- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Linux haladóknak
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mozilla Firefox
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelly416
veterán
Elhiszem. Én nem csinálok ilyent, mert rágyújtanék máskor is. Egyébként meg sajnállak, én amint 2Ft-ot kerestem, már költöztem el otthonról. Ok, későn fejeztem be a fősulit is, de inkább megcsinálok mindent magam (mosás, mosogatás, takarítás, stb...), csak ne kelljen Anyámékkal élni. Szeretem Őket, minden tiszteletem az Övék, de mindig a kicsi fiuk leszek, mindig "ugorj el ezért vagy azért" van, ha vizsgaidőszak volt, ha bármi történt, meg mindenbe beleszóltak mindig. Úgyhogy nálam nem volt kérdéses a prioritás, minden zseton elment majdnem az albérletre az elején, de akkor is léptem.
És igen, min. 10 évig szívtam én is, volt amikor már a napi 1 dobozt közelítettem, és sokszor jobban zavar vagy hamarabb szóvá teszem, mint Feleségem, aki sosem dohányzott.Miért húzna akármerre ha csak simán leszeded és visszateszed? Vagy én vagyok eltévedve? 5 csavar, kerék le, cseréled a műanyagot, kerék fel és 5 csavar vissza. Nem szeded le a kerékagyat, kormányösszekötőt, semmit. Ettől miért húzna akármerre összeszerelés után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest