Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• band1103

őstag

válasz Zirowe #4526 üzenetére

Szia, itt vagyok már és próbálok válaszolni neked szinte mindenre :) !
    Tehát:
    "...Illetve kell rá hütőborda?Vagy esetleg az is jár hozzá(én naiv)?..." Most a prociról beszélünk? Mert az ilyen box-os proci dobozában persze hogy van:hütőborda+venti+előrre felkent "szilikonpaszta".
    "...elég a box-os proci hütője? Jól hűt?Nem hangos?..." Mi az hogy, persze hogy elég! Bekapcsolt c&q-val és egy jó smartfan progival terheletlen cpunál leáll a proci ventije és ha jól van beállítva akkor csak akkor indul be ha eléri pl.:43C fokot. Persze úgy kell beállítani hogy 46-50C fokon már 100%-on pörögjön a venti és nem lesz semmi gáz. Persze 100%-on hangos lesz de filmnézésnél abban a lapban nem lesz rá példa hogy maxon menjen a venti. Sőt az is lehetséges annál a lapnál hogy filmnézésnél de már némelyik 1080p HD filmnél is bekapcsol a c&q és leáll a cpu venti. Ha meg játszol akkor a game hangja úgy is hangosabb lesz a cpu ventinél :DDD ! Game-over után meg úgy is visszaszabályoz.
    "...Egyelőre csak a 12-est és a prociét használnám,elég?..." Nálam csak és kizárólag a táp 12cm-es lassú ventije pörög meg néha a cpu venti és ez bőven elég azokra a feladatokra amire használnád.
    "...mintha azt olvastam volna,hogy a 4850e ha hd videót játszik le,akkor kikapcsolja a cnq-t,amit utána újra be kell kapcsolni ..." Valamit nagyon félreérthettél. Ilyet biztos nem csinál mert ha mégis előfordulna valami ilyesmi az biztos hogy nem üzemszerűen normális hanem alaplapi hiba lesz.
    "...Valamint elég lesz egy 200wattos táp vagy legyen inkább 300wattos?
    Van azokból csendes és olcsó?..."
    Csendes és olcsó? Van hát de nem érnek semmit. Amit ráírnak a tápokra az csak névleges és ritka ha bír is annyit. Ha meg olcsó akkor biztos nem bír annyit de még a 70%-át sem. A tápon sok múlhat! Ezen nem érdemes spórolni. Egy drága és megbízható márkából viszont elég egy 250W-os ehez a konfighoz de csak ha nem lesz benne sok wincsi meg író. Van a tápoknak topikja ahol biztos tudnak egy olyan jó és megbízható 250W-os tápot ajánlani amiben egy 12cm-es venti dolgozik.

[ Szerkesztve ]

"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #

Új hozzászólás Aktív témák