Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Max
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózatokról alaposan
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
Ugyanoda jutunk vissza, ahonnan elindultunk: nem mindenki akar buherálni. A mostani Fifa szerintem úgy jó, ahogy van, a kisebb hibákhoz pedig konzolra is jön a patch.
Azért csak akkor, mert az volt a fő kérdés, hogy mi az olcsóbb: egy gamer PC (nulláról építve, ilyen-olyan kedvezmények nélkül!), vagy pedig egy notebook + konzol kombináció? Nem játékmenet, meg gyep, meg labda, meg egyéb dolgok, amiket a beszélgetésbe szépen beleszősz. Csak az, hogy mi olcsóbb.
Mindenesetre szerintem hagyjuk a témát, mert tereled a szót, így meg nincs értelme...
-
chop
őstag
Még a 60 ezres letöltés is igen szűk rétegnek számít az összes Fifa játékoshoz képest. Nem azt mondtam, hogy senki sem igényli, hanem azt, hogy az összjátékosok kis része. Ez pedig tény.
Nem azért nyomatom, mert nekem az van és annak kell lennie a jónak, amit én mondok, hanem azért, mert voltam mindkét oldalon és ha top PC-t akarsz, akkor arra költeni kell. A konzolra meg nem. Az, hogy te csak focis játékokkal játszol, a te dolgod, nem ez a lényeg, hanem az, hogy amennyiben minden új játékkal maximális felbontáson és részletességgel akarsz játszani, akkor egy tavalyi PC konfiguráció nem biztos, hogy jó lesz, azaz fejleszteni (költeni) kell rá. Az, hogy neked megfelelő, nem azt jelenti, hogy költséghatékonyabb is. Neked lehet, hogy az, de összességében közel sem biztos.
Tabletet sem kap mindenki ingyen, így ezt most nem igazán tudom hova tenni.
Mindenesetre ha 145-150k-ból ki tudsz hozni egy top gamer PC-t, akkor igazad van. Amúgy pedig nincs.
-
chop
őstag
Nem mindenki akarja buherálni a játékokat. Amiket te csinálsz, az egy szűk réteg szokása. Nem mellesleg régebben a PES sorozatnál én is vadul pakoltam a Kitserverbe az új mezeket és labdákat, de a jelenlegi Fifába nekem nem hiányzik se mez, se labda, se kameraállás, se gyep. Mindenből van többfajta, ha megunom, váltok, de nem kell mindenből tizenötféle.
Örülök, hogy neked jól fut, a kérdésem csupán az, hogy más, komolyabb játék is jól fut-e, illetve az, hogy összességében olcsóbb-e a PC-d, mint egy laptop (netes dolgokra, Office, ilyesmi) + konzol kombinációja? Ha nézünk egy Xboxot, amit kaphatsz már 45-től, plusz mellé 100-ért egy sima laptopot, akkor 145-nél vagyunk. Egy gamer PC is kijöhet ennyiből (bár inkább több), de ebbe egy-kétévente vehetsz új videókártyát és akkor máris több, mint a notebook+konzol kombó.
-
chop
őstag
válasz RockHaRD #530 üzenetére
Szerintem jól írja a kollega. Nálam boxon a finesse shot az RB + B, míg az átemelős az LB + B.
Egyébként meg 3-4 e Ft-ért már lehet venni egy kétanalógos gamepadet, amivel sok szívástól kíméli meg magát az ember. Mellesleg játékügyben az egyik legjobb döntés volt PC-ről konzolra váltani: nem kell telepíteni, nem szaggat és minden úgy megy, ahogy annak mennie kell. Nem mellesleg olcsóbb is...
Egyébként nekem van egy eladó Logitech Rumblepad 2-m, ha esetleg érdekel valakit. Hibátlanul működik, akár garit is vállalok rá.
[ Szerkesztve ]
-
chop
őstag
válasz wednesday #425 üzenetére
Én is azt tapasztalom, hogy Tactical defendingen az általam irányitott játékossal pariban tudok lenni a géppel, de a többi védő, mint a mérgezett egerek szaladgálnak a pályán. Emiatt igazából az muködik csak, ha valahogy körbe tudom venni a labdát vezető játékost, hogy ne tudjon másnak passzolni, illetve cselezni se. Ha ez nem sikerül, akkor szinte tuti a lövés (gól), ugyanis hátulról eleve lehetetlen szerelni, oldalról meg a 16-oson belül szintén bajos. Ami még bosszantó, hogy hiába próbálom felrúgni hátulról (mintegy végső megoldásként) a kiugró játékost, 10-ből nagyjából 1-szer találom el. A legtöbbször átlép a védő lába felett. Ez szerintem nem reális.
Támadásnál nálam a passz és a lövés sokáig Assisteden volt azért, hogy valamennyire tudjam szabályozni a passzokat, lövéseket, de nem volt az igazi, mert pl. kényszeritőnél szinte biztos, hogy lefülelte a védő a visszadandó labdát. Tegnap átraktam kézi vezérlésre, igy most jobban kell figyelni az irányra és az erősségre, de tényleg oda tudsz passzolni, ahova akarsz. Teljesen más az egész, érdemes kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold Full Modular
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest