Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    :o

    Épp most akartam érdeklődni (sry, nem bogarásztam végig az előzményeket), hogy van-e valamilyen kedvezményes formája a félmaratoni Vivicittának, mivel a 15.500-as árat igen sokallom érte.
    Ha betelt a létszám, akkor megoldódni látszik a probléma.

    Azért várnám az észrevételeket, nem vagyok BSI-s, nem futottam még versenyükön tudtommal (a tudás útja-hoz szerintem nem volt közük).
    - Miért ilyen drága (vagy csak bringabelsőben élek és nem is sok 15.000HUF :F )
    - a mezen felül mit kapok cserébe
    - mi a feltétele a kedvezményes részvételnek rettenetes mennyiségű hozzájuk köthető vásárlás nélkül
    - stb.

    Előre is köszi, további jó futkosást mindenkinek!

    PS - Ha valakit érdekel:
    az Asics Gel Zaraca II-m már vagy 2 hónapos, elégedett vagyok vele. Felépítményben az Asics-ban még soha nem csalódtam, a megfelelő méret azonnal (0 km) szépen illeszkedik mindenhol, nincs benne kivetni való.
    Eléggé közvetlen is, a talp azért csalóka, több stabil cipővel megegyező 11mm-es Heel to Toe drop-ja van, tehát gördülésre ösztönöz(?). Ez a "hibrid" lét (géles elöl-hátul, de lapos, naturálisnak láttatja magát) mégsem tűnik bolondságnak, úgy veszem észre, néha-néha rákapok az előrébb dőlt, "talp eleji" futásra, nincs ellenére. A térdem ezt nem annyira szereti, és a vádlim hamarabb görcsöl, de vegyesben gördülve és így is lehet benne haladni, 12-16km nem volt gond. Könnyebb, vagy edzettebb futók (< 85 kg) szerintem e felett is használhatják simán.
    Ez az első neutrális cipőm is egyben, és úgy érzem a mozgásom "kiegyenesedett", jobban összeállt hála neki, + nem vész el annyi energia a csillapításban, támasztásban. Nem utolsó sorban szerintem jól is néz ki.
    16.5k HUF-ért is láttam, amit szerintem ér, én kicsit drágábban vettem.
    Egyedüli kétségeim a csillapítás tartósságával vannak, egyelőre teljesen rendben, de elvileg ez csak a 6-800km-es kategória.

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák