Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Auratech

őstag

válasz Doki16 #14309 üzenetére

Hogy puskasínre hogy rögzíthető, azt nem tudom, de én nemrég rendeltem egy 6 dolláros zöld lézert a FASTTECH-től, ami teljesen cső alakú, tehát nem billeg letéve vagy ilyesmi...megoldható.
    Nyilván időjárás állónak is kellene lennie. Amúgy vadászfegyveren tiltott a használata, tudtommal.
    itt vannak: lasers
    Lítiumos elemet vettem hozzá próbaképp. Avval brutálisan erős. Elmegy 3.2v-os lítiumos 10440 akku+placeholder párossal is. Bár gyengébb tölthető AAA akkuval is elmegy, picit halványabban.
    Én parabola mikrofonhoz használom a hangtengelybe téve, mert nagyon megkönnyíti az irányzást.

Az 5mW, az itt gyakran becsapós. Gyakorlatilag a többszörösét tolják jó akkuval.
    Az enyém olyan 40-50 mW- ot ad ki. Rendesen melegít, ha sokáid bőrre irányítom.
    Nagyon veszélyes a szemre. "Simán be lehet vele örökre satírozni a látóideget..."
    Mivel a visszatükröződő fény is képes roncsolni a szemet, nem elég a közvetlen belepillantást elkerülni és életlenül sík üvegfelületről .. is visszajuthat nem kívánt bevillanás.

[ Szerkesztve ]

Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák