-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtpeter
csendes tag
válasz
Delila_1 #5529 üzenetére
Delila_1 és Cuci3: Ez elmúlt pár napban nem néztem rá a fórumra, de köszönöm szépen, hogy foglalkoztatok a kimutatás - csoportosítás kérdéssel. Nekem sehogy sem sikerült a csoportosítás a dátum adatokat illetően, de akkor biztos az volt a gond, hogy nem kezdettől fogva dátum típusúak azok a mezők. Végül is az eredeti elképzeléssel (függvénnyel) oldottam meg egyelőre a dolgot, de feltétlenül megpróbálom még egyszer ezt a csoportosítást is.
Aminek nagyon örültem még, hogy sikerült megoldani az elemek összevissza sorrendjének kérdését, nagy meglepetésre a "jobb klikk, Sorrend" pont erre jó(mondjuk a megvalósítás kicsit fapadosnak tűnik, egy lépésenként jobbra-balra, illetve könnyítésként a lista elejére-végére lehet helyezni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest