-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakamaz
tag
válasz Terrorista #4665 üzenetére
Már kicsit elkéstem, de azért még hasznos lehet a bányászáshoz a többieknek is:
Ha gold, betrandite, platinium, gallite, palladium, silver kell, akkor metallic ring-et, vagy belt-et keress! (Metal rich-ben nem fogsz túl sok palladium-ot, gold-ot, platinium-ot találni. )
És általában a lakott rendszereket majdnem elhagyva érdemes nézelődni, ott jobb a hozam. Egy-egy kipattantott kavics nagyobb százalékban tartalmaz bányászható anyagot pristine-nél előfordulhat 70% körüli érték is.Az aszteroida mező lehet:
Depleted reserves - rossz
Low reserves - alacsony
Common reserves - közepes
Major reserves - jó
Pristine reserves - nagyon jóA kövek fajtája pedig:
Ice - jégmező (nem bányászható)
Rock - kő (uraninite, bauxite, coltan, cobalt, stb.)
Metal Rich - fémben gazdag (silver, betrandite, gallite, stb.)
Metallic - fémes (platinium, palladium, gold, silver, betrandite, gallite, indite)Példa egy common metallic belt-es rendszerre (Sol közelében )
V1581 CYGNIÉs néhány rendszer, ahol pristine metallic ring-ek találhatóak:
HR 4720
HR 4749
PAESIA
NJIKAN
LALANDE 34968(Bolygó körüli gyűrűben nem érdemes a forgalmas resource spot-ot választani, hanem találomra be kell csapódni a gyűrűbe, de csak LASSAN!, így kevesebbet fognak zaklatni a kalózok. AFK-ázni nem érdemes, mert bármikor jöhet egy rossz modorú kalóz, és természetesen pillanat-állj nincs a játékban )
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz Terrorista #4665 üzenetére
Mellékes, de muszáj megkérdeznem - tegnap tudtam kipróbálni a játékot egy órára - , hogy ha egy küldetésre van 5 órám, akkor a játékban 5 óra, vagy ha kilépek, akkor is megy tovább a számláló?
-
Nissifer
tag
válasz Terrorista #4477 üzenetére
Úr Isten, Terrorista! Ez tényleg szívás volt. Ám azon csodálkozom, hogy-hogy nem jelent meg Zaphod Beeblebrox a puccos űrhajójával, hiszen ennek igazán csekély volt a valószínűsége!
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #4477 üzenetére
Jah, a lófej köd fele tartok és nagyon sok a barna törpe, itt okosan kell már taktikázni még fuel scoop-al is...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
JoceeHunt
őstag
válasz Terrorista #4212 üzenetére
Még nem tudom miről szól ez a Training változat, csak a nevéből gondolom, de itt is fogok tudni már CR-t szerezni, fejleszteni, stb., és amiket megcsinálok azokat már meg fogom tartani a játék éles indulásában vagy nem? Vagy mire készüljek, mert olyan módon Training-eznék
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
JoceeHunt
őstag
válasz Terrorista #4210 üzenetére
Frakcióhoz kötelező csatlakozni ami kizár bizonyos fajta küldetéseket?
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #4124 üzenetére
Érthető valahol hiszen a játékmenetnek illetve a harcnak köze nincs ahhoz amit az új trailerben látni.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #4048 üzenetére
Tervbe van véve az első hozzászólás megírása, de megvárnám a végleges megjelenést vele. Ne keljen túl sokat átírni, javítani benne.
-
törölt tag
válasz Terrorista #3766 üzenetére
Egyelőre izgalmas az eleje is, van benne tartalmi információ, felfedezés. A passzívabb részeket meg átugrom
[w]
Magamban az X-Wing-gel hasonlítottam össze, abban lényegesen könnyebben mozgott, de még kisérletezek rajta, és meglátjuk.
Ha közületek próbáltátok már egérrel, alapbeállításokkal, akkorm ez ilyen Nem hiszem, hogy nálam rossz lenne valami.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #3757 üzenetére
Az a gondom, maga a festés nem is tetszik. A spanyol vagy a német sokkal vagányabbul néz ki. Arról nem beszélve, hogy gyakorlatilag nem is látod a hajódat.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3717 üzenetére
Akik nem bétát vettek, hanem csak simán elővételben vásárolták meg az ED-t, azok most előzetesként letölthetik a klienst és használhatják a tréning küldetéseket.
-
Rakamaz
tag
válasz Terrorista #3689 üzenetére
Nincs betervezve, csak a lehetőséget vetették fel, hogy szükség lehet a wipe-ra. Attól függően, hogy mi és menyire változik még a megjelenésig. Sokan idegesek, hogy nem adnak határozott választ, köztük én is.
Magánvéleményem, hogy ha most nem tudják megcsinálni wipe nélkül, akkor későbbi patch-oknál és kiegészítőknél mi lesz? Vagy csak egyszerűen az lesz majd, hogy - "Bocsi fiúk, de a hajókat beszippantotta egy fekete lyuk!"
(#3690) rexsimus: Valóban úgy volt, hogy gamma végén nem lesz wipe, de mint fentebb írtam, függőben hagyták: vagy lesz, vagy nem ...
[ Szerkesztve ]
-
rexsimus
aktív tag
-
nagyúr
válasz Terrorista #3668 üzenetére
hát a gimbal mc eddig nagyon jó. felrakjak egy harmadikat is az eagle-re? vagy rail? meh azzal célozni kell, így is belelőttem két fedbe, aszt megértem elhúzni a csíkot.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #3668 üzenetére
Van gimbalos, pár napja adtam el az enyémet mert sz*r volt.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz Terrorista #3564 üzenetére
Nagyon jó ez a live event. Eszméletlenül angol :-) Iszogatnak a háttérben, gyönyörű akcentussal beszélnek hihetetlen arcok :-D És lézengenek egy hangár méretű helyen. Bejön ;-)
Bontok egy sert én is.
Egészségetekre! -
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #3467 üzenetére
"Nálam sem működött az FSD kapcsolója. Valamit bekavarhattak, mert nem emlékszem, hogy külön gombokat lehetett beállítani a hyperugrásra is, vagy csak túl rég óta nem néztem."
Három FSD gyorsbillentyű lett: Az egyik kezeli simán a szupercuise-t, a másik gyorsbill a hyperspace-t, a harmadik pedig az általános az eddig ismert, amivel úgy tudod használni az FSD-t ahogy eddig.
-
duvi
nagyúr
"Hiszen nincsenek tömegek a képernyőn amit pluszban ki kell számolni a vga-nak. Ugyanúgy egyedül van az ember, mint soloban és leesik az fps. " Azért openben jóval több számolni valója van a hardvernek. Igaz, hogy csak egy órát próbáltam hajnalban, de baromi sokan voltak a kezdőhelyeken. A fent linkelt képen is látszik, hogy Chango Dock környékén mekkora tumultus volt openben. Rengeteg játékos karakter volt látótávolságban, ami azért jelentős többletmunkát jelentett a CPU/GPU párosnak. Igaz, hogy ennyire azért nem kéne leesni a frame ratenek Ezután Soloban olyan érzésem volt, mintha hypóztak volna. I Bootisban. Nagyon szembeötlő volt a különbség.
-
tikshow
addikt
Nem is terheli a gépedet és úgy esik le az fps ez a legszebb benne.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3452 üzenetére
Igen Full wipe volt betervezve mostanra. Elvileg szombaton (22-én) is az lesz, a gamma élesítése előtt. Hogy utána lesz-e FW (Dec. 16-án), az még kérdéses, de inkább számítsunk rá
-
veterán
válasz Terrorista #3396 üzenetére
én megrendeltem boltból, miután a sokadik ember és szakmai cikk írt szuperlatívuszokban róla (ez már jelentheti hogy egy általánosságban jó játékot kapok ). Az ilyen játékokat indulásnál dobozosan jóval olcsóbban meg lehet venni, mint digitálisan. 12k-ért csak be kell sétálnom a párszáz méterre lévő boltba érte. Aztán hogy beszívom-e vagy sem, az kérdés, de ez nem Ubisoft, ez EA (ezt sem gondoltam még nemrég hogy leírom, de tény hogy az Ubi hihetetlenül leírta magát sokaknál az elmúlt 1-2 évben, míg az EA azért a szememben javuló tendenciát mutat, nekem a BF4-el sem voltak gondjaim), no meg Bioware Főleg utóbbiban bízok még
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3390 üzenetére
Erre írtam:
"oly mindegy lesz mit lát marketen 2-3 nap eltéréssel. Én pl. 1 nap után nem emlékeztem arra sem hol logoltam ki, nem hogy mit és honnan szállítottam."
Nem kritikának szántam, csak szimpla válasznak. Nincs azzal semmi baj, hogy nem ugyan úgy gondolkodunk a játékról. Mindenki más szempontok miatt szereti az ED-t. Van aki felfedezni szeret, van aki fuvarozni, harcolni, bányászni, küldetéseket teljesíteni,vagy ezek kombinációját[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3387 üzenetére
- Ha találsz egy jól jövedelmező fuvart, akkor neked mindegy, hogy elérhető lesz-e folyamatosan (akár több napon keresztül) vagy sem?
- "Ha látnék Type konvojokat kísérettel" Én láttam (T9-es) konvojt kísérettel. Legalább 6 hajó volt a konvojban. Elől-középen ment a T9, körülötte mentek a kísérő vadászok. Ha jól emlékszem, akkor LP 98-132 navpontnál voltunk Diopapával. -
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #3387 üzenetére
Csak arra az állításodra reflektáltam, hogy nem változik de, változik. Attól még hogy nem veszed észre, ez nagyon is valós dolog. Sőt, órák alatt észreveszed, ha 2 állomás között ingázol, ha más is csinálja, a csökkenő profitot csak észreveszed? Ha nem, akkor neked tényleg felesleges a galaxy szerver.. De a véglegesben nem csak ebben lesz tetten érhető, hanem pl a kolonizáció is szépen lassan halad az eddig lakatlan rendszerek felé.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3384 üzenetére
"Így is az, mert semmit nem veszel észre abból, hogy X helyen elfogyott valami Y helyen meg megnőtt. Nem látsz semmit belőle, csak ha magad okozod." Hogyne vennéd észre! Két állomás között kamionozol, mert találsz egy jó profittal járó árut. Pár forduló alatt azt tapasztalod, hogy drasztikusan lecsökkent a készlet, pedig te annyit tuti, hogy nem szállítottál el. Ez azért lehetséges, mert közben Open playben, más játékosok is szállítják ugyan azt az árut. Ezt saját tapasztalatból tudom. Amikor durván lagol az Open play, akkor át szoktam menni Soloba és ott folytatom a játékot. Ugyan azokat a készleteket és árakat mutatja Solo és Opan playben is . Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy benne van a DRM is a döntés hátterében.
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #3384 üzenetére
"Így is az, mert semmit nem veszel észre abból, hogy X helyen elfogyott valami Y helyen meg megnőtt. Nem látsz semmit belőle, csak ha magad okozod. "
Ez konkrétan nem igaz. Szinte csak solo-ban játszottam (Mivel az elején volt pár kellemetlen tapasztalat) és ha pl 2 napig nem logoltam be, akkor is "elromlottak" a kereskedelmi útvonalak, mivel a többi player elhordta az árút.
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #3233 üzenetére
Azt én teljességgel kizártnak tartom, hogy alig 11 hajóval akarnák eladni a játékot. Ez még a fele sincs annak amit ígértek és vállaltak az alap játékba. Emellett most még hiányoznak komplett eszközök is, pl sector és orrery view, amelyek alapvető és elengedhetetlen funkciókat tartalmaznak és amelyeket megjelenésre ígértek, na meg mint mondtam a további 14 hajó. Most nincs kedvem végigolvasni a goal-kat a design topikjaiban hogy miket ígértek még alap játékba mert reggel van még nem feküdtem le aludni, de 22.-én a pre-release napján úgy is mindenki elő fogja rángatni ezeket az ígéreteket és megnézni, mi az ami esetleg kimaradt, ha egyáltalán kimarad.
Kétlem, hogy ne egy nagy lépés jönne és egy teljes funkcionalitású játék. És ha benne lesz minden, akkor ez az egy hónap elégnek kell legyen az esetleges nagyobb hibák kiirtására és a netkód optimalizálására is.
Hamarosan meglátjuk.
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #3233 üzenetére
Kizárt, hogy ezt hibátlanra összekalapálják idén ha még contentet is akarnak beletenni.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3171 üzenetére
Már a Béta1-ben is volt ilyen állomás.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3160 üzenetére
Fut az ED közben? Anélkül nem működik tudtommal.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3126 üzenetére
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #3126 üzenetére
Akkor sorolják be az anaconda árát a dropship-hoz közel, hiszen kb annyit tud.
Ettől is tartok amit mondasz, open play-el még nagyon súlyos gondok vannak. Explorer-el meg az a baj, hogy egyrészt még egy kisebb hajóra 1.6 millió egy jobb szkenner másrészt meg még a teljesítményük sincs odaírva ezekre a szkennerekre. Tehát nem tudod, hogy mit veszel, hogy mit fejlesztettél, mennyivel távolabbról képes azért a pénzért szkennelni, esetleg több irányba stb.
Nem tudom, hogyan lesz ebből idei megjelenés. Lehet csúszni fog, ha pedig mégsem és megmaradnak ezek az anomáliák akkor könnyen bukás lehet belőle amit én nem kívánok ennek a játéknak.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #3122 üzenetére
"Miért kellene egy hajóval csinálni mindent?"
Én is pont ezt kérdezem, hogy miért a T9-el kéne minden más hajóra és felszereléseire megkeresni a pénzt ahelyett, hogy adott hajóval csinálnád? Hát azért mert a T9-el lehet majd a legtöbb pénzt keresni elvileg a 440-es raktérnek köszönhetően.
Duvi: Értem mit mondasz, de elvileg minden adatot akár single akár groupban vagy bárhogy ugyan arról a szerverről kapsz, mindenkinek azt kéne látnia amit a központi szerver adatai mutatnak. A single esetében is pont ugyanazt kell látnod mint open playben, leszámítva, hogy fizikailag nem látod a többi online usert de a piacok és minden egyébre továbbra is hatással vannak.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3086 üzenetére
Power Distributorból elég jófélét sikerült beszereznem (C3-as modul). Power Plantból pedig B4-es van. Nemrég futottam össze egy Elite Anacondával, de most se sikerült kilőni Ő 60%-ig ment le, én 6%-al tudtam meglépni a Cobrával Majdnem 5000 CR volt a hull javítása. Köszi a Cell Bankos videót! Azt hiszem, hogy mindenképpen beáldozok egy modult rá. Az a baj, hogy kevés a felfüggesztési pont! Kéne ez is, az is... Persze, jól van ez így kitalálva. Vagy harcra építkezünk, vagy bányászatra, szállításra, felfedezésre. Majd a véglegesben bevásárolok több hajót és akkor nem lesz ilyen gond.
(#3087) Nosam
Köszi az infót Akkor utánakeresek, hogy vajon hol lehet kapni fejlesztett Shield Generátort![ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
válasz Terrorista #3086 üzenetére
Ha lelövik a pajzsod, akkor
Na itt rosszul írtam, mert nem lőhetik le a pajzsod. Tehát csak aktív pajzsnál használhatsz Cell Bankot (ahogy a videón is látható), ha lelőtték, akkor várni kell míg visszatöltődik és újra bekapcsol.
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #3073 üzenetére
Tamás Pál
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3060 üzenetére
Igen, ez az én bajom is . Én is T6-ig jutottam pénzügyileg. Viszont inkább Cobrával repülök, mert a T6-tól befonom a szakállamat, olyan unalmas a játék vele Ennél több időt nem tudok a játékra szánni. Ebből viszont már látom, hogy nem lesz Bétában Imperial Clipper-em, vagy Dropshipem . Gyanítom, hogy mi vagyunk a többség és csak az időmilliomosok és kockák tudnak ilyen hajókat venni jelenleg. Itt viszont bejön a tesztelés hiánya, amit te is írtál.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3058 üzenetére
Persze, tisztában vagyok ezzel (ahogy írtam is). Csak ki akartam próbálni az új hajókat, ha már betették a játékba De ennyi idő alatt már nem fog összejönni rá a zseton. Béta 1 kereskedelem valóban irreális volt. Mindenki pár hét alatt maxos hajóban csücsült.
-
Nosam
aktív tag
-
Viper26
nagyúr
válasz Terrorista #2937 üzenetére
"Nem éri meg a befektetett idő?"
Pontosan.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2932 üzenetére
"- Tweaked overcharged weapon variants to make them a bit more inaccurate and also tweaked shields to make kinetic weapons slightly less effective against them than they currently are
- Updated ammo prices so they're not too low and/or broken"
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #2929 üzenetére
Oké csak azt mondom, hogy legyen kicsit pörgősebb a játék.
Amúgy ez a több hajó dolog nem fogott meg ebben a formában, pláne úgy, hogy saját hangárról egyenlőre szó nincs. Remélem, hogy lehet majd saját hangár amit tényleg saját úgy mint SC-ben. Annak volna hangulata, persze majd akkor ha be is lehet járni. Remélem nem hagyják ki és az FPS dlc-ben így lesz.
Aztán lehet az lesz a vége, hogy ami ebben hiányzik az benne lesz Star citizenben és ami abból hiányzik az meg benne lesz ED-ben. Van egy olyan rossz érzésem, hogy így lesz a végén.
[ Szerkesztve ]
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2929 üzenetére
Béta 2-ben szétcseszték a cannon-okat, most érzésem szerint a multi-cannon-ok kerültek sorra(kisebb sebzés pajzsra, hull-ra egyaránt, kb 4-5x drágább lőszer). Mire jó ez?
Bár nem szivesen csinálom, de ebből váltás lesz lézerre.[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #2924 üzenetére
Attól függ mit nevezünk szúnyognak.
Azt meg felejtsd el, hogy flottában vagy guildekben lehetne játszani, megmondta a Braben, hogy nem akarja mert annak a vége mindig a "maffiáskodás".
Amúgy pedig nem érted amit mondok. Nem ér annyit az a hajó a többihez viszonyítva és nem lesz pörgős a játék. 10 milla nagy veszteség, senki nem fog bemenni egy csatába, hogy minden egyes halállal 10 millát bukjon.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2879 üzenetére
Igen. Én is belefutottam az alt-tab bugba. Senki ne próbálja meg használni játék közben, mert onnantól se a játék se a Windows nem irányítható! Viszont pár perc után látható, hogy rengeteg minden változott/bővült. A bolygófelszínek gyönyörűek lettek
Megjelentek a frakciónkénti reputációk. Teljesen átdolgozták a hajóvásárlás menüt. Látni a hajó részletes adatait, hány db van a kikötőben és az üzletben, illetve van-e saját hajónk az adott dokkban. A Béta2 kapszuláját tovább nyújtották, még hosszabb lett. A piacokra visszatértek az árukészletek. Újra normálisan lehet fuvarozni. Ennyi az első 10 perc után. Pedig a java még hátravan...(#2881) Nosam
Jézusom! Gyanítom, hogy ez már közelít a végleges árához. Hát az elején nem lesz egy "néphajó", az biztos.[ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
válasz Terrorista #2879 üzenetére
Ja és bekerült SOL is a bubiba. Szóval irány a Föld.
-
titán
válasz Terrorista #2802 üzenetére
A tömeg egyszerű: a tömeg és a távolság szorzata állandó, azaz az ugrási távolság fordítottan arányos a hajó pillanatnyi tömegével.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
_Kondor_
tag
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #2802 üzenetére
"legjobb hajtóművel és normális felszereléssel"
Azért várjuk ki a végét, hogy mert ha végleges játékban D mellett még jön majd a C-B-A valami horror áron, akkor ezek az értékek még sokat változhatnak. Ami már most biztos azaz, hogy horror árakat lehet majd költeni egy egy hajóra, minden más még a jövő zenéje.
Én mindenképp azt tanácsolnám Diopapának, hogy várja meg a megjelenést, hogy ne keljen kétszer dolgoznia ugyanazon.
-
Rakamaz
tag
válasz Terrorista #2776 üzenetére
Imperial Courier lesz az. Csak egy pici elírás. link
Valszeg jóval nagyobb lesz az mint a Cobra, valahol az ASP és az Anaconda között sejthető a mérete.Egyébként ez a cockpit nem hiszem, hogy Imperial Courieré. A sziluett valami más lesz.
Vagy hunter,
vagy Empire Fighter.
-
eCorsair
csendes tag
válasz Terrorista #2784 üzenetére
Köszi.
Az izzókat cserélem..A Power Distributor mire való?
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #2781 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy először rögzítem a hatótávban levő rendszereket, majd a galaxy mapról a környezőket is. Ha meg elmegyek majd felfedezni az "ismeretlenbe" akkor is jó, ha van egy "köldökzsinór" ha valamiért vissza akarnék menni a kezdő rendszerekbe. (pl bandázni a többiekkel)
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #2778 üzenetére
"Statikus marad az egész, mert azt nem tudod megoldani, hogy egy nagyobb ugrótávolságú hajónak olyan útvonalat tervezzen ami pl. megoldható 10 jump-ból az ajánlott 15 helyett."
Ezt írtad. Pedig de, megtudja. Persze, attól függ, hány távot rögzítesz. Úgy működik, beugrasz egy rendszerbe. Ezt a rendszert megnyitod a programban, kilistázza, innen hány szomszédos rendszer van rögzítve. utána már csak meg kell nézni Elite-ben milyen szomszédos rendszerek vannak és milyen távolságra, ezt pedig csak beírod ad EDInfo-ba. Elég gyorsan megy amúgy. Ha nem veszel fel pl 30ly-es távokat, akkor nyilván azzal nem tud számolni, de egész jól működik amúgy.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2778 üzenetére
Az adott rendszerek egymáshoz viszonyított távolságait rögzítjük. Az A-ból B-be való utazást Diopapa programja számolja ki ezek alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #2775 üzenetére
Pedig pontosan így működik. Ahány fényéves ugrótávot állítasz be, ahhoz tervezi az útvonalat. Egyébként sem útvonalakat rögzít az ember, hanem a szomszédos rendszerek távolságát.
Az előző példánál maradva, ha nem 12 hanem 15,5 LY-et állítok be:
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #2773 üzenetére
Kb 5 percet vesz el max pl az útvonal rögzítése egy rendszerben és baromi hasznos tud lenni, főleg az elején, amikor kicsi az ugrótávod. No és persze csak 1x kell megcsinálni. A piac adatokban meg igazad is lehetne, de pl ha pl grindelni akarod a creditet kereskedelemből, és egy 15ly-es körzetben van csak rögzítve, akkor is nagyon nagy segítség. Egyébként pedig meggyőződésem, hogy nem fog így maradni a kereskedelem, az árak nem fognak ennyire ugrálni, akkor pedig egy több hetes ár is nagy segítség lehet, arról nem beszélve, hogy pár kattintással meg tudod keresni, hogy hol lehet az általad vágyott hajót venni. A kezdő Sidewinderrel amúgy sem nagyon lehet elmenni a kezdőhely környékéről, mert túl nagyok a távok a csillagok között. Ennél gyorsabban meg sosem találod meg az optimális útvonalat:
btw jelenleg 467 naprendszerhez 3050 távolság van rögzítve
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #2768 üzenetére
Lesznek üstökösök... Minden olyan jelenség benne lesz, ami a naprendszerben előfordul... Pl itt az orrery view-on látszik is az aszteroida mező... Ezt a nézeted várom már nagyon de sajnos ahogy olvastam csak a véglegesben teszik elérhetővé, katt a képre:
[ Szerkesztve ]
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2713 üzenetére
Nagy (anaconda, type 9) ill. páncélozott hajók ellen a high impact MC a jó választás. Fejlesztőktől származó információ szerint a kis fegyvereknek jobban ellenáll a nagyobb/páncélozott hajók hull-ja.
Saját tapasztalatom is azt támasztja alá, hogy a high impact MC-től sokkal gyorsabban pusztul az npc anaconda. Viszont a kisebb hajók ellen kicsit kevésbé hatékony, mint pl. az overcharged MC.A hivatalos fórumon erről van szó ebben a topicban
Még egy apró észrevétel, saját tapasztalat: ne egy irányból lőjétek a nagyobb hajókat mert egy idő után már sokkal kevesebb kárt okoztok, ha mindig ugyanazt a már szitává lőtt pontot lövitek (pl egy anaconda farát).
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz Terrorista #2669 üzenetére
-
titán
válasz Terrorista #2656 üzenetére
Eve Online-nak jelenleg van 500k előfizetése, azaz min. 300k előfizetője. Ehhez jön hozzá a legalább ugyanennyi eve-menekült. Ez kapásból 600k potenciális játékos.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2656 üzenetére
Szerintem nagyon sokan nem vették meg az alfa/béta hozzáféréseket. Egyrészt az ára, másrészt a rizikó miatt.Több topicban is rendszeres indok, hogy tetszik a koncepció, de félkész játékra nem költenek. Majd ha elkészült és megjelent, na akkor majd jönnek. A jelenlegi játékosok, vagy a bugok/lagok miatt, vagy a túlzott megismerés miatt fogták vissza magukat (én nem ). Nem lesz gond a létszámmal! Egyszerűen nincs konkurenciája a mai piacon (az SC-nek szerintem még tuti kell vagy 2 év, mire teljesen összeáll) A 400 milliárd naprendszert azért nem fogjuk egyszerre benépesíteni. A kezdőhely körüli bubiban kialakul a kereskedelem és fuvarozás. Amíg nem szereljük fel a hajóinkat, addig kevesen fognak nekivágni a galaxis túlsó felének. Szerintem fokozatosan fogunk távolodni a kezdő "magtól".
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2651 üzenetére
Eranin - Azeban city mellett van egy high intensity conflict zone. Néha csak akkor jön elő navigációs tab-ra, ha kilépsz SC-ből. Itt esténként elég sok a gyanútlan player. Az a trükkje, hogy semlegesnek kell maradni(ne válassz frakciót) és anélkül lehet playert támadni, hogy fejpénzt kapnál érte. Ha kilőtted a szerencsétlent, válts SC-be, majd vissza a conflict zone-ba, igy elkerülhető, hogy foglalkoznod kelljen az npc-k zargatásával.
A másik amit szoktam csinálni, hogy iBootis vagy Eranin Nav beacon-nál magamra szedek egy kis fejpénzt és várom hogy jöjjenek az önjelölt fejvadászok a 4 MC ölelő karjaiba . Ennek az a hátránya, hogy miután meguntad be kell menni egy outpost-ra (nincs security, nem scannelnek) és ki kell fizetned a büntit.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2651 üzenetére
Eranin környékén a Conflict zónákban. Ha éppen játszható az Open play...
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2648 üzenetére
Ennek nagy része még béta 1ből való, nem nullázták a stat-ot. (Ebből 355 player )
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2596 üzenetére
Ez hasznos, köszi!
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #2572 üzenetére
A nevén kívül nehéz megjósolni, hogy mit lehet majd belőle "faragni" ténylegesen. Ami már most biztos, hogy a cockpitje szenzációsan fog kinézni a koncept alapján.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2554 üzenetére
Az EDInfohoz való távolság és egyéb adatgyűjtéshez egy tipp. Állomásokon és utazás közben nyomunk egy F10-et a képernyőmentéshez. Később, amikor van rá időnk, akkor a képek alapján baromi gyorsan és egyszerűen felvihetjük az adatokat. Piacok árlistáját, rendszer és állomásneveket, hajópiacokat, távolságokat...
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2556 üzenetére
Exploit , küldetésben felvett platinát adtam el feketepiacon, újra és újra.
[ Szerkesztve ]
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2554 üzenetére
OC Multi-cannon rengeteg energiát eszik, Cannon szinte semmit, ezért tudok folyamatosan 1 system, 4 engine, 1 weapon energiaelosztással működni harcban. Még beta 1ben sokkal jobban bejött mint a mc-s build, az mc-s viperek 80%-át le tudtam igy győzni párharcban. Beta 2ben még nem tudtam tesztelni, sajnos nem enged be openba.
Természetesen PVP-ről beszélek.A d-scanner ebben a formában tényleg felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
[w]
őstag
válasz Terrorista #2547 üzenetére
nekem szerencsétlenségemre csak dokkolásnál szaggat. megnéznél te is egy ilyen eseményt adatforgalmi szempontból, hogy ugyanaz történik-e vagy egyedi a probléma nálam?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2537 üzenetére
Igen, szó volt róla régebben, de akkor még csak Béta1 volt. Sőt! A jelenleginél is jobban lesz megoldva a véglegesben. Elvileg a bányák lelőhelyét is eladhatjuk jó pénzért. A scannelés sem lesz ilyen egyszerű és gyors a felfedezéseknél. Ebben a hírlevélben írnak részletesen a felfedezések és a scannelések sokrétegűségéről.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2534 üzenetére
Néztem a szomszédos rendszerek felé mutató kilépővektorok alapján is.
Már eljöttem, mert elfogyott a cérnám
(#2535) Zsooodammit
Köszi a linkeket! Ezeknek tuti hasznát vesszük még -
Zsooodammit
csendes tag
válasz Terrorista #2534 üzenetére
Elvileg igy kellene: How to discover secondary stars
Ha elég sokat röpködsz az adott naprendszerben, egy idő után az egyik csillag el fog mozdulni a hátteret alkotó csillagokhoz képest, csak hát elég nehéz egyszerre 360 fokban körbe figyelni szabad szemmel.Még két hasonló útmutató:
Locating Distant Stars Using the HUD
Exploration of G 180-18[ Szerkesztve ]
Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2531 üzenetére
Látszik a Galaxy mapon és a System mapon is a két csillag. Csak éppen ha belépünk a rendszerbe, akkor csak egyet találunk
-
Malachi
addikt
válasz Terrorista #2527 üzenetére
ja neeem, csak az érdekesebb 100-200 millióra gondoltam.
-
Malachi
addikt
válasz Terrorista #2525 üzenetére
tökvéletlen és csak egy kósza ötlet: screenshot minden érdekesebb állomásról és rendszerről, egy oldalba/adatbázisba szerkesztve. képes útikönyv. hogy mire lenne jó, azt még nem tudom, csak ránéztem a képedre és beugrott.
[ Szerkesztve ]
-
Enrange
csendes tag
válasz Terrorista #2522 üzenetére
Bal Ctlr+F -el ki lehet tenni a bal alsó sarokba az FPS-t (képfrissítés/másodperc)
Ctlr+B -vel meg a bandwidth -et (Fel és letöltés sebessége, szerver kommunikáció)
Nah ezekkel lehet ellenőrizni hogy kifagyott e a játék vagy hogy kommunikál e a kliens a szerverrel.
Remélem segíthettem. (annak aki nem tudta ezeket a billentyűzet kombinációkat)[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz Terrorista #2517 üzenetére
Asellus Primus elég menő, ott sokmindent kapsz.
Duvi - akkor a rejtély tovább él!
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2517 üzenetére
Óvatosan a bubi belseje felé vezető úton! Ha nem veszed meg menet közben a térképeket és nem fokozatosan haladsz a "nem ismert tartomány" felé, akkor bajba kerülhetsz. Nem fogod látni az adott rendszerekben található állomásokat, tehát se tankolni, se javítani nem fogsz tudni. Én is majdnem pórul jártam, pedig csak a bubi szélére mentem ki, hogy feltérképezzem a Ross 837-es rendszert. Megígértem Malachi kollégának, hogy megkeresek egy csillagot, ezért folyamatos ugrásokkal eljutottam a Ross 837-be. Nem találtam meg a keresett csillagot, de állomást se. Ugrottam az egyik szomszédba, persze ott se volt állomás. Még jó, hogy a Cobrába fér "kerozin" rendesen, így aztán sikerült állomást találnom, mielőtt kifogyott volna a tank.
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2502 üzenetére
KWS legolcsóbb 20k körül van, a különböző variánsok között (D, E, F...) árban, scannelési gyorsaságban és távolságban van különbség.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2500 üzenetére
Nekem is ez a gondom. Nem minden fegyverről vagy kiegről tudom egyértelműen eldönteni, hogy összhatásában jobb v. rosszabb a jelenlegi cuccaimnál. Ráadásul nem csak a Class besorolást kell nézni, hanem az ABC-t is. A Béta1 után most ránk szakadt a bőség zavara, ráadásul elég összetettre sikeredtek a felszerelések. Majd idővel kitapasztaljuk és megosztjuk egymással az infókat.
-
titán
válasz Terrorista #2502 üzenetére
Nem egyezik meg, csak a kvantálás miatt egyformán két egység az érték. Magyarul kevesebb mint 50% a kettő között az alfa különbség.
-
titán
válasz Terrorista #2500 üzenetére
A High Impact az nagy alfát (kezdő sebzést) ad le, és kevesebb DPS-t hosszabb távon.
Kill warrant scannerből van többféle, különböző árakon. Anélkül is meg tudod állapítani, hogy valakin/valamin van-e bounty, a KWS csak növeli a kapott bounty összegét. Az olcsó KWS kevéssel, a nagy sokkal.
Azért találtál csak 2-es classt, mert a hajód olyat tud csak. A felrakhatónál magasabb osztályú cuccokat már nem látsz marketen, csak azt, amit fel is tudsz rakni.
[ Szerkesztve ]
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2465 üzenetére
Nav Beacon-nál próbálkozz a civil hajókkal, többnyire lehet olyat találni, amin vérdíj is van, az még jobb. Bár nincs minden rendszerben.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2465 üzenetére
-Én még nem láttam kimondott party questet. Ennek ellenére szerintem össze lehet dolgozni. Csak arra kell vigyázni, hogy (az említett killes küldinél) akié a quest, az vigye be az uccsó lövést. Amúgy is van a menüben Party fül, csak jelenleg még nem él. Ebből arra következtetek, hogy kapunk group questeket is majd .
-Hajó amortizáció. Nem tudom, hogy néztétek-e már a hajótok festését menet közben, de ez nagyon állatul meg lett csinálva
Frissen vásárolt Cobra fényezése: -
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #2451 üzenetére
-
duvi
nagyúr
Kukk meg EZT a videót, hátha segít a beállításban.
-
Rakamaz
tag
Ezen oldal hozzászólásaiban van róla szó:
[link] -
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2444 üzenetére
Cobrát is lereszeli kb. 5 másodperc alatt , Beam towerek, rakéták, plasma acc., és úgy fordul mint egy sidewinder.
-
titán
válasz Terrorista #2271 üzenetére
Az 50 ezres küldiket Cobrával is lehet csinálni. A ha fenthagyod a shield modult, akkor is 44 t rakteret lehet kialakítani rajta.
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #2271 üzenetére
Jah, meg olyat is, hogy 4 perced van átjutni a másik rendszerbe és leadni a rakományt...
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #2162 üzenetére
Bloom effectet kapcsold off-ba.
-
veterán
válasz Terrorista #1974 üzenetére
Boogie nagy arc
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz Terrorista #1970 üzenetére
De még ha étterem vagy szálloda lenne is... Az ilyen viselkedést látva szoktak a vendéglátósok beleköpni az illető levesébe... Az hogy ki a fizető fél, még nem jogosítja fel mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #1970 üzenetére
Szó nincs semmiféle technikai hibáról. Az van amit írtam...Nem ismétlem meg feleslegesen...
-
titán
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #1826 üzenetére
Az enyémben előfordulhatnak hetesek is. Viszont megvan az öröm hogy saját és legalább rondább és lassabb, plusz ha kirúgja Slopey az egész alól a széket, az enyém akkor is menni fog
[moderálva]
[ Módosította: Karma ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #1820 üzenetére
Már értem, hogyan mondjátok, de nem vagyok benne biztos, hogy ezek egyes userek adataiból történne.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #1816 üzenetére
Persze nyilván volna egy bizonyos távolság, amelyen belül működhetne ez a dolog. De X sugarú körben azért képesnek kellene lennie egy trade computernek begyűjteni az adatokat...
Vagyis azzal amit mondasz én meg lennék elégedve.
Egyébként meg lehet, hogy azért tiltják le mert 500 rendszernél ezek a külső prg-k már túl nagy forgalmat generálnának netán lagolna ez miatt a játék. Fene tudja, valami okuk biztos van rá, hogy változtatnak, eddig még fel sem merült, hogy probléma lenne ezekkel a prg-kel.
Viszont azért ezt úgy kéne, hogy vagy már az elején azt kell mondani, hogy nem támogatjuk de mégsem három hónap után kellene ezt miután már tökélyre lettek fejlesztve ezek az eszközök.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest