Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, Asus G56JR CN145D típusú gépem van, 3 éve, 2014 szeptemberében vettem, Eddig semmi probléma nem merült fel a géppel kapcsolatban. A kora miatt az akkumlátor teljesen elhasználódott, ezért mindig hálózatra kell kötnöm a gépet. Ma délben is hasonló volt a helyzet, be volt dugva a töltője, és belerúgtak a gép tápjába, ezért kicsúszott a csatlakozó a portból, és a gép azonnal kikapcsolt. Valószínű, szinte biztosnak tartom hogy a meghibásodást vagy a hirtelen áramkimaradás, vagy az alaplap megrántása okozta. A touch paden és a billentyűzeten vettem észre eddig, hogy periódikusan nem érzékelik a mozgást, illetve a billentyűk leütését. USB-n csatlakoztatott egérrel és billentyűzettel ez a hiba nem áll fenn, és kipróbáltuk két operációs rendszer alól, és mindkettőnél hibás volt, driver letörlését követően sem oldódott meg ez a probléma. Tudtok segíteni ezzel kapcsolatban, mi lehet a probléma? Hardveres gondról van szó, ugye?
-
ZTE_luky
aktív tag
újra én a GTX 760M vidikártyával, a nvidia experience észlelte a játékot futtatom de a gta 4 még igy is ugyanolyanan mint eddig, keveselli a videókárytát, pedig megy a GTX, hwinfoba is be van kapcsolva ha fut a játék vki valami megoldás?
-
ZTE_luky
aktív tag
Mert amikor bemegyek a jatek beallitasaiba mindent minimumra allitottam a felbontast nwm is tudom 800x600 fole vinni, es meg ugy is azt irja hogy tul gyege videokartyam es amikor ramegyek hogy play, csak jelennek meg az emberek es minden ismetlodik ot percigvartam aztan meguntam..
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, az semmi esetre se lehetséges hogy Asus G56JR (GeForce GTX 760M) fusson a GTA 4 ugye?
-
ZTE_luky
aktív tag
Csak nyugodtan, nem fogom a szívemre venni
-
ZTE_luky
aktív tag
Egyszer az a gond hogy komoly berendezest akaeok ala venni, most meg az hogy kupakkal akarom megoldani, bocsanat hogy elek..
-
ZTE_luky
aktív tag
NA most játszottam vele egy órát...
Max CPU: 80 (itt sztem meg is áll mert soha nem ment fölé, 80.00 mindig)
Max GPU: 76 (Ez lehet menne feljebb, ilyen 74.75 szokott leggyakrabban lenni)Akkor szerintetek ne vegyek alá hűtőpadot, semmi se érne, nem tenne neki jót, hagyjam simán, és használjam így?
(Ezek kupak nélküli adatok, használjak szimplán csak kupakot?
Ezek az adatok jónak számítanak vagy teljesen átlagosak?[ Szerkesztve ]
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz Ursache #2404 üzenetére
épp ezért csodálkozok, mert tök sokan mondták hogy kibírja a 6évet, és mondo makkor veszek egy márkséabb jobb kategóriás gépet mert megér a befektetés, azért mndom nem azt csinálom hogy veszek egy 100ezres szutykot amit hazsnálok három évig utánna meg uyganezt eljátszom, hanem veszek gey drágát ami tovább húzza
-
ZTE_luky
aktív tag
Értem ,kösz iszépe na segítséget, akkor lemondhatok arról, hogy végigkísérje la lapi az egyetem alatt?
-
ZTE_luky
aktív tag
És ha felmegy 80,90 fölé, akkor hogy nyomjam le a hőmérsékletet? nincsen semmiféle trükk?
-
ZTE_luky
aktív tag
Értem oké, akkor megveszem azt a plusz egy évet, de azt sztem majd később egy év múlva kb, addig úgyis sokmindne változhat..
ÉS a toshiba alá ér a hűtőpad az is fontos lenne ha tudtok válaszoljatok pls..
OKé, értem, akkor az alját emelm pár centivel, és lehet venni ilyen usb ventillátorokat mi lenne ha azt a bill. fölé emelném és onnan hűteném? -
ZTE_luky
aktív tag
és akkor erre mia megoldás? mert akikkel beszéltem eddig azt írták hoygha megveszem ezt a gépet egy problémám lesz vele, méghozzá az hogy baromira melegszik.. hogyan csillapítsam ezt, hoygan tudnám mégis csökkenten ia hőmérsékletet, vagy várjak amig jön az egér, és játszok rajta 2 órát, és meglátom mi lezs?
-
ZTE_luky
aktív tag
Igen, tehát akkor mi lenne jobb? hogy nem veszek rá plusz gariidőt és két év múlva kitakaríttatom, vagy veszek rá plsuz eg évet és a harmadikév után ráérek takarítgatni, vagy hogyan legyen? :S vagy megoldjam hogy felküldöm laptopomat tesómmal pestre és ott kérek meg vkit arra hogy tisztítsa ki, vagy mit javasolsz? igen vele dbeszéltem erőől privátban
Úristen bocsássatok meg, nagyo nnem tudom még kezeln iezt billentyűzete JézusatyamáriaAmúgy ilyen az alja, akkor ne vegyek alá semmit, mert ismerősöm meg azt mondta hogy akármikor akármire hazsnálom mindig jobb ha alatta van, mert kíméli, és tovább fog tőle élni..
ÉS miért mondjátok hogy ninc sértelme alá venni hűtőpadot? nagyon zárt az alja, vagy miért úgy van kialakítva hogy ne keljen alá hűtőpa dés hűte saját magát?!
[ Szerkesztve ]
-
ZTE_luky
aktív tag
Miért mondja vki hogy semmiképpen se mert a laptop kötelessége a hűtés, és miért mondja valaki hogy akár alap használatra is javasolt, hogy a laptop fűtőrendszerét megkíméljük, és akár hosszú évekkel is megnöveljük laptopunk élettartamát?
Mennyire fontos az évi nagytakarítás szervizbe? Mert sztem nekem nincs rá lehetőségem plusz a 10ezer se kevés pénz, mit javasoltok?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz wanted5 #2358 üzenetére
okés, igazad van fiatal is vagyok és kezdő is, csak aggódok mert egyetemre vettem a gépet és félek hogyha túlmelgítem vagy akármi akkor nem fogja kibírn ia 6évet..
Midnennemre oda szokta mfigyelni, sokan mondják is hogy felelsleges, nemtudom, én vigyázni szeretnék rá
OKé majd játszok többet, csak még ninc shozzá egerem, tapipaddal meg nem vmi élvezetes a játékAmúgy a CPU nem ment 80 fölé, a GPU maradt 76..
-
ZTE_luky
aktív tag
-
ZTE_luky
aktív tag
Asus G5Jr típusú laptopomhoz kaptam a ROG_tól egy ajándék kupont, azonban az 2014.06.30.áig érvényes.. it tudok tenni, semmiféleképpen nem lehet ezt már felhasználni, feláron se? Mert 1ezer forint értékű az utalvány..
-
ZTE_luky
aktív tag
Oke majd azt is megnezem, sajnos mar csak hnap tudom
Jaa tenyleg most latom kimaradt tenyleg a link...
Csak cpu homersekletet talaltam en van gpu is? -
ZTE_luky
aktív tag
A PS-es egér megoldásra még nem jöttem rá viszont arra igen hogy muszáj lesz ez alá hűtőpad, mert játszottam 5percet tényleg öt percet, és 78fokos lett, úgy hogy alatta van a négy kupak!!
-
ZTE_luky
aktív tag
értem, megtaláltam játékon belül képkcka szinkronizáció vagy mi, azaz ugye?
-
ZTE_luky
aktív tag
ezek közül melyiket kell nézzem, melyik számít? amúgy iylen teljes alapvető hazsnálat ellet (csak internet)
-
-
ZTE_luky
aktív tag
Értem, köszönöm akkor majd még írok hogy mi mennyi.. köszi szépen
Annyi kérdésem lenne hogy jelenleg egy egyszerű samsung vezetékes egerem van az ezelőtti gépemről örökölte a laptop, ps2-es átalakítóval bedugom az usb portba de nem ismeri fel, mármint kijelzi hogy csatlakoztatva van csak hibás..
MI lehet a baj? -
ZTE_luky
aktív tag
Asus G56-om van.., és akkor egyáltalán ne is hazsnáljak hűtőpadot?
-
ZTE_luky
aktív tag
értem, és mine ka hőfokát nézzem? Aida64-ben szenzoroknál többmindne hőmérsékletét is kiirja de melyiket nézzem?
ÉS pl írjam le eegy lapra, hogy játék közben, internetezés közben mikor mennyi?
De az a leglényegesebb hogy a nyílás és a ventillátor minél közelebb legyen egymáshoz nem?
HÁny fok a normális mert olyan 50 fok környékén van, és nem szeretném azt hogy szétsüljön, mert játéknál sztem bőven felugrik.. -
ZTE_luky
aktív tag
Értem..
Erre gondoltál ugye?[link]Hát ha nincs sok különbség akkor inkább ezt veszem meg mert akkor nehogymár 3x annyiba kerüljön és alig tudjon többet
Ha esetleg máshol is megnézném boltban, élőben mit nézzek meg rajta, mire kell odafigyelni, milyen erős mekora ventillátor legyen bene? vagy csak nézem meg hogy a nyílás alatt van e a ventillátor, és ha nem alatta van akk ne vegyem meg?
-
ZTE_luky
aktív tag
Esetleg azok között nincs jó amiket linkeltem ,mert egyszerűbb lenne a kiszállítás miatt is..
Hát nem fogok állandóan játszani rajta, néha egyszer kétszer fogom csak játékra hazsnáli mondjuk heti kétszer..Még nemtom miket fogok rajta játszani Watch dogs, Battlefield 3 GTA 5 esetleg..
Akkor az az egér jó, megvegyem 1600dpi-vel?! vagy keressek 3200-asat?
nem, csak akoleszba használnámItt van a laptop alja:
[link][ Szerkesztve ]
-
ZTE_luky
aktív tag
Még smmilyet se, mert még nem is játszottam vele, két napos a gép, alap hazsnálatnál olyan 50 fok kötül van.. de akinek volt már ilyen laptopja azt mondta hogy hőerőmű és mindneképp kell alá hűtőpad..
Az egér ez nekem tökéletes, külsőre, de belsőre nem értek hozzá, hogy játékra alkalmas lesz e h. gyors-e..
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni
Asus G56JR CN145D típusú laptopom van
15,6", 380 x 255 x 27.2 ~34 mm (szélesség x mélység x magasság) , 2,7kg
Gamer gép, egyetemen használnám,sokat hurcolom, ezért nagyon fontosnak tartom a laptoptáska minőségét..
Milyen táskákat ajánlotok, mire kell odafigyelni vásárláskor? (Zalaegerszegi vagyok, ezekből a boltokból tudok vásárolni: Foramax,K&H, startup,Procomp, de ilyen tesco-s meg intersparos táskát is tudnék venni, csak nemtom megfelelne-e..ezekből a táskákból, melyik jöhet szóba?
[link]
-------------------------------------------
MÁSIK:
Mivel ez egy gamer gép, ezért nagyon fontosnak tartom hogy tökéletes hűtőpad kerüljön alá, ebben szeretném segítségetek kérni.
Mire kell odafigyelni hűtőpad vásárlásakor, mekkora legyen a ventillátor, egy nagy vagy két kicsi legyen benne, segítenétek?
Ezeket nézegettem eddig:
[link]
[link]Ezekből a boltokból tudnék venni: Procomp, Foramax, K&h, Start up
VAgy esetleg annyit is megérne hogy online rendeljem?!Kérlek segítstek, mert a gép nagyon melegszik, mivel gamer, és nem szeretném hogy szétsüljön, a legjobb hűtést szeretném alárakni..
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
-----------------------------
Harmadik: szintén a gép gamer tulajdonságai miatt az egérre is nagy hangsúlyt kell fektetni, nemtudom hogy milyen egeret vegyek hozzá.. esetleg azt is tudnátok javasolni? eddig ezt néztem ki, ez nagyon tetszik nekem:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Eredeti játékok OFF topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- T14 G1/G2/T590/T580/T570 X280/70 840G1/2huG8/G7 G5 850 G8/G7 vil 650 G8/G9 450 G8 hu e5590
- Acer aspire one D225 hibás!!! nem működő!!!
- Asus Zenbook S16 OLED (AMD RYZEN AI 9 HX370, UM5606W) - 2026.12.14 -ig garanciális
- Macbook Pro 16 2021, 16GB/1TB, M1 Pro, Magyar
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest