Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz #75912448 #26887 üzenetére

    Köszi!

    Lásd előző hsz-em: Úgy néz ki megszaporodtak a 24p-t tökéletesen tudó platformok. :C
    MadVR-nél átlagos gpu használatot nem néztél esetleg? Én megpróbálok majd ezt is mérni, ill. fogyasztást.

    Ill. ha ennyire rendben van mostmár drop tekintetében a 3. beta a 13-as XBMC-ből akkor asszem felteszem én is. Az is pozitív, ha jobb a képminőség és nem kell MadVR.

    A Kabini pedig igen jó. Egyedül a fogyasztása nem meggyőző nekem. Azt hittem előrelépés lesz, de alig van egy régebbi APU-hoz képest. De még egy régi Athlon X2-ből is ki lehet hozni ilyesmit... persze az már gyengébb proci ehhez képest.

    Furcsa ez a TDP-s játék. Itt is ugyanaz van, mint a felsőbb régiókban Intel vs. AMD téren. Bay Trail 10W TDP és a valóságban is 12-13W-ot mérnek egy SSD- rendszer komplett fogyasztására. Kabini 25W és a komplett rendszer 45W körül áll meg. Persze normál használatban 24/7-en kívül nem számít, de mégiscsak furcsa.

    Most amúgy sincs időm rá, de a családi HTPC cseréjére valamelyik be lesz egyszer szervezve. 3D oda nem kell - bár elvileg még azt is tudja mindkettő - másra pedig elég bármelyik, tökéletes HTPC-k. Majd döntenek a sallangok. Direkt meghagytam a Feel 202 házat a paneltápjával ilyen célra, de Kabini mellett arra se lenne szükség. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák