- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayyy
senior tag
Azt jól látom, hogy a Deezer app még nem működik win11 alatt? Nem akkora probléma, csak jó lenne biztosan tudni.
-
Rayyy
senior tag
Úgy érzem, hogy kétévente meg kell pörgetnem a topikot... szóval IOS appban már van crossfade, máshol még mindig nincs. Sztrájkollyunk.
-
Rayyy
senior tag
Na, ez kemény... van olyan track, amit a kedvenceim közül nem játszik le, azt írja, hogy nem elérhető az országomban. De ha külön rákeresek az albumra, akkor onnan indítható.
-
Rayyy
senior tag
Fura dolgot vettem észre: a Deezer 2249 Ft helyett 1649 Ft-ot vett le. Megyek föl, nézem az előfizetésemet... HiFi helyett Premium-ot ír... hámondom... De nagyon úgy néz ki, hogy a HiFi kategória megszűnt, már a Premium is FLAC-ot jelent és automatikusan visszaraktak mindenkit ebbe a sávba. Viszont cikket nem találok róla, ímél nem jött, kissé elbizonytalanító így.
-
nyisziati
veterán
Sokak szerint felesleges.
-
Rayyy
senior tag
Átváltottam HiFi-re, nagy királyság!
-
Rayyy
senior tag
Elszórakoztatom itt magamat.
Írtam a supportnak, mert Family-ről váltanék HiFi-re, de nincs ilyen opció. Jött is válasz: úgy tudok csak váltani, ha lemondom a Familyt / megvárom míg lejár / átáll a profilom ingyenesre és akkor fogja feldobni a HiFi-t lehetőségként. Szerintem ez így gáz, de megvárom. -
Rayyy
senior tag
Az új HiFi szolgáltatást próbálta már valaki? Ha jól értem, akkor már nem eszközfüggő, a sima vindózos app is flac minőségben játszik... befolyással van ez a kínálatra? (Lehet, hogy ez hülye kérdés...)
[ Szerkesztve ]
-
Rayyy
senior tag
Háhhh, TOOL a Deezer-en! Végre!
Az mondjuk szánalmas, hogy az albumok megjelenési ideje nem a valós, hanem az, amikor Deezer-re felkerültek.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Google fiókot rendeltem a regisztrációhoz. Viszont külön email + jelszóval nem enged belépni (a google fiók címe és jelszava).
Az asztali alkalmazásba se tudok belépni, mert ott csak facebook-os belépés van. Itt sem jó az email cím + jelszó. Egyedül böngészőből megy a belépés google fiók belépéssel.Hogy tudnám megváltoztatni az email címet + jelszót?
-
nyisziati
veterán
Szóval akkor ezt kiszedték. Kár, mert kipróbáltam volna.
Egyébként én se sűrűn használom a Flow-t, pont az említett ok miatt.
Mondjuk én kevésbé vagyok albumos, inkább playlist-eket állítok össze, mert szélesebb időtávról is szeretek bekeverni egy-egy számot, hogy oldjam az EDM-et. -
Rayyy
senior tag
De azt meg elrontja. Meg egy metalcore-nak tök más hangulata van, mint egy oldschool deathmetal-nak... a lényeg, hogy szeretem én kiválasztani az albumot és egyben meghallgatni. És az "Ezt hallgasd" funkció az előzményeim alapján albumokat ajánl, nem pedig elindít egy végtelen folyamot.
-
Rayyy
senior tag
Most komolyan kivették az "Ezt hallgasd" menüpontot vagy csak nekem nem jelenik meg valami hiba miatt? Az a legjobb funkció.
-
borges7
aktív tag
Nem értem, miért az angol nyelvű(https://www.deezer.com/en/) változatba jelentkeztet be néha? Hol lehet ezt átállítani, nem találom.
-
DanD88
tag
Teljesen szubjektív a dolog, szerintem meg windowst felesleges már használni, de még fent van pár gépen, mert kényelem...
Amúgy a flow meg társait(régebben nézegettel pl. hogy egy zenei stílusban mik az új megjelenések stb.) mostanában kevésbe, a kedvenc előadóim oldalán viszont a mások által összeállított playlist-eket szívesen böngészem, gyöngyszemekre vadászva.
-
lowzor
veterán
Én így hogy már megszoktam, jobban szeretem mint a Spotify-t.
A Flow nagy előnye, rengeteget hallgatom azzal a zenét.
Böngészőből szerintem már felesleges használni, mert a Windows kliens egész jó. Még a hangerő kiegyenlítést is belerakták nem rég, amit annyira hiányoltam.[ Szerkesztve ]
-
DanD88
tag
Amennyiben Linux, Windows 7 (ne adja isten XP) előtt ülünk, kénytelenek leszünk böngészőn keresztül igénybe venni a szolgáltatást (Flash telepítése kötelező). Ezt Firefox, Chrome, IE (Edge) vagy Safari alól tehetjük meg. Tapasztalataim szerint a legjobban Edge-et használva járunk, nálam vele volt a leggyorsabb. Firefox alatt inkább csak szenvedett a gép, többször futott maximális teljesítményen a processzor lejátszás közben.
Nekem a Linux megoldotta ezt a problémát, windows alatt viszont tényleg döglassú volt (viszont nem csak ez, sokminden más is, főleg a proci miatt).
Van egy pár kisebb-nagyobb hiányossága, de azért használható (Szerbiában nem elérhető a Spotify).
-
zseko
veterán
Na én eddig Deezert használtam, szeretem is, most lemondtam és egy időre átállok Spotifyra, családi csomagot használva. Persze régebben már használtam ezt is, kihasználtam a 3 hónapra 0.99€ csomagot. A véleményem is ugyan az maradt róla, sokkal nagyobb káosz az oldal, a Deezer szerintem sokkal jobban átláthatóbb és használhatóbb, egyszerűbb, igaz azt ismerem jobban, már legalább öt éve.
-
borges7
aktív tag
Hát 1-2 hét tapasztalatai után elég nagy vicc ez a Deezer...Most hallgatok egy bluesválogatást, ahol Muddy Waters-t Maddy Waters-nek írják...no comment, de alapjában véve se tetszik annyira, mint a Spoti, az sokkal átláthatóbb nekem. Talán a hangminősége ami valamivel jobb(nak tűnik), bár nem vagyok egy vájtfülű.
-
borges7
aktív tag
Köszi, mellesleg ez a béta asztali kliens elég vacak, sokszor kell pl. keresésnél frissíteni, mert egyből nem jön be az eredmény-maradok a böngészősnél.
-
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
Eddig a Spotira fizettem elő, de most gondoltam kipróbálom a 3 hónapos "ingyenes" ajánlattal a Deezer-t.
Playlisteket hogy lehet lehet legkönnyebben átvinni egyikről a másikra? Én ezzel csináltam, végül is elég jól működik, de hátha van egyszerűbb is: http://www.playlist-converter.net/#/Illetve olyan kérdésem lenne, hogy új zenék felfedezésére miket használtok, ha adtok pár tippet, azt megköszönöm!
-
Littoral
aktív tag
Asztali gépen, böngészőből (Ubuntu, Chromium) használom a Deezert, pluszt mobilon. Egyikkel sincs bajom, előfizető vagyok, nekem inkább a Spotify idegen, a Google Music szóba sem jöhet.
Azt figyeltem most meg (december eleje kb.) a böngészős kliensnél, majd később a mobilosnál is, hogy a dalszövegeknél adott esetben tök' más van feltöltve, mint az éppen szóló dalé. Az előadó rendben van, a dalszöveg tartozik más számhoz. Lehet egyébként, hogy csak be volt csiccsentve a feltöltő, oszt asszonta: Dzsekszon-Dzsekszon, majd beosztják maguknak. Nem Jacko volt, már nem emlékszek pontosan. -
lowzor
veterán
válasz
szaszlaci #64 üzenetére
Firefoxon kellett neki a flash...Akkor ez böngésző függő.
De a Desktop alkalmazás most úgyis jobb, mert hifi minőségben lehet hallgatni szilveszterig.
Szerintem jobb és igényesebb egy normális asztali kliensből zenét lejátszani, mint böngészőből, ebből a szempontból jobb volt a Spotify. Meg hogy tudta a hangerő normalizálást. -
szaszlaci
addikt
Nem azért, de mi a tökömről beszéltek? Chrome, nem kell flash:
Most lett elegem a Spotifyból, így talán két hónap után, mert böngészőből nem játssza a zenét, nem lehet továbblépni, csak a néma csend van és számol 4000 perce. Nem tudok mit csinálni, nem is akarok. A programja meg valami dll-t hiányol, nem indul, leszedni se lehetett simán, pedig korábban működött.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Most látom, hogy a Desktop App-ben 12.31-ig ingyenesen HiFi minőségben lehet hallgatni a zenét. Nem rossz.
-
Aki még nem fizetett elő annak ez a 3 hónapos 99 ft-os akció nagyon megéri szerintem!
Már dobom is rá a google music helyett, azt valahogy nem szerette a TV-m....
Deezer még asztali kliens nélkül is jó a fenti árért kipróbálásra!
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
A Note 2 topikjában egy fórumtárs mondta, hogy beintegrálták a 9-be.
Én még külön tettem föl a 8-hoz TWRP-ből.
Nagyon durván szól, főleg, hogy még ezen kívül lehet a Deezer saját ekvalizerét állítani és külön a "beállítások"-ban a "MI sound enhancement"-et.
-
lowzor
veterán
Kár, hogy hangerő normalizálást nem tud a Deezer...
Kb minden számnál állítgatnom kellett a hangerőt, néhány meg úgy szólalt meg, hogy majdnem kiszakadt a dobhártyám.
De ahogy nézem, a Spotify-on kívül kb egyik sem tudja. -
A szerzőijog-védelem alatt álló művek torrentezése valóban illegális, de kifejezetten a feltöltési komponens miatt.
A kizárólagosan letöltés (másolás) már mást tészta. A szerzői jogi törvény magáncélra explicite megengedi.Amúgy nem vagyok az ingyenesség híve, hiszen valakinek állnia kell a számlát, de őszintén szólva az átalánydíjas megoldásokért sem rajongok. Valamilyen használat/ellenérték kapcsolatnak szerintem lennie kellene.
MaCS
-
eca
tag
Én deezer-ről váltottam spotify-ra szvsz a spotify -n több a "régi" magyar előadó. Szívem szerint mind a kötött használnám.
-
Hibarin
tag
válasz
mr.perfect #52 üzenetére
-
Decske
senior tag
válasz
turbulencia8 #24 üzenetére
Állítólag, mivel az MS leállította a saját streaming szolgáltatását a Spotify javára, ezért érkezni fog egy új UWP app is. Mondjuk én személy szerint azt nagyon várom, mert a Spotify asztali apja, egy kalap sz@r, lassú fos.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Érdekes amúgy, hogy csináltak egy Windows Store-ból meg egy önállóan telepíthető klienst is. Utóbbi egyébként szerintem használhatóbb.
-
TaS1kaaa
tag
válasz
turbulencia8 #24 üzenetére
Nem tudom miért nekem címezted, kerülöm az ms termékeket amennyire csak lehet
Az hogy van-e windows uwp app vagy nincs engem full hidegen hagy.
-
Hibarin
tag
Mától tölthető a hivatalos beta Deezer app, winre és macre. Van még rajta reszelgetni való, de már most elég használhatónak tűnik. Amúgy elég nagy megelégedéssel használom már pár éve. Jobban tetszik a felülete, mint a többi streaming szolgáltatásnak és a hangminőséggel sincs problémám. Az androidos app is jól használható, nem bugzik. Szóval egyelőre nem tervezem a váltást.
-
pauliboy23
senior tag
Én a google musicot használom. Amit hallgatok, az mind van.
-
TommyNagz
senior tag
Én Deezer-rel indultam 2013-14 körül. Aztán 2015-ben már átálltam a Spotify-ra. Ahogy látom azóta se fejlődött sokat a Deezer, inkább topognak egy helyben. Semmiben nem jobb, mint a többi alternatíva, sőt, rosszabb is. Miért létezik még egyáltalán?
-
haxiboy
veterán
p2p (Torrent) alapú beszerzésnél máris illegális felhasználónak minősülsz. Bár tény hogy az adathordozók esetében kifizeted az artisjus vagy hogy az istenbe hívják manapság díjat, de ettől még nem kapsz zöld utat arra hogy akármit le-fel tölts. A Youtuberől letöltött zenék hallgatása is ennek minősíthető...
-
macskea
őstag
-
lowzor
veterán
Nálam elég nehézkesen indul a pályafutása a Deezernek.
Rábíztam éjjelre egy 1000 számos playlist letöltését és reggel ért a feketeleves, hogy kb a negyedét töltötte le, aztán megakadt. Utána folytatta a letöltést, miután újra elindítottam az appet, letöltött még kb 100 számot és újra megakadt. Ugyanez volt a bajom vele 2 éve is.
Meg az Androidos appben a menüpontok és a számok közötti lépkedés is lassabb, mint a Spotify-nál (legalábbis nálam).
Na mindegy, remélem megszokom... -
doc
nagyúr
En hasznaltam par hetig-honapig tobb ilyen szolgaltatast is.
A Google Music gyorsan kiesett, ketsegbeejtoen keves zene van naluk.
A Spotifyt hasznaltam jo darabig (foleg miutan kb tavaly ilyenkor 5 euroert 3 honapot adtak). Nem volt rossz, de nagyon sok bosszanto hibaja volt. A (linuxos) desktop app nagyon sokat bugzott, es androidon is rengeteg gondom volt vele, chrome-os bongeszoablakban szinten. Nagyon sokszor egyszer csak elment a hang, es hiaba allitottam le, inditottam ujra, nem szolt, de amugy ment tovabb az 'idoskala', stb. Deezernel SOHA nem volt ilyen problemam.
A Flow nagyon jo, szeretem hogy nem csak korlatozott mennyisegu 'ajanlast' ad, mint a Spotifynal a heti lista. Az teny hogy ismetel, ilyen szempontbol olyan mint egy radio
En meg nem vettem eszre hogy 'letiltott' szamot ujra beadott volna.Valaki irta feljebb hogy nincs eloadohoz tartozo radio - ez egesz egyszeruen NEM igaz, VAN ilyen
Itt ugy hivjak hogy 'Mix'.
En most (nagyreszt a Telenoros kedvezmenyes csomag miatt) ezt hasznalom, szeretem
[ Szerkesztve ]
-
3psilon
aktív tag
Évek óta Deezer-előfizető vagyok, és teljesen elégedett vagyok vele. Pont a letisztult, minimalista felület miatt választottam.
Egyébként lehet előadó mixet hallgatni, ami hasonló stílusú zenéket játszik. A flow konzervatívabb, kevesebb újat ad.
-
Juhaszatti
addikt
Én ezt használtam a Spoty előtt, és nem azért váltottam Spotyra mert az jobb lenne, hanem mert a környezetemben mindenki azt használ.
Szerettem ezt is, egyedül talán a világos UI hátrány a másikhoz képest, de ez abszolút szubjektív. -
fehér_ember
addikt
NEM KELL A FLASH!:
Beállítások(szimbólum/ikon)-->Fiókbeállítások-->Deezer Labs, oldalon aktiválni az új firefox audió lejátszótHa az ajánlóba rányomtam a bekarikázott X-re, akkor többé a büdös életbe nem ajánlotta fel az egyszer már nem tetszőnek nyilvánított számot, (nálam firefox-on így működött).
Ha nem hagyjuk folyamatosan menni, akkor akad sőt fagy is; ráadást nincs mobilról távvezérelhetőségre lehetőség; Ez utóbbi miatt lemondtam az évek óta fennálló prémium előfizetést és átmentem spotira. - sorry deezer
-
madd dogg
senior tag
Plusz itthon közös wifin van az Xbox, Pc, telefon, és tök jó telefonról vezérelni a hangerőt mindegy min szól, vagy ha kimegyek mosogatni a konyhába, csak átkapcsolom a lejátszást a telóra, aztán telóról vissza a gépre. Nagyon kényelmes. És rendes felülete van, jó használni, automatikusan indul, plusz le tudom tárolni offline a zenéket PC-n is --> jól jön ha netmentes helyre megyek laptoppal, vagy ha itthon megy el a net. Egyszerű legális zenehallgatásra Átlagos Jóskának szerintem ma nincs jobb alternatíva a Spotynál.
-
Samott
addikt
Ezt a windowsos app hianyolast nem is ertem, evek ota hasznalom otthon is, irodaban is, pont az a franko benne, hogy nem kell telepitgetni hozza semmit, plusz egy bongeszo tab es mar szolhat is. Minek ehhez kulon alkalmazas? A bongeszo is le cache-eli a zeneket, minden beallitast online tarol. Bongeszo ugyis megy, minek meg valami mast is inditani hozza?
-
TaS1kaaa
tag
Spotify ftw, még alexa support is van.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Vegyes, van ami csak a Deezeren van ami csak a Spotifyon van. Ezért van nekem mindkettő:-)
-
nyisziati
veterán
Én féláron kaptam, csak ezért hagytam meg, de most már szinte nélkülözhetetlen, pedig tényleg nem olyan jó, mint a Spotify. Sőt, a mostani csomagváltásomnál talán bónuszban megkaptam, úgyhogy nem is kerül külön összegbe.
A Flow is inkább csak parasztvakítás, pár számot beemel a letöltöttekből, majd megnézi, mely albumról vannak ezek, és ha nincs letöltve az egész, akkor onnan is válogat. Kevés az igazán új, még kevesebb, amivel tényleg el is találja az ízlésemet. Fél év alatt talán ha egy szűk albumra valót gyűjtöttem vele, akkor már sokat mondok.
Ráadásul meglepően erőforrásigényes, nyáron, kocsiban, ha töltöttem is a telót, bizony forralta az akkut, mintha GPS lenne.
Viszont rengeteg zene elérhető, még olyan együttest is megtaláltam vele ('90-es évekbeli rétegzene), aminek 3 vagy 4 rajongója van. Szintén másik hasonlóan népszerű rétegegyüttesnek komplett biográfiája is fent van.
A szövegmegjelenítője viszont tényleg zseniális, vitán felül a legjobb. Ha valaha leállítják a Deezert, talán az fog a legjobban hiányozni.
Ami még nagyon tetszik nekem, az az ekvalizer. Ha rányomok, választani is enged a beépített és a Dolby Atmos közt.
DE! Megőrzi mindkettő beállítását, tehát ha a normálban beállítok egy hangjellemzőt, akkor a Dolbyban erre rá tudok erősíteni!Plusz külön nyalánkság, hogy a MIUI-nak van egy MI sound enhancer panele, ahol a füles típusát be tudom állítani (elég komolyan befolyásolja a hangot), illetve van még egy ekvalizer.
Úgyhogy Xiaomin jó zenét hallgatni.
A menürendszere eredetileg nagyon szokatlan volt (francia logika, ugye...
), de most már begyakoroltam. Meg a bugok is csökkentek tavaly óta.
Amik még nagyon jók szoktak lenni, a tematikus playlistek, ezeket egyre többet böngészem, főleg az általam kedvelt stílusokat ill. a magyar szerkesztői ajánlásokat, meglepő gyöngyszemekre bukkan az ember.
Úgyhogy összességében jó kis app és szolgáltatás, pár hibával és egy nem túl hatékony AI-val, de ha megszokja az ember és megtanulja használni a felületet, akkor klassz örömforrássá válhat.
-
Rimuru
veterán
2017-ben flasht hasznalni, konyorgom...
-
tovgab
aktív tag
"...nem látok lényegi okot ezt választani a Spotify vagy Apple Music helyett. Talán a saját MP3 feltöltésének lehetősége..."
Saját zenék feltöltése a Spotify-ban is lehetséges. Én használom is rendszeresen ha valamit nem találok meg, akkor download és megy is fel a listámra.
-
jamez
senior tag
Nekem a Telenor csomagban van. Ott lttam először. Most kb 2200-ft-ért van van Deezer+ adat korlátlanul.
Bárhova megyek tudom hallgatni ha van !lefedettség! inkább ez a baj. Nagyobb településeket megy csak. 3G hahaPróbáljátok ki! Pillanatok alatt mindent hallgathatsz. Tök jó ajánlásokat ad be. Azóta sok új zenét fedeztem föl.
Le is tudod tölteni offline wifi a zenéket és net nélkül is szól utána. Ez akkor mukod ha premium felhasználó vagy! -
gergejly
aktív tag
a deezeren sokszor belefutottamrossz minőségű zenébe. nem tudom, ez így van-e még..
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #10 üzenetére
Ez minden streaming szolgáltatásnál így van, és tényleg rendkívül bosszantó.
-
bollokcs80
Korrektor
Én évek óta használom, (újabban haverokkal közösen, "családban"). Útközben, munkahelyen ideális, itthon meg (régimódian) CD-ről hallgatok zenét. Mióta megvan, szinte nem is torrentezek zenét, minden újdonságot azonnal meg lehet hallgatni
Engem sokszor az bosszant, hogy jogi sz****kodások miatt egyes albumok csak töredékesen érhetők el, aminek nem igazán értem a miértjét....
-
leviske
veterán
Igazából ami számomra kérdés, az inkább a minőség. A Deezer tudtommal mp3-at használ és emiatt a HQ verzió sem érződik annyira teljesnek, mint a Spotify esetében az ogg. De nem tartom kizártnak, hogy ez csak placebo, amiért tudok a formátumbeli különbségről.
Másnak nincs tapasztalata esetleg ezen a téren?
-
Meteorhead
aktív tag
Nekem a Deezerrel egyedül az a bajom, hogy:
- az app néha csak másodjára tölt be oldalakat (előadó, album, stb.)
- A zene néha kihagy. Ez NAGYON idegesítő és nem nagyon megengedhető egy zene streamelő szolgáltatás kliensében.Ha ezeket javítanák (amiket kétlek, az app valóban kicsit magára hagyottnak néz ki), akkor nagyon szívesen használnám. Így is fogom hézagosan, de előfizetni kérdéses.
-
-
martonx
veterán
Pont ugyanilyen családi csomag van a Deezernél is.
Nekem a windowsos desktop app szarsága napi szinten fáj, a böngészős flash miatt meg elvből nem vagyok hajlandó böngészőben használni.
Épp átváltóban vagyok Deezerről Spotify-ra, be kell látni a Deezer ezekkel a kolosszális hibákkal szart se ér (még ha ingyen van, se jó alternatíva, pénzért meg ne röhögtessenek már). -
haxiboy
veterán
Nem volt rossz, de a Spotify családi csomag 8 eur-ér sokkal jobb választás. Így az egész család élvezheti. Imádjuk. Használtam a Deezert is, de sokszor indokolatlanul rossz minőségűnek tartottam.
-
zeorsdfd
senior tag
Naná, hogy létezik a Deezer, a Telenor pl csomagban is adja, amitől még olcsóbb.
Én a Spotifyal vetettem össze (több éve mindkettőt) és egészen vegyes a felhozatal. Én az asztali lejátszóval egyáltalán nem törődtem.
Kis összefoglalás:
Van ami csak itt van ami csak ott van meg. Néha egészen meglepő albumok is, mint pl 80-as évekből csak kazettán létező magyar underground zenekarok felvételei. Vagy koncertfelvételek!
Hivatalosan egyszerűen több zenéje van.A zeneszöveg megjelenítő nem "vicces" és nem is "haszontalan", hanem egyedülálló és lenyűgöző(hogy mindezt appon belül csinálja). Persze ez is adatbázis függő, hogy mi van meg, de ez nem a Deezer hibája.
Említést kell tenni, hogy itt is van családi csomag!
További előnye, hogy jobb a keresési előzmények rész, a töredékszavakat is listázza az előzményeknél nem csak a kiválasztott albumokat.
Nem 32 hanem 150(!) országban elérhető(helyi előadókkal bővített kínálat is létezik)
Sokkal több platformon elérhető.
Esemény(koncert) értesítő is van benne, bár kezdetleges.
Lehetséges lejátszási listákat és kedvenceket másolni a két szolgáltatás között, (harmadik online eszközzel)
Hátrányok:
-a hosszú szavakat nem tördeli, és nem is görgeti(asszem a Spotify se)
-resume nem mindig működik
-a felső főmenü, nem látszik minden nézetben, néha sokat kell visszalépni, hogy előjöjjön.
-album-rádió és előadó-rádió hiánya (helyette "flow")[ Szerkesztve ]
-
Jé, ez még létezik? Anno 2007-2008 körül használtam, igaz akkor még nem kellett regisztrálni meg ilyesmi, csak használni kellett és kész.
Engem pont a flash nyűgözött le benne, mint technikai okosság. Az egész oldal gyakorlatilag egy flash app volt. Ekkoriban ugye nem volt még sehol a HTML5, szóval csak a flash volt opció, ha multimédiás funkciók kellettek. Tervben is volt nálam, s majd jól kikupálom magam flashből, mert akkoriban úgy tűnt számora hogy ez a jövő. De nem volt időm foglalkozni vele, amit a jelenleg nagyon nem bánok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövő hónapban itt vannak a be quiet! Pure Rock 3 sorozatű CPU-hűtői
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Motoros topic
- Külpolitika
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3070 8GB Videókártyák! /Jótállással/Beszámítás!/Posta ok
- PowerColor Red Devil RX 6800XT 16GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- Juniper Networks EX4300-48P 48port POE+ switch dupla PSU 10G SFP uplink modullal és rack füllel
- Apple Watch Series 8 S8 RED 45mm GPS 3db szíjjal hibás kijelző
- Kenwood Kmix 750