-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
-
contaxg
veterán
válasz bigmasterg #17896 üzenetére
Köszönet mindenkinek az eddigi ötletekért! Érdekes, hogy a Schitt milyen jól szerepel dizájnilag.
A fa nekem is tetszik, de nagyon nem mindegy annak a minősége. Eddig azt hittem, hogy a fekete (sötét) előlap sokaknak tetszik, de ezek szerint nem.... :OA jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bigmasterg
addikt
Ennek mi a neve ? Vagy diy lenne ?
contaxg: Ez mondjuk nem csúnya, vagy az új schiit-ek. Esetleg az ath erőlködő.
Egyébként a csövesekből vannak igazán szép darabok.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Egy jobb(?) zenejátszó progi... most ajánlották, semmit nem tudok róla.
A hifipisti-féle erősítőnek kellene valami rendes külsőt adni.
Szerintetek, hogy nézzen ki? Melyik fejes erősítő a legszebb szerintetek?[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
SunSoul
tag
válasz bajnokpityu #17887 üzenetére
Nagyon kevés olyan zenét hallgatok, ami a hangszerek teljesen élethű megszólalására van kihegyezve. A hangszeres zenék nagy része nálam effektezett, vagy valamilyen módon a tér vagy a hangzás mesterségesen van előállítva. Ehhez az is hozzájön, hogy a felvétel az felvétel, a valóság az meg valóság. Hogy ki mit hisz el, az mint nevében is benne van hit kérdése. 20 év alatt nem hallottam olyan rendszert, ami akár egyetlen előttem játszó zenésznél is visszaadja a zenész és a hangszer jelenlétét, pedig sok drága holmit hallottam már.
A színezés engem kifejezetten zavar. Nagyon sokféle zenét hallgatok. Az évek alatt én arra jutottam, hogy ami egyik zenének jól áll, az valamelyik másiknál zavaró lesz. Ezért próbálok bármilyen jellegű színezést kerülni. Inkább kevesebb legyen egy berendezés hangja mint több, mint ami a felvételen van.Szerintem meg az essence "gyenge", de ugye ez is csak egy vélemény. DIY vonalban egyet értek, nagy rendszerem nekem is épített, nem bolti. Viszont az olcsó kategóriában számomra nem éri meg ezzel foglalkozni, mert nem hoz annyit a konyhára, inkább kifizetem a többletet. Kínai szemetet pont ugyan ezért nem állok neki áttúrni, hogy kincset találjak. Csodák nincsenek, hosszú távon biztos bánnám. Mindig olyat igyekszek venni, amit 8-10 évig használni is tudok, esetleg egy szervizelés is benne van. Nem vagyok a megveszem-elromlik-kidobom és veszek újat híve.
Táp oldalon tényleg ki kell szolgálni és akkor bele sem kell nyúlni, nálam ez a legnagyobb "hibája". És persze a szimmetrikus kimenetet kell használni. Így nálam rendben van a hangja ennyiért.
Nagyon sokféle elvárás, megközelítés és "fül" van. Hogy kinek mi a fontos, mi a sorrend az is nagyon sokváltozós.
-
baluka26
nagyúr
válasz chrisnagy13 #17888 üzenetére
Én szeretem a Sz×rt
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bajnokpityu
félisten
válasz SunSoul #17885 üzenetére
Mondj egy hangszert,amit elhittél. Magam részéről ebből az irányból közelitem a jó dac-nem jó dac kérdést. (ebben a kategóriában) Nem zavarna, ha steril lenne,kis szin sem zavarna.
Hogy ne kelljen messzire mennem, 80ért ott van bkercso daca. Bár Berci nem az én irányomból közeliti a zenét, hanem inkább a 0.001%os irányból de abban van jó hangszerhang. vagy ott az essence, kb 80-90e használtan.
Anno még a tuningjára is rákerestem neten. amire ők tuningolják a tápoldalt, azokat az alkatrészeket használják a kinai dacokban gyárilag.
[ Szerkesztve ]
-
SunSoul
tag
válasz bajnokpityu #17882 üzenetére
A jó DAC halmazban sok fogalom van, amiből minél kevesebb a pénz annál kevesebb dolgot lehet választani. Hogy ki milyen sorrendben teszi ezt az egyén függő.
Minden elektromos paramétert (harmonikusok, impulzus válasz, fázis viszonyok...) tervezni és kézben tartani, hogy mérve és hangra is mindent ki lehessen pipálni az sokba tud kerülni. És az ízlés meg a hallásmechanizmus összetettsége miatt a drága, mindenben jól domborító DAC sem fog mindenkinek tetszeni.
Ez a DAC a digitális legyen digitális vonalat képviseli. Nem akar analógos lenni, csak egy árához képest korrekt digitális forrás. Aki nem szereti a korrektül megépített, de belépő szintű (kicsit steril) digitális hangot annak ez nem fog tetszeni.
Egy kis lábjegyzet a "számomra gyenge" részhez. -
bajnokpityu
félisten
válasz Deadzone41 #17881 üzenetére
Ez a dac is remek példája lehetne a tökéletes mérési eredményeknek, közben meg pl számomra gyenge volt.
-
guppy
őstag
válasz bajnokpityu #17879 üzenetére
Sztem nem, bár a képek ismerősek, olvasni biztosan nem olvastam
Más:
Senki sem számolt be a kismacival kapcsolatban a találkozóról -
bajnokpityu
félisten
[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
válasz bajnokpityu #17876 üzenetére
Azok használtan beleférnek, humanék dacjáról még nem sokat olvastam, majd ha ráérek sztem elmegyek hallgatózni milyen a K1000 rendesen kiszolgálva
-
SunSoul
tag
válasz Deadzone41 #17853 üzenetére
Én ennyiért gyáriban ezt venném megint (gép mellé ez van, egy pár 501a van rákötve, esti órákban M50 fejes). Korrekt megépítettség, tárgyilagos hang.
-
contaxg
veterán
Nem, de köszönöm!!(bevallom nem olvasom a Head-Fi-t) Igazából arra gondoltam, hogy veszek egyet amit úgy alakul és aztán majd meglátjuk. Szerintem más is érdekel ez a modell csak próba nélkül nem ugrana bele.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
A Mytek elég szimpi... el is adnám a Lavrykát, ha jó lenne az új Mytek 192/24 modell
-
Bodz
nagyúr
válasz Deadzone41 #17862 üzenetére
Ismerem...
Használt DACMagic Plus? A hangját most nem nézzük akkor, de roppant praktikus darab. -
Rumcsaka
tag
válasz bajnokpityu #17863 üzenetére
Szia!Akkor a füleslánc nem olyan érzékeny az összekötő drótokra? ez mi a fenétől lehet?pedig a két felsorolt kábel nem egy ligába játszik
-
Armogur
csendes tag
Na már csak egy komponens hiányzik a rendszeremhez, az RCA kábel a Music Streamer II és a Rokit 5-ös közé. Mit érdemes ide venni? Szerelt kábelben gondolkodom...
-
guppy
őstag
válasz chrisnagy13 #17865 üzenetére
új, használt ?
akkor bizony sok mindenből lehet csemegézni
Lavry DA11
Benchmark DAC1 usb/pre
mytech
apogee mini
(Matrix quattro dac
Yulong D18)nekem olvasottak alphán ezek voltak eddig szimpik, de pont az 1000$-os kategória ahol rengeteg jó lehetőség van.
[ Szerkesztve ]
-
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #17847 üzenetére
Hm, annyira nem akarom kiszedni őket. Bár a W1000X-et nem merném rádugni.
200k körül nem tudtok valami jó DAC-t az M-DAC-on kívül?
-
baluka26
nagyúr
válasz bajnokpityu #17863 üzenetére
Sokszor nem értem, hogy mindenki altal gyönyörűnek tartott nők nem tetszenek, viszont akad olyan, akiben meglátom a szépet, sokan meg nem.
Igyekeztem nem autós vagy gasztronómiai példát hozni
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bajnokpityu
félisten
válasz Deadzone41 #17858 üzenetére
Félre ne érts. Miért akarod hallani, vagy miért akarsz olyan dolgokkal foglalkozni, amik inkább csak marketingfogások? Miért nem élvezed inkább a zenét?
LEgjobb ilyenkor elhúzni koncertre árából...Amikor nem hallottam minőségi difit a fülesláncon Kimber Hero és a gac3 között, bűntudat nélkül adtam el a herot. és vettem belőle a hangfalas láncba még jobb drótot.
Rakás olyan cucot hallottam, ami papiron gyönyörű adatokkal büszkélkedett. 0.01% torzitás, +-1dba frekimenet, stb. Csak épp büntetni lehett volna, annyira nem volt kedvem hallgatni ilyet. Nem értem, hogy lehet néha annyira ellentétes a papirforma, és a fülnek kellemes...
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
a sok pénz relatív , azt írtam 100 alatt, ebbe a 10ezer forint is beletartozik . amúgy megszált az upgradeitisz démon, biztos ismered te is
bajnokpityu: csak akkor vennék bármit is, ha a mostani láncot elpasszolnám, és ha valami olcsóbb dolgot választok még koncertre is maradna
mire mondod, hogy marketingfogás?[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Ha nem hallod a különbséget, akkor minek dobsz ki sok pénzt az ablakon?
[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
Ha mérések akkor O2 + ODAC
Amúgy itt is szeretik a méréseket, érdemes errefelé is keresgélni.
szerk: nem kötelező ebben a házban használni, nyugodtan át lehet rakni nagyobb házba is, és akkor olyan csatlakozókat használhatszamilyet akarsz
baluka - ne bántsd szegényt, csak azért mert te a sz@*#0z vagy szokva
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
úgy vagyok vele, hogy miután nem hallom a cuccok között a difiket, inkább a praktikumra, és a jó mérési eredményekre törekszem, tudom ez sokaknak istenkáromlás, de talán ilyen feltételek mellett is kapok 1-2 tippet
szerk.: igen az objektiv rendszere nagyon tetszene, ha nem lenne ilyen pici, 6.3 as jack lenne rajt, és nem minden a frontpanelre lenne gyömöszölve.
[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
az essence nekem is bejött, találkozón szinte minden fejest arról próbáltam, szép lineáris karaktere van mint az O2 nek , de sztem jobban járnál ha szétbontanád a keretet, DAC+amp-ra, úgy jobb eredményt tudsz kapni.
-
Deadzone41
őstag
válasz bajnokpityu #17854 üzenetére
igen az is szimpi, de az csak használtan férne bele, nem tudom találok-e. erre érzékeny fejeseknél és füleseknél úgy tudom eléggé számít, a frekimenetet is megváltoztathatja, de nem ástam bele magam a témába.
-
bajnokpityu
félisten
pl asus essence one.
Nem mértem a kimenőt,mert nem érdekel, nem ezen múlik,h jól szól-e valami...Szerdán kezeim között a stax. Van rá esély,h akkortájt eladó lehet enyém.
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
100 alatt keresek valami egybe dac/amp-ot. lehetőleg 0 kimenő imp-es legyen és 6.3-as jackdugós, valamint legyen rajt rca line-out. előny ha nem valami noname csoda, és vannak hozzá hiteles mérések. AUDIOTRAK DR.DAC2 eléggé bejön így elsőre, de érdekelnének egyéb lehetőségek
-
baluka26
nagyúr
Nem tudom, hogy én lettem ennyire mocskosul igénytelen elektronikára vagy a két Schiit tényleg nem szűk keresztmetszet még HD800-nál sem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz chrisnagy13 #17846 üzenetére
Gondold el,én hogy betojtam,amikor hirtelen tök jól szólt az ad900 róla
Volt elegendő mennyiségű mélye, stbCsak utána valahogy nem állt össze a senn-es lánc
-
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #17843 üzenetére
Hát, a 940-nek jót tett. Hallgatom, aztán lehet mennek vissza az előzőek.
-
Jancsi
aktív tag
Túl sok szabadidő és egy jobb digitális forrás iránti vágy eredménye [link]
-
krichd1
addikt
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
bajnokpityu
félisten
válasz chrisnagy13 #17841 üzenetére
az ilyen nord HSZektől féltem mindig. Háát,itt iszonyatosan sok mélyet eredményezett. Képzeld el,egy AT900as dögös volt vele
-
Zoli133
addikt
Szaisztok!
Lenne egy off kérdésem, de talán itt akad valaki aki tud rá válaszolni (linux topicba szerintem kevésbé illik). Van aki Linux-ot használ? ha igen milyen lejátszót? Én jelenleg wine + foobar kombinációt használok, a kérdés, hogy van-e valami natív program ami hasonlít a foobar-hoz? Igen, rákerestem google-val találtam 15 alternatívát de megkérdezem, hátha valakinek van tapasztalata..."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
chrisnagy13
senior tag
Pityu, jó a One-ban az LT1364 szerintem. Persze kell a 1612 LPF-be.
-
Ribi
nagyúr
válasz Deadzone41 #17833 üzenetére
Szerintem aki nem "mer" vaktesztet csinálni az annyit is ér.
Amúgy lehet, hogy bizonyos USB eszközöknél nagyon sokat számít, hogy milyen táp van a PCben.
Van ami nagyon stabil és szinte sima 5V-t tud kiadni magából és van ami nagyon "zajosat".
Illetve alaplap függő is a dolog.
Habár elvileg egy kábel ezen nem sokat segíthet, de kitudja. -
titán
válasz bajnokpityu #17819 üzenetére
Én különösebb tervezgetés nélkül is kábé 5-10% körül vagyok a kábelekkel, úgy, hogy a digitális-analóg költség aránya 80:20 százalék.
(#17836) contaxg
Az se utolsó ötlet.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
contaxg
veterán
válasz Armogur #17831 üzenetére
Szerintem egy külső USB táp többet hozna, mint egy szép piros kábel egy szép piros DAC-hoz
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
Lenne egy nagyon amatőr kérdésem, egy Creative X-Fi Titanium hangkártya és Sennheiser HD 555 fejhallgató pároshoz érdemes fejhallgató erősítőt használni, ha igen, akkor mit ajánlanátok normális emberi árban?
-
Asbee
veterán
Egy vakon tesztet komolyan mondom fogok csinálni kábelekből. Van most 500Ft-os nyomtató, Belkin, AQ Forest, meg hoznak 23-án LaCie Flat-et. Kíváncsi leszek.
-
Armogur
csendes tag
Érdekes, lehet hogy nem véletlen, hogy épp a Cinnamonnal árulják a Music Streamert?
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó FiiO E3 erősítője?
-
Bodz
nagyúr
válasz Deadzone41 #17822 üzenetére
Sajnos nincs a DAC/AMP kérdés túllihegve. Pedig mennyivel egyszerűbb és olcsóbb lenne. Ez ma ismét bebizonyosodott. Az LCD2, HD800, T1, T70, AD1000, W5000, HD650, DT880, stb. nem szeret mindenről jól, legjobb formáját hozva szólni.
[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
válasz Deadzone41 #17824 üzenetére
-
Dorian
félisten
válasz Deadzone41 #17822 üzenetére
Sőt az egész hifizés kérdés is túl van lihegve
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
guppy
őstag
válasz Slownz #17818 üzenetére
A szupikat sztem azért ajánlgatták orrba szájba mert nagyon jó ár érték aránnyal rendelkezetek, a shure sztem szintén nagyonjó ár érték aránnyal bír, számomra eddig az az egyetlen olcsó fejes amivel együtt tudnék élni (tekintve h sokkal drágább fejesekhez vagyok szokva), én azért szoktam mindig azt ajánlani ha belefér
más
nagyon túl van lihegve ez a kábel mizéria, kábelekkel sztem max akkor érdemes foglalkozni ha már van egy kvázi végleges rendszered, és hallod is a különbséget köztük (vakteszten?), azért mert egy honlapon (ami hemzseg az ott "tesztelt" áruk hirdetéseitől) azt mondták h hallanak különbséget nem érdemes készpénznek venni(#17819) bajnokpityu - melyik staxot nézted ki ?
(#17821) Slownz - igazad van, csak gondoltam tisztázom a kívülállók számára h nem véletlenül azok a fejesek ajánlottak
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Slownz #17818 üzenetére
Egyébként sajnos már előre érzem,hogy ha meglesz a stax, vehetek drótokat. Ami még nem jött ki a hd600on, eséllyel kijön Staxon. 10-15rugóig is simán jók a mikrofonkábelek, de sajnos hangfalas láncban pl teljes összeg fele áll drótban.
Egyébként nem tudom, kitől ered a 10-15%os szabály. Sztem hülyeség. Nagyon hamar túl kellett lendülnöm ezen az alacsony arányon. Oké, hogy szól, és zenél ennyivel is egy lánc,de kidobott pénz nem bekábelezni egy erre érzékeny láncot.
Ádámnál szegény hd600 a lavryról ment, Stax meg egy jó drága, külön Stax erősítő+átalakítóról. Annyival jobban szólt, és olyan irányban jobb az, hogy borítékolom,h tovább kell lépni a jelenlegi kábelekről
[ Szerkesztve ]
-
Slownz
senior tag
válasz Armogur #17816 üzenetére
Megoldás lehet: Először megveszed a rendszered, majd letét ellenében elkérsz egy pár kábelt (vagy akár kérhetsz ismerősöktől is) és próbálgatod, hogy melyik tetszik jobban.
---
Egyébként már évek óta figyelem passzív semlegesként a topicot és érdekes, hogy mindig más "divatirányzatok" vannak. Kezdetben valahol onnan indultunk, hogy a kábel az mindegy. Aztán jött az, hogy max. a rendszer 10%-át érdemes rá költeni. Majd volt olyan vita is, hogy RCA-t érdemes próbálgatni, viszont USB-t felesleges, mert az csak "0-1-0-1". Most meg épp azt olvasom, hogy az USB a legfontosabb komponens a kábelek közül.
Ugyanez fejhallgatóban is megfigyelhető volt. 2 éve még mindenki bőszen a Supy 668B-t ajánlgatta orrba-szájba, majd jöttek újabb hullámok pl. mostanában nagy kedvenc: Shure 440
Véleményem szerint a fejhallgatózásnál, hifizésnél is játszik az aktuális "divat" faktor, hozzátéve, hogy nem kívánok konkrét állást foglalni semelyik mellett.
(#17817) bajnokpityu: Pont megelőztél pár mp-el.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Armogur #17816 üzenetére
Az,hogy a saját jáncunkban mire költünk, és mit érzünk fontosnak, az a saját láncukra vonatkozik.
Egy Essence Onenél már többektől hallom,h érdemes költeni USB kábelre, ami nem is USBről veszi fel az áramot, miközben HRTnél meg fölösleges,mondja a forgalmazó. Ami meg innen kapja az áramot.Nem csak USBnél igaz ez, hanem szinte mindennél, hogy kell egy bizonyos szinvonal, aminél már legyen értelme kábelekkel komolyan foglalkozni.
Nagyon egyszerű: letét ellenében kérsz egy pár drótot,és kipróbálod. HA nem hozott semmit, akkor visszaviszed, és ennyi. Ha meg érzékeny rá a lánc, akkor meg örülj neki.
-
Armogur
csendes tag
válasz Slownz #17814 üzenetére
Amikor DAC-ot akartam venni, voltak hangok, amelyek azt mondták, hogy elég egy 5 ezer Ft-os DAC is a Rokithoz, volt aki azt mondta, hogy kb. egy 100 ezres DAC tudná kihozni a maximumot egy 80 ezres aktív hangfalszettből.
Most pedig a kábeleknél azt olvasom, hogy érdemes a pénz többségét az USB-re költeni, amit valahol logikusnak is érzek. Már csak az a kérdés, hogy mennyi az annyi. Jelenleg egy elég zajos PC a forrás, jack-RCA-n elég jelentős szél tud fújni a hangszórókból. Szóval lehet, hogy van mit leszigetelni az USB kimenetelén keresztül is... -
Armogur
csendes tag
Első körben HRT Music Streamer II - KRK Rokit 5 felállásban gondolkodom, de a jövőben szeretném, ha a HRT egy profi sztereó lánchoz is minőségi forrást nyújtana, ezért szeretném belőle kihozni a maximumot.
Ők 300 ezres fejhallgatóval tesztelték a kábeleket, nekem csak egy 80 ezres aktív hangfalszettem van, úgyhogy a Carbonnak biztosan nincs létjogosultsága. Lehet hogy a Rokithoz a Forrest bőven elég volna, de a jövőre gondolva szóba jöhet a Cinnamon is, na meg színben is jobban passzol a piros HRT-hez.
[ Szerkesztve ]
-
-
guppy
őstag
válasz Armogur #17812 üzenetére
Az az oldal nem túl megbízható, mindenről szépet, és színeset írnak, nem érdemes az ilyen oldalaknak hinni szvsz
5m az usb szabvány szerinti maximális hossz, afölött már nem elég egy sima kábel.
mid van h ennyire izgat az usb kábel ?, mert szerintem csak egy bizonyos szint fölött érdemes 5k nál többet költeni kábelre.
UI.:jó az avatarod
-
Armogur
csendes tag
válasz Audison #17805 üzenetére
Olyat próbáltatok már, hogy ugyanazon típusú USB kábelből meghallgattatok egy 75 cm-est és egy 1,5 m-est?
Mennyire szólhatnak másképp? Írjátok, hogy 5 m az elméleti max. hossz, gondolom, afölött már jelentős lenne a zaj és a jelveszteség. Eszerint elég fontos lehet, hogy milyen hosszú kábelt vesz az ember.
A tesztben 0,75-ös kábeleket teszteltek, de a boltban csak 1,5 m-est látok azokból, amelyek nálam számításba jöhetnek.
Szerintetek szól olyan szépen egy 0,75-ös Forrest, mint egy 1,5 m-es Cinnamon? -
szatocs
őstag
Sziasztok!
Tervezek új fejhallgatót venni, és eddig a Beyer 770 Pro 250Ohm-on ragadtam meg, valamint ehhez vennék egy FIIO E17-et. Hangkártyám egy X-Fi XtremeGamer. Ajánlható ez a kombó? Mi az, ami pl a FIIO E17 ellen ajánlható?
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
contaxg
veterán
-
Audison
senior tag
válasz Armogur #17804 üzenetére
Szerintem a Forest az MSII-höz pont elég! Szvsz nem annyira érzékeny az MSII az USB-re, AQ előtt egy Belkin kábelem volt hozzá, nem volt kimondottan rosszabb a Forest-től, bár az is igaz, hogy azóta nem cseréltem ki vissza Belkinre..lehet okozna kellemes meglepetéseket..
-
Armogur
csendes tag
válasz Audison #17795 üzenetére
Közben elolvastam ezt a tesztet az Audioquest USB kábelekről.
Úgyhogy most már úgy tenném fel a kérdést, hogy szerintetek melyik az a kábel, amellyel tutira ki lehet hozni a maximumot egy HRT Music Streamer II - KRK Rokit 5 rendszerből? Mennyit érdemes áldozni rá anélkül, hogy felesleges pénzkidobás lenne?Esetleg van még valami konkurrens márka az Audioquest mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest