #15301 üzenetére
Mondasz valamit. Óvatos vagyok, nemsokára lesz még egy rendszer hdd-m, vagyis egy teljes másolat mindenről, annál kicsit bátrabb leszek. Plusz van jelenleg biztonsági mentésem is.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest