Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Banyu
csendes tag
válasz Magnat #15897 üzenetére
M_o_g_y_i
Ebben is van valami
Sztem látták, hogy az az első rendelésem náluk és jól megleptek!
Postás most hozta meg a SkyRay-hez rendelt négy akkut...most meg rendelhetek hozzá egy új SkyRay-t
------------------------------------------------------------------------------------------
Magnat:
Tudom igazából, csak a röhej az volt, hogy fizettem a HK postáért, mert azzal még nem kaptam semmit és kíváncsi voltam, hogy mennyire gyors, December 9-n rendeltem, kb két nap múlva postázta is, de SE raggal, mert közölte, hogy Európába az SE gyorsabb és kész, ha jól tudom picit talán olcsóbb is, de gondoltam, hadd nyerjen fél dollárt pluszban. Dec végén volt valami szervertűz és a svéd posta meghalt, ugyan olyan lassú lett, mint a szingapúri... és így nagyjából 57-59 nap alatt ért hozzám a csomag. Igazából azért húztam fel magam kicsit az egészen, mert kidobtam rá 3 dollárt ami nem nagy pénz, de a Dec 15-20 között CN-el rendelt termékek, meg gyönyörűen befutottak 3-4 hét alatt. -
Magnat
veterán
Nem csak ők tehetnek róla ... én nemrég rendeltem egy led szalagot, megjött a tracking, 8 nap múlva elküldve célországba, újabb 5 nap alatt megjött, onnantól meg még kellett pont két hét mire meghozta a postás ... de a legdurvább ilyenem pár éve volt amikor vmi 5 hét alatt jött meg amiből 4et a vámon töltött.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Banyu
csendes tag
Múltkor lehúztak gyorsabb postára 3 dollárral a kínaiak, és így is 59 nap alatt ért ide, lasabban, mint ingyen postával jött volna.... asszem ez most marad kollektív bűnösségből eredő jóvátétel fejében
Az ilyen Skyray / [link] / típusból led számban melyiket éri megvenni?
A háro ledesre írnak 2000-2500 lument, a 4-5-6 ledesekre, meg jóval nagyobb számokat, ami egyrészt vagy igaz vagy nem, másrészt több led ugyanannyi akksiból nyeri az energiát, így kevesebb ideig használható és gondolom a hőtermelése is nagyobb, ami jobban csökkenti az élettartamot.
Tapasztalat, vélemény? Van értelme több ledeset venni, mint a 3-as?M_o_g_y_i, mondd meg a haverodnak, hogy most rendeljen fasttechről SkyRay king 3-ast, kap helyette P25-öt
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
Uhh...
Ez ráadásul lényegesen több, mint a duplája...
Nem csak "majdnem dupla annyi"...
B+, ez így egy "durván jó" vétel volt...
Van egy haverom, az pont erre a P25-re "izgult rá" régebben.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Banyu
csendes tag
válasz M_o_g_y_i #15890 üzenetére
Skyray King 3 ledes, hidegfényűt
és helyette egy Nitecore P25 jött:
Pont a kínai holdújév előtti utolsó postázási napon adták fel, sztem a jó nagy kapkodásnak ez lett az eredménye, hogy most 50-es akcióban kaptam egy nitecore lámpát
Nem rossz, ennyiért, meg főleg, de ettől a gyártótól mást néztem ki, lehet megírom nekik, legközelebb mással cseréljék össze -
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
Fasttechtől rendeltem egy lámpát, de valamit összekevertek és nem azt küldték, hanem egy teljesen más típust, amit majdnem dupla annyiért árulnak.
Ilyenkor mit illik, lehet tenni? Csend és örülök, mert ez a lámpa is faja...!?
üdv.: b. -
Zsolt74
senior tag
41$
6 ledes.
A fénye szép egyenletes , a középső spot jóval nagyobb mint az 1 ledes lámpáknál ,és ezért nem vakít annyira, jobban használható a lámpa.
A mérete elég kompakt ,igaz hogy vastag viszont elég rövid, így akár zsebben is elfér.
4 akkuval jó sokáig bírja,de akár 1 akkuval is üzemel.[ Szerkesztve ]
Zsolt
-
kowik
tag
wallbuys kupon kódot tud valaki?
-
erik365
senior tag
Honnan egyszerűbb rendelni? Manafont vagy dx melyikhez nem kell pay pal? Valamint ezek a termékek megbízhatóbbak mint az ebay-esek?
[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Még egy kérdés, elszántam veszek 18650-es akkut meg töltőt, töltőből mivel tud többet a trustfire tr-001-től a tr-006?
Melyiket érdemesebb rendelni?
Bocsi a sok kérdésért csak új vagyok még itt, tudom vissza kell olvasni olvastam is informálodok közben csak van amire nem találok választ.1.4 T-jet M32
-
-
erik365
senior tag
[link]
Egy ilyen fejlámpám van, ezt szeretem csak ez nem világít olyan erősen mit ahogyan szükség lenne rá.
Meg azt vettem észre hogy éjszaka a víz nagyon elnyeli a led fényét.
Erre van valami megoldás?1.4 T-jet M32
-
cekkk
veterán
Arra gondoltam meg veszem ezt a lámpát, 20-80m között kellene, hogy jól szórtan világítson. Ne ilyen egy pontba, ahogy nézem a képét ez olyan lehet. Van valakinek ilyen itt?
Melyik a legolcsóbb töltő amit megéri megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz erik365 #15852 üzenetére
Akkor fejlámpa kellene neked nem?
(#15641) zoli03 - kezdve olvasd el ezt ajánljaHa kézi lámpa kell akkor valami zoomos kell nézned
Viszont azt is vedd számításba hogy ezekhez kell 18650 akkumulátor meg töltő is ez mind plusz költség
Ha fasttech.com-ről vennél valamit kupon hozzá BLF 5% add
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz erik365 #15850 üzenetére
Megrendelésben segít Winner_hun, itt a hirdetése minden leír benne
Amúgy valami támpontot adhattál volna hogy mire használnád könnyeben lehetne ajánlani valamit
Ha messzebbre akarsz világítani 2-300m akkor ezeket lehetne ajánlani [link] , [link]
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
erik365
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz erik365 #15846 üzenetére
Minden az áruktól függ, ha olcsók 1000Ft körül bármelyiket 3000Ft-ért már semelyiket
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Van pár piacos/vaterás led lámpám, horgászni használom őket.
Nekem viszont még a régiledesek vannak, látom vannak már t6 ledes lámpák.
Mennyivel jobbak ezek fényerőben? Érdemes ilyet beszerezni?
4-5 ezerért lehet használható darabot kapni belőlük?1.4 T-jet M32
-
bul07
nagyúr
válasz zoli03 #15841 üzenetére
Chrome megnyitotta , Firefox az ilyen 500-as hibát dob
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
picasaweb.google.com linkek rosszak
Más
Bontott, nem tesztelt, csak megmért, bontott aksikat mennyiért nem pofátlanság eladni?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Kínából lehet már aksikat rendelni vajon?
Olcsóbb lenne onnna a Trustfire mint Amerikából.
-
senior tag
Halli all!
Végre szakítok egy kis időt, hogy ne csak olvassak, írjak is.
Anno, kari elött, én is belefutottam a Tmart rendelésbe. Olyannyira, hogy több dolgot is rendeltem.
Elösször nem kínai "üzletükből", gondolván, hamarabb ideér..
Sokáig semmi érdemit nem láttam, hát rákérdeztem, hogy vatta fa van?
Nincs raktáron, várni kell, vagy küldik kína...Gondoltam, ok, rendelések törlés, mert közben rájöttem, van ami nem is kell..
Új rendelés lead.. (mert régóta ki akartam próbálni egy 50x méretű lámpát is.)
Úgy bele lendültem, hogy egyből rendeltem kettő UltraFire WF-501B-t,
Egy C8-nak tűnő tárgyat, meg egy szintén régóta kipróbálási listán szereplő SiPiK SK98 T6-ost.
(meg még pár apró vackot, de az nem lényeges..)A törlésre itélt két rendelésemből egyiket szinte egyből visszafizették, a másik miatt még "futottunk" pár kört.
Oké..
Jó ideig szintén semmi... érdeklődés.. hiány van.. tudok várni? Egye kukac...
Végül több részletben, január 6 és 14 között megjöttek a cuccok,aminek kb. a kibontásig örültem igazán..Még mielőtt rájuk térnék, egy kitérő. Nem tudom miért, de most a bevált referencia Convoy C8-on, akármilyen akkuval, vezetékkel, illetve két olcsó kategóriás műszerrel, max. áramnak 2,2A-t mérek, viszont anno amikor megjött még 2,5-2,6 A-t!
Nem tudom mitől lehet..
Mérővezeték ugyanaz, illetve próbáltam extra vastag-rövid kábellal is, több akkuval...
Még arra tudok gondolni, hogy a műszer eleme le van merülve. Na de mind a két műszeré ugyan annyira?
Nah mindegy.. ezt majd még kipróbálom..
Esetleg lehet olyan, hogy a 8-ból, 1-2 AMC7135 feldobja a bakkancsot?Na de ez a kis kitérő után, lássuk sorba a Tmart csodákat!
Két darabot rendeltem.
Ami elsőre feltűnt, a már mások által is említett fekete pötty a ledeken..(ez a többi lámpánál is jelen volt! )
Jó, nem probléma, le lehet takarítani róla..
Egyik foncsorra nézve.. húú, ez de koszos.. leteker.. óvatosan ráfúj, minél kevesebb folyadékot küldve a levegővel...
Hmm.. pár por, nagyon ragaszkodik.. hoppá.. ezek nem is porszemcsék.. (vagy azok, csak épp a felület képzése során maradtak rajta.) Szóval magába a felületben vannak "ragyák". Mintha amikor ezt a fém felületet gőzölték volna fel, akkor buborékos maradt volna..
Képeken nehezen látszik, de azért szerintem lehet látni. (nem linkelek direkt képet, mobilnetről, ezer éves notiról vagyok, 5 böngésző ablak van megnyitva, meg mp3 megy, de már sok neki Nah.. most meló miatt kellett egy 15k-s excelt megnyitni..kb. 3 perc alatt sikerült is )A másik lámpa foncsora csak lazán poros, illetve ujjlenyomatos volt...
Mindkét darabra jellemző. Itt ott sorja...nyikorgó menetek.. elég gagyinak tűnő kapcsoló..
Egyébként viszont rendben van.. működik, és elég jól használható lámpa. (egyikre szerencsére vevő is lett egy kollegám, a C8-al szemben.. az tetszett neki, hogy kicsi, könnyen zsebre lehet rakni.. és a fénye is elég izmos..)Fénye - Áramerősség:
Max: 1,2-1,4 A, Közepes: 0,75 A Alacsony: 0,15 A
Fénye érzésre meleg fehér felé húz..
Jah.. a led csillag alatt van valami fehér paszta.. (hő átadás..)- SiPiK SK98
Aranyos kis lámpa.. azt hiszem szeretni fogom.. vagy barátosné a bicajon.
Most egy police Q5-ös racsnis van fent neki.. ez ezért kicsit ütősebb, bár vannak hátrányai.
(Kitérő: úgy érzem, bicóra az ilyen fókuszos lámpák lesznek jók, legalábbis BP-en, városban.
Az 501, vagy C8, félek nagyon elvakítaná a többi közlekedőt. Pláne leányzónál, aki nem állítgatja a lámpát, sem a pozícióját, sem a fókuszt, fényerőt..
Neki csak legyen fent egy lámpa, és pilácsoljon...
Erre jónak tűnnek ezek a kis fókuszos lámpák.. belövöm valahova középre a fókuszt, távolságba meg pár méterre, és az úgy jó kell hogy legyen..)Na de visszatérve a vásárolt "Sipikre"!
Ami itt is feltűnt az a koszos lencse, fekete pöttyös, opálos led.. (valami zsír került rá, hogy honnan, azt nem tudom, mert a led alatt nincs semmilyen trutyi!! -Még, de hamarosan tolok alá valmit..)
A fókusz csúszka marha nehezen mozog.. egy kézzel szinte lehetetlen állítani..Nah.. szedjük szét!
Hoppá.. itt is meglepetés! A lencse széle több helyen is le van pattogva!
A fényt valószínűleg nem befolyásolja, de akkor is...
A zsír, meg fekete pötty lejött a ledről.
Úgy egyébként úgy emlékszem rendben van a lámpa.. nem sorjás, nincs vele gáz..
Fénye tetszik.. közelre szép nagy területet beterít, tényleg jó fényképezéshez derítésnek pár kép úgy készült
Befókuszálva pedig egész távolra is elvisz..
Jah.. led nem volt középen, de ez orvosolva lett..Ami negatív.
Csak 3 módos.. Egy Max: 1,6 A, és egy kisebb 0,6 A. (meg a villogó, 0,8A)
A fókusz gyűrű acélossága, a lencse sérülései, illetve, hogy nincs hűtő zsír, paszta a csillag alatt.
Szintén meleg fehér felé hajaz..- C8-nak tűnő tárgy, Ultrafire C8
Első benyomás, itt is a leden lévő fekete pötty, a koszos, és sajnos itt is picit "ragyás" foncsor.
Nem annyira vészes a ragya mint az 501 nél, de van.
Másik a szétszerelés során.. a convoy c8 ban van anyag! Ebben már kevésbé!
Vékonyabb a fal vastagság, rövidebb a csö.. a kapcsoló.. szóval "gagyibb".
De úgy összességében egész tűrhető..Áramok: Max: 1,7A, Közép: 0,9A Alacsony: 0,29A
Ami viszont feltűnt. Az összes többi lámpához képest sokkal hidegebb, már már lilás-kékes fénye van!
A Convoyhoz képest erősebb a spotja, sokkal gyengébb a szórt fénye.. így jóval gyengébbnek tűnik (Mondjuk a Convoy-nál tényleg gyengébb) de még az 501-is erősebbnek tűnik, a nagyobb terítése miatt..
Ha távolabb világítunk vele, azért látszik, hogy távolabbra visz..Azt hiszem röviden ennyi.
Kicsit csalódás, mert nem épp minőségi lámpák, plusz még hibák is vannak rajta.
Nincsenek kihajtva, majd megpróbálok eljutni a driver-ekig, hátha lehet valamit alkotni rajtuk.
Arra jó volt, hogy lássam a különbségeket, a különböző lámpák között.
Azt kell hogy mondjam, tényleg jó választás volt anno a Convoy C8!
Bár egy rendesen kihajtott 50x is igencsak ott lehet a szeren..Más:
Imax B6.
Látom többen is használtok. Gondolom egyik se eredeti, hanem valamelyik copy. (eredeti hologramos matrica az alján meg még pár apróság.)
Lehet tudni, ki honnan rendelte?
Illetve a balanceres töltésnél nincs probléma vele?
Cella feszültség értékek között nincs jelentős eltérés?
Azt olvastam, hogy a copy-knál szokott lenni ilyen hiba.
A hobyking-et néztem én is anno, ott nem is az Imax copy-t, hanem a Turnigy valami 6 vagy mit néztem..
Árban okés, még az eredeti Imax B6 is, csak épp a posta nem kevéssel dobta meg az árat.. (legalábbis tavaly amikor néztem...)
Szeretnék én is venni egyet, a bontott akkuk mérése miatt, illetve egy akkus fúró miatt..[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
kowik
tag
Én egyszerűen egy 2.5mm mag átmérőjű kábelt használok, minél rövidebbet(4-5cm), hogy minél kisebb legyen az ellenállás. A kábelt megblankolom és simán visszahajtom a szigetelésre. A képen a bal vezetéken látszódik.
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz ecaddsell #15815 üzenetére
Ezen épp nem az van, csak egy K táblázat a binekhez.
A LED specifikációkat kell hozzá "átnyálazni".
De pl. az adott LED-típus oldalán is szokott lenni táblázat, hogy melyik a High CRI-s bin (vagy utalás színhőmérsékletre).[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
ecaddsell
aktív tag
válasz M_o_g_y_i #15810 üzenetére
OK, köszi mindkettőtöknek.
Mostmár úgy érzem teljesen tisztán látom. Az egyszerűbb esetben a réz hordozón van egy vékony szigetelőréteg (elektromos, nem hőszigetelő, mégha nem is a legjobb hővezető). Arra tettek három réz sávot amiből kettő a két pólusnak a középsőre meg a LED van forrasztva.
A jobb megoldásnál a rézhordozón van egy kis kiemelkedő rézsziget amire direktbe van felforrasztba a LED.Bár valószínűsíthető, hogy az egyszerűbb megoldást kaptam, biztosra ezt egy szétszedés után lehetne megmondani. Na ezt meg majd max. akkor fogom megtenni ha behal a LED.
Mivel már az eredeti megoldás is simán birta a 10 Wattot, most meg a driver max kb. 8Wra hajtja ki a LEDet nem hiszem, hogy a LED egyhamar kipurcanna. Nem terveztem 6 Amperrel hajtani, ahhoz normális driver, hatalmas lámpafej (még több hő amit valahol le kell adni a levegőnek), több akkus lámpa stb. kellene.
Ezen hol látszik a CRI (Color Rendering Index, kb. hogy a fény spektruma hány %ban fedi a napfényt)?
Nappaliban is szeretnék E27-es LED "izzót" ahol tényleg érdekes lenne a CRI amit jól el szoktak rejteni.. -
M_o_g_y_i
őstag
Terhelés alatt mérd a töltő által leadott feszültséget, ez az "üresen 5,2V" nem (annyira) mérvadó.
T4-7A/T5-5B/T6-3B/U2-1A/T6-4C: a LED-ek bin szerinti különbségét jelölik vele, fényáram, színhőmésréklet, CRI-érték szerint elkülönítve egymástól az egyes "al-típusokat".
KATT - olvassNagyjából ez a lényeg:
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Magnat #15776 üzenetére
Hogyan mérem meg, hogy mekkora áram folyik át rajta?
Már mint itt a multiméter mellettem, de, hogy kapcsoljam be stbÉrdekes egyébként ha az I2 tőltőt bekapcsolom akkor üresen kb 5.2 V-t mértem rajta
Ismerősöm néz egy lámpát XM-L2 led de van amelyikben T4-7A/T5-5B/T6-3B/U2-1A/T6-4C verziókban van. Ezek mit jelentenének?
Mi a különbség köztük?
Ha valaki erre tudja a választ ne habozzon elárulni nekem[ Szerkesztve ]
-
korn
aktív tag
válasz ecaddsell #15808 üzenetére
Nem mindegy, hogy egy 0.3-4 W/mK hővezetésű rétegen (+még a forrasztás) keresztül kapcsolódik a csillaghoz, vagy csak az 55W/mK hővezetésű forrasztáson keresztül. Nem hiába lehet akár 6A felett hajtani egy közvetlenül forrasztott xm-l ledet minden probléma nélkül. Ekkora áramon egy dielektrikumos led pár mp alatt elfüstöl.
Arról nem is beszélve, hogy a jobb hűtés miatt sokkal jobb a hatásfoka a közvetlenül forrasztott ledeknek, főleg nagyobb áramoknál.[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
-
ecaddsell
aktív tag
válasz Magnat #15805 üzenetére
Én ezt úgy fogalmaznám meg, hogy annál komolyabb drivert kíván mint a 10-20 dolcsis lámpákban van.
korn
Az a hővezető réteg mi, az a fehér réteg ami a teljes rézlapon ott van? Az a középső kocka eléggé integráns részének tűnik nekem a LEDnek...
Csak kíváncsiságból, nem nagyon hiszek benne. hogy ez sokat oszt vagy szoroz (és ennél tovább biztos nem megyek). -
-
ecaddsell
aktív tag
A héten megérkezett a rézcsillagos XM-L2 T6 LEDem.
A történet úgy kezdődött, hogy megnéztem mennyi áramot vesz fel a 10 dolcsis XML T6-os lámpám és mivel kb. 3A körül volt gondoltam elég jó a driver benne megérdemel egy LED cserét is. A LED színével sem voltam maradéktalan elégedett, kicsit lilás árnyalata volt.Szóval innen rendeltem a LED-et (biztos olcsóbban is meg lehet úszni, viszont ettől az eladótól már vettem ezt-azt).
LED csere után a meglepetés: Csak 2.4A-t vesz fel a lámpa. Ezzel az árammal pont annyi fényt ad a lámpa mint LED csere előtt, persze kevésbé melegszik és e-miatt jobban is bírja.
Nem tudom mi lehet az oka, de a gyárilag XM-L2 T6-os lámpám is pont ennyit vesz fel. Azt tudtam, hogy az XM-L2 kicsit több feszültéggel megy, azaz az az érzésem mintha ez lenne az oka, hogy ugyanaz a driver ami ki tudja hajtani az XML-t nem tudja kihajtani az XM-L2-t.
Érzésre kicsit kevésbé lilás az árnyalata, de még mindig nem tökéletesen fehér.
Gondoltam utánanézek ennek is. Fényképezők elővesz és RAWban szürkelap fényképez.
Kb. 5300K színhőmérsékletű az XM-L2 T6 átlagban és tényleg nagyon enyhény lilás (de tényleg annyira enyhén átlagban, hogy az egyik gép inkább zöldnek látta és lilára kellet kompenzálni, hogy semleges legyen).Ha már így belendültem elővettem a drivercserés TR-J12öt (kb 4000 lumen). Kb. 4900K és ez a lámpa amit hibátlan fehérnek látok és mégis mérve zöldes árnyalatú. Persze lehet egyéni sajátosság is, de ezek szerint a tökéletes fehérhez az kell, hogy inkább enyhén zöldes árnyalatú legyen a LED.
Viszont így két XM-L2 T6-os lámpával gyakorlati szempontból hanyagolhatónak tekintem az XML T6 meg az XM-L2 T6 közötti különbséget, hacsak valaki nem annyira maximalista akkor meg ha nem gond az extra súly a több LEDes megoldás az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
d4d
tag
válasz Zola007 #15800 üzenetére
Idézem a német forgalmazót, írtam neki emiatt.
"Microfire told me they tested the fan in water...also in dirty water for longer time. It worked fine. Microfire will be online with skype next monday, i will speak with them about all points then"
http://www.microfire-system.com/TestStandard.aspx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest