-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz bkercso #24199 üzenetére
Kérdés, hogy ez vajon számít-e valamit, pár mm távolság van csak a 3 luk között, az alkatrészek beforrasztásához meg úgy is kell egy adag ón.
Amúgy a vasalással végül is tűrhető nyákokat sikerült csinálnom, de szigorúan csak furat szerelt cuccokhoz való, ami sikerült. Lehet még a vékonyabb vezetősávok alkalmazása segített volna, arra már nem emlékszem, hogy próbáltam-e vékonyabbakat. Végül meg lefújtam a cuccot nyák védő forrasztható lakkal, attól lett ilyen zöldes. [link]
A kis OTL meg így állt össze első szerelésben a próbanyákon: [link] Szerintem simán vállalható, plusz olcsó megoldás. Max jó lenne eltérő színű vezetékeket használnom a foglalatok bedrótozásához.
Valószínűleg ugyanezt az szisztémát fogom alkalmazni a végleges OTL-hez is, be lesz majd szerelve egy szép szál csiszolt alu dobozba, ha minden igaz.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
bkercso
nagyúr
-
vodkaboy22
addikt
válasz bkercso #24197 üzenetére
Az e88cc-k erősítőbe mennek ahhoz gondoltam
Az elmeBay
Ez rohadtul tetszett
Viszont igazat adok baromira zsákba macska tud lenni a dolog, ha már hasonló akkor egy rossz vagy kiszuperált DAC-ot vegyél és azt alakítgasd vagy vegyél egy működőt de ne zsákbamacskát, különben bkercso kisDAC kártyája erre a célra szerintem magyar piacon a legjobb... Csak tegyél hozzá egy jobb tápot ne USB-5vját!... (Cikkem is van erről muhahaha)Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
bkercso
nagyúr
válasz CPT.Pirk #24195 üzenetére
Én világítani szoktam, PCM2906-ot simán rátettem. Írásvetítő-fóliára lézernyomat, ezt 2 rétegben vékony üveglappal az előlakkozott (vagy P20-azott) NYÁK-ra leszorítani, és 60-1100W halogénlámpával 5-10 percig 10-15cm-ről, vagy 20W kompaktfénycsővel 20-40 percig 10-15 cm-ről, vagy tűző napon dél körül 2-3 percig, vagy UV-ledekkel levilágítani. Aztán 1-2%-os NaOH-dal előhívod, majd cc sósav : cc hidrogén-perklorid : víz = 1:1:4-el lemarod, acetonnal lemosod és bekémiaiónozózod (10 percig). Aztán lehet fúrni, ha kell.
Az elmeBay-al az a baj, hogy nem is értik, mit csinálnak és spórolnak is. Abszolót zsákbamacska, mit fogsz ki. Nem az IC a lényeg, hidd el, hiszen minden analóg! A zaj is meg a hiba is.
Bodz szeretsz@rokatmindenfélét összevásárolni, őt kérdezd szerintem.
Nekem van olcsón DAC-om, rendesen megépítve.Vodkaboy22: DAC-ról van szó, nem erősítőről.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
vodkaboy22
addikt
válasz CPT.Pirk #24195 üzenetére
Én raszter pontokon előfúrt uni-nyákora építettem MOrgan Jones-t egyszerű jó és nem kell jobb a kisebb SMD- ellenállások meg már úgysem biztos hogy bírnák a kakaót. (27k 4 mA... )
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz bkercso #24192 üzenetére
A vasalásos technikát csináltam itthon, de nem az igazi, a vezető sávok itt-ott körömlakkos pótlást igényeltek, mindegy volt milyen papírral csináltam.
Mondjuk van itt egy kollégám aki jobban tudja csinálni, ő 1206-os SMD méretig még tud nyákot gyártani, de persze az is nagy ezekhez az IC méretekhez. Olyan ismerősöm meg nincs, aki pl. levilágítós, precízebb technikával tud nyákot gyártani.Talán van a neten valamerre olyan nyák gyártó cég, akik kis szériában tudnak olcsón gyártani. Nagyobb kedvem lenne ehhez, ha pl. a Texasnál lennének kicsit jobb cuccok is, mert azt be is lehetne szerezni.
Most a nyák áram miatt az E88CC-t valszeg szigetes próbanyákon fogom megcsinálni az egyszerűsége miatt, a használt szigeteket meg kitöltöm ónnal, aztán meg van oldva a nyák kérdés és mégsem kellett lég szerelni. Egyet már csináltam így, teljesen jó megoldás volt.
Egyébként az ebayen (vagy Kínából, stb) beszerezhető cuccok közül tudsz valami olyat mondani, amit esetleg megérné megvenni, mert pl. itthon nem beszerezhető, de minőségi IC-k vannak benne? Nem tudom nézegetted-e ezeket a cuccokat az építés mellett. Valami költséghatékony, de mégis jó cuccot keresek. Valamerre még olyat is láttam, hogy mindössze 15 dollár volt a VIA 32 bites cuccát tartalmazó 2x5cm-es minimalista usb stick.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
bkercso
nagyúr
válasz vodkaboy22 #24193 üzenetére
Ok, great!
Az új DAC-om úgyis félig megtervezett állapotban van (már egy ideje, csak úgy ne maradjon)...
A hétn befejezem a Szekerest, de hogy új tápot mikor kap, nem tudom. Most stabkockás lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
bkercso
nagyúr
válasz CPT.Pirk #24191 üzenetére
Mard le otthon, az nem olyan drága. Vagy maratsd le egy egyetemistával.
De ha csak az élményért építenél, akkor a kínai megoldás is játszik, miszerint az IC-ket adapterrel kihozod furatszereltre. Szakmailag persze ez erősen támadható, de szólni szól...[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz CPT.Pirk #24189 üzenetére
Én elvből építek (elv: mert szeretek!), tehát tisztán anyagi megfontolásból persze, hogy tilos építeni. Hacsak nem vagy profi és nem tömegével gyártod.
Vodkaboy22: Én meg most Szekerest építek, kíváncsi vagyok. Majd összeugorhatunk valamikor, ha gondolod.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz bkercso #24175 üzenetére
Megnézve az ebayes árakat, nem biztos, hogy érdemes külön DAC-ot építeni, plusz ott olyan IC-ket használnak, amiket itthon nem tudok beszerezni. Most azzal a gondolattal kacérkodok, hogy csak a csöves OTL-t építem meg kézzel, az USB-s DAC cuccot meg venni kellene. Erről mi a véleményed?
Amúgy alkatrész téren 13k az E88CC OTL anyagköltsége, amibe nem számoltam még bele a 4 csövet meg a 4 foglalatot és a nyákot.
vodkaboy22: kicsit ha múlik a sör hatása megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
válasz vodkaboy22 #24187 üzenetére
jó kis esti olvasnivaló lesz
-
vodkaboy22
addikt
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
contaxg
veterán
válasz bkercso #24178 üzenetére
Mihez képest? De szerintem is ez a korrekt megoldás. Optikán megy ki a digitális jel a tvből és onnan az analóg megy tovább az erősítőbe.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
veterán
Mi most az elképzelhető legolcsóbb DAC megoldás? Gyakorlatilag nulla minőségi igényt feltételezve, csak tévézéshez kell.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
matyi94
senior tag
válasz vodkaboy22 #24169 üzenetére
6631A allitolag nagyon zsir. Az enyemben B van. Linux es Mac nativan kezeli.
Legyen szép napod!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz bkercso #24168 üzenetére
Hajlok erre a láncra amit mondasz. Igazából a 290x valamelyik tagját próbálta az egyik kollégám, az volt róla a véleménye, hogy eléggé nem volt jó a hangzása. Ezek az IC-k legalább beszerezhetőek egyszerűen.
vodkaboy22: programozható cuccot biztos kihagyom.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz CPT.Pirk #24167 üzenetére
A PCM saját DAC-ja szerintem Neked már kevés lenne, azt csak digit vevőnek kellene használni.
Zenehallgatásra nem olyan rossz ám a PCM, jobb a Tenor 7022 24 bites csodánál sokak szerint. Zeneibb. Paraméter alapján meg ne hifizz, de tényleg!kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz bkercso #24166 üzenetére
Úgy hirtelen a 24 bit, 192kHz fogott meg, stb.
A PCM270X+DIR9001+DAC lánc első tagjának a paraméterei nem jobbak, mint a 2903-é. Az igaz, hogy a DAC rész jobb lenne, de max ennyi.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz vodkaboy22 #24164 üzenetére
Jah látom mit mondasz. Mivel lehetne helyettesíteni, ami kapható is? Egész megtetszett ez a wolfson-os 2 IC-s felépítés.
-
vodkaboy22
addikt
válasz CPT.Pirk #24163 üzenetére
A baj, hogy most csak lábas foglalatom van (nem PCB) és drágább aranyozott e88cc-m illetve 6n1p-m bár az nem tökéletes helyettesítése az ecc88-nak. VIszont lábkompatibilis és hasonló...
De mondom a gond az hogy a chip csak 48kHz-et tud és innentől kezdve már alkalmatlan. A 44.1-es anyag 48-ba való konvertálása baromi sokat tud rontani a hangminőségen! Akkor már 2903-mas mert az tud 44.1-et és 48-at alapból!
Nem vicc és nem audiofoolmisztérium Ennek a hibáját már egy alapközép fejes + morganjones-ka hamar kihozza!Felejtsd el nem jó chip.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz vodkaboy22 #24162 üzenetére
Áhh fákk, 167 USD lenne a szállítás ide!
Valamit ki kell találnom...
[ Szerkesztve ]
-
vodkaboy22
addikt
válasz CPT.Pirk #24161 üzenetére
Ohh az a sample ha tényleg pár engem is érdekelhet... csak 48kHz 16 bit... Az nem jó!
Zenék többsége 44.1-es. Konvertálgatni hagyni a gépet meg nem szabad[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A CP2114 -es USB - I2S híd IC-t próbálta már valaki? Gyárilag fel van készítve a Wolfson WM8523 meghajtására, ami az itt olvasottak szerint igen jó cucc, főleg ilyen olcsón.
Gyorsan rendeltem is pár sample-t a hídból. Szóval a PCM2903C megy a levesbe.
-
titán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz schawo #24157 üzenetére
Nem. Aki játszott, annak eléggé fontos volt pl. az EAX, ezért vettünk Creative hangkártyát többek közt. Továbbá az is gond vele, hogy gagyinak készült hardveresen.
-
bkercso
nagyúr
válasz JackFeryll #24155 üzenetére
Asus Xonar DG-t (vagy DGX-et) szoktak javasolni mint olcsó hangkártyát, annak nagy az érték/ár aránya. 4-5k használtan.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz JackFeryll #24155 üzenetére
Az SE verzió egy buta processzort tartalmaz, mindent szoftverből csinál. Rendes Audigy-t vettem 3000-ért ez előtt kb. 6 éve.
Szóval ja, nem érdemes az SE-t megvenni.
-
JackFeryll
őstag
Sound Blaster Audigy SE 7.1
Ez nagyon rossz kártya ? 2000 forintokért megy használtan. -
RetepNyaraB
veterán
válasz JackFeryll #24153 üzenetére
Bármelyikkel előrébb leszel. Mint számomra is nemrég kiderült, a dsx fejhallgatókimenete nem komoly (bár így is sokkal jobb), a dg, vagy dgx rendelkezik fejeserősítővel. Ezek a kártyák nagyon olcsók, megéri beruházni. Avagy állítólag az új Creative Z is jó; nem hallottam.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
Valamelyik ASUS Xonar kártyával előrébb vagyok mint a p8p67 pro alaplapi kártyájával ? (főleg az olcsóbb verziók érdekelnének)
-
J97
tag
DAC és USB port közzé számít az USB kábel milyensége? Az eredeti gyári kábel csatija kissé kikopott már. Az 2 ferrit gyűrűs árnyékolt kábel. Most helyettesítettem egy 1,5 -m -es ferrit nélküli USB adatkábellel. Tesztelgettem de nem igazán véltem felfedezni hangzásbeli különbséget, amit meg igen az szerintem placebo volt a részemről. Mást is ide ültettem, nem tudta mikor melyik kábellel szólt a DAC, nem hallott különbséget. Valószínűleg ez a rendszer még nem az a rendszer, aminél számít az ilyesmi. Egyébként a 1,5 m -es pótolt ferrit nélküli USB kábel is elég jó minőségű nem a cérnavékony kategória. DAC egy belépőszintet képviselő ESI Dr. DAC nano.
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
bkercso
nagyúr
válasz tjozsi #24148 üzenetére
Köszi! Kapcsrajzokat nem kérek, mert "elvből" vagy inkább megszokásból nem foglalkozom csővel, de a napokban hallottam egy nagyon jó csövest, amiről egyből a Champ jutott eszembe. Továbbra is félvezetővel szeretnék elérni továbblépést, ha már erre indultam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz tjozsi #24148 üzenetére
Azok a pcl / ecl86 csövek igazán megérik azt a pár száz forintot, amibe kerülnek. Ilyenekből készül nálam egy teljes 5.1-es erősítő, ennek a hangját meghallva mondtam azt, hogy ezen túl maradok a csöves dolgoknál, a quad405 és társai meg nyugdíjba vonulnak, mert még a kanyarba se vannak a hangzás terén.
-
tjozsi
csendes tag
válasz bkercso #24142 üzenetére
A Morgan Jones otl csöves után készítettem egy Szekeres-t is, csak úgy kíváncsiságból. Az eredeti kapcsolástól annyiban tér el, hogy R4 helyett LM317-el kivitelezett áramgenerátort használ és a bemeneten van egy 2134-el kivitelezett erősítő fokozat, mintegy 3-4-szeres erősítéssel. Tápja nagy kondi (10.000 mikroF) és LM317 stab. Hangzása nagyon hasonló a Morgan-hoz, talán kicsit teltebb, melegebb. Sajnos (?) én a kimenő trafó hangját szeretem, ezért ezek csak kísérletek maradtak. A Szekeres csak deszkapéldányban van meg. Érdekességként említem, hogy permalloy magos illesztő trafót használok az erősítőkhöz (300/50 Ohm), amit régi átviteli berendezésekből termeltem ki. Így már nekem is szimpatikusabb hangjuk lett.
Ami nekem jelenleg a legjobban tetszik, az egy "közönséges" PCL86-okkal kivitelezett kimenő trafós erősítő, melyről korábban képet is tettem föl. Jelenleg ezt hallgatom.
Ha szükségesnek látod, a kapcsrajzokat elküldhetem privátban.
Utószó: véleményemet fenntartással kell fogadni, mert 72 éves vagyok és már csak 8 kHz-ig hallok!
Üdv: tjozsi -
-
bkercso
nagyúr
válasz vodkaboy22 #24144 üzenetére
Értem, köszi! Na majd építek egyet... A FET-regulátoros tápod IC+FET, vagy végig diszkrét?
-
PofaJenö
senior tag
Hali
szerintem kipurcant a mini jack mert néha átvált mono-ba, melyik a nyerő ? [link] ,2 vagy akinek van egy felesleges persze a komolyabb típusból , 3 ki csinál itt magyarhon-ban ilyeneket ?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
vodkaboy22
addikt
válasz bkercso #24142 üzenetére
Én ilyenből 2őt is csináltam már Az egyiket boldog gazdája most is használja.
(Csöves otl katódkövetők hangját tudja megközelíteni. Ahhoz elég hasonló kapcsolás miatt.)
Nagyon keveset tesz hozzá a hanghoz, de ez csak akkor igaz ha tényleg jó tápja van.
Én az egyiket eszméletlen nagy pufferrel csináltam a másikat FET-es diszkrét regulálással. A regulált talán egy poppet jobb volt.
De amit hallottál műverősítős nálam (amiben opa green van.) az is hasonló katódkövető (source követő) végfokú.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
bkercso
nagyúr
Szekeres-t hallott már valaki?
-
bkercso
nagyúr
-
contaxg
veterán
válasz bkercso #24138 üzenetére
Nem a hangáruház a holnapi cél. De erre van egy fórum és már beszéltünk is róla.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bkercso
nagyúr
Ez a Hangáruház lenne a cél holnap?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz bkercso #24136 üzenetére
erre mondjuk gondoltam
Tisztán technikai szinten az E17-ben van egy Wolfson WM8740 DAC, az E09K-ban pedig TI OPA2134+TPA6120 opamp combo. Ez nekem nem mond semmit
Akkor rendelek egy ampot, ha hazaérek. Úgy látom van nyolc nap elállási garancia. Rendben van
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
bkercso
nagyúr
válasz RetepNyaraB #24135 üzenetére
Meg kellene hallgatnod., hogy milyen párost alkaotnak. Ha van is tapasztalat, biztos nem pont az A900X-el...
-
RetepNyaraB
veterán
Hali, szereztem egy Audio Technica A900X-et (fejhallgató topicosok fejüket fogják, már voltam ott )
Nem az én fejemre tervezték, az biztos. Viszont megoldottam és már egészen passzol (konyhai gumi csodákra képes a lecsúszós fülesek zabolázásánál ).
Viszont egyértelműen nehezebben hajtható, mint az eddigi Philips M1; pdig közel azonos impedanciája van. Nem halk, hanem ramatyul szól a gagyesz Xonar DSX-ről.
Kérdésem van-e tapasztalata valakinek a FiiOE17+E09K kombóról? Az E17 megvan, már elég jó. Ha megveszem az erőlködőt, akkor ez lenne a DAC. Persze teszteket láttam, hogy jobb, mint az E17 magában; de szeméyes tapasztalat még jobb lenne...."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Speeedfire
félisten
-
titán
válasz Speeedfire #24129 üzenetére
Ez egy USB hangkártya, amin van SPDIF kimenet is.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Speeedfire
félisten
Hasonló dolgon agyalok, annyi különbséggel, hogy én egy rendes dac-ot kötnék utána (eddig a hivox lupus a befutó). [link]
De még mindig azt látom a befutónak, hogy laptop+audigy2 notebook->koax->dac->erősítő.
Szintén linux alapokon, hozzá pedig készíteni valami webui-t.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
contaxg
veterán
Nekem Squeezebox Touch van és saját belső DAC-ja és halllgatható (néha csak ez marad) a cucc. Egyszerűbb az élet ezzel és nem kell semmi DIY meg USB DAC. Viszont a jó tápot rendesen meghálálja.
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyre írok, a kérdésem az lenne hogy tudtok ajánlani egy USB DAC-ot a Cubieboard analóg kimenetének kiváltására, mert nem igazán szól jól
A project az kb egy DIY Squezeebox lenne. debian + Logitech Squezzebox server + Squezeeplayer + Alsa (vagy pulse) +
Tessék nem röhögni én egy ilyenre v. hasonlóra gondoltam:[link]
(de ez a VOL+ VOL- és Mute gomb miatt is jó lenne)A többfajta kimenet nem fontos, analóg legyen, ami menne tovább egy kis erősítőbe max 5-8W.
Az elvárás az lenne, hogy linux kezelje (debian, ubuntu).
Esetleg nézelődjek még PCM2706, PCM2707 vonalon??
és a kis méret sem hátrány.Ki mit ajánlana???? Vagy egyszerően egy Creativ USB SB Play rádug és kész??
Előre is köszi!
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
need
addikt
Sziasztok..
Van nekem egy Ray Samuel Tomahawk Amp észre vettem hogy ha olyan 50-60% hangerőnél recseg a bal fülesem..gondolom ott ki lehet kopva a poti..!
mit lehetne ezzel kezdeni..? érdemes tisztítani vagy venni egy másik tekerő gombot..?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
bkercso
nagyúr
válasz Spam123 #24109 üzenetére
Ez nagyfreki ellen van, pl. ha a kábel antennaként viselkedik és ezért zavaros az átvitel. Vagy fénycső/kisülőlámpa begyújtásakor lefagy az eszköz. Vagy hasonlók elle.
Nyilván ennek is, mint mindennek csillapítása van, ha többet teszel fel (vagy többször áthurkolod rajta a kábelt), többet csillapít. De általában nincs rá szükség, max. ipari környezetben.
Én ebben az árkategóriában nem aggódnék a kábelen.
-
Spam123
tag
Mini USB - USB kábelt mit ajánlotok alsó-középkategóriába, amiben mondjuk van valami zajszűrő is, vagy hasonló? Pesten vagy internetről érdekelne, max 1500-2000-ig.
-
Hv21
csendes tag
válasz vodkaboy22 #24101 üzenetére
Köszi, akkor elküldeném.
Igazából minél több infó kellene az OTL erősítőkről pro/kontra.
-
vodkaboy22
addikt
Nem cink semmi, nem vagyok bunkovitstitusz Legfeljebb kis monológot kapsz majd, hogy mi mennyi sebből vérzik
Viccet félre téve fejhallgató erősítők világában OTL fun vagyok és véleményem szerint nem lehetetlen építeni egyet csak óvatosan kell. Persze lehet kapni is jót de az más kérdés hogy mennyiért? (Lehet persze olcsóbb is mint amit csinálnál mer sokszor nehéz gyárakkal árban versenyezni viszont lehet egy szinthez képest meg drágább is mer ott mer az arany potméter gombnak is masszív felára van )
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest