-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
Srácok, ha veszek két wireless fejhalgatót, egyformát, akkor mindkettő fülesen ugyanazt hallom, ha csak az egyik adó egységet kötöm a PC-re? Tehát kis csalás. Valaki próbálta már?
-
bajnokpityu
félisten
válasz szaszayanou #17397 üzenetére
Canampban feelinges a 4562, de ennek is kicsit hars a magasa. Hamarosan zavarni fog, és visszarakod a gyárit Másképp hars, más tartományban,mint a 2107.
Canamp gyári jellemezője, hogy a mély hangokból középmélyeket csinál,( egyszerűen magasabb hangon jön ki,mint kellene) ezen picit gyógyit a 4562, de én biza visszaraktam a gyárit.
de lehet csak az enyém viselkedett így. Bár másokkal is konzultáltam, más által gyártott klón is ilyen volt.
-
baluka26
nagyúr
válasz szaszayanou #17397 üzenetére
No opamp, no problem
Ez az egyik legjobb abban, hogy teljesen diszkrét analóg oldala láncomnakThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
szaszayanou
aktív tag
Kipróbáltam az lm4562-es opampot a canamp-ban. Eddig ezt érzem a legjobbnak vele, részletes és főleg zeneibb a hangja. Az opa2107 túl harsány hozzá képest.
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
Dorian
félisten
Köszi az ajánlatokat!
Tehát a low budget megoldás, ha lényeg, hogy csak hang jöjjön ki nettó 8ezer körül van (Behringer UCA202 vagy X-Fi Go ), ha zenét is hallgatna (előfordul) akkor a nettó 17 körül (Fiio E7-E10 vagy Musiland 01).
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Sziasztok, van jó ajánlatotok az alábbiakra?
Mivel a barátnőm eltörte a laptopjában a füles jack aljzatot (ne kérdezzétek hogy sikerült), kellene egy USB-s megoldás. Ez is USB hubon keresztül, amire egy USB-s egér is rá van kötve, mert a kettőből egyik USB aljzatot is eltörte
Low-low-low budget megoldás érdekel, ahol az ár az elsődleges: kevesebbe kerüljön, mint a laptop javíttatása, tehát nem az itt előforduló minőségi szint az elvárt, cél, hogy zajongás nélkül tudjon youtube-t nézni, angolozni, stb. Fejhallgató sem minőségi, egy AKG K66 vagy Sony MDR CD250 lesz használva.
Fiio E7-et találtam használtan 16-ért, van ennél olcsóbban valami?
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Bodz
nagyúr
Értem. Akkor csak egy újabb marketing adat jelen esetben, amivel nem igazán érdemes foglalkozni.
(#17388) contaxg: Ne pohárral, üveggel!
(#17390) ntomka: A seggén még állítgathatna, akkor nem lenne ennyire feltekerve (gondolom én).
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Erre tényleg inni kell!! Egy darabig ne keressetek!
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bkercso
nagyúr
De, de azért a fejesimp. 1,5 nagységrenden belül változik csupán.
Bodz:
Változó. Ha ellenállásos leosztás van a kimenet előtt (leginkább végerősítők füleskimeneténél), ott még a 4 is jó. Amúgy a 0,03 ohm nem egy extra dolog, ez 32 ohmos fülessel kb. 1000.
Ha a fejhallgató tekercsének egyenáramú ellenállását is ide vesszük, akkor leromlik 1,5-re, innentől meg sokak szerint nincs értelme erről beszélni (szerintem se).kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
-
contaxg
veterán
A poén az, hogy ez egy angol cég, de EU-n kívűlről akarják eladni a cuccaikat pl az angol piacnak. Persze Amiban annyi lesz az ára, mint a weblapon.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #17375 üzenetére
Hű, hát melyiké?
USB-tápról volt most szó legutóbb.
A Szimamp és a CKKIII is full tranyós.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
kk831228
addikt
-
-
Audison
senior tag
Nekem nem annyira szimpatikusak ezek az iFi cuccok, kissé komolytalannak tűnnek, nem tudom... talán az X-Bass és a 3D funkciók miatt... Nem gondolom, hogy a HRT-k vetélytársa lenne. Lesz itthon?
-
bajnokpityu
félisten
válasz schawo #17374 üzenetére
Jó,akkor nem szopatom magam.
Köszöntem az infókat, mindkettőtöknek.Wasapi megy ott is?
bkercso: hogy valami olyasmi az erősítőd alapja.
akva:amennyire belelátok, USB átvitel nem az,amit lehet olcsón jót csinálni.
és a hdmi sem az.Meg egyáltalán, rohadt mocskok a kábelgyártók is. megfertőznek, nélkülük meg nehéz jó hangot kapni hangfalon. Ez meg pláne nem megy ócsón.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz bajnokpityu #17363 üzenetére
Fél éve win8-t és win7-t használok egymás mellett. Semmi különbséget nem tapasztaltam.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
kk831228
addikt
válasz dabadab #17372 üzenetére
Igen gondoltam hogy az erősítőkhőz nem kell számítógép...
contaxg Tényleg nagy konkurencia lesz a hrt-nek ahogy mondtad...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #17368 üzenetére
"simple fet amp?"
Mire tetszik gondolni?kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
contaxg
veterán
válasz bkercso #17367 üzenetére
Here is the official blabla...
We recently updated the note about the iUSB Power with new measurements of the noise of the final production iUSB Power....
As some claimed that Lithium Polymer (LiPo) rechargable batteries are much quieter than drycells we included one, just for completeness. We let the measured performance speak for themselves.
Azt a tüskét én sem értettem, hogy mi a fenétől van!
Bár én kuka vagyok a gyengeáramhoz.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz chrisnagy13 #17365 üzenetére
hallottam már nagyon jó médialejátszót,tényleg nem elhanyagolható előnye van az én átalakítómhoz képest. De 15-20x annyiba kerül. Bonyolultsága, és nagyon sok mérnökóra miatt sztem soha nem lesznek milla alatt a jók. 1 millásat már hallottam, nem kértem belőle.
kbercso: simple fet amp?
lítium-ferrofoszfát akksi nem volt tesztben? Nem mintha jelentene bármit az ilyen gyártó/forgalmazó által publikált teszt,de hátha.
[ Szerkesztve ]
-
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #17363 üzenetére
Én sajnos kénytelen vagyok használni, nincs coax forrásom (még).
-
contaxg
veterán
iFi néven új termékek kerültek a piacra szerte a föld kerekén. Ez egy hájendes vállakozás akik beszálltak a budget kategóriába (mintha lenne már egy ilyen). Gyártanak USB DAC-ot, fejhallgató erősítőt, RIAA korrektort és USB tápot. Gyorsan mértek is egyet és közzétették, hogy az ő tápjuk mennyire baba vagyis "zajtalan". Egészen biztos van rajta egy vastag marketing réteg, de az eredmény mégis érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz chrisnagy13 #17362 üzenetére
Asus USBjét igen hamar kilőttem, ott az alaplapi koax.
A lenti lánc élén levő laptophoz kaptam win7et, újra kéne telepiteni, és szembe jutott, hátha jobb a win8. -
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #17360 üzenetére
Én használok, de nem vettem észre semmi rendkívülit. Viszont a One win8 drivere még elég beta, de elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
-
bajnokpityu
félisten
valaki használ win8at?
jobb/rosszabb,mint win7 usb audio kezelése?Nemrég téma volt a hdmi átvitelű dac. Megkérdeztem hozzáértőt.
-
contaxg
veterán
válasz fattyu #17357 üzenetére
Hónapok óta nem szállít a Beyer...
De ez a Violectric V100 milyen szép!!
(#17359) kk831228
Elég hideg ...fázott is a kezem míg kicsomiztam.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
En mar nem dicserek semmit, amit szeretek. Plane forgalmazoval cuccaval szemben nem. Gyulolok veszekedni, inkabb nezzenek hulyenek suketnek.
-
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #17346 üzenetére
A koporsó MSII+ és a One között azért nem kis különbség van. Főleg tuniggal.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz fattyu #17351 üzenetére
Egyszer hallottam, de nagy hatást nem tett rám. Azon az áron akkor nekem az Edition Beyerek jobbnak tűntek ár/érték szempontból. A Basysnél lehet, hogy van a bemutatóteremben kitéve, de az kint van a fenében...O.o
-
fattyu
veterán
válasz contaxg #17350 üzenetére
lcd2? nem tudok nyilatkozni
viszont a t70 mellett szól hogy ( ha cserélhető lenne a kábel ) lehetne all in 1 fejes. elfogadhatóan szól bkvra mobil eszközről is, rendesen hajtva meg nagyon nagyon tetszik. De azért a t5pre nagyon kiváncsi lennék :d
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
contaxg
veterán
válasz fattyu #17347 üzenetére
Sejtettem, hogy Schawo keze van a dologban
Viszont én már nem vennék T1-et, hamár annyi pénzt kiadnék egy fejhallgatóra.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
fattyu
veterán
válasz contaxg #17345 üzenetére
sajna a t70 nem saját tulajdon Schawo kolléga tisztelt meg kedvességével és bizalmával hogy ismerkedhessek hosszabban vele.
Továbbra is meg kell hallgatnom t1et ( és t5pt is ) mielőtt eldönteném hogy merre legyen az upgrade.Bár egyre inkább agyalok a fixen zárt vonalon. akkor meg a t1 nem is opció.
Pityu: Köszi a tippet. Alkalomadtán majd rápróbálok, talin forrásoknak már neki se álltam, így is sok volt az inger.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
contaxg
veterán
válasz fattyu #17344 üzenetére
A T70 egy piszok (jó) fejes és büntet is rendesen ha nem kapja meg a magáét. Két dolgot lehet tenni az esetedben. Vagy adsz egy külső tápegységet a HRT-nek vagy lecseréled valami másra, ami más ligában játszik De ez bőven egy 100-as feletti történet is lehet, ha tisztességes megoldást keresel. Mindenféleképpen egy melegebb tónusú DAC-ot keress (talán Hegel?), ha a Champ maradna az erősítőd a T70-hez... szerintem
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
A champ nagyon jó dolog. Utóbb pedig rá kell jönnöm a hd650 bármennyire is erősítő igényes a dacot nem bosszulja meg. A t70en viszont egyszerűen kijön hogy sokkal többet tudna mint amit kap a dactól. Az hogy a koprsó MSII+ nak nincs igazán nagy felbontása nem titok viszont ahd650en nem is okozott semmit ami bántott volna.a t70en elé viszont kevés.
-
bigmasterg
addikt
-
-
Ombre9
csendes tag
Egy jo allapotu K701 mennyit erhet hasznaltan?
-
baluka26
nagyúr
válasz bajnokpityu #17330 üzenetére
Nem kicsivel, de sokkal.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
krichd1
addikt
válasz kk831228 #17328 üzenetére
Kérdezd meg, ha érdekel. Egyébként múlt héten néztem ezt az oldalt, akkor nem volt raktáron HD600 és az volt alulra írva, hogy 3 darab fog érkezni. Attól hogy nincs árgépen listázva, még lehet érvényes ez az ár.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
baluka26
nagyúr
válasz schawo #17326 üzenetére
Még nem tudom, kitalálunk valamit, már elég ideje ígérgetem... Akkor pénteken kellett volna elvinnem. Pedig ha a HD650-et ilyen magasan jegyzed nagyon csipáznád a D7k-t, ebben biztos vagyok.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
baluka26
nagyúr
válasz schawo #17317 üzenetére
A feketét hallottad, amikor kölcsönadtam neked. Én azt venném mindenképp.
Mondom, bigmasterg-et piszkáld meg, hátha eladhatnékja van
Mikor akarod meghallgatni a D7000-et? Valamikor eldobo Pityuhoz, odavihetem akkor neked is.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz schawo #17312 üzenetére
Uram fölmentek az árak az utóbbi 2-3 évben! Nem fórum miatt hanem az ùj áruk miatt... 83 ért 600-at se kapsz
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
-
baluka26
nagyúr
válasz schawo #17315 üzenetére
Egyszer ment el 45-ért is, de mindjárt megnézem őket
szerk: A doboz nélküli ér nagyon max 55-öt. A másik szarul néz ki, ehhez meg nincs doboz... Hát, szerintem várj ki, vagy környékezd meg bigmastert, hátha eladja
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
40-45ért mentek pár hónapja, vaterán, nem hozzáértő helyeken. Mivel hangszine.... csak sokan olvassák ezeket a fórumokat, és jól felvertük árát. Sztem összértékben nem ér többet,mint hd600, de 40-45ért vettem volna egyet. Egy héten egyszer jól beborozva...
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
AVX-en, amikor enyémet hirdettem, nem ment el hetekig 60-ért, utána volt kettő egyidőben, és mindkettőnél azt írta az eladó, hogy elment irányáron, azaz 60-ért. De adtak el 600-at 50 felett...
-
krichd1
addikt
válasz kk831228 #17310 üzenetére
Mostanság nem is tudnád eladni jó áron, van két hirdetett példány avxen 60eFt-ért (ráadásul az egyik csak irányár) és egyik sem akar elkelni.
(#17312) schawo: Szerintem is, újonnan sem sokkal drágább.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
baluka26
nagyúr
válasz bajnokpityu #17307 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
válasz contaxg #17277 üzenetére
Sztem nem szelidit semmit. Inkabb eles,ha eles lancba kerul,puha, ha puhaba. Gyakorlatilag minden fuleshez vittek mar. Ugy szoktak fogalmazni,h kihozza azt ami a fulesben van. Nagy szo, de nem en mondtam.
En nem gondoltam h sikere lesz. Nem egy budget aru cucc, es megiscsak gyarikat kapni ennyiert.
Csak olyan velemenyt mondtam, amit hallgatok mondtak, nem ertek marketinghez.Ki kell probalni, es vagy jo vagy nem. Max a postakoltseget bukja az erdeklodo. Igy sincs idom eleget gyartani.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz bajnokpityu #17304 üzenetére
Ő a koporsót nem szereti. Az ujat a laposelem szürkét igen.
-
bajnokpityu
félisten
válasz contaxg #17267 üzenetére
Nekem a darabossaggal, hangok ivtelensegevel, gombocos zeneietlen hangjaval es erosen koszos hanggal eletre el lehet venni zenehallgatastol kedvem. Csak hibakkal teli rendszerben lehet jo, palastolni hibakat.
Nem probaltam lavryt. Nekem priviben azt mondtad h jobb a kozepe. Es azota csak jobbak lettek a champok. Melyben, kozvetlensegben, elethusegben. En a humanos erositot akarom elerni. Olyan, amilyen szerintem egy jo erosito. Nem nyul bele zenebe, nem o a szuk keresztmetszet, es jol hajtja a nagy akgket.
-
ntomka
nagyúr
válasz szilu7 #17300 üzenetére
A zúzást a társaságból a HD650 csinálja
De a Gradonak áll legjobban!
(#17301) bigmasterg:
Amúgy lehet tényleg az a baj, hogy nem E10-zel használom.Még el kell döntenem mit szeretnék vele/tőle/helyette/egyáltalán valójában, mert rendkívüli fejhallgató, az egyszer biztos. Ha eladom, tuti nem lesz ilyenem többet.[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest