-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Ma hangszórós összehasonlítás volt. Hallgattam mindet vakon elég sokat majd megnéztem melyik melyik volt. Így nagyjából kizártam a saját részrehajlásom.
Első amit észrevettem, hogy a Fiio E7-nél van némi alapzaj, pici ugyan, de van.
USB-s DAC-ként ugyan olyan könnyen használhatóak, csak csatlakoztatni kell és a gép felismeri.A Creative hangja fényesebb, picit dinamikusabb, a Fiio közvetlenül utána enyhén tompább. De nagyon pici a különbség. Sokkal nagyobb különbségre számítottam a Creative javára, egész kellemes meglepetés a Fiio.
Hangfalhoz számítógép mellé inkább a Creative-ot választanám. Holnap jön a fejhallgatós/fülhallgatós kör és kiderül, hogy fül/fejhallgatóval melyik állja meg a helyét.Azért meg kell, hogy jegyezzem, hogy a két termék nem egészen egy kategória, a Fiio nem asztalra készült ellentétben a Creativval, így szerintem a teljesítménye teljesen jónak mondható.
Folyt. köv.
(#3616) baluka26: azt jól is teszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest