Új hozzászólás Aktív témák

  • stranger28

    addikt

    válasz cekkk #5576 üzenetére

    Én erre jutottam. Ebben elég sok minden van abból, amit tomcica is írt és bevált. Plusz edzés után fel szoktam oldani egy ezres C-vitamint vízben és megiszogatom estig, izomlázra nagyon jó. A fele kb. lemegy rögtön, utána mindig hígítom, ahogy ürül a shaker.

    Plusz most ugye beszéltük ezt a bigyótekes valamit, tegnap szétbombáztam magam segítségével, és mégis lazább az izomlázam. Bár lehetett érezni, hogy pusztítás volt tegnap, mert 13 órát aludtam, közben volt egy reggeli, aztán vissza, és most keltem. :DDD

    BCCA nekem van a fehérjémben alapból, szóval az is edzés után megy, nélküle még nem néztem, nem tudok nyilatkozni. Ízületvédőt megint szedek, mert szét volt menve a vállam és kellett rá. Utána meg inkább meghagytam megelőzésre. Ez hol a bigyóteké, hol a szájteké, bigyótekes jobb elvileg kicsit.

    Plusz vegyél egy jó ágyat, nekem ilyen memóriahabos szarság van, nagyon atom. Olyat lehet rajta aludni, hogy úristen. És ugye az alvás az maga a regeneráció. Vizsgaidőszakban érződik nagyon, mert ugyanúgy 2-3 órát aludtam, mint a régin, mégsem mosott fekáliaként keltem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák