-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
válasz riel75 #17599 üzenetére
Olyan birodalmi rendszer nem igazán van, ami folyamatosan tömegesen adná segélyezést, mint a 17 Draconis a fedeknek, viszont Quince, Fehu, és Aditi (elnézést a Te Kaha-ért ) távolsági szállítós küldetéseket ad szép számmal a valóban ritkábban felbukkanó segélyezés mellett, és azok is elég jók rankhúzásra. Ráadásul szépen jövedelmeznek.
-
riel75
csendes tag
válasz baphomet #17093 üzenetére
Quince-n jártam, Millerport-on, loginonként csak 1db küldit ad, nem igazán jó rank húzásra. Később esett le, hogy van még egy állomás ott, Jeffries High, nna, az lehet, hogy jó, nem próbáltam sajnos. Te Kaha-n nincs birodalmi frakció, csak két independent. 17 Draconis valóban a legjobb volt fedes rank húzásra, ott volt amikor 6 segély küldi is befigyelt.
-
A ki/be kapcsolgatásnál csak arra kell ügyelni, hogy elsőnek midig kikapcsolja az ember a régit.
Épp egy kondát nyúztam amikor elfogyott a SCB és gondoltam váltok, bekapcsoltam az újat mire a prioritások miatt elment a pajzs. Nem kicsit lett melegem mert akkor már összelőttem kb 1 milliót abban a körben...
Egy anakonda mellől pedig nem lehet csak úgy meglépni, 40% körüli hull-al tudtam elugrani... -
törölt tag
válasz nubreed #17594 üzenetére
nubreed:
Tenni fogok, tenni fogok, amíg lehet, de jelenleg Kevés az A6-os PP. Nem fér bele több. Muszáj lesz összelőnöm egy A7-es PP-t, és akkor megtűzdelem még egy hónapig SCB-vel.
rtitusz:
Igen, én is nagyobbat akartam HRP-ből, de csak ez volt raktáron "kínában"
A Scoop meg jó. Én minden csillagnál megállok, és mindig csak kicsit kell tankolni.
Van amikor így fel is tölt ha a csillag mögött van az ugrócél.Eddigi előnyök, a FAS-hoz képest: Rohadtul nem melegszik tankolásnál. FAS forrott 80%-on, 100 /s-nél is.
Ahhoz képest Python stabil 65-66%, 176-nál -
törölt tag
Na, egyelőre itt járok.
A 7-es PP-t még össze kell lőni -
RichieTri
senior tag
naja..
viszont a Vulturral nagyon kell vigyázni a pajzs nélküli face2face harcokkal. a szélvédője baromi hamar szétesik és ha nincs bázis a közelben akkor ...pukk. mert ugye a LS-n szoktak spórolni az emberek némi power reményében.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Sylc
senior tag
Duvi, CQC imp fighter teszt kellene, video full gaz, majd 100 hatra, kivancsi vagyok hogy fekez, ja 1-1-4 pip. Koszi
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
Sylc
senior tag
-
BaLee
addikt
Annyit farmolgattam HI Resekben Kremainn rendszerben Cobrával, hogy összelőttem egy jó bő 20 millát, hogy egy bika Vulture hajóba ülhessek át. Nem volt izgalommentes harc, mivel a Cobra lézerei elég gyengék meg a pajzsát is hamar leszedik de Chaff launcherrel utána eredményesen lehet menekülni.
Nosza, zsebemben a pénz irány valamelyik Li-Yong Rui rendszer, ott "óccsó" a hajó meg a felszerelés. Cobrával nem tartott sokáig az út, de az igen mire végre az 5. Shipyardban találtam Vulture-t.
Meg is vettem, el is kezdtem felszerelni az über Vulture buildomat az itt korábban írt minta alapján, a gond akkor jött mikor az adott állomáson se nagyobb Power Plant se normális FSD drive...
Szegény kis Vulture ilyen feltételek mellett 7 fényév körül tudott ugrándozni, ami azt jelenti, hogy 2 további rendszert értem el. De sajnos ott sem volt jobb felszerelés. Mehettem vissza, leszerelni szinte mindent, hogy kitáruljanak a lehetőségek.
Szerencsére volt a közelben egy Li-Young Rui Hi-Tech rendszer, így majd mindent meg tudtam venni nyomott áron, csak az 5A Shield generátort és a Military Grade páncélzatot nem. Azt még keresgélni kellett kicsit.Amikor minden megvolt irányba vettem a jól megszokott Kremainn rendszeremet, bár a 150 fényév körüli távolság és a 30 fényévre elég üzemanyag hosszú utat vetített előre de szerencsére a fuel scooppal hamar fel lehetett tölteni az elhasznált mennyiséget.
Még egy jó fél órám maradt kipróbálni mit tud a kicsike. Hát ez valami álom! Nekimentem (nem egyedül) egy 5-ös ASP-kből álló wingnek. Túl sokan jöttek rám így menekülőre fogtam, majd mikor láttam hogy mennyit birkóznak a pajzsommal megfordultam és leszedtem gyorsan kettőt, a második már lelőtte a pajzsomat teljesen így Cobrás beidegződéssel ismét menekülőre fogtam de mikor láttam, hogy 2-3 lövéssel szed le 1-2%ot a hull-omból megfordultam és szétkaptam az utolsó ASP-t is.
"This is the beginning of a beautiful friendship!"
-
törölt tag
válasz gigafun #17587 üzenetére
Én ezt gondoltam ki. A Military Grade többször mentette meg az életemet, szóval, azt hiszem, az nélkülözhetetlen.
-
törölt tag
No, srácok!
Most értem el a 100M-s határt. Pontosan 106M + egy 75-80M-s FAS. Elég lehet egy brutál Harci Pythonra, vagy gyűjtsek még? -
Sylc
senior tag
válasz undercover #17582 üzenetére
En most a CQC - Kaloz vonalon en mozgok, volt mar minden hajon (fed dropship kivetelevel), a vulture nagy kedvenc, jobb mint egy DEX, de nem a legjobb kaloz verda. Ha nem rakterre gyurnek vele, simabban menne a conda
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
-
duvi
nagyúr
válasz Mortel #17578 üzenetére
Egyszerűbb ha elolvasod a fenti Téma összefoglalót Ezek mind le vannak írva ott.
-
Sylc
senior tag
-
Sylc
senior tag
válasz Mortel #17578 üzenetére
Keringo van, majd megunod
Bolygora lehet majd szalni 2.0-tol (decemberi kieg) de csak legkor nelkulire, de ott egy dodgem-el lehet majd rodeozni...
-
Mortel
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Ebben is le lehet szállni bolygókra is, vagy csak űrállomásra?
Olyan hangulatos volt annak idején, a Kék Duna keringőre leereszkedni a felszínre...
Üdv:
M
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
Sylc
senior tag
Papir vulture vs novice anaconda #elitedangerous #exiledbrotherhood
9.000 creditem maradt rebuy utan
-
Micsurin
nagyúr
Köszi nem az irányítás a gond egy másik sidevinderes playert ma kikaptam volt is boldogság Csak egyszerűen benzik, stb és nagyon nagyon pici a sidevinder ugró távja
@Cooper: el is kezdem nézni őket!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Sylc
senior tag
Innen vajon ki jon ki gyoztesen?
-
Sylc
senior tag
Tudom, de igy legalabb van streamem arrol, ahogy pukkan a Vulture
Mellesleg lett uj logoja az Exiled-nek Nem Internetrol lopott, hanem sajat kepbol lett vagva
-
duvi
nagyúr
válasz Mortel #17567 üzenetére
Szia,
- Itthon nem lehet megvásárolni az ED-t. Frontier Online Store, vagy Steam Store. Arra figyelj, hogy az alapjátékot már nem érdemes megvenni, mivel a decemberben érkező Horizons kiegészítőben, benne lesz az alapjáték is! Steamen jelenleg csak az alapjátékot árulják! A Frontiernél ezt a verziót érdemes most megvenni: Elite Dangerous: Horizons - Pre-order.
- Az I3 4170 elég lenne (2 fizikai+2 virtuális mag hyper threadingel), ha izmos VGA van mellette + 8G RAM (esetleg egy SSD-vel megtámogatva, de ez nem követelmény).(#17568) Sylc
Lement volna az a Conda, ha nem rammel le[ Szerkesztve ]
-
Sylc
senior tag
válasz Mortel #17567 üzenetére
Steam-bol is meg tudod venni, DVD folosleges, Frontiertol is megkapod.
i3 eleg lehet neki, de ne menj akkor Sag A-ba, mert ott megfekszik a proci, inkabb VGA erzekeny a jatek.
-
Sylc
senior tag
Duvi - Ez a vulture-om, kicsit huzos neki a Novice anaconda Minden mast eszik, csak kicsi a rakter, merg 1 collector limpet van csak nala...
ASP-on gondolkodtam meg, de nem volt 6.6misim a vasra , plane nem 7.7
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha már volt ilyen kérdés:
Az Elite-t csak a frontier developments-től lehet on-line megrendelni, vagy kapható itthon is?
Bocs, ha butaságnak hangzik, de mennyire biztos, hogy megkapom a játékot, (DVD változat), vagy inkább a letöltős verziót javasoljátok?Illetve, még annyit, hogy a minimum hardver igény 4 magos cpu, nekem csak 2 magos I3 4170 van, azzal elfut?
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv:
M
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
Sylc
senior tag
Ez alapjan valahol Earl es Duke koze saccolom a Cuttert.
A corvette pedig Post Commander - Post Capitan kornyeke
-
Íjász001
tag
Hali!
Lehet már tudni az új hajók árait és rang követelményeit???
Íjász
-
nubreed
veterán
Ez a kis update amit a steam kliens letöltött mikor indítottam ma a játékot mi volt?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
rtitusz
őstag
Pajzs nélküli Corvette vs 2 iCutter:
https://www.youtube.com/watch?v=YMKOWI4IGJQ[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
válasz undercover #17552 üzenetére
A Pilots Federation(Pilóták Szövetsége) nem tévesztendő össze a Federation-nel. A kettőnek semmi köze egymáshoz. A Pilots Federation adja a Combat/Trade/Explore/CQC rangokat, egy föggetlen kis frakció, székheje a Shinrarta Dezhra rendszer, közismertebb nevén a Founders World. Ez minden pilóta szent grálja, mert ez az a hely, ahol minden hajó és modul kapható, ráadásul 10% kedvezménnyel, viszont ide csak valamilyen Elite ranggal, vagy béta accounttal lehet bejutni.
-
Cooper911
senior tag
Erről a Corvette-ről nekem egy űrhajóvá transzformálódott 90-es évekbeli magnódeck jut az eszembe. Még az Equalizer is jól kivehető az oldalán
De amúgy szép.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
duvi
nagyúr
válasz Micsurin #17551 üzenetére
Amíg nem megy magabiztosan a hajó irányítása, gondot okoz az utazás A-ból B-be, vagy a dokkolás, addig inkább gyakorolj a training küldikkel. Ott büntetlenül hibázhatsz, ahányszor csak akarsz. Másrészről sokat segíthet a fenti Téma összefoglaló, amibe igyekeztünk összegyűjteni a fontosabb tudnivalókat és hivatkozásokat. Ha van Ts-ed, akkor feljöhetsz az EDHU Ts szerverérre is, ahol élőszóban hatékonyabban tudunk segíteni.
-
undercover
őstag
Nos megint hoztam pár kérdést . Először is a Combat Rankom 57 óra után Expert lett nem tudom ez jó-e vagy rossz de jár a keksz
Ehhez kapcsolódóan amikor rankot lépek miért úgy írja úgy mintha Federation oldalán állok mikor a Birodalommal vagyok haverságban? Tehát Gratulálunk babalba Combat Rank Expert és Fedaration pilot vagy ilyesmi.metaxx: Nem rossz, bár szerintem az,hogy én Cobrával kb 1 óra alatt majdnem 3 misit szedtem össze jobb eredmény
Micsurin: Mióta én elkezdtem a játékot végig openben tolom sosem mentem soloba Az elején azt csináltam mikor még Sidewinderem volt,hogy NAV beaconál portyáztam. Sidewinder-->Eagle>Viper>Cobra jelenleg így állok és Viperig szinte csak NAV-nál jártam.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Micsurin
nagyúr
Köszi Nagyon nehéz pénzt szerezni az elején , inkább költöm a kezdő 1000-re mint , hogy gyarapítsam
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Sylc
senior tag
CQC roviden, 3 hete nem talalok CTF meccset, DM pulyka vadaszat, sok 50-es cannonnal lovoldoz, 10 alatt meg nem tanusit ellenallast.
Team DM lenne az egyetlen mokas dolog, ott meg az MM hulye
De jo hogy van, imadom
-
baphomet
senior tag
A hajómanőverezhetőség táblázat bővítve az újakkal: Pitch Roll and Acceleration for (nearly) Everyship.
A méréseknél 4 pip volt az engine-en, és hajók tömege minden esetben a thruster optimális tömegére volt beállítva. Az látszik, hogy a Corvette a Python/Anaconda közelében van mozgékonyság tekintetében.
-
-
Micsurin
nagyúr
Köszi szépen. Solo és Open közt bármennyiszer válthatók ? Nem olyan min pl a TDU2-ben volt , hogy az online profil az online, single meg single és nincs átmenet ???
-
-
duvi
nagyúr
Nagy bétázás közepette tegnap megjött az eheti hírlevelünk is:
Elite Dangerous Newsletter #99.
- több mint 25 féle különleges anyagot (materialt) tudunk majd begyűjteni, melyekből speciális tárgyakat (pl.lőszert) tudunk majd gyártani.
- az SRV-k speciális scannert kapnak (wave scanner), mellyel - többek között - megtalálhatjuk ezeket az anyagokat is.
- az 1.5 és a 2.0 (Horizons) élesítésekor minden küldetésünk törlődni fog! Mindenki figyeljen, hogy előtte az összes aktív küldetést és beváltatlan fejpénzt leadja![ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz rtitusz #17534 üzenetére
+ undercover : köszi Valóban a rendeset használta , vsync nélkül meg van a 60, bázison a ~45 , szuper
Saitek F.L.Y.5-nél érdemesebb valami komolyabbat beszerezni ?
[ Szerkesztve ]
-
Sylc
senior tag
CQC bajnoksag:
-
undercover
őstag
válasz Micsurin #17533 üzenetére
Üdv! Nem az integrált kártyát használja a játék hanem a rendeset
Az a helyzet,hogy azért látja az integráltat a játék most lehet rosszul magyarázom, de mindig szükséges,hogy a dedikáltból a jel átfusson az integrálton ami a képi megjelenítést adja. Próbáld ki,hogy kihúzod a töltőről a notit, nah akkor használja az integráltat.
Vannak olyan laptopok ahol nem szükséges ez amit írtam, de a te esetedben vagy akár az enyémben igen.Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Micsurin
nagyúr
Köszi szépen , az első hülye kérdés , bírómén a gépeket de ő nem bír engem....
Nem akarja a GT740M 2GB-t használni , próbáltam a másik notin is azon is a HD4000-et használja szvsz se a 750M SLi sem a 740 nem tetszik neki így is megy meden szépen 50-60 közt , "nagyobb" állomáson most olyan 35-re esett be szóval teljesen jó , csak hát na
-
Sylc
senior tag
válasz baphomet #17530 üzenetére
"ellentétes a játék szellemiségével" - ez megfogalmazza amire gondolok, tehat nem exploit, de nem is kovetendo.
Koszi.
-
Sylc
senior tag
válasz CactuS #17528 üzenetére
Majd megkerdezem a hivatalos forumban
Csak ujra kell reggelnem, mert SSL-es userem van ott
[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
A játékmódváltással kapcsolatban a hivatalos álláspont az, hogy bár ellentétes a játék szellemiségével, de nem minősül exploit-nak. Megütni a bokáját senki nem fogja miatta.
Távolsági szállításra: Robigo, Quince, Fehu, Te Kaha. Ezeken a helyeken szövetségesként és enterpreneur ranggal folyamatosan kapok 1-1,5 milliós küldetéseket, és átlag óránként egyszer befigyel egy-egy zsírosabb csempész küldi is. A trükk annyi, hogy lehetőleg olyan küldetéseket vegyünk fel, amelyek egy célrendszerbe/állomásra szólnak.
Mivel ezekben a rendszerekben termelői gazdaság van (agriculture vagy extraction) gyakoribbak a szállítós küldetések, mint (az egyébként szintén használható) Sothis, Ceos, Takaura, 17 Draconis rendszerekben, ahol csak biowaste-t lehet szállítani.Jól lehet még ezeket rendszereket naval rank húzásra is használni:
- 17 Draconis: 2 Fed frakció, sok segélyezős küldi, szállítás / csempészet főleg Fed rendszerekbe megy
- Quince: 2 birodalmi frakció, segélyezés van, szállítás főleg Fed rendszerekbe, egyszerre húzza mindkét oldal rankjait
- Robigo: független frakciók, de a szállítás főleg Fed űrbe szól
- Sothis: 1 Fed frakció, szállítás Fed űrbe
- Fehu, Te kaha: birodalmi frakciók, segélyezés van, szállítás birodalmi űrbe -
CactuS
Arcképgyáros
A kérdésre nem válaszoltál. Nem azt kérdeztem, hogy szerinted ez exploit-e, hanem, hogy van-e hivatalos álláspont ezzel kapcsolatban, miszerint ezt exploitnak minősítik a dev-ek. Nem ugyanaz a kettő. (Azért a játék mechanikája a starthoz képest sokat változott. Akkor az új játékosok panaszkodjanak, hogy nincsenek végtelen materialok a bázisokon? Vagy, hogy nehezebb a rankot húzni? Mindegy. A lényeg, hogy akkor a dev-ek szerint ez nem exploit...)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Micsurin
nagyúr
Ha fele olyan jó a pvp mint a training cobra face off voltt akkor lesz itt kőkemény kockulás
-
Sylc
senior tag
válasz gigafun #17525 üzenetére
Felre ertesz, de nem a long range csempeszessel van bajom, tok jo, sot izgalmas is, imadok csempeszni, de a ki - be lepkedessel halmozas az exploit, ami nem a normal jatek resze.
Az, hogy ido hianyaban kihasznal par jatekos egy bugot, plane mivel nincs buntetve az szerintem nem fer bele a jatekba. Ettol meg mindenkinek lelke rajta, de ennyire hirdetni es alternativa nelkuli megvaltaskent tolni a jatekos kozosseg ele, elegge gaz.
En vegigtoltam egy trader elitet, tudom milyen melos es monoton, de ettol meg megoldhato ezzel exploit nelkul, az orankenti 10misi vele. Mig a masikkal nem.
De meddo vita, szerintem nem fer bele, szerintetek belefer. Itt a sok kezdo jatekos pedig azt lajta majd, mint irtam, "csalj" es gazdag lehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
Sajnos a kereskedelem/csempészés esetén nem arányos a haszon a befektetett munkával és kockázattal. Ha valaki talált egy kereskedő útvonalat, akkor nyomta addig, amíg bele nem zöldült, szerintem te is láttál ilyet. A csempészés mindenhol a világon, sokkal jobban jövedelmez, mint a legális kereskedelem. Én is kereskedtem, de a csempészetet jobban szeretem, mert az a kis izgalom, hogy elkapnak, leszkennelnek, megbüntetnek, hozzáadott a játékhoz. De ha egy rakomány csempészáru nem hoz több profitot, mint a legális cucc, akkor minek vállaljam a büntetés/kilövés kockázatát? Ráadásul rengeteg időveszteség, ami megint csak nem térül meg. Akkor jött a hosszú távú csempészés. Több száz fényévre kellett elvinni a cuccot, közben minden csillagnál kalózok vártak, hogy kiszedjenek. Volt, hogy a csillagnál megégettem a hajómat, sőt még az árut is, hogy ne tudjanak kiszedni, aztán eljutni a célállomásig, ahol akár százezer ls-t kellett megtenni, és ezalatt tucatnyi rendőr zaklathat. Ez megérne némileg több profitot, mint a sima A-B-A-B kereskedés. Ha meg valakinek az tetszik, csinálja. De ha nem meri vállalni a kockázatot, akkor ne sírjon, hogy miért lehet a csempészéssel többet keresni. Csinálja, vagy ne csinálja, de nem kell a frontier-nél rinyálni ilyenek miatt.
Lehet, hogy neked van igazad, de szerintem nagyon nincsenek átgondolva ezek a dolgok a fejlesztők részéről. Akkor legyen nagyobb a rendőri ellenőrzés, nagyobb büntetés, vagy ne lehessen kibújni a büntetés alól. A való életben ha elkapják a csempészt, elveszik a járművet, és sittre vágják a csempészt. De ha nem kapják el, kaszál. -
Micsurin
nagyúr
All the board ! Eladtam a több 10 eunyi cs:go skinem és megvettem
-
Sylc
senior tag
válasz gigafun #17518 üzenetére
En ilyenkor elmegyek a kozeli bazisra es tolom ott. De nem is ugralok solo - open - privat kozott.
Nem zavar ha valaki tolja, tuti van ra 1000 oka, keves ido stb, de ne hirdessetek mar ugy, mint az egy igaz ut.
Miota ez az exploit megjelent az 1.4-ben, senki nem kerdez jo trade utvonalat, mert egy bug kihasznalasa (tudom feature), hogy a questek nem syncelnek a serverek kozott, a mezei trade mar le van sajnalva...
-
Sylc
senior tag
válasz CactuS #17516 üzenetére
Creative use of game mechanism az a mosom kezeimet, de ettol meg exploit.
Ha valaki casual es jatszik ED-t nem fog ki be lepkedni, hogy questeket halmozzon. Tehat egy mezei jatekos szemszogebol ez igenis exploit. Meplesleg az, hogy mindeki ugy hirdeti ezt, hogy ne kereskedj, hanem toljad ezt, mar a jatek rovasara megy.
Egy egyszeru pelda, van A jatekos, B-vel wingben, elmennek X bazisra, ahop A kezdo, annyit lat, hogy B 15x ki be lepked es ugyanannyi ido alatt, mig o 5 egyseg penzt szerez, B 40-et. Kozben le unalmas grindelozve C-t aki A>B>A tradet tol.
Reward amit megszerzelfele vagy negyed annyi ido alatt (trade elit) pedig azonos. Tehat szerintem itt nem kellene ezt ennyire hirdetni, elegge sok kezdo jatekos van, akiknek annyi lesz a megoldas mindenre:
Cutter - szalj fel, lepj ki meg be.
Penz - halmozott long range csempeszes
PVP 10% hp-nal reset.Ami lejon majd neki, ez az egesz jatek egy bughalmaz.
Persze lehet ezt creative use of gqme mech-el magyarazni, de ez csak egy uj szo, a nem bannal jaro csalasra = exploit.
-
gigafun
senior tag
Látom, nagyon szúrja a szemed ez a dolog.
De most őszintén, ha felveszel egy küldetést, és nincs több, égen földön, vagy egy sem, akkor vársz fél órát, hogy legyen valami? Ott hal meg a játék. Ha nem tudják/akarják megoldani, hogy legyen elég küldetés, akkor ez az egyetlen megoldás. Nehogy már harci elittel egy sz@ros 30ezres küldetést adjon, ami a benzinre sem elég.
Legyen sokkal több küldetés a bula-boardon, és a user majd eldönti, mennyit tud megcsinálni határidőn belül, és 3 óra játékból ne 1 óra menjen el azzal, hogy ki-be kell lépkedni, mert nem ad küldetést.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ezt írták valahol devek hivatalos fórumon, hogy ez exploitnak minősül és nem "creative use of game mechanism"-nak? Vagy csak szerinted az? Ennyi erővel a hajók kiteleportálása is exploit. Ami nagyon zavarta a fejlesztőket, azt "pillanatok" alatt nerfelték, vagy javították.
rtitusz/duvi: köszi mindkettőtöknek.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Sylc
senior tag
Es mellette ossze exploitolod a kuldiket, ki be lepkedos exploittal open / solo es privat kozott valtogatva...
-
pakriksz
őstag
A horizons béta indulása mikor várható? És meddig él a meglévő ED tulajdonosok számára a horizons kedvezmény?
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
duvi
nagyúr
válasz CactuS #17510 üzenetére
Szerintem csak a csempész küldiket nerfelték agyon. A sima szállítós questek megmaradtak. Az a lényeg, hogy ki kell menni a lakott terület peremvidékére, és ott keresni fejlett gazdasági rendszereket (pl. Takurua). Ezekben adnak hosszútávú szállítós küldetéseket, amikből elég sokat be lehet tárazni (log/log). Meghúzol magadnak egy elméleti összeghatárt (pl. 700 K+ /fuvar) és csak azokat veszed fel. 10-20 millió így is összejöhet egy-két óra alatt (amennyiben a hiperugrás nem ragad be percekre).
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ma lehet lesz egy kis időm az elite-re. A kérdésem az lenne, hogy maradt még értelmes long range quest-es helyszín vagy mindegyiket szénné nerfelték és marad a kamionozás?
-
duvi
nagyúr
válasz undercover #17508 üzenetére
Elég ha felszállsz és elindulsz a kijárat felé. Ezután kilépsz a menübe és vissza. Ilyenkor már az állomáson kívül rak vissza a játékba
-
undercover
őstag
Lehet láma kérdés, de hogyan jöttök ki a Cutterel a hangarból? Mert mondtátok páran,hogy kipróbáltátok. RES-ben meg itt-ott.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
duvi
nagyúr
válasz CactuS #17498 üzenetére
- A Corvette-el nincs gond . Elsőre sikerült ki és bemenni vele a levélbedobón. A Cutterrel valami tervezési gond lehet. Állítólag hitbox probléma. Ha be van húzva a landing gear, akkor nehezebb(lehetetlen?) átmenni a bejáraton. Kiereszted és tadaaaam! Máris berepülhetsz: Imperial Cutter Glitch - How to Dock the Imperial Cutter
- Cuttert próbáltam HazResben és kiábrándító volt. Minden hajó 3x körberepüli, míg egyszer sikerül célra állni vele CZ-ben biztos jobban használható (főleg turretekkel), de számomra egyelőre ennyi elég is volt belőle. Amennyiben nem javítanak a manőverezhetőségén (és a dokkolásán), számomra csak teherfuvarozásra lesz használható.
- Corvette-el délután futok pár HazRest, de már pár perc repülés is elég volt hozzá, hogy lássam, a Cutterhez képest sokkal kezelhetőbb hajó. (mondom ezt független értékelőként, mivel én nem vagyok elkötelezett híve, egyik frakciónak se)[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
Tényleg erősebb lesz a konda páncélja, ezért gondolkodom, hogy maradok szeretett "kis" hajómban. Kondára páncélja 4500-as páncélt tudok összeütni, míg Corvette-re "csak" 3600-at. Tűzerőben nincs növekedés, mert ugyan akkora a PD-je. Nálam a fordulékonyság fogja billenteni a mérleget.
-
Sylc
senior tag
válasz gigafun #17496 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=-av1RmO4f3c
Chaoswulf video
-
Sylc
senior tag
válasz rtitusz #17495 üzenetére
Csunya, copy paste texturak tukrozve - elegancia?\
Ero? Armorban jobb a conda / Cutter
Jo izles => jo vicc[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest