-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
totila
tag
tudni valamit hogy mikor jön az upgrade?
lassan vége a hétnek -
rtitusz
őstag
Nem hinném, hogy I/O probléma, mikor a Windows SSD-n van. Hálózati lehet, mert p2p az hagy némi kívánnivalót maga után, hába a 240/20-as net. A lag mindig bolygóközelben van, és kb ugyan ott minden alkalommal (már amikor van, mostanában nem tapasztaltam), tuti a játék a ludas.
-
gk004
tag
válasz rtitusz #17391 üzenetére
Ez szerintem I/O probléma, vagy hálózati lag, vagy a gépedben a merevlemez kap valami feladatot a windowstól, és megakad egy picit.
Nekem a hyperspace átvezető animáció akadt rendszeresen, de raktam bele még 4 GB memóriát, és úgy még mindig tovább akadt
Most SSD-n van a gém, de jelenleg nagyobbak a problémáim egy-két mikrolagnálCMDR Blian
-
rtitusz
őstag
válasz undercover #17389 üzenetére
Openben gyakrabb, és GTX980Ti alatt is akad néha pillanatra. Tudják a fejlesztők, és már sokkal jobb mint korábban volt, de még van mit csiszolni.
-
Cooper911
senior tag
válasz undercover #17389 üzenetére
Előfordul. De azt írják az okosok, hogy inkább hálózati gond. Router újrainditás?
Ma fuvaroztam A>B>A>B sokszor és B coriolis elött még SC-ben mindig nagyjából ugyanott döccent egyet. Olyan volt mnt egy fekvőrendőr
(Ja attól a képtől nekem is lefekszik a chrome. A manóba! )
[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
undercover
őstag
Lehet azért mert nincs fullos gépem, de nektek olyan nem szokott lenni,hogy egy pillanatra néha megakad a játék? Főleg pl. Bolygók közelében
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
duvi
nagyúr
válasz nubreed #17386 üzenetére
Capital shipek vannak fix rendszerekben (pl. Sol), de ezek "békések". A CZ-ben megjelenők harcolni érkeznek, de ezeket nem lehet kilőni. Többször is próbáltuk, de nem sikerült. Ha nagyon leamortizálódnak, akkor egyszerűen elugranak. Azt ígérték, hogy a Capital shipek a jövőben nagyobb szerepet kapnak a játékban, mert jelenleg csak látványelemként funkcionálnak.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Ha van egy olyan Conflict Zone (pl neten keresve) ahol egy adott időben tutira voltak Capital shipek, azok onnantól kezdve mindig ott lesznek vagy ez változó? Szokott lenni olyan CG ahol kifejezettem Capital Shipekre kell vadászni, egyáltalán leehet i ilyet a játékban, vagyok azok kilőhetetlenek?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Ja értem. Gratula amúgy az 1Mrd+ pénzhez!
Hát majd remélem, hogy a Horizons -szal nem fulladunk unalomba.
Amúgy attól, hogy Pythont vettem most, nem tettem le a FAS -ról. Ha meg lesz a rangom, megveszem azt is, mert ki akarom próbálni. Most három hajóm van, de csak azért mert lusta voltam eladni az előző kettőt, egy fullos Cobra és egy Vulture. A Cobrát ott hagytam, ahol megvettem a Vulture -t, a Vulture -t pedig ott ahol megvettem a Pythont. De lehet, hogy el se adom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Sylc
senior tag
Nekem EVGA GTX 670 OC FTW+ 4GB van, +15% huzas utan sem fagy, windows alatt neztuk egy i7-es masinan. Szerintem nem az OC zavar be, bar Win 7 volt alatta.
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
Sylc
senior tag
válasz nubreed #17378 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
-
gk004
tag
Igen, olvastam ezt is, ki is próbálom majd. Az EVGA egyébként szerintem simán kicseréli a kártyát, de sszerintem nem itt inkább szoftver gondok vannak. Azért egy kicsit cinkes, hogy megveszem a drágább kártyát, és csak akkor jó, ha underclockolom
Közben begyűjtöttem még pár ötletet a goggle-lal, lesz mivel kísérleteznem este.CMDR Blian
-
Sylc
senior tag
válasz nubreed #17372 üzenetére
Viperem van es nem lovok SSL-es pilotakat, mert utana meg jobban fog felni tolem a Tawilofalva apraja nagyja
-
duvi
nagyúr
Akkor lehet, hogy ez lesz a gond. Régebben belefutottam egy ilyen hibába a LotRo-nál. Vedd vissza a VGA-t normál sebességre. Az a max. 10% úgyse számít egy 980-as kártyánál az ED-nek Csukott szemmel, hátrakötözött kézzel is maxon viszi a játékot FHD-ben
(#17373) undercover
Gratula! Cobrával nemhogy jó, inkább kiváló teljesítmény[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Csak akkor boostol a VGA (nVidia) ha szükség van az extra teljesítményre. Az elite nem egy nagy gépigényű játék, hacsak nem 4K-ban 2x DSR-el (16K) játszol.
Nekem az nVidia kártyám egyszer crashelt csak, de akkor véletlenül az egekbe volt tolva az OC mert előtte tesztelgettem.
-
nubreed
veterán
Uhh ez szar.
Milyen oprendszered van?Más:
Eddig mindig úgy léptem ki a játékból, hogy vissza dokkoltam a startportba. Láma kérdés tudom, de mi van akkor ha egy res kellős közepén lépek ki mondjuk és csak úgy "ott hagyom" a hajómat? Ilyenkor, történhet e bármi vele?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
gk004
tag
Köszi! Hotas nincs, csak egy öreg MS sidewinder Kipróbálom majd win 7 kompatibiltási módban, meglátjuk. Eseménynaplót se nézegettem, de jogos, majd átböngészem azt is. Az tuti, hogy nem hőmérséklet parája va, a VGA 65-68 fok, a CPU 40.
Azt vettem még észre, hogy a VGA nem boostol maximumra, mint a többi játéknál.CMDR Blian
-
duvi
nagyúr
Pár ötlet, ha még nem próbáltad. Win7 kompatibilis módban indítani rendszergazdaként? Hotas (és drivere) nélkül, Controls menüben egér+bill vezérlővel tesztelni. Eseménynaplóban megnézni a logokat, hátha valami elszáll vagy összeakad. Nem OC a kártyád (alapból húzott a frekije)?
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
-
gk004
tag
válasz undercover #17359 üzenetére
Mióta áttelepültem az új konfigra, folyamatosan lefagy a játék... Képernyő elszürkül, de a játék mintha futna tovább, legalábbis a hang nem akad be. A billentyűzet nem válaszol, így nem tudok alt+tab-bal váltani. Néha leáll a program magától, és visszadob a desktopra, néha csak az eutanázia segít.
Próbáltam már mindent, tiszta telepítés, DDU, regedit, mindenféle trükk, de kevés sikerrel. A Fallout 4, Diablo 3-al teszteltem, azokkal nincs semmi para.
Nem találkozott itt valaki ezzel a problémával? Bármi tipp jól jönne.
Win 10 alatt megy a játék, a jó öreg core2quad+gtx660-al soha sem volt baj.[ Szerkesztve ]
CMDR Blian
-
duvi
nagyúr
válasz undercover #17359 üzenetére
-
-
baphomet
senior tag
-
Sylc
senior tag
Olyan meghato
Monda az ur: spread the anarchy today!
-
nubreed
veterán
válasz Urby66 #17350 üzenetére
Amugy amikor nincs RES a rendszerben, Nav beaconnél érdemes próbálkozni. De a nav beaconben a kalóz vadászat nagyon szar. Sokkal kevésbé intenzív mint akár egy sima RES, dögunalom gyakorlatilag. Éppen ezért csak olyan küldiket vállalok el, ami olyan helyre szól, ahol tudom, hogy vannak RESek, legjobbak a Haz RES -ek.
-
Köszönöm az indirectionnal kapcsolatos infókat. Mire ezeket olvastam már sikerült valahogy kiszenvednem a questet. A bountyval együtt kb 1,2 milla lett a vége, tehát nem volt annyira rossz üzlet.
(na jó azt inkább nem árulom el hány órámba került... )metaxx: van a környéken RES, de mivel nem tudok sokat játszani nem feltétlen a pénz harácsolása a cél. Kb. 1 év folyamatos játék után még csak egy Vulture-ben ülök és csak vagy 13 milla a tőkém. Inkább a játékélmény kedvéért röpködök, és jó mókának tűnt a kalózvadászat.
nubreed: A kürült modul is ugyanannyi energiát fogyaszt mint a teli.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Sejtettem egyébként.
Más:
Sajnálom nagyon, de szerintem a legújabb Kaushoops CG -ből ki kell, hogy maradjak, mert hétvégén nem leszek otthon és így kevés pénzt tudnék összefarmolni. Pedig jól jönne nagyon az a plusz 15 - 20 milla.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Ok, ki is próbálom, köszi.
Ez lehet kicsit láma kérdés, de ha egy SCB tárat teljesen kiürítettem akkor már nem fogyaszt többet áramot, akkor sem ha a moduloknál bekapcsolva marad?
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Nézegettem Python buildeket és pl találtam a redditen egy olyat ami lényegesen eltér az enyémtől, SCB-k helyett inkább az armort erősítette, Military Grade cuccal és Hull Reinforcement Package -ekkel. [link]
Nem tudom, nekem kevésbé szimpatikus ez a megoldás és inkább SCB-kkel nyomom tele a hajót. [link]Ráadásul nem kicsit olcsóbb így.
Ti milyen megoldást választottatok?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
duvi
nagyúr
válasz undercover #17338 üzenetére
"a másik ami igazán fontos lenne" alatt a Rankot érted? Rankhúzás
-
duvi
nagyúr
válasz undercover #17333 üzenetére
Tényleg nem kötekedésből, de ez is benne van a Téma összefoglalóban, amit folyamatosan frissítek:
"Active Community Goals Thread (aktuális közösségi questek)"System: Kaushpoos.
Station: Neville Horizons (Large landing pads available).
Objective: Hand in bounties issued in the Kaushpoos System.
Ends: 19 November 3301 15:00 UTCItt megtudod nézni az előző, lezárt CG rewardokat is: COMPLETED COMMUNITY GOALS
[ Szerkesztve ]
-
Cooper911
senior tag
válasz undercover #17333 üzenetére
Egy hétig. Illetve most már 6 nap x óra.
A cayutorme global reward-ot még nem tudni, majd értesit a giryampi empire legue, hogyha kiderül.
Van valami osmium bányászós event is a HIP 8396-on.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
orientcx
őstag
válasz rtitusz #17336 üzenetére
Kénytelenek voltak halasztani az 1.5-öt, mert én csak péntektől érek rá, és megfenyegettem őket, hogy ha nem várnak meg, akkor az összes Clipper/Cutter környezetvédelmi engedélyét bizonytalan időre bevonom. A 0000001-es sorozatszámú Corvette csakis a legnagyobb Fed vitézé lehet, és az meg köztudomásúlag én vagyok. Tényleg, mi lesz a bétában a parkinson kórjukat a reset gomb felett gyakorló notórius újrakezdőkkel? Ott mindig egy jóval régebbi állás köszön vissza, most a régi énjük fog reinkarnálódni? Vagy ücsöröghetnek 1.000 Cr-el a hasi-tasiban a sidyjükben a Core Dynamics szalon parkolójában, hogy végignézhessék, hogyan hordja a sok újgazdag suttyó a Corvette-ket?
-
Amúgy jó az a kép. Hol készült, du 4-kor a Moszkva téren? Oh, pardon, elnézést kérek szeretett Széll Kálmán bátyámtól, ígérem többé nem fordul elő[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
undercover
őstag
Valaki tudna nekem tanácsot adni a reputációval kapcsolatban? Empire oldalán játszom már elértem az Allied rangot, de a másik ami igazán fontos lenne meg se mozdul.
-
rtitusz
őstag
Új videjó!
Sneak Peak: Imperial Cutter and Fortified Starport
"Here’s another unedited sneak peek dev video. There are some streaming issues and the starport lighting is not final, plus some other things. The team is hard at work getting 1.5 out (likely tomorrow), so this is just me this time. I thought people hadn’t had a good look at the Imperial Cutter, so here is some more of it, and a little something else too – the first look at a fortified starport."
-
Sylc
senior tag
válasz Urby66 #17330 üzenetére
ID lenyege:
Te hajod legyen gyorsabb, tehat akkor kezd el loni, amikor csokken koztetek a tavolsag (mapot nezd, ne legyen a kozelben bolygo, aminek a gravitacioja bezavarhat).
Legyen lehetoleg meg az A4 ID, sokat konnyit.
Te legyel a nehezebb, Anaconda vs Sidey sokkal konnyebb mint Sidey vs Anaconda.
Ne a hajon legyen a celkereszted, hanem a teli haromszogen. (van 3 haromszog amibol az egyik jelzi, merre halad az ellenfel, azon kell tartani, igy mindig "megelozod" a menekulo utvonalon a kuncsaftot).
Ami bekavarhat, lag, mert neha mindent jol csinalsz, de megis csokken az a hulye csik...
-
gigafun
senior tag
Hát 1.4 óta én is szenvedek, de kezdek belejönni.
Az az érzésem, csak még tesztelnem kell, hogy minél inkább egy vonalban vagy a pácienssel az ID indításánál, tehát tökéletesen mögötte, annál könnyebb és gyorsabb a dolog.
És van még egy. Régen mindenki azt tanácsolta, hogy ne forgassuk a hajót közben, most viszont úgy tűnik, hogy érdemes mindig úgy forogni, hogy ahogy a célpont, és ha oldalra mozog, akkor nem csak követni, hanem egy kicsit elé is menni, amerre próbál kitörni. -
undercover
őstag
Az új Kaushpoos CQ meddig tart? Az előző Cayutorme CQ-n pedig valahogy nem tudja mi lett a global reward?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
RES, HazRES, nincs a rendszerben? Jóval gyorsabban végzel, mint ID-zgetéssel.
A plusz pénzről nem is beszélve, pláne ha van KWS-ed is. De az ID. Én úgy vettem észre, nem igazán a "benntartás" a lényeg, hanem a minél többszöri célkereszt érintés. Én YAW-al szoktam kicsit játszani jobbra balra, hogy 5-6-8x fusson át a hajón a célkereszt közepe. Olyan 97%-os rátával, mindenkit kiszedek. Pedig csak C-s FSDI-m van. -
Segítsetek mert szétverem a controllert!
Felvettem egy küldit 750 ezerért amiben 25 tetszőleges kalózt kell eltenni láb alól. Mivel SC-ben szaladgálnak ki kell őket szednem. Az a fránya indirection sehogyan sem akar sikerülni. Van, hogy végig sem ér a kék csík mégis sikerül, és van, hogy az istennek sem megy föl pedig végig a célkeresztben tartom a kalózt. Volt, hogy egy ASP-t nem sikerült kiszedni pedig a kék csík teljesen a maximumon volt hosszú másodpercekig, és volt, hogy akkor is nőtt a kék, ha nem volt a célkeresztben az áldozat.Szóval kollégák, mi a jó taktika a sikeres indirectionhoz?
-
Sylc
senior tag
Kicsit meggyult a bajom az enjin motorral, ki akartam gyomlalni a rengeteg folosleges dolgot, hogy csak egy hirfolyam legyen a exiled-rol
Majd rajottem, amit akarok az egy blog, erre pedig az blogspotot mar tok regota hasznalom nagy megelegedettseggel... ezert ime:
http://ed-exiled.blogspot.co.uk/
Brutalis szabalyzatot is kenytelen voltam osszeszedni hozza, sot immaron egy TS-t is rittyentett par ismerosom a szamunkra, tok mokas
Na megyek T6-okat vadaszni...
-
brd
nagyúr
Aki használt FreeTrackNoIR-t és utána IR-t, ahhoz lenne egy kérdésem: érdemes megcsinálni az IR-es megoldást (a LED-es hajráfot ), tényleg pontosabb annyival, hogy megérje a barkácsolást? A sima fejkövetés kicsit problémás, sokszor ugrál a kép, a fontosabb szögekhez (pl. a kétoldali panel) a követési görbén egyeneseket kellett kialakítanom, hogy használható legyen.
The only real valuable thing is intuition.
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Folytatódik a bázisépítés!
Trade CG-hez ajánlott a Wilcutt Station a Dietri rendszerben. Van bőven készlet raktáron.
[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
Nem voltam nagy SCB használó korábban sem, az FAS gyengécske pajzsa miatt meg egészen rákaptam a hull tankingra, úgyhogy ez igazán jó hír: And of course, hull reinforcement modules will grant *moar* hull; our intention is to bring these two forms of defensive internal modules slightly closer together.
-
nubreed
veterán
válasz gigafun #17318 üzenetére
Köszi ez jól jön. Közben a Powerplant meglett, Goldstein Porton, Lembava rendszerben. Viszont a 6A SG még mindig nincs meg, ezt leszámítva már összeállt az a build amit akartam magamnak, de akkor mindjárt megnézem a linkelt oldalon.
Más: A coriolis.io szerint a B5 SCB -k, öt felhasználást kéne hogy lehetővé tegyenek, pont emiatt szeretem ezeket használni, az A-s helyett, tudom, hogy kevesebb MJ -t tölt vissza, de nekem igy jó. Viszont hiába szereletem fel őket a pythonra, csak 4 charge -om van, nem öt, egyébként B-s van a Vulture -ömön is és ott 5 charge van. Szóval ez most mi a franc?
-
gigafun
senior tag
válasz gigafun #17318 üzenetére
Most hogy így nézegetem a keresőt, látszik, mennyire változó a készlet. A kereső szerint 4 napja volt 6A Shield Xihe-n, de én tegnap nem találtam. Fusangban állítólag nincs, viszont tegnap ott vettem.
Viszont kiindulási alapnak jó.
Esetleg Founders Wolrd.[ Szerkesztve ]
-
-
nubreed
veterán
Megvan a python, de bajban vagyok mert nem találok sehol 7A Powerplantet illetve 6A Shield Generatort sem. találtam a netet túrva egy két helyet ahol elvileg kéne lenni, el mentem oda, pl Diaguandri rendszer de ott nincs. Ja igen, 109 Pisciumban vettem a Pythonts és természetesen ott sincs raktáron. Nem tudom hova menjek.
-
baphomet
senior tag
25-féle gyűjthető anyag. Béta ezen a héten. (nade mikor ) Átdolgozott küldetések.
Tadadammm ... és kezdődhet a sírás/nevetés: SCB nerf - még több hőt termelnek, ha többet lősz el egyszerre, akkor még annál is többet, és valami olyasmi, hogy az SCB késleltetés kihat más modulokra is (The second part is there is now a delay when these are powered up. These delays also apply to a range other modules.)
A HRP viszont hatékonyabb lesz, mint eddig.[ Szerkesztve ]
-
Sylc
senior tag
válasz undercover #17312 üzenetére
Ez csak a sebesseg, ellenben a Vulture sok esetben erosebb mint a Clipper.
Nehezebb eltalalni.
Jobban fordul
Nem driftel (mikor kanyarodsz, a segge lassabban kovetni)
Erosebb a pajzsAmiben a clipper jobb:
Kalozkodas
Hit and run, lelovod pajzsot ket 3as beammel, van hely a breaker + collector mellett 128 tonna cargonak lopni, mire 20 tonna cargot begyujt a limpet, megjelenik a rendorseg, boost es mar ott se vagy.Ellenben ha a ketto kozul egy elite Condat kellene loni, akkor a Vulture 1000x inkabb. Ha pedig PVP akkor Python ami nekem a legjobban bejovos. Bar PVP-re jobb a FDL / Conda, de nekem egyik sem illik a jatekstilusomhoz.
(CQC-ben is a lassu de eros Eagle jon be, ket beammel)
-
duvi
nagyúr
válasz undercover #17312 üzenetére
"Régen ilyen op volt a railgun vagy most is az?"
Csak volt. Azóta már szénné nerfelték. -
rtitusz
őstag
Azok a régi szép idők... Anaconda 7 Railgunnal.
-
Sylc
senior tag
válasz undercover #17307 üzenetére
Boost: Cobra, Clipper, Viper. FDL, FAS, Vulture
Speed: Viper, Clipper, Cobra, FDL, Python, VultureNekem ebbol a Viper kis szinten, FDL barmi ellen, Clipper kaloznak a szemelyes sorrend.
-
baphomet
senior tag
törölve. félreértettem valamit.
[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Melyik a leggyorsabb PVP hajó?
-
Sylc
senior tag
válasz nubreed #17305 üzenetére
Fura, nekem a Vulture uti az npc condat, nem kell ra SCB, csak sok chaff. Bar nem vagyunk egyformak, de nalam mar a Cobra is olt Dangerousig mindebfajta Condat, persze beleoszultem a ket beam ket pulse fegyverrel...
FAS nem mindenhato, de ha lovoldozni akarsz, akkor python 200misitol jo valasztas, de ha sebesseg kell akkor Clipper az amit en venni fogok ujra De ugye nekem rakter > tuzero
-
nubreed
veterán
Na ez közelebb áll a valósághoz, de mindenképp meg kell néznem majd rendesen, mert én ~700valahányezer biztosítási díjra emlékszem a Vulture -ömre határozottan, és ez most sehogy nem jön ki.
-
nubreed
veterán
válasz Urby66 #17302 üzenetére
Otthon van bebookmarkolva az a Vulture build amit használok, szóval amit most belinkelek nem biztos, hogy pontosan fedi azt ami van, de naggyából aszem ilyen.
Szerk:
Nem ez nem lesz jó, ezt ne nézd meg, biztos, hogy nem ilyen. Mindjárt kitalálom.[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Python pff Fer de Lance a király. Legalábbis én azt venném, ha lenne még 60 missim Vulture config jöhet nekem is mert még kell vagy 5-6 millió aztán leváltom a cobrát. Tudom szép hajó, de nekem valahogy annyira nem jön be. Pl.Viper hangját azt nagyon bírtam a gyorsitásokat lassításokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest