-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz hoffman_ #24297 üzenetére
A DAC SSOP28 tokban van, az a legnehezebben forrasztható tok, amivel eddig dolgom volt. 1 mm-en 4 lába van... Igaz, a legolcsóbb eszközökkel 2-szer is cseréltem ilyen tokot, de nem kezdő projekt. A NYÁK-vezetők max. 12 mil-esek lehetnek.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
ntomka
nagyúr
After finding references to various specs for the Nexus 5 in a recently leaked Android 4.4 log file, a publication has discovered more details about Google’s future smartphone and Android OS version.
More interestingly, the Nexus 5 is said to have some USB OTG features, at least for some specific tasks such as moving pictures and videos from the Gallery to an external storage device. Support for USB audio accessories is also apparently present. If accurate, this would certainly be a change of heart from Google when it comes to USB OTG support for Nexus devices.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
hoffman_
nagyúr
válasz bkercso #24296 üzenetére
szuper, akkor lehet játszani bárhogy, köszi
bár most nézegetve a kapcsolást, meg a nyáktervet, lehet, hogy nem ez az cucc, amit elsőre kéne megpróbálnom a technikai hátterem gyér, nem vagyok túl jó elektróból, mindenesetre a cikk nagyon érdekes és tanulságos számorma is.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Speeedfire #24294 üzenetére
köszönöm! ezt anno átolvastam, de azóta 3x elfelejtettem, hogy létezik. megnézem most alaposabban
egy kérdésem akad azért. ha ezt usb-n megetetem a géppel, akkor hogy néznek ki a kimenetek? az alaplapi hangkártya fog szolgáltatni hangot ugyanúgy(jelen esetben az aktív hangfalaimnak továbbra is), ez pedig ettől teljesen függetlenül és párhuzamosan ad jelet?
-
hoffman_
nagyúr
válasz Speeedfire #24292 üzenetére
több félét néztem most így random a neten, egy jó részük kér már tápot. a fent említett ic, vagy pl egy fiio, amiben már erősítő is van, nem kér, csak usb-t, ez igaz.
mindegy, nem szalad sehová semmi, megnézem ezt a kis dac-ot, hogy ennyi pénzért mit tud, aztán ha nem tetszik, akkor jövök még kérdezni, és megpróbálok összetákolni egy dac+erősítőt, ha találok hozzá kapcsolást
-
hoffman_
nagyúr
válasz bkercso #24289 üzenetére
pont most gondoltam bele, hogy egyszer már előfordult, hogy nem éreztem elégnek a hangerőt, ha alaplapról hajtottam, szóval lehet, hogy érdemes lenne belerakni egy erősítőt is. más kérdés, hogy ahhoz én már nagyon kevés vagyok, a két kapcsolás összeházasítása nekem bőven túl nagy feladat lenne.
a 2 pizza ár jogos, csak azért nem értem, mert 3,5mm vagy 6mm alapvetően tök mindegy kéne, hogy legyen. köszi a HA linket, nem ódzkodom az ebay-es rendeléstől, ha úgy alakul. meg aztán lehet, hogy megpróbálom megépíteni.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
A linkelt xmos-os felépítés (xmos+pcm5102) van nagyon sok új dac-ban, amit igen ajánlanak $1000 alatt.
A kiépítése biztosan másabb, de az alapok megvannak.
hoffman_: A linkelt kapcsolás szerintem teljesen jó.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
hoffman_
nagyúr
válasz DEJVID #24284 üzenetére
én is féltem ettől. a kutyafáját. nem akar csinálni ilyen méretű dac-t a nagyobbik jack-hez senki... jobb híján akkor marad az átalakító, ha nem akarok én építeni.
mod:
egy ilyen dac(pl akár a fenti) kapcsolása nem elérhető valahol?
mod2:
kérdés, hogy amit találtam kapásból, az ő-e pl.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz hoffman_ #24281 üzenetére
jól sejted. Kicsi a doboz. Vegyél átalakítót.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
én kerestem olcsó dac-t, és pcm2704 ic lett utoljára ajánlva. csábító, mert 3k-ért lehetne szerezni dobozolva, ennyit megér nekem, bármi van. kérdésem továbbra is amatőr, nem nyúltam még elektorinkához soha, jól sejtem, hogy esélyem nincs, hogy erre a nyákra, ebbe a dobozba esélytelen kicserélni a 3,5mm-s jack-et egy 6mm-re?
-
Speeedfire
félisten
Erről olvasott, hallott már valaki valamit? Ez alapján lett építve.
Ha jól értem a pcm5102-nél nem is kell opa a kimenetre, mert alapból olyan a kimenete, amit megeszik minden erősítő?!
Csak, mert ha minden igaz akkor ennyiért ez best buy. Ilyen usb résszel és dac-al...Most nézem, kicsit feljebb ugyan ezt linkelték be.
[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
bkercso
nagyúr
Használd a keresőt. Ha jól látom, egyedül Bajnokpityu hallotta a TE7022-t rendes DAC-ban a hozzászólók közül.
[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék kérni az alábbi kártyákról és hogy Linux-Debian kezeli-e őket?
Habár elmEBay-osok, de lehet hogy a Cubieboardhoz jó lenne.
Úgy látom, hogy vannak rajtam kívül is akik ott keresgélnek.Esetleg valakinek ötlete a cubieboard alaplapi kártyájának leváltására??
Köszi az építő jellegű kritikákat előre is.
[ Szerkesztve ]
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
bkercso
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
válasz vodkaboy22 #24260 üzenetére
A PCM1793 nem tartozik a legjobbak közé sajna. MS2-d van, nem MS2+?
-
Melorin
addikt
Az ilyen DAC-oknak mi az értelmük?
Oda van írva, hogy 24bit/192K DAC chip, de USB-ről csak 16/48, digit bemenetről 24bit44.1k-96k.
Rendesen el lehet tévedni ebayon a sok kütyü között, és ha jól sejtem, nagyon mellé is lehet nyúlni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz vodkaboy22 #24264 üzenetére
Jah, Paypallal. Erre ugrottam rá: [link]
Most következő lesz a DAC IC rendelése, szerintem az 5102-es jó lesz nekem.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz vodkaboy22 #24262 üzenetére
Félreértesz, annak a modulnak saját tápja van. Csak annyit írtam, hogy ez miatt nem építek külön egy második digitális tápot, használom a 6631A tápját, az független az USB-től.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
vodkaboy22
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz vodkaboy22 #24260 üzenetére
Túlzásba nem fogok esni, a datasheetből kiindulva csinálok neki nyákot a kellő alkatrészekkel, meg kap egy saját tápot az analóg részének mondjuk a TPS79133-al (valszeg külön graetzen keresztül), a digit tápnak szerintem bőven jó lesz az USB-s modulon lévő táp.
Magát az USB-s 6631A-t ma megrendeltem. Hetek kérdése...
[ Szerkesztve ]
-
vodkaboy22
addikt
válasz CPT.Pirk #24254 üzenetére
Bevallom szerintem még PCM510x-es DAC-os eszközt szerintem még nem hallottam (ha igen nem tudtam hogy az van benne.) Az enyémben PCM1793 van ami elég jó szerintem.
De amint már sok tapasztalat mutatja nem csak az számít (SŐT), hogy milyen chip van egy DAC-ban hanem az hogy mi és hogyan van körülötte! Erre sok példát lehetne mondani.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
juhiimi
aktív tag
-
Dr.Zoo
őstag
válasz bkercso #24255 üzenetére
Olyasmi, mert az LP-m sajnos beteg, illetve a RIAAM pontosabban, de kaptam melótársamtól flac formátumban zenéket, azok igen jó minőségűek, csak nincs min lejátszani... Van egy orion DVD lejátszóm, de annak a DAC-ja nevetséges..
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
matyi94
senior tag
válasz juhiimi #24250 üzenetére
Nekem volt e10-em és 668b-m van még mindig. A kettő együtt egészen jó, de amennyiben tervezel egy jobb fejhallgatót is hajtani szerintem valami komolyabbal jobban járnál. Én most egy ilyet rendeltem magamnak notihoz. Technikailag ez odaveri az e10-et és az ára is jobb. Ha óvakodsz a külföldi rendeléstől ennek egy régi változatát árulják aprón (drágán).
szerk.: Ez is elég jónak tűnik ebben az árkategóriában, bár tapasztalatom egyikkel sincs.
Mellesleg megjegyzem neked, hogy ez a fejes semmivel sem lesz tökéletes főleg ilyen árkategóriában. Én két kellemes alternatívát ajánlottam neked, amivel ebben az árban élvezhető eredményt tudsz hozni.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
juhiimi
aktív tag
válasz matyi94 #24248 üzenetére
Akkor mit tudnal ajanlani hasonlo aron?
Egyelore egy superlux 668b-et kene meghajtson,de kesobb meg szandekozok fejlodni fejhallgatok teren.
Amugy eddig csak pozitiv ertekeleseket olvastam az e10-rol.Esetleg hallott mar valaki 668b+ e10 kombot?Sajnos meghallgatni nem tudom,ezert jo lenne valami velemeny.
-
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Ezért szeretem a PH-t, van mindenre topik!
Problémám:
Kreáltak nekem egy csöves végfokot, ami only végfok, tehát nincs se előerősítője, se semmilyen szabályzási lehetősége. Egy előerősítőn/DAC-on törpölök, kellene nekem valami távirányítható, esetleg noti winyót fogadni tudó valami, ami meghajtaná az AMP-ot....
Tudtok nekem ebben segíteni?Köszönettel:
Z
(kimaradt: ha lehet nem horror ár, a végfok egy KT88 PP 2X20W vonalon)
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
juhiimi
aktív tag
Van valami kulonbseg a fiio e10 es a fiio olympus e10 kozott?
-
bkercso
nagyúr
válasz CPT.Pirk #24243 üzenetére
Igen, charge pump nevű kapcsolóüzemű inverter van benne. Az 1. oldalon a blokkdiagrammon a jobb alsó sarokban láthatod: "ch. pump". A kimeneti szűrő ezt és a digit zajt szedheti le.
Beépített I/V-konvertere van, ez is látszik a blokkdiagrammon.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz bkercso #24241 üzenetére
Igen, elírtam sajnos. PCM510x a kiszemelt dac. [link]
A figure 40-nél van a kimeneti rész taglalva pár szóban a datasheetben, annyi derül ki, hogy "current segment architecture"
Meg annyit írnak még, hogy 150 valamennyi kHz-re kell méretezni a szűrő RC-t a kimeneten. 470 ohm - 2.2nF -el oldották meg ők.
-
bkercso
nagyúr
válasz CPT.Pirk #24228 üzenetére
Akár jó házasság is lehet, nem irreálisan olcsó az az átalakító.
A PCM5000 adatlapját nem találom (nem írtad el?), viszont ha nem kell csatolókondi, akkor belső kapcsolóüzemű invertere lehet, aminél meg azért van jobb is.
Megjegyzem, nekem hagyományos DAC-om van (PCM1798), de nálam sisncs csatolókondi, csak szűrő. Wima MKP2 tökéletes, lomexben kapsz 100nF-osat elfogadható méretben, én abból szoktam kirakni, ami kell.hoffman_: PCM2704-es IC-vel szerelt DAC-ot keress, az olcsó, USB-s és meghajtja a fejest. 3-4k a reális ára. Jobb az alaplapinál, lehet élvezni már vele a zenét.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz hoffman_ #24238 üzenetére
Ha a DAC helyett pl. egy hasonló, szintén truepath-os TPA6139-es IC-t teszel fel az I2S buszra (300Ft), az önmagában fejhallgató erősítő lesz.
Én nekem DAC kell, mert egy csöves fejhallgató erősítőt fogok meghajtani a cuccal.
-
hoffman_
nagyúr
válasz baluka26 #24230 üzenetére
most nagyon gáz dolgot mondtam? má mé má? nem vihetem a jelet az optikai kimenetről? dac kellene nyilván, ezt nem írtam
schawo:
hát, igen, kicsit hülyén/hiányosan írtam, elnézést. keretbe nem gondoltam bele, 10k alatt ki lehet hozni egy ilyet?
ui.:
igazából ha van egy kapcsolás, akkor nem is kell kit, megpróbálom én beszerezni és megépíteni darabokból, ez nem gond.
#24233:
usb-t se zárom ki igazából. jöhet az is.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
egyelőre csak érdeklődés szintjén. szeretnék egy fejhallgató erősítőt. az oka az, hogy a 2.0 aktív rendszeremben nincs kimenet, és így mindig gépből kell átdugdosnom a dolgokat, ha fejest használnék, amit unok. egy olcsó alap cucc kellene, és ideje elkezdenem valami elektronikai mókát, szóval építeni szeretnék.
amit sztudok, hogy optikai kábelen egye meg a jelet, 220-ról kapjon tápot és 6mm-s jack-et kapjon. mivel alaplapi hangkeltőről hajtanám és egy hd 555-menne bele, túl nagy igényeim nincsenek. van valami ebay-es olcsó szett, amit csak össze kell tákolnom? vagy hol induljak el, van valami, amit tudtok ajánlani? nem árt, ha egy szép házat tudok hozzá könnyen gyártani, vagy esetleg lehet hozzá venni akár.
köszi előre is
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No egy sor guglizás után majdnem rácuppantam egy Museaudio U1-re, de a végén kiderült, hogy csak Windowsra van hozzá driver, az meg így nekem nagyon nem gyere be...
Korábbi kérdésem még áll, mi a véleményetek egy CM6631A-t tartalmazó DIY [link] modul és egy külső I2S DAC összeházasításáról? Végre találtam egy olyat, amit feliratoztak rendesen.
Megtetszett hozzá a Muse-ben használt PCM5000 DAC, nem is a 32bit, hanem a "truepath" felépítés miatt, így nem kellene se csatoló kondi, se 20kHz-re méretezett alul áteresztő RC sem a kimenetre a datasheetje szerint, és olcsón adja a farnell.
-
titán
Ez sajnálatos. Akkor nem tudok segíteni, csak szart tudnék javasolnni. MIDI-port csak ezeken a belépő vackokon van, amik semmire sem jók igazán. Se DAC-nak, se füleserősítőnek, se mikrofon erősítőnek. MIDI portnak meg nem kicsit drágák.
Az U42-t felejtsd el, nem ad semmi extrát az U22-höz képest, csak több rajta a bemenet, ami amúgy sem kell neked.
mért/tesztelt adatot
Miről? Ha a fejhallgató kimeneteket szeretnéd specifikáció szerint értékelni, akkor javaslom, hogy gyorsan felejtsd el a gondolatot. Az csak elvinne a málnásba.(#24223) gepe
Én csak a Konnekt 8-at ismerem, annak relatíve elfogadható a füleskimenete, de azt se mondanám jónak. Bármilyen (túlzással) önlló füleserőítő 10k fölött jobb nála.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
gepe
csendes tag
válasz schawo #24220 üzenetére
Sajnos nem találtam semmi mért/tesztelt adatot sem erről, és azért egyidejűleg szeretném a lehető legkevesebb eszközt magam körül. (Szeretek költözni. )
Szóval köszönöm, ismerem az UM-et, de a fenti okból kiesik. A bemeneteket nem használom és előre láthatóan nem is fogom.
-
-
gepe
csendes tag
Kedves fórumtagok!
Számítógépről történő (mp3, flac) zenehallgatásra használok egy kis egyszerű rendszert: Cakewalk UA-1G (DAC) -> AKG K242 HD fejhallgató.
A múltban ez egy Edirol UA-25 (DAC) -> Meier-Audio Corda Cantate 2 (AMP) -> K702 volt, ennek alapján egy kicsit keveslem a mostani rendszer részletességét és bár az előző szintet nem szeretném újra megközelíteni, azért mégis csak szeretném belőle kihozni a leginkább ideális ár/teljesítmény arányút, lehetőleg a legkevesebb eszközcserével.
Egy fejhallgató-erősítőn gondolkozom, de ezúttal inkább a hangkártya irányából megközelítve, így egy Lexicon U22/U42-vel szemezek, ami nagyjából mindenre képes, amire - így, hobbicélból - szükségem lenne: Midi ki- és bemenet, DAC és fejhallgató-erősítő. (350 mW @ 50 Ohm.)
Van valakinek tapasztalata a Lexicon említett modelljeinek fejhallgató-kimeneteinek minőségéről?
Köszönöm a véleményeket és szép hétvégét kívánok mindenkinek!
-
MarcGab
csendes tag
Szépnapot!
Mai napon vásároltam egy "beats bydr dre"Fűlhallgatót.Vélemény,tapasztalat? -
Lucas Kane
tag
Sziasztok!
Valószínű nem a legmegfelelőbb helyen kérdezem, de nem volt jobb ötletem.
Használhatom-e egyszerre az alaplapi realtek alc889A analóg és digitális (koax és optika) kimenetét?
Összehasonlítanám az analóg ill. digitális hangot, és egyszerűbb lenne az erősítőn ill. a dac-on kapcsolgatni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz imibogyo #24202 üzenetére
Köszi, de gondolom nem vagy Pécsi, postázgatni meg nem szeretnéd.
Amúgy közben találtam külön USB-s meghajtó modulokat ebayen, amikre csak rá kellene akasztani egy I2S-es DAC-ot, került 5-7k forintba, aztán meg lenne oldva a dolog. Lehet egy ilyemsivel oldom meg az OTL meghajtását majd. Pl. ez: [link]
-
imibogyo
veterán
válasz Melorin #24203 üzenetére
Én sajnos nem tudok most semmit ami ár/értékben nagyon jó lenne és ismerném is.
Nagyon sajnálom egyébként azt is, hogy eladtam a Musical Paradise MP-302-m. Abszolút elfogadható dac volt benne (erre váltottam az MS2+-ról és tetszett), valamint ugye beépített 2x25W-os erősítő és fejhallgató erősítő is volt benne, bár én a pre-out kimenetet használtam egy Presenterrel. Nagyon szerettem. De hajtott a kíváncsiság ezért eladtam és vettem mást.
Röviden hülye vagyok. Szeretek minél több mindent kipróbálni de pénzmag hiányában az előzőt mindig el kell adnom és sokszor csak az eladás után jövök rá, hogy nem szabadott volna eladni, ha már egyszer pénzt adtam ki érte, mert utána csak buktával tudom visszavásárolni, ha egyáltalán...... MP 302 azóta sem kapható sehol értelmes áron.
Most ugyanígy vagyok a Sony As-15 akciókamerával is, hogy árulom, mert nincs kihasználva. Aztán majd ha eladom meg verhetem a fejem jövő nyáron a nyaraláskor, hogy nem kellett volna. De mivel nincs pénzem másra amit szeretnék, ezért pénzzé teszem.
Szóval ha valamit majd sikerül megszerezned és elégedett is vagy vele, akkor el ne add.....
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz bkercso #24204 üzenetére
Nem, csak a 'nagy az Isten állatkertje' címszó alatt az ebayon ezerszámra találnak fel kütyüket, és hátha a nagy választékból Ti már tudtok ajánlani valamit a saját, vagy a hallott tapasztalatokból nyerve.
A kitétel: RCA kimenet, spdif/optik/usb bemenet. Jó minőség, (legalább MM02 szint) olcsó.
Valami ilyesmi. A be/kimenetei pont azok amik nekem kellenek, csak nem tudni milyen minőséget üt meg. -
Melorin
addikt
válasz imibogyo #24202 üzenetére
Megértelek. Én is ezt éreztem amikor eladtam a Musiland Monitor 02-t. Hiányzik
Azóta mondjuk nincs is normális minőségű DAC-om, így szeretnék venni valamit, de olyat, ami nem csak USB-ről működik, hanem S-PDIF vagy optikai kimenetre is ráköthető. Tudtok ajánlani valami "ebbajos" cuccot ami népszerű is?
Jó az is, ha nekem kell dobozba építenem, mert van hozzá trafó meg minden. Füles kimenete nem kell legyen, nem arra lesz, hanem erősítő/hangdobozhoz lesz.[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz CPT.Pirk #24189 üzenetére
Ha gondolod nekem van ELE DAC-om, kölcsön tudom adni tesztelgetésre, meg persze bele is nézhetsz ötletelés gyanánt.
Vettem mind a két fajtából (egyik, másik), csak úgy próbaképp, hogy mit tud az egyik legolcsóbb ebay-es cucc. Most annyira alap rendszereim vannak, hogy igazából ezek a DAC-ok is tökéletesek hozzájuk. Az egyetlen szívfájdalmam, hogy kis jack van rajtuk, így átalakítóznom kell a HD660-at.
Egyelőre még keresem a HRT MS2+ utódját. Sajnálom, hogy eladtam. Nem tudom megfogalmazni, hogy miért hiányzik, mert anno sem éreztem nagy visszalépést miután eladtam és olcsóbb dac-ra váltottam, de hiányzik. Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy újra kiadnék annyit egy dac-ra, mint amennyiért azt vettem, mert az abszolút alsó-középkategóriás fülesemmel és még annál is sokkal rosszabb hangfalammal nem hiszem, hogy hatalmas ugrás lenne ismét egy drágább dac.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz CPT.Pirk #24200 üzenetére
Szép lett (na jó, csak viccelek).
A Szekeresem is próbanyákra megy. Arra nem lehet szépet... Bár én a drótot nem szeretem, minden megy a panelra, és alul ellenálláslábakkal, ill. dedikált átkötésekkel (hosszú "ellenállásláb", Lomexes) van minden kötve. Csak a bemeneti kábel lesz árnyékolt kábel.Az ón max. korrózió ellen véd, amúgy nem számít.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest