Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    válasz krizmo_ #25288 üzenetére

    Az sem működött. Viszont barátnőmnek sikerült visszaszereznie a citromailes email felett az uralmat. De ismét megakadtunk.

    Beléptünk a Citromailbe, ott várt minket az új jelszó kérő email. Rákattintottunk a hivatkozásra, ami a Facebookra vitt minket, kérte hogy adjunk meg egy új jelszót majd válasszuk ki, hogy melyik email címet és telefonszámot akarjuk a jövőben használni. Kiválasztottuk, rákattintottunk arra, hogy "Rendben", mire jön az új, Gmail fiókra egy levél, ami nagyjából így szól: "Kérjük, hogy az alábbi kód használatával erősítsd meg az email címed: 10KARAKTERESKÓD" Ugyanaz a bajunk, mint amikor mobilról próbáltunk belépni. Nem tudjuk, hogy ez a 10 karakter kód hova megy.

    A korábban említett email kiválasztós oldalon nincs hivatkozás, nincs megadási vagy továbblépési lehetőség, egyedül a "Rendben" felirat van ott, amire kattintva mindig új emailt kapunk egy új kóddal. Ha a Facebook főoldalára megyünk, ott hiába adjuk meg az új emailt, arra azt írja, hogy nincs a rendszerben, ha pedig a régit próbáljuk, se az emailben kapott 10 jegyű kóddal, se a frissen generált új jelszóval nem enged be, mondván hibásan adtuk meg.

    Szóval, van bárkinek bármi ötlete, hogy az emailben kapott 10 jegyű kódot mégis hol adjuk meg? Röhejes, hogy maga a Facebook nem akarja elárulni nekünk ezt.

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák