Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, szétszedtem egy notiakkut, és 8 db. CGR18650CG akksit találtam benne. Meg tudná valaki biztosra mondani, hogy ezek védettek-e vagy sem, mert a neten írják ezt is-azt is, datasheetben meg semmit se
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
törölt tag
válasz ReMek(k)Elek #14398 üzenetére
Panasonic NCR18650B
-
Zola007
veterán
válasz zoli03 #14396 üzenetére
alufólián én is vigyorogtam.
kíváncsi vagyok mikor kezdik el a vámosok kibontogatni a csomagjainkat,mert bezavar a scannernekMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
zoli03
őstag
Nekem is megjött Fasttechről a szeptember 24-én rendelt akkum (10 darab, alufóliába csomagolva).
-
d4d
tag
Szia,
Szerintem érdemes. Ez nem olyan kérdés, mint a lámpáknál, ahol több tízezer forintos különbség is lehet kategórián belül. Az olcsó/szemét vagy a sokéves, ki tudja milyen állapotban lévő bontott akkuk és a vadiúj, néhány hónapos akkumulátorok között max párezer ft a differencia, úgyhogy én új akku párti vagyok (Panasonic NCR18650B, NCR18650PF, Sanyo UR18650FM).
Fenix újdonságok
TK51, 2*XM-L2 U2, 3*18650, max. 1800lm
[link]HP15 fejlámpa, XM-L2 U2, 4AA, max. 500lm
[link]ARE-C2, négy csatornás töltő kijelzővel, 500/1000mA, NiMH támogatás stb
[link]ARB-L2S, 3400mAh akku
[link][ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
Fasttechen van XTAR XP4. 32,6 USD, kb 7100 Ft, szerintem nem sok a tudásához képest.
-
vadasz378
újonc
Van valakinek tapasztalata az Uniquefire hs-802-es lámpával?A képek alapján jó mély refije van,gondolom jó thrower lámpa.Érdemes szerintetek a c8-at lecserélni erre?
-
shelbygt
tag
Heló
Rendelt valaki mostanában a fasttech tol lámpát?Az enyém sehol nem követhető nem találni ötlet?
Shipped :Saturday, September 21, 2013 1:20:01 PM -
kowik
tag
Rendelt valaki mostanában akkut Fasttech-ről?
Megjött? -
d4d
tag
válasz #67544576 #14380 üzenetére
Nekem szingapúri postával jött, egy hét alatt ideért! Hétfői napon adták fel és még azon a héten pénteken megérkezett az országba, aztán rákövetkező héten hétfőn hozta is a postás. Feszültségek 3.62-3.62V (3400mAh) 3.61-3.62V (3100mAh), gyártási idő: 2013. január 26. (3400mAh), 2013. április 3. (3100mAh)
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz kbalage2 #14377 üzenetére
Szia,
Ha otthoni beszerzés és brand lámpa, akkor sztem ez jó vétel:[link]
Mindent tud amit írtál az AA aksikat kivéve, viszont a különbözetbe simán belefér 2 18650 meg egy töltő.
Ha meg kinti beszerzés is játszik és nem kell márkás cucc, akkor pl egy jó C8 töredék áron: [link]̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
kbalage2
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni lámpavásárláshoz. Mivel a hét végén szükségem lenne rá, ezért csak hazai beszerzés játszik. A perpillanat kinézett áldozat az Olight S65, mert:
- 20e ft körüli ár
- AA akksikkal megy (már van, nem kell venni külön hozzá)
- ki/be kapcsolásnál nem kell végigzongorázni az összes módot
- ~700 lumen fényerő
A véleményetek érdekelne, hogy sacc/kb ezen az áron van-e jobb alternatíva ami itthon is beszerezhető. 18650 akkuval üzemelő lámpánál az akkunak és vmi egyszerűbb töltőnek is bele kéne férnie a keretbe.
Köszönöm előre is!Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
bbuffy
senior tag
A Fenix TK 35 upgrade verziója csak egy LED csere? V a panel is más?
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
ólomlábú
csendes tag
válasz Magnat #14367 üzenetére
Így már értem!legközelebbi rendelésnél ezt is berendelem!
Közben néztem aliexpresszen is... de ott ezekből 10 db-ot kell egyszerreÖssze hasonlítottam a lámpák fényét!
Amit most rendeltem Ultrafire Lzz f15 öt gyngébben világít,mint a Convoy C8,vagy az 502B.
Igaz az f15 sokkal nagyobb "pontot" világít be,de fényerőre gyengébbnek tűnik.Sárga KingKong 26650-el nincs valakinek személyes tapasztalata a trustfire 26650 hez képest?
-
Magnat
veterán
-
Starlights
csendes tag
sziaszok,
nem nagyon vagyok otthon a témában azért is írok inkább ide, valaki tudna ajánlani nekem egy elemlámpát és egy töltőt hozzá?
Melóba lenne használva kb 160 kapcsolás /műszak, és bizony néha le is esik. Meg hozzá kellene valami megbízható töltő.
--== Starlights ==--
-
ólomlábú
csendes tag
Sziasztok!Mit jelent az,az új xml-U2-es ledű lámpámnál,hogy max fokozatban 1,2 A-t vett fel,közepes módban 0,6A-t,kis módban 0,17A-t???
Lehet a max fokozatot még tovább erősíteni?Illetve dx-ről melyik az a driver amit jó az egy aksis lámpához és nincs villogó mód rajta?? -
Zola007
veterán
Fasttechnél akkuk postázásával most hogy áll a helyzet?
Szeptember elején rendeltem 2-t, de még nem jött meg.Ez a 18650 töltő mennyire megbízható?
Csak otthoni használatra kellene heti 1-2 töltéshez (2 lámpám van összesen), elvileg csatornánként tud tölteni
adatok: PDC-04, output 4,2V[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
d4d
tag
válasz zoli03 #14358 üzenetére
Még ha annyi lenne, de az i4-nél 4db akku esetén csak 375mA a töltőáram (2-nél 2*750mA), HKJ tesztjében 11 órán keresztül tökölt a 3100as akksikkal! Ennyit biztos nem tudnék várni.. Nekem a lényeg az XP4-nél, egyszer a kisebb töltőáram (250mA) a kisebb akksikhoz (10440, 16340, 14500) és persze a 4*1000mA. Plusz az USB kimenet is hasznos, igaz 1A-s, nem 2.1A mint a WP2s-nél és csak egy darab li-ion akkuról működik. Egyébként a leghosszabb akksik is kényelmesen elférnek benne.
-
zoli03
őstag
-
Kameleon5
csendes tag
Köszönöm szépen... a belinkelt lesz rendelve egy brátommal közösen.. akartam egy pici lámpát, ami ha kell, kéznél van és erösen világít. Viszont nekem gyanús, hogy nem adja le a teljes 7 Wattos teljesíményt. Egy 2700-as sanyo akksit szánok bele azzal kb fél órát bír maximumon. Nem akartam a több módosat, pont emiatt, hogy agybajt kapnék mindig végignyomkodni a módokon, mikor kell.
-
jada00
tag
válasz vadasz378 #14352 üzenetére
Hello!
Itt leírtam, hogyan csináltam!
Oldalt legyen az acetonban, és minden magától leolvad 10 órán belül!
[ Szerkesztve ]
-
PartyShan
aktív tag
válasz vadasz378 #14352 üzenetére
Hello. Bemész egy DM-be veszel egy acetonos körömlakklemosót, amit egy befőttesüvegbe öntesz. Annyit hogy bőven ellepje a ledet. Lezárod a tetjét vársz 12-15 órát és örülsz. Kb le tudod majd fújni a dómot a ledről olyan könnyen lejön. Nálam eddig 100% siker csak egy picit lassú.
-
cil101
tag
Hol lehet most 18650 akkut venni? hogy meg is érkezzen és ne horror áron
-
vadasz378
újonc
Dedómoláshoz szeretnék segítséget kérni.Külföldi fórumokon olvastam, hogy nitrohígitóba vagy benzinbe kell áztatni és a dóm lejön magától.Próbálta már valaki?Illetve ti hogyan csináljátok?Valami bolondbiztos megoldás kéne.
-
Zola007
veterán
C8 és 501b lámpákból hogyan lehet kiütni a többi fokozatot, ha nekem csak a max fényerős módra van szükségem?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ólomlábú
csendes tag
Megjött!!!DX-ről,most!
Hát most így felkapcsolva maxon,a kb 3 méterre lévő szoba falán csinál középre egy kb 60-70 cm átmérőjű erős pontot,sugár irányban kifele meg halványabb de meggyőző még így is!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz zoli03 #14334 üzenetére
Pedig egy igazán prémium cucc, lítiumot nagyon jól, Ni-MH akkut pedig jól tölti.
A Ni-MH sem megy tőle tönkre vagy ilyesmi, csak nem pont a -dV szerinti a töltési algoritmus, de a kívánt szintre felnyomja a cellákat.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz cil101 #14338 üzenetére
Mindkettő járható út, az elsőbe többféle, ráadásul olcsóbban megvehető védelem nélküli akkut rakhatsz. (sőt akár jó állapotú bontott cellák is szóba jöhetnek )
Tehát az első jobb választás.(#14343) Magnat: mondkét képen ugyanaz a Cree XR-E LED van...
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Magnat
veterán
válasz kinaicuccok #14340 üzenetére
Tuti vmi elírás vagy fingja sincs az eladónak, h mit árul. 1ébként a led kinézetéből egyértelműen látszik, h melyik.
Ilyen egy T6/U2/U3... :
Emmeg a Q5:
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Zozzant
addikt
válasz kinaicuccok #14340 üzenetére
Persze hogy nincs, épp szart linkeltem, gondolom ez nem T6-os lesz a 14500-as akksiból ítélve. 9-10$-ért van T6-os, azt ajánlom.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz Kameleon5 #14336 üzenetére
Mindenképp több módosat vegyél (High, low, strobe), hogy erős aksival is tudd használni mert nagyon tud melegedni (pl. egy Trustfire aksival) ha za erősebb ledeset veszed, amúgy szuper kis lámpa,.
[ Szerkesztve ]
http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz Zozzant #14337 üzenetére
Kameleon5 által linkelt lámpára azt írják hogy Q5, Te pedig egy XM-L T6 Q5 lámpát linkeltél.
Nem elírás, van ilyen led? XM-L T6 Q5? Azt hittem ez 2 külön led: XRE Q5 és XM-L T6.
Nekem is van ilyen lámpám, meg tudom valahogy nézni milyennel leddel szerelték?http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
Kameleon5
csendes tag
Sziasztok! Ezzel a kis lámpával kapcsolatban valakinek tapasztalata? [link]
-
holderes
tag
válasz holderes #14332 üzenetére
Töltő ügyben még talán ezt érdemes körbejárni,ha van valakinek pár szót mondhatna róla.
[ Szerkesztve ]
-
holderes
tag
válasz holderes #14331 üzenetére
Végül is megvan a válasz az elemlámpa blogon:--"A végére egy kis exluzív előzetes. Júniusban két új modell fog megjelenni XP4 és XP1 néven. Előbbi egy négy csatornás töltő lesz és a Li-ion akkumulátorokon (10440-26650) kívül kezelni tudja majd a NiMH akksikat is. Újra feltűnik az USB kimenet (2.1A) és a VP1-hez hasonlóan itt is három lépésben lesz állítható a töltőáram, 0.25A, 0.5A és 1A. Az XP1 egy kifejezetten olcsó, egy csatornás töltő lesz. Támogatott méretek: 10440, 14500, 16340, 18350 (Li-ion) illetve AA, AAA (NiMH), töltőáram 0.25A és 0.5A.
Tervbe van véve egy továbbfejlesztett VP1 is ami - nehéz kitalálni - VP2 néven jelenhet meg. Az előzetes infók szerint mehet bele 26650-es méretű akku is, USB kimenetet kap, és a NiMH akkumulátorokkal is kompatibilis lesz. A VP1-ből kiindulva elég húzós árra lehet számítani. Várható még az XP2 is, ami gyakorlatilag egy kijelző nélküli VP2 lesz. "--
Összegzés:a VP2 lesz a megoldás,kijelzős,tudja a nikkelt is... -
holderes
tag
válasz jozsi252 #14329 üzenetére
Igen,nézem amit linkeltetek.Erre ránéznétek,a voltot nem mutatja,de tudja a régebbi akkujaimat is(nikkeles),ha nem vagyok itthon,nem kell a másik töltőt vinni magammal.A belseje van olyan jó,mint a VP1?
-
veterán
válasz holderes #14328 üzenetére
Ha jót akarsz, akkor ezt vásárold.
Jelzi a feszültséget, így mindig nyomon tudod követni hogy épp hol tart kb az akksi töltése. 10440 - 18700-ig képes az akksik töltésére. Illetve egy gombbal tudod állítani hogy mennyivel töltsön. 0.25A - 0.5A - 1A-el tud tölteni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
törölt tag
válasz holderes #14320 üzenetére
Nekem van mindkét típusból, és a Convoy sokkal minőségíbb lámpa mind anyaghasználat, mind összeszerelés terén!
Azzal a töltővel eszedbe ne jusson líthium akksit tölteni!
Bár a védettet talán nem robbantaná fel, legjobb esetben nem csinálna vele semmit.
Ez a legolcsóbb jó töltő: [link]
Ezzel nyugodtan töltheted a védelem nélküli akkumulátort is! Mini USB kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz holderes #14320 üzenetére
A 2 lámpa között nem nagyon van különbség. Esetleg a felhasznált anyagok minősége a Convoy lámpánál jobb, illetve olyan driver van benne, ami jelzi az alacsony feszt az akksiba. De fényerőbe nem hinném hogy vennél észre különbséget.
Azzal a töltővel nem lehet tölteni ezt a pana akksit. Meg semmilyen más lithiumos akksit sem lehet vele tölteni. Azzal csak NiMH, NiCd akksikat lehet tölteni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
holderes
tag
válasz #67544576 #14317 üzenetére
A Convoy és ez a lámpa között nagy különbség van?Ezt a Panát evvel a régi töltővel tudnám megfelelően tölteni?
-
törölt tag
válasz vtamas01 #14315 üzenetére
Én a C8-at javaslom, a töltő jó, az akkuból meg felesleges a védett egy akkus lámpához, akkor már inkább ez: [link]!
A Fast Tech feladja az akkut, ha megrendeled, csak a reptérről fordítják vissza, ha odaér! Én pl. így jártam a múlt héten.
Én mondjuk a C8-ból ezt a változatot választanám: [link] mert az OP foncsor levesz a hatótávból, plusz az általad választott lámpában a led kékes hidegfehér színű, ami az én szememet zavarja. Az XM-L T6-3C jóval neutrálisabb fényű, bár pár lumennel gyengébb fényerőre. Én feláldoznám ezt a pár lument, bár van akit nem zavar a kékes fény sem![ Szerkesztve ]
-
vtamas01
csendes tag
Ez a linkelés nem annyira jött össze.
Sorry. -
vtamas01
csendes tag
Sziasztok,
Napi pár órás használatra szeretnék egy megbízható zseblámpát és hozzá töltőt, akksit vásárolni. Mindennel együtt max. 12e.ft-ig.
Ezekkel szemezek, de bármi más szóba jöhet:
[url=http://www.fasttech.com/products/1601/10002364/1212400-convoy-m1-cree-xm-l-u2-1b-2-group-35-mode-900lm-le[/url]
http://www.fasttech.com/products/0/10002364/1212403-convoy-c8-cree-xm-l-u2-1b-2-group-35-mode-led-flas
http://www.fasttech.com/products/0/10000448/1047502-ultrafire-sf-22-t60-xm-lt6-ha-iii-5-mode-1200lm-wh
melyik lámpát ajánljátok?
Töltőnek ezt néztem ki:
https://www.fasttech.com/products/1421/10001637/1319800
Akkunak ezt:
https://www.fasttech.com/products/0/10001980/1341105-panasonic-ncr18650b-18650-3-7v-3400mah-protectedIlletve, arról van infótok hogy a fasttech-ről az akksi rendelés most működik vagy nem?
A válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
DolbySys
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy ovodas kerdesem:refund-ot kertetek a fasttechtol , hogy megy ez az egesz?
Eddig 9 csomagom erkeztt toluk , minden rendeben volt, sot ket hettel ezelott kizarolag elemeket rendeltem toluk es 10 nap alatt megjott a singpostal, de van egy rendelesem pontosan 60 napja (aku toltok) az is a singpostal van de a nyomkovetoben azt irja ,hogy "transporting". Nyitottam a fasttechen egy "ticket"et, 10-szer irtam ,ok 10-szer valaszoltak(hol a Staff,hol Lydia):
"Please give it another week or so, if it still doesn't arrive, please contact us back and we will follow up on it for you."ezek mind olyan hivatalos felhaborito valaszok
De a csomagomat tobb mint 60 napja postaztak es a trackingen ok is latjak hogy meg a "levegoben" van(gondolom elvesztodve)Meg soha nem volt ilyen gondom.
''Vorschprung durch Technik'' by T+A
-
mzsf
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Ajándékozási céllal AA elemes lámpát keresek, kb 20 dollárig. Természetesen tisztában vagyok a 18650 előnyével. Nekem jelenleg egy C8 és egy Armytek Viking szolgál, nagy megelégedésemre (főleg az utóbbi ). A lámpával kapcsolatban a jó minőségen kívül a változtatható fényerő lenne az igényem. Természetesen az nem baj, ha több elemes.
Továbbá olcsó, megbízható töltőt is keresek 18650-s akksihoz. Másik rokonomnak Convoy C8-t tervezek beszerezni, és ahhoz kellene. Egyébként most mi a helyzet az akksikkal? Ha megrendelem a fasttechen, akkor elküldik? Igazából nem baj, ha csak lassan érkeznek meg, Karácsonyra kellenének a cuccok, de inkább hamar megrendelem, hogy biztosan megérkezzenek.
Köszi a válaszokat. -
Doki16
addikt
válasz Auratech #14310 üzenetére
Ezeket a fajtákat nézegettem: [link] Nem tudom milyen minőségűek, de minden benne van a csomagolásba ami kell. Nem vadász puskára kell hanem sima légpuskára hobbi lövészetnek.
A legjobb az lenne ami 18650-el megy. Ilyen akksim az van is itthon meg hozzá egy Xtar WP2 II.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Auratech
őstag
válasz Doki16 #14309 üzenetére
Hogy puskasínre hogy rögzíthető, azt nem tudom, de én nemrég rendeltem egy 6 dolláros zöld lézert a FASTTECH-től, ami teljesen cső alakú, tehát nem billeg letéve vagy ilyesmi...megoldható.
Nyilván időjárás állónak is kellene lennie. Amúgy vadászfegyveren tiltott a használata, tudtommal.
itt vannak: lasers
Lítiumos elemet vettem hozzá próbaképp. Avval brutálisan erős. Elmegy 3.2v-os lítiumos 10440 akku+placeholder párossal is. Bár gyengébb tölthető AAA akkuval is elmegy, picit halványabban.
Én parabola mikrofonhoz használom a hangtengelybe téve, mert nagyon megkönnyíti az irányzást.Az 5mW, az itt gyakran becsapós. Gyakorlatilag a többszörösét tolják jó akkuval.
Az enyém olyan 40-50 mW- ot ad ki. Rendesen melegít, ha sokáid bőrre irányítom.
Nagyon veszélyes a szemre. "Simán be lehet vele örökre satírozni a látóideget..."
Mivel a visszatükröződő fény is képes roncsolni a szemet, nem elég a közvetlen belepillantást elkerülni és életlenül sík üvegfelületről .. is visszajuthat nem kívánt bevillanás.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Doki16
addikt
Tudnátok ajánlani valami jó puskasínre rögzíthető lézert? Látom, hogy vannak ugyanilyen lítium akksis lézerek mint lámpákba hátha esetleg ebbe is járatos itt pár ember.
Vagy ha nincs konkrét ajánlott típus, mi az ami már viszonylag jól látszódik nappal is. Nekem semmit nem mond az, hogy 5mW
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
M_o_g_y_i
őstag
-
Kleroo
veterán
válasz M_o_g_y_i #14305 üzenetére
30-50m bőségesen tökéletes. Az is atomvillanás a sima kommersz égős lámpákhoz képest.
KöszönömLehet rendelek rögtön kettőt hogy ha bekakkant akkor legyen pót.
Ez az oldal egyébként megbízható? Van vmi érdekesség amit tudni kéne?[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Kleroo #14304 üzenetére
Ma találtam egy verhetetlen árú, de nem túl erős (olyan 10W-os halogén fényét tudhatja, ez mondjuk nem olyan kevés) de később akár tuningolható típust. Nem "lézerkard" de 30-50m-ig jól használható lehet.
EZT[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Kleroo
veterán
válasz M_o_g_y_i #14303 üzenetére
Mindegy milyen akku. De a korábbi 18650el ment,és még sokáig elmenne,tehát legyen ez főbb irány.
Totál átlagfelhasználás. Sötétben házkörüli botorkálás,akármi. Esetleg zoomfej jól jönne.
A lényeg,hogy olcsó és erős legyen.(Erős=gyalázza a normális égő sima ledes lámpákat, nem 200m-ig világító lézerkard)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Kukk! Régebben sokat jártam erre. Megmurdált egy powerledes lámpa, elég hamat pedig nem filléres vacak volt. Tudnátok valami jót ajánlani? jó erős legyen, de nem kell lézerkard. ebayben gondolkodok, és párezer ftban max.
Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest