Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz margithid #32268 üzenetére

    Igen, úgy értettem, nekem több cipőből (saucony, hoka) a 44 szűk volt, a 44.5 (vagy a Hokánál melyik a következő méret) elég széles, civil cipőben én is 43-at hordok, igaz azokból kevés amibe belefér a lábam széltében.
    Ha az embernek nagyon ogre a lába az Altrát ki lehet próbálni de azért valahogy idétlennek éreztem. Sarkcsillagban lehet próbálni. Sauconyból a Triumph iso 3 nagyobb teret ad elöl, hátránya, hogy drága, mondjuk próbálni elvileg lehetett Nyúlcipőben, nem tudom hogy még van-e. Az egy minden szempontból minőségi cipő meg kényelmes objektíven nagyon tetszik de valahogy nem sikerült megszeretnem futni benne, fene tudja miért. A swerve sem tökéletes de egyelőre az vált be, így vettem további 3 párat, 2 még dobozban.
    Hát a tanulság csak annyi, hogy a próba az igazi (vagy még az sem, talán a cipőteszt ha ilyen lehetőséget lát az ember)...
    Felsőrészek nekem mind egészen jól egyben vannak, látszik, hogy használt de szét sehol sem szakadt egyik sem még, van 1100-1200km-es is (asicsok, saucony phoenix 7). A Hokának a talpa rongyolódik szét 700km-nél, erről ennyit :)

    (#32267) Corpuscle
    Hát, ha csak néhányat kell átmásolni akkor mindegy persze, nekem a dropbox szerint 1100 activitym van, ha ilyen problémám lenne elég nagy összeget hajlandó lennék fizetni, hogy ne kelljen kézzel mentegessem. Szerencsére a 2$ nem nagy és bármikor bárhová át lehet húzni ha valamiért platformot váltok és szeretnék szép statisztikákat látni.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák