-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Beladon #25396 üzenetére
Gazdaságos lenne, mert volna rá igény. Viszont nagyon komoly munka, nagyon sok embert és sokrétű szakértelmet, rengeteg prototípust és tesztelést igényel.
Nézzük mi is kell hozzá:
1. hdmi vevő
2. spdif kimenet
3. dac
4. füles erősítő
A 3-4 rendben van, csak integráció kérdése.
A 2. is nagyjából oké, ki lehet hámozni dokumentációból, de mivel itt senkinek sincs tapasztalata vele, ez azért kis macera.
Az 1. is nagyon hasonlít a 2-re, de az is megoldható belátható emberi erőforrással.
Csakhogy van egy hatalmas bökkenő. Az 1. és a 2. nem kompatibilis egymással. És nem is akarnak kompatibilisek lenni. A két digitális rész közé be kell illeszteni egy átalakítást. Az pedig egy fpga bevetését és felprogramozását jelenti a nulláról. Aki az előbbi mondatot értette, az már a fejét fogja, és gondolatban számolja a szükséges mérnökgárda fizetését néhány évig. Meg a tesztelőkét, meg a protókat.
Ez nem egy házi projekt.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
bkercso
nagyúr
válasz Beladon #25384 üzenetére
A MomentDAC-ban 40 óra NYÁK-tervezés és 10 óra építés van. Mindezt onnan, hogy megvolt a kapcsolási rajz, letesztelt részletekkel. + Anyagbeszerzés/rendelés.
Mérnökóra legyen 5k, kapcsrajztervezés meg az egész 2-3x-osa minimum. Ki is jött a milla, és akkor még ott van az anyagár.
Nem vállalom, nem azért írtam!Szerk.:
A HDMI-n is SPDIF megy, vagy tévedek?[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
titán
válasz Beladon #25387 üzenetére
Akik építgetnek ezt, azt, nem bolondultak meg, nem fedezik fel újra a kereket, nem találják fel a spanyolviaszt. Vesznek pár jól bevált koncepciót, és azt pofozgatják, alakítják saját ízlés szerint, esetleg megbolondítják egy másik bevált ötlettel. És kész is. Nem fognak hozzá nulláról kifejleszteni egy teljesen új terméket, ami ráadásul bonyolult digitális részt igényel. Ha ilyet akarsz, akkor legyen a zsebedben az említett milliók.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Beladon
aktív tag
Értem köszönöm a válaszokat.
-
contaxg
veterán
válasz Beladon #25387 üzenetére
Olcsóbb ha veszel egy gyárit, mintha a fejlesztését finanszíroznád, de így is közel 150-200eFt egy jobb megoldas. A valóban olcsót meg a népi kína megoldotta már.
(#25388) schawo
Nincs valami jogdíj kötelezettég HDMI-nél?[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Beladon
aktív tag
válasz schawo #25386 üzenetére
Nincsenek rá millióim csak érdekel, hogy lehetséges e és ha igen kb. mennyiből. A bérgyártót meg úgy képzeltem, hogy hozzá értő ember munkabérét megfizetem. Ti is építgettek itt mindenfélét hátha egy ilyet is össze lehet rakni. Nyugodtan mondjátok ha baromságot kérdezgetek itt ne kíméljetek.
contaxg: Passz ezért érdeklődök.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Beladon #25384 üzenetére
Mintha az derengene, hogy HDMI-ről digitális jelet levenni nem olcsó mulatság. Tévedek?
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Beladon
aktív tag
Sziasztok!
Felmerült bennem egy ötlet. (nem kinevetni ha hülyeség, mert nem értek az elektronikához ) Elképzelhető egy olyan DAC/headamp megépítése ami akkumulátoros ez usb-ről tölthető lenne. A kimenetek coax, analóg (akár jack akár stereo rca, és 6.3 jack fejeshez ha olyan az erősító része ami jó is) Bemente viszont hdmi és esetleg analog Mindezt kb. musiland monitor 01us méretben és kivitelben. Jó ár érték arányban minőségi anyagokból?
-
fi:zi'k
nagyúr
Frissítettem a találkozós listát, mind a résztvevők, mind a kütyük terén.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
-
CaNNa3IS
senior tag
-
kokov
tag
válasz bkercso #25376 üzenetére
Á, már az is csoda, ha egyáltalán kapni itthon fejhallgató erősítőt valahol. Az pláne csoda ha kapni azt, amit kiszúrok. Olyan szinte a világon nincs itthon, hogy raktáron is van, nem csak rendelésre. Gyakorlatilag már itt kizárt a hallgatózás. Aztán még ugye árulják pont ugyanott az E10-et is és pont legyen mind a kettő raktáron és ott dugják is össze nekem a kettőt, hogy én ott meghallgassam. Á, kéz meg a bilibe lóg érted.
Sokkal valószínűbb, hogy fórumon belebotlok valakibe, aki úgy vett komolyabb erősítőt, hogy már volt neki E10 otthon korábbról. Ilyet legalább forgalmaznak itthon, ezért remélem sok embernek van. Persze könnyen lehet, hogy ez se így van, ahogy elképzelem és csak zsákbamacska jelleggel lehet belevágni... -
kokov
tag
válasz bkercso #25374 üzenetére
Szóval szerinted a DAC a ludas? Én úgy képzeltem el, hogy egy vastag, rövid USB kábellel a gép mögött lógna a FiiO E10 a levegőben és az alanóg line out-ra lenne kötve egy asztali fejeserősítő, ami valami minőségibb analóg toroidos jószág akkora önsúllyal, hogy nem rátja el a csavart fejhallgató kábel, amikor beleáll a rajzszög a fenekembe. Viszont ha keresnék egy csak analóg bemenetes erősítőt, megvenném (azért ezek már nem olcsók) hazavinném, majd a FiiO DAC-jára kötve ugyanilyen szűk lenne a tér elég csalódott lennék, mert feleslegesnek érezném, kidobott pénznek. Szóval kéne valaki, aki kipróbálta már. Ha így megjönne a tér, akkor viszont világbajnok, hogy utazás előtt csak kikapom a gép mögül FiiO-t a notihoz és kész is. Nem kell a telefont hallgatni.
-
bkercso
nagyúr
A Musiland Monitor 01 US nem sokkal drágább, az esetleg még lehet egy opció E10 helyett. Együttfutással sem lesz gond.
Amúgy az E10 sokféle alkatrészkészlette készült már (csatlakozók stb.), lehet, hogy a régieknek a potija is rosszabb (?)...[ Szerkesztve ]
-
kokov
tag
FiiO E10-re mennyire érdemes úgy gondolni, mint külső DAC-ra?
Semmi értelme annál jobb minőségű fejhallgató erősítőt használni az E10 DAC-jával, mint ami eleve benne van az E10-ben, vagy azért ez így nem igaz?Ideális cucc notihoz, mert nem igényel külön tápot, kicsi és könnyű, tehát könnyen szállítható és jól szól árához képest, ergó külön "csak" DAC vásárlása helyett praktikusabb lenne gondolnom rá az otthoni rendszerbe, hiszen ez mégis jó valamire még. Úgy értem ha messzire megyek IC-vel, akkor már csak bedobom a tatyóba a noti mellé ha van és ez tök jó dolog. Egy HiFi DAC meg marad otthon az asztalon, szóval ha nem ront sokat a FiiO-é, akkor a praktikm miatt inkább kéne. Nem akarok sokkal jobbat egyébként a FiiO E10 hangminőségénél, csak nagyobb térnek örülnék hangszeres zenénél. Cikkekben ezt a "kicsi színpad" dolgot olvasom, de nem nagyon értem, hogy ez mit jelent a cikkíró szerint így inkább nem használom, de valószínű, hogy nagyobb színpadot szeretnék ezek szerint. Félve mondom, mert szerinte az együttfutással is vannak gondok, mert nem elég jó a potméter. Na én ezt egyáltalán nem hallottam, hiába akartam meghallani. Összességében nekem van, ahol ez is elég. Pop-ra, például egy Madonna számra szerintem már magában is tökéletes az E10. Nekem elég volt. Olyan mély volt, hogy a kiemelést ki kellett kapcsolnom, aztán átnyomtam a Sorry c. számra és szégyen ide vagy oda tetszett. Szóval az erejével sem volt gondom. Jól szólt na, csak én nem vagyok akkora Madonnás azért. Viszont mégis megtetszett annyira, hogy otthoni DAC-nak és útravaló fejeserősítőnek bevállalnám, ha emiatt nem buknám a teret az otthoni erősítővel. Két DAC-ot nem szeretnék venni. Ennek oka egyszerű csóróság.
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy Shure 840 fejhallgatót, és van egy E10 dac/amp-om, de nem vagyok megelégedve a hangjával, úgy gondolom lecserélem.
35 ezerig milyen dac+amp-ot tudnátok ajánlani ami jobb egy E10-es hangjától?Köszi a segítséget.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
kk831228
addikt
válasz baluka26 #25357 üzenetére
Hát ha fém vagy üveg hátlapja lenne ,de hát ez egy szappantartó...
(#25364) fi:zi'k Így van ,inkább ajánlja föl találkozókra (annyi úgy se futja ki a szappantartót)...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
baluka26
nagyúr
Valakinek eladó Asgard és Bifrost jó áron?
Valami ultrahordozható DAC+erősítő kombóra váltok, amit majd később találok ki mi lesz..
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz vodkaboy22 #25355 üzenetére
Csak legyen december 2, hogy lejárjon rabláncom...
schawo: Wave szintjét megüti, már boldog leszek.
Nagyon egyben van az a telefon, ez csak extra igazából..
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Most olvastam, hogy LG G2-ben is Wolfson DAC van.
-
vodkaboy22
addikt
Erre lehet inputon galvanikus elválasztás, de szimmetrikus kimenetű dacnál természetesen nincsen. (Persze van dualmono dac is) XLR kimenetű dac meg tucatnyi.
Viszont jó kérdés, ha mégis össze van kötve a dac-nál a két csatorna még az is sokkal jobb, mivel egy a dualmono felépítés miatt egy jelútban lévő földhuroktól már megszabadultál
(Gondolj bele dac közös föld > IC kábelek kábelenként külön föld > erősítő közös föld Máris a 2 kábel kafa földhurok hosszabb kábeleknél ciki is mivel egy nagy tekercsnek modellezhető és máris antennavevő ... )Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Ribi
nagyúr
válasz vodkaboy22 #25350 üzenetére
És az előtte lévő mondjuk dacon keresztül sincs összekötve a föld?
-
vodkaboy22
addikt
Egyre több komoly fejeshez lehet 4pin-es xlr csatis vezetéket kapni (vagy 2*3pin-es xlr-t)
És balanced out-os erősítő amihez szintén ilyen csatik kellenek olyan kapható már több is.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Ribi
nagyúr
válasz vodkaboy22 #25345 üzenetére
Nyilván mert nem sok olyan füles van aminek a csatlakozóján külön föld lenne. Innentől meg értelmetlen.
-
vodkaboy22
addikt
válasz matyi94 #25346 üzenetére
A fejes C3M már kész csak kicsit szépítek rajta tegnap vettem lakkot a sárgaréz előlaphoz tehát csak csilivili dolgok maradtak és a nagy kérdés mennyire legyen csilivli?
Egyenlőre egy fekete kúltúrált műszer doboz van aminek előlapja sárgaréz lemez lett és az szépen lakkozva.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
matyi94
senior tag
válasz vodkaboy22 #25345 üzenetére
Félreértettelek. Amúgy hogy állsz az új erősítőddel?
Tudsz valami egyszerű, de használható 9voltos tápot ehhez?
Az is jó lenne ha 2x9 Volt lenne, mert akkor itthon a cmoyt is tudnám róla etetni.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
matyi94
senior tag
válasz vodkaboy22 #25343 üzenetére
Szerintem a Beta22-t meg lehet olyanra csinálni.
Legyen szép napod!
-
vodkaboy22
addikt
Tényleg tudtok olyan fejhallgató erősítőről ami teljesen dualmono (mint a végfokoknál akár két külön dobozba is berakható nincs közös föld semmi.)
Én keresek rosszul vagy ilyen tényleg nincs? És ha igen akkor miért nincs?Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
vodkaboy22
addikt
válasz Melorin #25341 üzenetére
Akkor elég elméletileg! De mást ne köss rá mert nem mindenhol van kondi és a DC komponens bithibát okozhat (Vagy teljesen értelmetlen jelet, ha meggátolja a megfelelő komparalási szint alá csökkenést.)
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Melorin
addikt
válasz bkercso #25340 üzenetére
Hogy érted azt, hogy ha tartalmaz DC komponenst? Optikai kimenet lábairól vadászom le a TTL jelet, ez után értettem a kondit, mert a neten található kapcsolásokban van egy 100nF kondi az ellenállás osztó előtt. Ezért kérdezem, hogy elég csak az ellenállásosztó ha a DAC DIR9001 bemenetén van már egy kondi.
-
fi:zi'k
nagyúr
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
bkercso
nagyúr
válasz bmakszim #25329 üzenetére
Akkor feltehetően nem mintavételez túl, így igaz.
.DLL: kerámia vagy fólia van ebben az értékben, a műa-házas is fólia. Mindegy. 75 ohmos kábel kell; így van, videóra is azt használják (internetre 50 ohmosat, az nem jó, nagyobb lesz a jittered a visszaverődések miatt!).
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz bkercso #25328 üzenetére
Kondiból milyet ajánlasz? Kerámia, fólia, műanyag házas (ez nem tudom belül milyen)?
75Ω-os coaxszal felvinnem a jelet? o_O Talán van még a padláson Azt hittem egy sima (jobb fajta) RCA-RCA kábel elég lesz.
50Ω-os coaxom is van pár méter, az szimpatikusabb lenne, mert hajlékonyabb.(P.H.)
-
bmakszim
senior tag
válasz bkercso #25326 üzenetére
Sajna a legtöbb chipen, ha szeretnénk 24 bitre túlmintavételezni, akkor...
Ez a mondat zavart meg, de már értem mire gondoltál.
Ha manuálisan állítok be neki egy mintavételezési frekit és ettől eltérő felvételt játszok le, akkor az eredeti sebességéhez képest gyorsabban, vagy lassabban játssza le azt ASIO módban (felgyorsul/lelassul a zene). Ebből következne, hogy nem mintavételez túl?
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Ha 3,3V-ról hajtják a vevőchipet, akkor nem szereti az 5V-os jelet, ezért kell leosztani (persze úgy, hogy az osztó 75 ohmos terhelést mutasson a káblnek, ezért akkorák az ellenállások, amekkorák). De lehet 5V-ról is hajtani, melyik DAC-ban hogyan... A kondi meg DC-t blokkol. Ha nincs a kimeneten trafó (általában hangkártyán nincs), akkor kell.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz bmakszim #25325 üzenetére
Nem az a túlmintavételezés, hanem a kHz.
a 16bit --> 24 bit olyan, mint 2^16 pixel magas képből 2^24 pixel magasat készíteni. Egyszerű, mert egész számú többszörösére nő a felbontás: 2^8-szorosára.
De 44100 pixel szélesből 48000 széleset, az a bravúros![ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz bkercso #25322 üzenetére
Itt jól leírja, hogyan lesz a 44,1kHz-ből 48kHz.
.DLL: Nekem kellett még ez a 3 alkatrész is a tüskesor és a csati közé, másként nem működött a DAC. De van, amikor meg lehet úszni, ezt nem lehet előre tudni... Mindenesetre nem árt venni egy ilyet.
-
bkercso
nagyúr
válasz vodkaboy22 #25320 üzenetére
Kérdezd a gyártóktól... Bár állítólag nem nagyon hallani meg túlmontavételezett anyagnál a dolgot.
Ezek szerint 22,57MHz-es kvarccal csak 44,1kHz-es jelet tudok beadni neki - ha jól értem.A Musiland 01US túlmintavételez?
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz bmakszim #25318 üzenetére
Na, ez egy nagy ötlet, én is törtem hasolón a fejemet. Nem semmi, hogy ilyen olcsó technikába is beleteszik!
Sajna a legtöbb chipen, ha szeretnénk 24 bitre túlmintavételezni, akkor csak a 48kHz egész számú többszöröseit fogadja el frekiben, a 44,1-ét nem.[ Szerkesztve ]
-
bmakszim
senior tag
válasz schawo #25316 üzenetére
Precision állásban pontosabban generálja az órajelet az adott frekvenciához (vagy valami ilyesmi, nem ismerem a pontos működését). A lényeg, hogy ilyenkor kell neki 3-4 sec, míg 44.1-ről átvált pl 48kHz-re. Akit zavar, hogy pl videólejátszás előtt ezt ki kell várnia, vagy egymás után hallgat több különböző mintavételezésű felvételt és nem szeretne köztük várakozni, használhatja a normal gombot.
-
-
Haart
addikt
Csak én hallok valamit félre vagy a musiland 01us-nél tényleg jobb a hang precision-ben mint normalban?
Haluzok vagy más is érzi a különbséget? -
Bodz
nagyúr
Elővettem a jó öreg uLilith nevű progit, hátha változott mostanában valami. Korrekt hangja van. Így már 5 ingyenes, meg 1 fizetős lejátszót használok Windows alatt. Jajjj...
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz hunkris #25309 üzenetére
Optikain érdemes bemenni, jobb szokott lenni az USB-nél. De ekkor is kommunikál az USB-n a fenti infok szerint.
RCA alatt biztosan az analóg, sztereó ki-/bemenetekre gondolsz. Erősítőhöz, illetve felvétel készítésére rögzítőprogramhoz valók értelemszerűen. Az optikai kimenettel pl. egy másik DAC-ba, vagy házimozi erősítőbe mehetsz be.
Ha jack-RCA-val mész be, akkor az alaplapi hangkártyád hangját alakíthatod vissza digitális jellé.[ Szerkesztve ]
-
hunkris
csendes tag
Végül az xfi hd mellett tettem le a voksom, most ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Volt szó róla, hogy usb-n is fogad jelet, és nem csak tápot.
Namármost, érdemes a tápot adó gépbe belenyomni külön optikaival, vagy a hozzáadott jack to rca átalakítóval? Ha igen, honnan tudja, melyiken kell fogadni a jelet, vagy hol lehet állítani?(Illetve ne basszatok le, de mire jók a hátsó rca és optikai kimenetek?)
[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
Semmi extra még.
DAC csere illetve beszerzés előtt állok.
musiland dragon - Emmeline XP-7 (utánépített) - hd600. Oprendszer windows 8.1.Legutóbb a barátomnál Jriver(megvásárolt) lett visszacserélve foobar-ra.
Nálam maradt és már jó pár progit végig próbáltam a fórumba felsoroltak közül is.Nálam a másik dimenzió az kb az avantgarde acoustic trio -ja. De egy progi nem igazán.
Ez max egy leheletnyi különbség lehet. Aki jártas programozásban az szerintem kb úgy van ezzel mint vodkaboy a tápkábellel.[ Szerkesztve ]
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
PuMbA
titán
válasz Melorin #25289 üzenetére
Én illetve egy ismerősöm nagy különbséget hallottunk ki Átmentem hozzá, hogy jó ez a Meson, így egymás mellett elindítottuk a foobar-t, AIMP-ot, JRiver-t és Meson-t majd ugyanazt a 20 secet lejátszottuk egy számból. Ezt még egy Superlux 681F-fel csináltuk, de egyöntetűen erre a konklúzióra jutottunk, hogy a JRiver és a Meson más dimenzióban utazik.
bkercso: Hát nagyon, újra is hallgattam gyorsan az összes számomat és találtam bennük bőven "új" hangokat
baluka26:
Epf: Igen, a saját hangmotorjának van egy-két beállítása
schawo: Ja, ilyen hangja van, csak én nem tudom megfogalmazni az ilyesmit Milyen zenénél váltogatod és mire?
CaNNa3IS: Ez érdekes Milyen láncod van? Oprendszered milyen?
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz Melorin #25305 üzenetére
Erre gondolsz: "A Musiland 01US mellett tényleg a foobar lenne a szűk keresztmetszet?" ?
Ez a foobar "hallgathatatlan"-ná minősítését kívánta tompítani. Arra gondoltam, mikor írtam, hogy a foobarral jópár millás rendszerek közti különbséget is kihallani, így nem gondolnám, hogy hallgathatatlan lenne.De ha Te is 01US-sel nyomod, nem értem, szerinted miért baj, ha valaki a millás rendszerében háklis a tápkábelre. Szerinted csak képzelődik?
[ Szerkesztve ]
-
DEJVID
őstag
Mi a baj a tápkábelekkel?
-
Melorin
addikt
válasz vodkaboy22 #25301 üzenetére
Félreértesz, nem én mondom, hogy nem lehet olcsón zenét hallgatni, hanem ez jön le az összes fórumból, cikkből a témában. Véletlenül idetéved valami új ember, pár tíz ezerrel a zsebében, és ha egy kicsit olvasgat, el megy az egésztől a kedve, mert úgy sem lesz neki "hallgatható" cucca, és inkább megy és elissza
-
vodkaboy22
addikt
válasz Melorin #25300 üzenetére
Mint mindenhol itt is vannak erős túlzások
És itt aztán tényleg nehéz a fától az erdőt látni!
De kimondta, hogy nem lehet olcsón élvezhetően zenét hallgatni? Vegyél egy értelmes kis lejátszót (sansa vagy hasonló egy kis erősítő + egy értelmes fejes azt dőlj hátra! )
De az is igaz, hogy vannak minőségi szintek amiket megugorva az ember úgy veheti észre, mintha a régi csak egy trabi lenne az új merci hangzáshoz képest.Egy szabály van! Próbálj úgy ügyeskedni keresgélni hallgatózni, hogy később visszanézve ne pénz kidobásnak vagy időpazarlásnak ítéld hanem jó ízű zenehallgatásnak!
Ehhez pedig mindenki akar és fog majd tanácsot adni amit ne vegyél rossz néven nem azért adják (persze van kivétel)! Én már rég megtanultam, hogy mindenki véleményét tiszteletbe lehet tartani, úgy hogy meg van a saját véleményem (amely lehet azért olyan amilyen mert mások vagyunk )...Villamosmérnök vagyok és nagy mosolyogva tekintek a tápkábeles témára de inkább nem mondok semmit... Viszont azt én is aláírom, hogy ha szoftveres oldalon vannak hibák akkor azok is merész nagy gondot tudnak okozni!
EQ-ről viszont elég átfogó és egyértelmű vélemény alakult ki (szakmailag mondhatom, hogy nem is véletlen! ).Ja és a jobb hang:
Ami neked tetszek és úgy tetszik, hogy nem unod meg![ Szerkesztve ]
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest