- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Windows 10
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Amazon Prime Video
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
válasz Nertpaelg #3698 üzenetére
Az esetek 95%-ban jobb a SPDIF, mint az USB.
Van hozzá működő drájver, rosszul fogalmaztam. Szóval, nincsen kapacitásuk, akik ezzel foglalkozzanak. Magyarán megmondva nem lenne rendes support, úgy meg a hajadra kenheted a 24/192-őt, ha a drájver bugos. A kettő egyszerre meg nem megy, mert újra kell írni hozzá a chipeket.
Bocs, úgy emlékeztem, hogy Te kérdezted Sok mindenki más nem lehetett, mert nem túl sokan tudnak erről a featureről, maradt bigmasterg
guppy: Én mindenképp a céleszközt venném![ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
contaxg
veterán
DACport itt járt nálam és nagyon rendben van!
A hétvégére kaptam kőcsönbe AD700-at.guppy
Jövő héten tudok adni hallgatásra II-est. Most mind a kettő vendégségben van.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Nertpaelg
tag
válasz baluka26 #3696 üzenetére
Az SPDIF a legjobb USB-s megoldásnál is jobb minőséget hoz?
Egyébként kicsit fail, hogy a kapkodás miatt nem lesz 24/192, bár személy szerint nem szívügyem. Másik "egyébként", hogy azt szerintem nem én kérdeztem, de igazából mindegy, legalább tudjuk.
Illetve megspórolva fapacinak a munkát, tegyük hozzá, hogy a Zeronak egyéb funkcionalitásai is vannak, nem csak DAC, stb. Guppy a "csak kimenet kell" alatt nem tudom biztosan mire gondolt, de tippre a Hifiman DAC-ját akarja megkerülni. Akkor valóban elég a Streamer, de ha mégis fejhallgató kimenet lenne az, akkor meg Zero.
Edit: Jap, közben meg is lett válaszolva ...
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
USB-n keresztül szerintem eléggé sok mindent megver a kis HRT
Most már pár nap után a DacMagic-nál is jobban tetszik.Más téma, Schiit DAC, tegnap váltottam jó 30 emailt Jason-nel egy óra alatt, és elmondta, hogy az egyik legfejlettebb USB csatlakozás lesz rajta, és elképzelhető, hogy lesz két verzió, egy drágább USB-s, és egy olcsóbb csak SPDIF-es. A lényeg az, hogy kb 20 nap van a startig, és még kb semmiben nem biztosak. Valószínű a 24/192 támogatás is elmarad, mert nincs idejük drájvert írni.
Azt is megbeszéltük, hogy jól ismeri a HRT DAC-okat, és kb az ár/teljesítmény mutatójuk hasonló lesz. Illetve ő is megjegyezte, hogy figyelemreméltó a teljesítménye, és hogy szerinte jelentősen jobb, mint a DacMagic a Streamer II.Magyarul: vegyél Streamer II-t guppy.
Nertpaelg kérdezte anno, hogy a cserélhető kártyás rendszer hogy lesz. Megvan a válasz, hát úgy, hogy az usher megveszi a kártyát, elküldik neki, és beleteszi
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
guppy
őstag
Akad valahol egy összehasonlítás a HRT MS II ről és a Zeroról ? Mert ugye jó közelítéssel egy árkategóriába esnek. Ha esetleg vki hallotta mind a kettőt megoszthatná velünk a tapasztalatait
BTW az eddig olvasottak alapján nekem jobban tetszik a HRT, nekem csak az USB kell és egy kimenet
távol álljon tőlem h vitákat váltsak ki vagy trollkodjak, a kérdést azért tettem fel, mert érdekel mit tud a "kis" HRT a zerohoz képest, NEM VITÁKAT akartam indítani (ezt csak a bizt kedvéért )
[ Szerkesztve ]
-
p_adam
addikt
Szerintem 180 fokkal el kell fordítani és úgy kell értelmezni vagyis kicsivel több mint fél hangerő.
-
senior tag
válasz bigmasterg #3689 üzenetére
Aktív hangszórókon megy, és 7 óránál (min) csendben van. De ez teljesen letekert potinál szerintem érthető. Szóval gyanítom, hogy ők egy másik 7 órára gondoltak.
-
senior tag
válasz bigmasterg #3687 üzenetére
Értem én, csak nem tudom mi a jó "nézés". Szerintem 7 óránál teljesen le van tekerve, és akkor ugye nem szól.
Illusztrálom:
Egyébként a sima DACPortot lehet tekergetni, nem az LX-et. Az LX-en nem lesz poti. -
baluka26
nagyúr
válasz contaxg #3684 üzenetére
A DAC-ok nonstop be vannak dugva
Fordítva tuti igaz, mert meleg CanAmp vs Asgard győztese a CanAmp egy orrhosszal
A Streamer II egy kicsit erősebb forrás, mint a DacMagic. Érdekes, nem gondoltam volna.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Ebben csak részben tudok segíteni!
Baluka
Meleg Asgard vs hideg CanAmp győztese a kaksi.
...és ez valószínűleg fordítva is igaz lehet!A DAC-ok még lassabban melegednek be.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
baluka26
nagyúr
Érdekes, mindig azt hittem, hogy csak a csöves cuccoknak kell bemelegedési idő, de se a CanAmp, se az Asgard nem közelíti meg önmagát frissen bekapcsolva
Meleg Asgard vs hideg CanAmp győztese a kaksi.
Úgy látszik ez a hét az érdekes tapasztalatok megszerzéséé[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
válasz Nertpaelg #3678 üzenetére
Mért titkolnák h milyen DAC chip van benne ? attól h a hivatalos oldalon nincs kinn mert nem gondolják fontosnak attól még nem titkolják (sztem). Meg különben sem igazán érdekes h milyen DAC chip van egy termékben, hallottunk már nagyin jó DAC chipet sz*rul szólni egy olcsóbb termékben és nagyon sz*r DAC chipet is kiválóan teljesíteni egy jobb DAC ban. A többi tényező egy DACban sokkal jobban befolyásolja a hangot mint maga a chip ...
Végül is van olyan chip ami benne van egy <100$ dacban és egy >sokezres DACban is, mégse gondolja senki h össze lehetne őket hasonlítani vagy egy kategóriába sorolni csak azért mert u az a DAC chip van benne.
(saját véleményem )Szerk: látom kitörölted szal így már elég értelmetlen lett a hozzászólásom
elnézést a fogalmazásomért, ma nem vagyok a toppon irodalmilag.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Nertpaelg #3673 üzenetére
Ezzel a gondolattal minden azonos chipen alapuló DAC-nak ugyan úgy kellene szólnia. Végül is tökmindegy, hogy milyen a digitális jel fogadó rendszere, a tápellátás minősége és az analóg kimenet kialakítása.
A lényeg A DAC chip!!!(#3677) dudika10
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #3667 üzenetére
Nézd meg Cs_Laci aláírását
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek a Fiio E9 DAC-ként hogy szolgál? Úgy tudom, Wolfson WM8740 van benne, ami elég népszerű a DAC-ok körében. A fejhallgató erősítő része annyira számomra nem érdekes, mert van egy NAD erősítőm, csak valami rendes jelet szeretnél belevarázsolni a notimról. Előre is köszi a véleményeket.
(Még valamit nem értek, miért jó az E9-et kombinálni az E7-tel? Sok helyen így együtt árulják őket.)
-
baluka26
nagyúr
válasz Cs_Laci #3664 üzenetére
D/A konverter lesz az...
Streamer II eléggé jó, az én rendszeremben teljes mértékben hozzá a DacMagic szintjét, nálam is HD650 van Schiit Asgard-dal erősítve
Ha már ilyen all-in-one dolgokat nézünk, akkor Audinst HUDMX1, Yulong U100.
Ha HD650 a cél, akkor remélhetőleg még teszel utána majd egy értelmesebb erősítőt, ezért mindenképp olyat nézz, ami DAC, és csak extra funkció az erősített kimenet, és ne olyat, ami erősítő, és extra funkció a DAC (HiFiMAN EF2A pl.)Ahh, imádom a Parker töltőtollaimat
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Cs_Laci #3664 üzenetére
Valószínűleg a gyártó úgy gondolja, hogy irreleváns a zenehallgató szempontjából, hogy mi van a motorháztető alatt. Autót sem szoktak úgy vásárolni, hogy kérek egy Bosch turbóval szerelt autót. Van még jó pár szempont, amitől az a kocsi jó lesz vagy sem.
The Music Streamer II uses a TI PCM 1793 DAC supported by a sophisticated analog circuit that is optimized in terms of board layout to achieve unparalleled performance for a product at this price level.
Például ha DAC USB felülete szerényebb képességű, azon a világ legdrágább DAC chipje sem segít.
-
Cs_Laci
senior tag
válasz contaxg #3656 üzenetére
Hát igen. Mindenképp legyen rajta egy erősitett 6.3mm-es jack kimenet.
Az NFB-12 mellett az szól hogy az a jobb DAC, mig a D1 adott esetben csöves előerősitőnek is beillik.
Néztem ami az aláirásodban van, de ahoz még kéne valami fejhallgató erősitő. Modndjuk lehet egy Bravo V2-vel elgondolkodtató lenne, bár zavar, hogy elig van fenn információ a HRT oldalán.
-
contaxg
veterán
válasz dudika10 #3658 üzenetére
Láttam pár hete egy ismerősömnél Musiland-ot
A uDAC-nál állítólag jobb a kis HRT.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
dudika10
veterán
válasz dudika10 #3647 üzenetére
Na hát lezárnám a Fiio vs Xfi párbajt.
Sajnos nem ide való okok miatt nem jöhetett össze a komoly izzasztás. Szóval ma hangfallal hallgattam őket tovább.2,5 nap tapasztalata alapján azt tudom mondani, hogy teljesen megéri az árát a Fiio. Megállja a helyét a kategóriában. Győztest nem hirdetnék, mert nincs értelme.
Egy musiland monitor 01 US kéne még a teljesség kedvéért meg egy uDAC-ot is kipróbálnék, bár azt mondják gyengébb mint a Fiio.Külön köszönet a lehetőségért szilu7 fórumtársunknak.
(#3651) szilu7: sose tudom melyik topikba írok éppen, inkább mindent offba rakok még ha on is.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
p_adam
addikt
Megérkezett a válasz a DACPort LX-el kapcs:
A sima DACPort 7 óránál adja ki a normál jelszintet.
A DACPort LX annyiban különbözik hogy ezt a fix jelszintet adja ki, nincs poti tehát valószínűleg egy kicsit transzparensebb (egyébként ugyanaz az A osztályú kimeti stage ahogy gondoltam tehát melegszik szépen), valószínűleg rendelni belőle az előrendelési áron (300$, a sima ár 350$) és összevetem rendesen a Parasound-al, a Qualia tökéletesen alkalmas arra hogy megmondja melyik is a jobb, érdekes összehasonlítás lesz.
Egy használt DACPort olyan szempontból meggondolandó hogy tökéletesen használható úgy ahogy van (sok fejhallgatóhoz nem is nagyon kell több kraft) aztán lehet fejleszteni, be lehet kötni asztali erősítőbe később míg az LX-hez ez mindenképp kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
vergilx
őstag
sziasztok!
adott egy jaytec djm-3as keverő és egy VIA HD Audio Deck integrált hangkártya, hogy tudom bekötni a keverőt két sávosan? még egy kimenetbe bedugok egy rca-jack kábelt, és az adott programban beállítom, hogy melyik kimenet melyik csatorna? -
Cs_Laci
senior tag
Sziasztok!
Laptopról vagyok kénytelen zenét hallgatni és mindenképp szeretnék egy USB-s DAC-ot. Jelenleg két modell van képben, de bármilyen ajánlatot szívesen vennék:
Maverick Audio Tube Magic D1
Audio GD NFB-12Ez a 200 dollár + vám/áfa kb amit rászánnék. Jelenleg egy HD 555-öm van (nekem nagyon bejön a Sennheiser mélye, de van aki ezért nem szereti a gyártót és AKG-Audio Technika a kedvence) és hosszabb távon 650 lenne a cél.
Szóval valakinek bámi tapasztalat - véleménye a fenti két DAC-ról? Ellenjavaslatok? Bármi egyéb javaslat?
Üdv,
Laci
-
Bodz
nagyúr
A Bravo a 3,5-es jackről mintha szarabbul szólna, mint az rca-ról. Vagy csak képzelődnék?
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Hm, vicces, érzésre ugyan az a potméter van a CanAmp-on, mint az Asgard-on.
Rájöttem, hogy a különbségek egy részét az okozta, hogy a CanAmp-ot sokkal hangosabban hallgattam. Ettől függetlenüól továbbra is tisztább, nincsenek sziszegések, és a mélyei feszesebbekThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
senior tag
válasz dudika10 #3650 üzenetére
Pontosan így van. DACPort mellé nincs rá szükségem. Egyébként a kategóriájában remek. Az AD700-zal nagyon szépen szól. Ezt egyébként Ati3120 fórumtársunk is alátámasztotta. Eddig még nem okozott csalódást senkinek. Mondjuk nehezebben hajtható fejesekkel még talán nem volt tesztelve.
Mindenesetre a 4x többe kerülő DACPort többet kihozott az AD700-ból, mint az ugyanannyiba kerülő Fiio E7.
Egyébként miért OFF-oljátok a "dacos" hozzászólásokat? -
dudika10
veterán
DACport mellett nem sok értelme lehet...
Nálam van immáron második napja és szerintem az áráért jól teljesít.
Kár, hogy önmagában nem lehet csak DAC-ként használni, így alapból pici hátránnyal indult a Creativval szemben és eddig az a véleményem, hogy picit alul is maradt, de egyáltalán nem vészes és ez a 7 dolláros kis kütyü megoldja a line-out-ot is. Szóval abszolút vállalható termék. Ha valaki hordozni is szeretné akkor meg egyértelmű, hogy jobb mint az Xfi HD USB mert azt nem lehet hordozni telefon mellé (laptop mellé természetesen azt is lehet).Emlékezet alapján mind a kettő jobb mint az Aune Nano, de erre nem tenném most a nyakam.
Ami érdekes lehet még ilyen árban az a Musiland monitor 01, de ezt most nincs lehetőségem kipróbálni.
Az uDAC már párszor el lett vetve.szilu7:
Majd viszem a Fiioval együtt.[ Szerkesztve ]
-
-
dudika10
veterán
Azzal is tudnék kötekedni természetesen, de 8k-ért kellemes meglepetés volt ezért a pozitívabb vélemény.
FiioE7 vs Creative Xfi HD folytatás:
Erősítőjük közt nincs nagy különbség. Itt hasonlóan teljesítettek. Sajnos nem tudtam még nagyon megterhelni őket, de ilyen kis terheléssel mindkettő elég szépen teljesített.
Hordozásra nagyon jó a kis Fiio asztalra inkább a Creative-ot ajánlanám. Összességében pozitívan csalódtam a Fiio-ban.
Holnap még hallgatom és remélem összejön a HD540 és akkor rendesen meg tudom izzasztani az erősítőket.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz bigmasterg #3644 üzenetére
Egyelőre igen kevés fejhallgatóval vagyok baráti viszonyban. Annyira nem az én világom egyik sem.
Azért K601-el megbarátkoznék ismét szívesen például.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz bigmasterg #3642 üzenetére
Már többször kifejtettem itt-ott mennyire nem szeretem a HD555-öt.
Porta Pro-ról is írtam már pár sort valahol emlékeim szerint.
XR120Pro-ról biztosan írtam már.
HD540 meg nincs jelenleg itt is nem is biztos, hogy lesz.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Annyit szerintem megér, mert szerintem a zajt az erősítő okozza. És ha asztalon szeretnénk használni és nem szeretjük a zajt akkor ezzel elég könnyen és olcsón kiküszöbölhető.
Kábelgyártás mellett egyébként hallgattam ma is egész nap a két kis kütyüt, majd este írok is róluk. Ma fülhallgató van/volt a soron és egy Sennheiser HD555 rövid ideig.
-
-
-
-
baluka26
nagyúr
válasz contaxg #3633 üzenetére
Igazából nem sokban különbözik az Asgard meg CanAmp. CanAmp tisztább magasai, agresszívabb közepei, az Asgard meg nekem mélyen jobban tetszik (gömbölyűbb, másképp nem tudom mondani)
Ha kell, vissza tud menni a csomag péntekre[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #3632 üzenetére
A kattanás engem is bosszantott, de ki-, bekapcsoláskor kihúzom a fülest és máris megoldódott a gond! Elég jó cucc az szerintem. Egy kicsit sajnálom, hogy pont akkor fog jönni a k701-es amikor nem lesz nálam a CanAMP, de végül is az a lényeg nálam, hogy a Lavry-val szóljon rendesen.
Igazából pár nap után lesz egy átfogó véleményed az egészről.
Volt nálam már olyan cucc amire azt mondtam elsőre, hogy húha!. Aztán három nap múlva boldogan adtam vissza a gazdájának. Persze ez fordítva is megtörtént.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
baluka26
nagyúr
válasz contaxg #3631 üzenetére
Jó étvágyat magamnak és nektek
Tényleg jó ez a CanAmp, ilyenkor lehet sajnálni az ilyen hülyeségeket, minthogy pukkan bekapcsolásnál, meg van hallható alapzaja. Ha már egy ilyen jó kis terméket hoztak összes, ezt igazán orvosolhatták volna....
Érdekes az is, hogy fele annyit eszik, de mégis erősebb a Kaksinál.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #3629 üzenetére
Akkor kész az ebéd hamarosan!!
Most hoztak vissza egy iStreamert egy próbáról. Etalon hangdobozok, Hiraga erősítővel, komoly előfokkal felépített rendszerben történt a meghallgatás. Volt egy DACmagic is próbán az úrnál és vitte is vissza a DM-et a boltba. Pár hét múlva lehet, hogy lesznek spéci külső tápok a HRT-ékhez és akkor el fogja vinni a többit is próbára.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz contaxg #3628 üzenetére
Az Asgard-on éppen tojást sütök, a CanAmp éppen kézmeleg.
A Heed kicsit jobb, főleg a magasaknál, de a Heed-Schiit között most sokkal nehezebben tudnék dönteni, mint a Streamer II-DacMagic közöttThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #3625 üzenetére
A HEED min. egyóra után kezdi megmutatni az értékeit, amikor már jó kézmeleg a doboza!
-
Bodz
nagyúr
válasz baluka26 #3625 üzenetére
Ezen még nem gondolkoztam, úgyis odébb van még. Pár hete még viszonylag olcsón lehetett volna venni, kicsit bánom is, hogy nem léptem.
-
baluka26
nagyúr
válasz baluka26 #3623 üzenetére
Azért jobb a Heed egy kicsit, a magasak jelentősen tisztábbak, a többi területen kb ugyanaz, a tér egy kicsit szűkebb Asgard-nál.
Azt azért hozzá kell tegyem, hogy a HD600-HD650 között sokkal több különbséget érzek, mint akár a Schiit-Heed, vagy Streamer II-DacMagic párbajbanBodz, sok sikert! Honnan kívánod beszerezni?
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #3622 üzenetére
Pedig inkább más a Streamer II, mint a DacMagic.
Ugyan ezt nem tudom mondani a Heed vs Schiit-ről, mert szerintem hasonlóak.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz baluka26 #3620 üzenetére
Rendben van a Streamer II eléggé. kicsit világosabb, mint a DacMagic, az színezettebb érezhetően. De nincs köztük egy kategória ez tutibiztos
CanAmp-ról meg nagyot pukkant a HD650 bekapcsolásnál, ez minusz egy pont.[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Ma hangszórós összehasonlítás volt. Hallgattam mindet vakon elég sokat majd megnéztem melyik melyik volt. Így nagyjából kizártam a saját részrehajlásom.
Első amit észrevettem, hogy a Fiio E7-nél van némi alapzaj, pici ugyan, de van.
USB-s DAC-ként ugyan olyan könnyen használhatóak, csak csatlakoztatni kell és a gép felismeri.A Creative hangja fényesebb, picit dinamikusabb, a Fiio közvetlenül utána enyhén tompább. De nagyon pici a különbség. Sokkal nagyobb különbségre számítottam a Creative javára, egész kellemes meglepetés a Fiio.
Hangfalhoz számítógép mellé inkább a Creative-ot választanám. Holnap jön a fejhallgatós/fülhallgatós kör és kiderül, hogy fül/fejhallgatóval melyik állja meg a helyét.Azért meg kell, hogy jegyezzem, hogy a két termék nem egészen egy kategória, a Fiio nem asztalra készült ellentétben a Creativval, így szerintem a teljesítménye teljesen jónak mondható.
Folyt. köv.
(#3616) baluka26: azt jól is teszed.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #3612 üzenetére
Azok csak abban védenek meg, hogy nehogy lefogyjak!!
Hihetetlen sikeres a munkájuk! Már évek óta!![ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz contaxg #3610 üzenetére
Maradt még 1 szett kábel úgyhogy aki először elszaggatja annak akár azt is tudom majd cserélni.
De élettartam garanciáról csak Slownz-zal volt szó, nem tudom honnan vettétek, hogy az mindenkinek jár.baluka26: tartós cikkre csak 1 évet kell vállalnom, nem? Utána neked kell bizonyítani, hogy rendeltetésszerű használat mellett ment tönkre. Ha rendeltetésszerűen használod akkor meg nem megy tönkre. Így van a leírásban: "Rendeltetésszerű használatnak minősül minden felhasználás ami a kábel fizikai állapotát nem befolyásolja."
Ha nem kaptad meg a postán panaszkodj.[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
-
-
-
Bodz
nagyúr
Megjött a Bravo. Tényleg nagyon minimal a cucc, semmi felesleg. Csőnek van valami bejáratási/melegedési ideje?
-
dudika10
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Gaming notebook topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! AMD Ryzen 9 5900X AM4 tálcás változat (csak a proci) - 12 hó magyar bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest