-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #16820480 #29257 üzenetére
24986:
Kérdésre válaszolva, tegnap próbáltam ugye ezt a Yulong Sabre DA8-at, bár sajnos nincs sok referenciám, egy DA&T HA2-re volt alapból dugva a két fejes (K701 és AD2000x), amivel próbáltam, aztán átkötöttük erre a DA8-ra.Alapvetően a benyomsáok, hogy a HA2 nem egy igazán jó cucc, még a K701 egész szépen ment róla, de az AD2000x kicsit vékonyan szólt, nem voltak meg a mélyek, illetve olyan kicsit semlegesebb hangzású, nem igazán fogott meg rajta a zene.
A DA8 az sokkal melegebb hangú, sokkal erőteljesebben szól, az ATH-nál is végre megjöttek a mély hangok (először hallottam ilyen jól szólni azt a fejest), illetve a K701-et is kicsit zeneibbé tette. Összességében jó forrásnak tartom, de mondjuk nem tudom, hogy egy LCD-vel mit produkálna. Nekem az volt a benyomásom, hogy a világosabb hangú dinamikus fejeseknek nagyon jót tesz ez a fajta hangkép, ahogy a többi Yulong terméknél is általában azt írják, hogy meleg hangúak, ez is tökéletesen hozta azt a fajta hangzást. Biztosan vannak ennél jobb DAC/AMP láncok is, de nekem már nagyon rendben volt ennek a hangja is, szerintem el tudnám képzelni simán akár hosszabb távra is itthonra.
Ha árban beleférne, akkor lehet, hogy ilyet néznék most magamnak. De amúgy ott van még alternatívaként a Sabre D18 is, ami elvileg ugyanezt a DAC részt kapta, viszont nincs benne erősítő, így ki lehet egészíteni a láncot olyannal, amilyet az ember akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok