Új hozzászólás Aktív témák

  • SLYM

    veterán

    válasz SLYM #29614 üzenetére

    Maraton is teljesítve, nagyon kemény 6:03:46-os idővel. :D [link]

    Igazából nem gondoltam volna, hogy sikerül, nem is a futópályán futottam, ahol a félmaratont, hanem csak itthon kimentem oda, ahol futni szoktunk. Mivel kb 20-30%-ot adtam a sikerre, az elejétől egy tesztnek fogtam fel az az egészet. 3 dolog érdekelt, az egyik, hogy nagyon lassú kocogással meddig tudok elfutni (ha végigmegyek a 42-n, akkor megállok természetesen), aztán, hogy mennyit számít, hogy ha a 2.5 kilométerenkénti frissítéseknél (ennyi egy kör) megállok, addig, amíg iszok/eszek, illetve ha úgy érzem, hogy szükséges, akkor néha belesétálok a távba.

    A tesztre (több pihenőre, lassabb tempóra, sétákra) azért volt szükség, mert áprilisban már megpróbáltam lefutni a maratont 5 óra alatt [link], de begörcsölt a vádlim 22-23 között, emiatt pedig fel kellett adjam.

    Most már, hogy tudom mire számítsak a maratoni távnál, rájöttem hogy több edzésre lenne szükség ahhoz, hogy folyamatosan, végig legalább kocogva teljesítsem a távot (tehát 5 órán belül). Kicsit olyan érzésem van, hogy ez nem embernek való. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák