Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz canniball #29289 üzenetére

    Hiába koptattam a billentyűzetet. :D Nemrégiben 2x féloldalas hozzászólásban :) leírtam nagyjából ugyanezeket a problémákat. Ha felrakja a régi XBMC-t, azzal esetleg megjavul a lejátszás folyamatossága, de egy érintetlen Blu-ray-t már nem tud elindítani remegő kép nélkül.

    Ne legyen igazam, de az XBMC abba pusztul bele, amibe anno a médialejátszók. Amíg a fő cél multimédiás tartalmak lejátszása volt, addig volt kapacitás hasonló, azaz a leglényegesebb hibákra koncentrálni, javítani. Miután millió ágra szerteágazik, szórakoztató központtá válik a szoftver, onnantól egyre kevesebb kapacitás marad a lejátszó részre, ellenben a kávét is megfőzi helyetted, ésatöbbi... azonban nem képes folyamatos képre, agyrém.

    Az A8 Kaveri is ugyanezt csinálja Kodival, 24-es filmet 2-3 perc után 23.98-as sebességgel játssza, skippel szinte percenként. Szvsz nincs erőforrás az XBMC-t modernebb procikra hangolni, folyamatosan naprakészemen tartani, de még fél év távlatában sem. Bizonyíték erre, amit a DXVA részről anno leírtam, az is elqrt a Kodiban. Remélem leírhatom, hogy egyelőre, még használnám is, tetszik az új infó panel, pofásak a szkinek.

Új hozzászólás Aktív témák