- Facebook és Messenger
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
abridabri #2549 üzenetére
Nekem a C3-as alapítvány óta van freemail-es e-mail címem. Ha én meg tudtam oldani, hogy átállok szabványos levelezőszerverre, akkor más is meg tudja oldani.
Nem mellesleg céges levelezőszervereket üzemeltetek, szinte mindegyiken szívnak a freemailesek, mert vagy spambe kerülnek, vagy nekik nem lehet e-maileket küldeni (főleg webáruházas visszajelzésekre van berágva a freemail spamszűrése). Ha ez így neked jó, akkor csak használd bátran fő e-mail címként a freemailt... -
GAbre
veterán
Hogy lehet reportolni,vagy kizárni 1 hülye "virus"levelet vagy mit?
Már állítottam be többször szűrőt,de másik emailről jön az a baromság,hogy van 10ezer euró bitcoinom,és fogadjam el az ajándék 2000et.
És már kezdem unni,hogy már 4 szűrőt benyomtam,hogy törölje/blokkolja. -
válasz
ElektrikusDE #2535 üzenetére
"Az új levelekkel nincs gondom mivel van átirányítás beállítva a gmailos fiokomra"
A Gmail-s fiókodban honnan tudod/látod mi érkezett gmail-re és mi a freemail-re?
-
ElektrikusDE
senior tag
Sziasztok!
Nekem (még) működik ez a levelező, de keresni már évek óta nem tudok benne!
"Kommunikációs hiba!: (#c0003)"
Sok levelem van: (MAPPÁIM: érkezett 33344 új)
Nem lehetne valahogy lementeni a leveleket belőle?
Ui:
Az új levelekkel nincs gondom mivel van átirányítás beállítva a gmailos fiokomra.
-
mirci18
addikt
Sziasztok
Járt már valaki úgy hogy eggyik napról a másikra a freemailes fiókja le lett tiltva?
Én ma észleltem ezt. -
Email átírányítás téma : van egy huszon éves freemail címem. Ha ezt egy másik, újabb freemail címre irányítom át, akkor a feladóknál mindig jön egy hibaüzenet, amiben az új freemail címre hivatkozva. És hát természetesen nem is érkeznek abban a freemail fiókba levelek :-(
Ha egy gmail-s címre irányítom át, akkor műxik szépen.
Mit csinálok rosszul?
Azt már többször megnéztem, hogy nem-e rosszul írtam be. -
hhgygy
senior tag
Üdv, nekem egyáltalán nem működik a freemail, küldtem rá próbalevelet, nem írt ki hibát, de egy órája nem jött meg.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
A levelezőmben ( The Bat ) be van állítva, hogy a már letöltött leveleket törölje a szerveren, de az utóbbi időben ( talán 1-2 hónapja ) nem törlődnek. Én biztos nem változtattam semmit. Tudjátok esetleg mi lehet a megoldás ? Köszi.
-
PitLee
őstag
válasz
scarabaeus #2526 üzenetére
Elvileg már változott a felhasználási szabály.
>< >< >< >< >< >< >< >< >< >< ><
Mikor kerül inaktiválásra a fiókom?2017 novemberét megelőzően a nem látogatott postafiókok 90 nap elteltével inaktívvá váltak, tartalmuk automatikusan és visszaállíthatatlanul törlődött. Az inaktív fiókok bármikor aktiválhatók és újra használatba vehetők – ehhez a felhasználónak csupán be kell jelentkeznie.
2017 novemberétől már nem inaktiváljuk a fiókokat.
>< >< >< >< >< >< >< >< >< >< ><Régen elfogadták a levelező kliens belépését, így nem kellet online felületen belépni 90 naponként.
A fiók csak inaktívá vált, tartalmát ugyan végleg törölték, de a megfelelő azonosítók megadásával újra lehetett aktiválni.
(pl: az indamail-nál a mai napig be kell online jelentkezni 120 naponként, nem fogadja el a levelező klienst, ellenben sokkal stabilabb, mint freemail)>< >< >< >< >< >< >< >< >< >< ><
2.2. A regisztráció során létrejövő Felhasználói fiók inaktívvá tétele, megszüntetéseAmennyiben a Felhasználó 10 GB-os tárhelye megtelik, nem tud több levelet fogadni, fényképet feltölteni, új nevet rögzíteni a címjegyzékben, míg nem törli leveleit, képeit úgy, hogy azok kevesebb, mint 10 GB tárhelyet foglaljanak el.
A nem látogatott postafiókok 90 nap elteltével inaktívvá válnak, tartalmuk automatikusan és visszavonhatatlanul törlődik. Az inaktívvá válás után bármikor az utolsó érvényes Felhasználói név, jelszó párossal belépve a postafiók ismét aktívvá válik, használatba vehető.
A Felhasználó által törölt regisztráció és az inaktív azonosító nem regisztrálható újra.
Nem látogatott fióknak számít az a Felhasználói fiók, amelybe 90 napon keresztül a [freemail] által biztosított egyetlen belépési felületen sem léptek be a Felhasználónév és a jelszó együttes használatával.
A közösségi-, a spam- és a kuka mappában található, 14 napnál régebbi levelek automatikusan törlésre kerülhetnek, mely levelek a későbbiekben már nem lesznek elérhetők és visszaállíthatók a postafiók egyik mappájában sem.
>< >< >< >< >< >< >< >< >< >< ><A mostani
>< >< >< >< >< >< >< >< >< >< ><
2.2. A Felhasználói fiók tárhelyével kapcsolatos információk
Amennyiben a Felhasználó 10 GB-os tárhelye megtelik, nem tud több levelet fogadni, fényképet feltölteni, új nevet rögzíteni a címjegyzékben, míg nem törli leveleit, képeit úgy, hogy azok kevesebb, mint 10 GB tárhelyet foglaljanak el.
A közösségi-, a spam- és a kuka mappában található, 7 napnál régebbi levelek automatikusan törlésre kerülhetnek, mely levelek a későbbiekben már nem lesznek elérhetők és visszaállíthatók a postafiók egyik mappájában sem.
>< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< -
4Grider
nagyúr
válasz
Tomiii258 #2522 üzenetére
Tudtommal az x napnál ritkább belépés miatti feltételek már törlésre kerültek a felhasználási feltételekből.
Ettől a hulladék szolgálatatástól máshová irányítani az e-maileket meg ettől függetlenül is jó ötlet, a legjobb pedig az, ha meg is szabadul az ember a freemailes e-mail címtől. Én már minden regemet áttettem más ingyenes szolgáltatóhoz, így nem szívatok senkit sem a freemailes e-mail címemmel. -
Tomiii258
tag
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Át szeretném irányítani a freemaiből az összes levelemet gmail-be.
Hogyan lehet ezt beállítani? -
PitLee
őstag
Ha jól látom 2012-bem újult meg, jó ideig lehetett váltogatni a kettő között.
https://belepes.com/uj-kulsovel-jelentkezik-freemail
http://gephaz.freemail.hu/2012/11/27/megujul-a-freemail-3/2013. 10. A [freemail] régi felülete megszűnt
http://gephaz.freemail.hu/2013/10/29/a-freemail-regi-felulete-megszunt/Ez volt a régi
Ez lett az új, ami most is van
2016. 11. Megújul a [freemail]!
http://gephaz.freemail.hu/2016/11/02/megujul-a-freemail-4/A kérdés, hogy neked mi a régi ?
Tippre elvileg már nincs régi felület csak nem frissítették a GYIK-ot, vagy nem tudom.Kíváncsiságból ránéztem szimplára és még működik a felület, de közvetlen nem tudsz belépni rá csak ha a normál felületen belép valaki,
majd url-ből ráfrissít a "freemail.hu/szimpla" -ra akkor előjön.
-
scarabaeus
őstag
SMTP beállítása egy évnél régebben regisztrált fiókok esetében:
SMTP beállítása egy évnél korábban regisztrált fiókok esetében:Számomra amúgy mindkettő ugyanazt jelenti. A korábban helyett írhatták volna azt, hogy "egy évnél nem régebben".
-
Márton
nagyúr
elvileg megjavult
tudom, hogy ingyen lónak.. de akkor is hihetetlen mit bénáznak ennyit. -
PitLee
őstag
Elvileg ez a hivatalos "ukáz", de most sz@rakszik a rendszer, így várni kell míg helyre áll. . .
http://gephaz.freemail.hu/gyakori-kerdesek/#
Régi felületű fiókom vanPOP3 :
A bejövő levelek (PoP3) kiszolgálója: pop3.freemail.hu A Fióknévnél az email cím megadása szükséges. A Jelszónál a [freemail] webes felületén használt jelszó megadása szükséges. Port: 110 (TLS támogatással)SMTP:
A kimenő levelek kiszolgálóját és az azonosításhoz szükséges adatokat az internet kapcsolatot biztosító szolgáltató adja, itt tehát saját szolgáltatód SMTP szerverét kell megadnod. Ha nem tudod ennek a nevét, kérjük, fordulj szolgáltatód ügyfélszolgálatához.IMAP:
Régi felületű fiókok esetében nem biztosított az IMAP elérés.Új felületű fiókom van
Ahhoz, hogy le tudd tölteni a leveleidet valamely külső levelezőkliens alkalmazásba, elsőként kérjük, engedélyezd a klienselérést Beállítások/ Levelezés menüpont alatt.
Az alábbi adatok megadása szükséges a kliensben:POP3 esetén:
A bejövő levelek (PoP3) kiszolgálója: pop3.freemail.hu A Fióknévnél az email cím megadása szükséges.
A Jelszónál a [freemail] webes felületén használt jelszó megadása szükséges.
Port: 110 (TLS támogatással)IMAP esetén:
A bejövő levelek (IMAP) kiszolgálója: imap.freemail.hu A Fióknévnél az email cím megadása szükséges.
Port: 143 (STARTTLS támogatással)SMTP beállítása egy évnél régebben regisztrált fiókok esetében:
A kimenő levelek (SMTP) kiszolgálója: smtp.freemail.hu A Fióknévnél az email cím megadása szükséges.
Port: 587 (STARTTLS támogatással)SMTP beállítása egy évnél korábban regisztrált fiókok esetében:
A kimenő levelek kiszolgálóját és az azonosításhoz szükséges adatokat az internet kapcsolatot biztosító szolgáltató adja, itt tehát saját szolgáltatód SMTP szerverét kell megadnod. Ha nem tudod ennek a nevét, kérjük, fordulj szolgáltatód ügyfélszolgálatához. -
Tomiii258
tag
SamsungMail-ben a fiók hozzáadásakor kézi beállítás és akkor ott választható, hogy IMAP vagy POP3, de a Thunderbird-öt csak egyszer próbáltam, az se mostanában, viszont szerintem ott sem lehet a már meglévőt megváltoztatni, hanem le kell törölni a POP3-ast, majd ugyanígy a fiók hozzáadásakor már IMAP-ként kell beállítani.
-
Tomiii258
tag
Mobilon SamsungMail-ben a Freemail fiókom is hozzá van adva, eddig gond nélkül működött is, de délután 1 óta folyamat azt dobja, hogy nem tud bejelentkezni, ellenőrizzem a jelszót.
Már el is távolítottam a fiókot és próbáltam újra hozzádni, de ugyanígy nem tud bejelentkezni, márpedig a jelszó okés, böngészőből simán be tudok lépni.Próbáltam IMAP és POP3-at is, de semmi...nálatok működik rendesen?
-
pn4hvq
senior tag
válasz
4Grider #2501 üzenetére
Köszönöm a tippet, holnap írok nekik, hátha megoldás fog születni.
A tartalom esetünkben nem lehet, mert én küldtem egy a betűnyi levelet tesztként, mások normálisan megírt e-mailt küldtek volna (volt, aki melléklettel, volt, aki anélkül), de mind ugyanezzel a hibával lett elutasítva. Meginterjuvolom majd őket.
-
4Grider
nagyúr
A napokban nem, de elő szokott fordulni. Postmasterként én az info@freemail.hu -n szoktam érdeklődni, hogy miért blokkolják az adott levelezőszerver ip címét/domaint esetleg milyen tartalmat az adott e-mailekben. Szoktak is válaszolni, bár a megoldás nem mindig azonnali, mert a spamszűrést külső cég végzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest