-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Yofej75 #73187 üzenetére
Van aki hisz valamiben és van aki mér. Az a jó a mérésben, mint ahogy már lírtam, hogy nem ember függő. Én még mindig nem azt mondom, hogy a mérés az memondja az igazságot, hanem azt, hogy méréssel meg lehet állpítani, hogy egy szart akarnak rádsózni. Elektronikai szart. Szerinted miért írja: " I am pretty sure you will find the noise and power supply spikes riding there. Clean that up and these measurements will improve and will not do anything to deter from the "sound" you think this gain stage has." És szerinted bkercso is miért szokta mindig mondani, hogy a körítés majdhogy nem fontosabb mint a dac chip? És ezt miből állapította meg? Mérésből. Mérésből megállapította a csávó, hogy egy fos az egész, mert nagy valószínűséggel fosul van megtervezve. Hallhatod ezt szépnek, de attól még egy fos. Én is szoktam olyan halkan hallgatni zenét, hogy a -60dB teszt jelet már meg sem hallom. De attól az adott eszköz még egy szarul megtervezett elektronikai eszköz. Ennyi.
#73193: Na ez most megint mit jelent? Mert megint itt jön a félrebeszélés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Íme az új Android Auto!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest