Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    Halihó,

    jelentem elértem azt a súlyt amit hazudni szoktam...sőt be is csúsztam alá :)

    ez a komment leginkább azoknak szól akik azért futnak, hogy fittebbek legyenek, és/vagy fogyni szeretnének. Mint korábban irtam nem szórakoztat a futás, a statisztikai adatok (amik az óráról a telefonra érkeznek) ami motivál valamelyest.

    Augusztus elején (aug07) vettem meg az órát, mert megjött az elhatározás, hogy mostmár itt az ideje fogyni, mozogni...hivatali patkány módjára évente feljött több mint egy kg/év. Ez azt jelenti, hogy a 75-80kg-om az elmúlt 17-18évben felment 102kg-ig...ami nem lenne gond ha 190 lennék, de nem annyi vagyok :)

    Szóval bojler test, de hál Istennek nem a hörcsög féle (még serdülőben/ifiben, atletizáltam fociztam birkoztam, napi szinten...nem engem választottak utóljára...inkább én választottam :) általában, de ez mára elmúlt...de talán maradt némi izom a háj alatt, a mostani szitu viszont már nem volt a kényelmes/esztétikus érzés) Aug elején már óra nélkül megpróbálkoztam a futással, egy km után éreztem, hogy a hátam hátul le akar szakadni...nem volt f.sza érzés, meg úgy általában nem élveztem régen sem a futás, és ez mitsem változott.

    1, 1.6, 2, 2.1, 2.5, 3 ...és igy tovább alakult a futás. heti 5-6nap stabilan (múlt hétig, amikor elkapott a megfázás) szóval máfél-két hónap alatt elértem a 97kg-ot (tegnap este már bekanyarodtam alá...rég láttam ilyet a mérlegen :) ...mára 3-5km között, ahogy a szervezetem kivánja..az idők folyamatosan javulnak, úgy érzem 10km is menne 5:30 vagy alatt (de rohadtul nem kivánom :)

    jelenleg ott tartok, hogy 5,5km 5:10/km simán megy (javuló idővel)...két napja betegség után (3nap kummantás) 4km 4:47-es tempóval ment (emelkedővel kezdem mindig 4:51, 4:50, 40:50, 4:36-os idővel)
    átlagpulzus mindkét esetben 156-157

    simán betonon utcán, általában este 9-11 között vam benne szintezés..alattomos emelkedő, majd lejtő

    és egy kérdés a végére a profiktól: mi a jobb 4km intenziven vagy 5-6km kevésbé intenziven (a fenti időkkel). A tervem, hogy 90kg alatt 5-10km-re emelem a napit, ha valami csoda folytán lemegyek 80 alá, akkor lesz egy félmaraton a tervben.

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák