-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz #90933760 #17099 üzenetére
Igen az ár kicsit kevés. fiio közül nézelődjél szerintem... De majd ajánlanak valamit a többiek is.
E7/E10 újonnan 20 körül vannak.
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
törölt tag
Keresek olcsó DAC-ot, de lehetőleg nem a leggagyibbat. Szeretnék 10k alatt maradni. Olyan amit kapni használtan is, tehát valami ismertebb. Maxell Retro DJ mellé kéne.
-
krichd1
addikt
A +-osból van két fajta: a koporsó formájú és a lapos. Ezeknek is eltérő a karaktere. A koporsó MSII+-t, már csak használtan kapsz 55eFt körül. Keress vissza a topikban, ezekről már többen is írtak.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
MPeter87
őstag
Megérkezett az E17.
Nem gondoltam volna, hogy ennyit képes változtatni a fülesen (DBA-02 MKII), főleg hogy SGS-el is nagyon jó volt már a laptophoz képest. -
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #17089 üzenetére
"Félre ne értsd, nem haszonszerzés miatt."
Tudod, az én szememben nem bűn a haszonszerzés.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #17077 üzenetére
Megy külföldre is Champ? Én is gondolkozom ezen...
Asbee: miért nem hallgatos meg a Champot?kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Asbee
veterán
válasz bajnokpityu #17083 üzenetére
Erre gondoltam.
-
Asbee
veterán
válasz bigmasterg #17081 üzenetére
Az biztos, hogy szépen mutatna de árban már kicsit húzós lenne. MSII-őt így is használtat keresek.
[ Szerkesztve ]
-
0519
senior tag
válasz bajnokpityu #17078 üzenetére
little dot I+ -ban használom. Semmi bajom az LM4562-vel. Kiváncsi vagyok lehet -e fejleszteni. Csöveket is nézek, opampot is nézek.
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
Asbee
veterán
válasz bajnokpityu #17074 üzenetére
Igazából ami tervbe van véve az MSII + Lyr/ LunchBox II. Olvastam, hogy ezek jól passzolnak hozzá. de lehet most nem csövest választanék, mivel eddig csak olyanom volt. Ha az Asgard passzol hozzá, akkor azt is a listába veszem.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Asbee-nak volt természetesen címezve. bocsika.
Bkercso:nagyobb volt a difi amúgy Shiit és champ között,mint a kisdac és a kinai USBről táplálva.Viszont azonnal az jut eszébe embernek,ha hallgatja. Aztán van,akinek fél perc,van akinek több perc,mire megtalálja a difit.
Egyébként már tudok nem kevéssel jobbak az akkorinál. Contaxg azonnal kiszúrta, pedig emlékezetből hallotta egy hónap különbséggel a kettőt.
Ez is a bajom, amúgy. Ugyan direkt a leggyengébb champot mutattam az embereknek (saját), ami alapján eldönthették, hogy kell-e nekik, aztán mindenki jobbat kapott annál. De Így, hogy még mindig tudok javítani hangján, igazából nem tökéletesen sorozatgyártott cucc. Ezt azzal kompenzálom, hogy a régieket is ingyé alakítom át. A külföldiekkel nem tudok mit tenni, egy órás munkáért nem hiszem, hogy megérné ide-oda postázgatni.
-
Alpee
aktív tag
válasz bajnokpityu #17074 üzenetére
Majdnem
-
0519
senior tag
hello! LM4562 opampnál van jobb? Elégedett vagyok vele, de régi konstrukció, talán felülmúlták már.
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
Asbee
veterán
Valakinek nincsen Asgard + K701-ről tapasztalata?
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #17066 üzenetére
El viszik, azzal nincs gond, csak eddig még ugyanannyiszor vissza is hozták. Szerintem is a márkanévtelenséget nem merik vállalni, csak akkor meg minek viszik?? Mert véleményt azt nem sokan írtak eddig... Szóban mindig pozitív volt.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Armogur
csendes tag
válasz krichd1 #17063 üzenetére
Ennél többet nem is, különösen, hogy egy másik fórumban azt mondták, hogy ehhez a hangfalhoz (Rokit 5) kb. egy 5 ezres DAC passzol, de azért gagyiba nem megyek le, hátha később lecserélem a hangfalat is.
Azért fejleszthető rendszert szeretnék, a maximumot szeretném kihozni ebből a hangfalból. -
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #17062 üzenetére
Én is azt hittem. Aztán mégis megvan még.
-
Armogur
csendes tag
Erről a kütyüről mi a véleményetek?
-
contaxg
veterán
válasz Armogur #17050 üzenetére
De, pl. a Yamamoto cégnek van ilyen DAC-ja, az YDA-02-es.
Japánban olcsóbb mint az MSII+!![ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bajnokpityu
félisten
válasz schawo #17047 üzenetére
+1.
Úgyis USB lesz hosszabb távon a forrásod.
Nem lenne előnye többi általam ajánlottnak, azoknak nem erőssége az USB.Dejvid: ezek a kinai cuccok koaxon erősek. Ha koaxról mennek, összességében inkább használnám a jobb wolfit,mint a HRTt (nekem a legjobban tetsző HRT eddig a szürke koporsó MS2+ volt), de a tenor, és az ettől is egyszerűbb USB reciverek gyengék.
[ Szerkesztve ]
-
Armogur
csendes tag
válasz bajnokpityu #17044 üzenetére
Nekem az is fontos, hogy tetszetős legyen a termék, nem gagyi kinézetű, minőségi legyen külsőleg is, öröm legyen ránézni. Számomra a Rokit ilyen, és a HRT Music Streamer II is ilyennek tűnik a képek alapján.
-
DEJVID
őstag
válasz bajnokpityu #17044 üzenetére
Mondjuk nagyon nem mindegy, hogy melyik HRT-ről van szó, hisz van egy enyhe 50k különbség.
-
bajnokpityu
félisten
válasz schawo #17043 üzenetére
vagy ennyiért vannak kinai cuccok is.
a kisebbik wm8742 chipes dacot szeretik ismerősök a mindennel kb 15rugós áráért. a drágábbik wm8741es dac meg olyan 30-35ból kijön, és kb a hrt szintje. ez már hd-s USBvel bír, egy tenor7022 a bejárata.de akkor csak deszkán van még, toroiddal,semmi szép készülékház,mint HRTnél.
[ Szerkesztve ]
-
Armogur
csendes tag
válasz bajnokpityu #17037 üzenetére
Először PC, aztán idővel laptop.
-
Armogur
csendes tag
Sziasztok!
Nem igazán vagyok otthon a témában, de szükségem volna valami minőségi szerkentyűre, amiről tudnék zenét hallgatni digitális formátumban. FLAC-re gondoltam, de jó, ha tudja az MP3-at is, és rá tudom kötni egy számítógépre is. Egy Rokit 5-ös aktív hangfalat szeretnék ellátni vele minőségi jellel.
50 ezer körül mit lehet találni? -
contaxg
veterán
Ennyiért össze lehet rakni egy studiókábelből valamit, pl Sommerből vagy bármi másból.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
guppy
őstag
válasz bajnokpityu #17025 üzenetére
Az ajánlatom még áll, a kábelt nem tudom elfogadom e majd, mert sajnos rövid lenne, és a következő dacomat is inkább USB-ről hajtanám majd (kényelmi szempontok miatt), minden esetre köszönöm a felajánlást
Most amúgy spdifről szól, ma is AB-zgettem a mini-i-t, arra jutottam h nincs olyan jelentős különbség az USB és az spdif bemenete között, utóbbi kicsit laidbeckebb, és konkrétabb a tere.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz bajnokpityu #17025 üzenetére
Ezért mondtam, te értesz ehhez
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bajnokpityu
félisten
válasz baluka26 #17024 üzenetére
Ákos nemigen ad ennyiért XLRt.
De van egyéb lehetőség is. Nekem lett egy új beugró szintű kedvencem.Guppy: elfelejtettem mondani: van egy 20cm-es darab furu alfám fölös. ha kész az új erősítő, ha kipróbálhatom kaiserrel, megkapod bérleti dij fejében. Bár tudom,h enélkül is felajánlottad.
Szerk:nem értek én ehhez. se.
cardas ls1 ől épp készültem feltenni apróba egy fél méteres XLRt, meg egy jó cimborám alapanyagából gyártottam egy sztem igen fincsi kis drótot. 15rugó körül lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Sommer Epilogue XLR kábelt hallott már valaki?
-
gyenesmartin
őstag
válasz jaffa 2843 #17018 üzenetére
Ami elég gyenge. Nekem kelletett csinálnom hozzá egy külön mikrofon erősítőt. Közbe még a mikrofon erősítése is ki van pipálva a driverbe. Hogy milyen az alaplapin azt már nem tudom. Bár ha ott van közvetlenül a száj előtt akkor nincs probléma.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz jaffa 2843 #17016 üzenetére
A problémát: az alaplapiban van mikierősítő.
-
bkercso
nagyúr
válasz jaffa 2843 #17014 üzenetére
Miért? Rendeld be a vateráról, aminek az adatlapját is linkeltem, az jó. Amúgy nincs alaplapi kártyád? Beállíthatnád azt felvételre, az Asust meg lejátszásra.
-
bkercso
nagyúr
válasz jaffa 2843 #17012 üzenetére
Hát azokat kérdezheted. Ostobák.
-
titán
válasz bkercso #17008 üzenetére
Proaudióban a mikrofonerősítők szimmetrikusak és XLR-rel csatlakoztathatók. Nem hiszem, hogy ez a miki jó volna beléjük.
Ha mégis, akkor pl: [link] vagy [link] (ezek a legolcsóbbak)
Meg az is veszély, hogy ha egy aszimmetrikus mikrofonon véletlenül benyomja a fantomtápot az előerősítőn, akkor az vicces fény és hang jelenségeket fog produkálni.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
bkercso
nagyúr
válasz bkercso #17007 üzenetére
Már látom: dinamikus, 200ohmos mikrofonhoz kell, kb. 3mV jelet kellene felerősíteni 0,7-1V-ra. tehát kell egy 300x-os erősítés. Ezt 2 fokozatban illik csinálni a kis zaj érdekében, pl. jó minőségű műverősítőőkkel.
Ez jó lenne. Itt az adatlapja, 300x-os a mikrofonon az erősítése. (Az árgápen mikrofonerősítőnek hirdetett hasonló kütyü nem mikrofonerősítő...)De én egy zenész/hangtechnikai boltban kérdezném meg, biztos kapsz minőséget is ennyiért. Vagy egy pro audio/zenész topicban.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz jaffa 2843 #17006 üzenetére
Milyen mikrofonhoz? Dinamikus, elektret?
[link] A Btech-ről annyit tudok, hogy a füleserősítőjük hallgathatatlan. De beszédre jó lehet egy akármilyen mic amp.
vatera[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok!
Nem éppen a topik témájába vág, de gondoltam itt biztos tud valaki segíteni.
Kellene nekem mikrofon előerősítőhöz néhány költsgéhatékony ötlet. Nem vagyok vérszaki, szóval a DIY megoldásokkal nem 100%, hogy megbírkóznék.
Egy Beyerdynamic DT190-nel és Asus Xonar STX-szel alkotnának egy láncocskát.A tippeket előre is köszönöm.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
titán
válasz bajnokpityu #17000 üzenetére
A bodorék nekem is tetszettek, csak az nem, hogy egy egész szoba kell az eszközök elhelyezéséhez. Minden termékük megalomániásan hatalmas méretű.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
bkercso
nagyúr
válasz Deadzone41 #16996 üzenetére
"24bit-et tudja"
Az E10 mérve csak 17bit felbontásnak megfelelő minőséget tud, de arra jó, hogy nem kell konvertálni a 24 bites anyagot (illetve 6dB-t így is nyertél a 16bithez képest).Bajnokpityu: a Seninél 2 amp volt, talán a nagyban is volt DAC, azt nem tudom. Ami Black cube+DAC-nak nézett ki, az az is volt, megfordítva ugyan ott voltak a DIP-kapcsolók. Bár ez nem bizonyíték, csak ígéret...
-
MASSlag
tag
Hát a legjobb lenne mindegyikbe belehallgatni, csak a piros műszaki áruházban nem ezeket árulják.
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
-
baluka26
nagyúr
válasz bajnokpityu #17000 üzenetére
Ha jó az a Seni cucc akkor nem kegyetlenül drága. Ez Lehmann gyártmány, igaz?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok