Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz LanyUs #63043 üzenetére

    Ahogy az oreg edzom szokta mondani,annyit ersz,mint az utolso futasod ;] az utolso becsuletes futasom marcius 6 Martely volt (3:23-as atlag 34km darabolva 1km-re ugye).Ott a bal labam akkora terhelest kapott,hogy az azota sem jott rendbe :N
    Aprilis vegeig edzettem vele iparos takarekos uzemmodban,majd mivel nem akart javulni majusban leallitottam a futast eloszor csak heti 2-3 futasra,majd par hete teljesen.
    Most van abban a stadiumban,hogy itt a boltban setalva nem faj.
    Elliptikus treneren megy az aerob es a tempo edzes,2ora full zsiregetos aerob egyik nap,masik nap 1ora tempo (altalaban darabolva 6-10-15percekre... 1.5-es szorzot hasznalok,pulzus a futopulzus tempo zonajanak a legalja,feljebb nem tudom hajtani ezen a gepen). Heti 2db sulyzos es sajat testsulyos erosites az megmaradt + napi hengerezes es mobilitas.
    Egyelore meg biztos,ami biztos nem futok vele,nehogy meg hosszabb kimaradas legyen belole :U
    Uszoda berletet juniusban elojegyeztem.Napi 1ora uszas lesz a delutani program juniusban,ha kinyit a kulteri. Reggel meg marad az elliptikus 1ora.
    A bicaj magneses trenerjet a multkori achiless rehabnal szethajtottam,kint nalunk meg eletveszelyes tekerni,szoval az egyelore passz. Amugy jo opcio az is ilyen esetben.

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák