Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz Doki16 #14309 üzenetére
Hogy puskasínre hogy rögzíthető, azt nem tudom, de én nemrég rendeltem egy 6 dolláros zöld lézert a FASTTECH-től, ami teljesen cső alakú, tehát nem billeg letéve vagy ilyesmi...megoldható.
Nyilván időjárás állónak is kellene lennie. Amúgy vadászfegyveren tiltott a használata, tudtommal.
itt vannak: lasers
Lítiumos elemet vettem hozzá próbaképp. Avval brutálisan erős. Elmegy 3.2v-os lítiumos 10440 akku+placeholder párossal is. Bár gyengébb tölthető AAA akkuval is elmegy, picit halványabban.
Én parabola mikrofonhoz használom a hangtengelybe téve, mert nagyon megkönnyíti az irányzást.Az 5mW, az itt gyakran becsapós. Gyakorlatilag a többszörösét tolják jó akkuval.
Az enyém olyan 40-50 mW- ot ad ki. Rendesen melegít, ha sokáid bőrre irányítom.
Nagyon veszélyes a szemre. "Simán be lehet vele örökre satírozni a látóideget..."
Mivel a visszatükröződő fény is képes roncsolni a szemet, nem elég a közvetlen belepillantást elkerülni és életlenül sík üvegfelületről .. is visszajuthat nem kívánt bevillanás.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- Bestbuy játékok
- Amazon Prime Video