Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
18650-es védett akkut szeretnék vásárolni...van valakinek tippje, hogy merre induljak? Egy Xtar B20 Pilot-ba szánnám. Külföldi rendelés nem jöhet szóba, karácsonyig ide kéne érnie.
[ Szerkesztve ]
-
magedla
tag
válasz riszter #14886 üzenetére
Én mindenképpen tőlük kérdezném meg, hogy merre jár a csomagom, mert jelen körülmények között (szigorított szabályozás, kiszámíthatatlan postaszolgálatok) szerintem hetente változik a hivatalos reakciójuk. Jelen pillanatban éppen 58 órás SLA-val dolgoznak, így majdnem 3 nap, mire választ kap az ember.
Ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi, ilyen esetben visszafordítják az akkukat is tartalmazó egész csomagot és visszaadják a pénzedet.(#14889) Myers
Hasonlóan jártam wallbuys-zal magam is, november 23-án rendeltem és az oldalukon ugyanígy nem volt semmilyen nyoma a vásárlásnak. Paypal visszaigazoló email-be tudtam csak kapaszkodni, abban benne van a rendelés száma (Q1234567890). Felkerestem őket levélben (11.27.), megerősítették, hogy kezelték a megrendelést és feladják, amint tudják. Még aznap (11.28.) fel is adták és kaptam tracking számot.
Tracking a következő linken keresztül működik: http://wallbuys.com/ordertrack
Arra figyelj, hogy a PayPal-es email címedet és a Q-számot kell használnod. Remélem sikerrel jársz.True victory is victory over oneself
-
BigBlackDog
veterán
Tmarttól aki rendelt akciós 501b-t, annak már feladták? Nálam a 'Logistics Information' résznél már 3 napja ez áll;
Sorry, Items is under processing, so there is no logistics information at present. If there is not any problem about your order, we’ll send out it in 1-2 days, please wait patiently. Any problem, please contact us.
Illetve furcsa még, hogy a fizetés összesítésnél látszik a tracking költsége, ennek ellenére a 'Shipping Method' csak 'Worldwide Free Shipping (HUF0)'. Kezdjek aggódni reklamálni, vagy rendben van ez így?[ Szerkesztve ]
-
ecaddsell
aktív tag
Tuti, hogy nem az alacsony akkufesz a gond, frissen töltött akuval is csinálja (és nem viszavesz a fényerőből, hanem teljesen kikapcsol).
Piás
Tényleg védett az akku, de elvileg a védelem csak 8A-nál szól be.
Az egyik szett egyébként ez (a másikról, nem találtam hirtelen tesztet):
http://lygte-info.dk/review/batteries2012/Soshine 26650 4200mAh (Black) UK.html
Persze nem tudom a tranziens áramfelvétel mekkora (sajnos ehhez nincs műszerem), mikor beáll akkor olyan 4A környékén van (kb. 30W amiből olyan 25 juthat a LEDekhez, persze lehet jobb is már a driverek hatásfoka).Egyébként amikor beszól a túláramvédelem akkor teljesen lekapcsolja az akkut vagy átmegy áramgenerátoros módba?
Na mindegy, megrendeltem az új drivert, márcsak hetek kérdése, hogy ideérjen.
26650-es akkukat nem vennék védelem nélkül, a 18650 meg ehhez vsz. kevés is meg hiába rendeltem már korábban (nem ehhez a lámpához; Panasonic 3400mAh) még nem jött meg, lehet, hogy az akkukáosz nem is fog.
[ Szerkesztve ]
-
Piás
tag
válasz ecaddsell #14880 üzenetére
Nekem TR-J 18 lámpámnál történt ugyan ez, én is driver problémára gyanakodtam de kiderült hogy a védett akkuk elektronikája kapcsolt le. Kiszedtem az akkukból a védelmet és megoldódott a probléma. Azóta rendeltem pana 3400-as védett akkukat azokkal semmi gond nincs.
Amúgy ezek az aksik voltak problémásak, de így védelem nélkül ezek is teljesen jól működnek.Amikor mértem a TR-J18-as bekapcsolásnál volt hogy 6-7Ah is felvett az akkukból max fényerőn utána normalizálódott 3.6-4 Ah környékére.
[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
Sziasztok!
Van egy Kínai elemlámpám.
Meg vagyok vele elégedve!
Előbb rámértem,4,22-voltra feltöltöttem az akksiját,és két ampert vesz fel róla!
Kicsit soknak találom...Amúgy egy egyszerű kis lámpa,és nem merül le túl hamar.
Szerintem... -
gekkoXT
senior tag
Most akkor honnan érdemes/lehet 18650 akkut rendelni?
-
Myers
senior tag
kicsit hagy offoljak
Dec 1-én rendeltem a wallbuystól, most először. Mivel 15 dodó feletti volt, ezért gondoltam, megnézem az order track-nél, hogy merre jár. Nem írtam fel a rendelésszámot (mert minek) ezért előbb az all orders-be mentem és azt látom, hogy hót üres. Nincs rendelésem?
A paypal levette a zsetont, és látszik is, hogy mit vettem.
Akkor máris írhatok nekik, hogy mi a helyzet?Közben megvan. a Paypalos email címemre elküldte a számot, nem arra, amivel a wallbuysra regisztráltam.
Már csak 1 kérdés van, hogy a wallbuys oldalán miért nem látszik semmi sem az all ordersnél?
[ Szerkesztve ]
http://www.muszaj.hu/
-
gekkoXT
senior tag
helló, mi a különbség a két típus között?
Convoy C8 Cree XM-L U2-1B 2-Group 3/5-Mode LED Flashlight
esetén:1. C8 U2-1B 2800mAh
2. C8 U2-1B 2100mAh -
magedla
tag
Helyzetjelentés akkurendelés ügyében
1. FastTech ügyfélszolgálatával folytatott 12 napos csevegés (2 kérdés-válasz) eredményeként a napokban a következő félmondatot sikerült kihúznom az ügyintézőből:
"Sorry to tell you that the update news that no postal service can ship the batteries now."
Tehát FastTech nem postáz 18650 akksikat.2. Wallbuys hirdette, hogy minden akkut minden országba tud postázni (Singapore vagy Sweden Post segítségével). Utólag annyit pontosítottak, hogy egy rendelés maximum 2 db 18650 akkut tartalmazhat, így a több darabra szóló megrendeléseket széttördelik és több részletben adják fel. Az enyémeket (két pár Panasonic NCR18650B) elvileg még egy rendelésként, egy tracking number alatt adták fel Sweden Post-on keresztül. Beszámolok a fejleményekről, ha megtudok valamit.
True victory is victory over oneself
-
-
korn
aktív tag
-
ecaddsell
aktív tag
Néhány ponton rögtön átforrasztottam a panelt, de sajnos nem segített. Lehet bármelyik SMD cucc vagy a két elko egyike is hibás...
A panelt meg a lámpa nyelében lévő akkukat középen meg szélen is rugó köti össze. Semmi forrasztás vagy ragasztás. A lezáró kupakot simán ki lehetett csavarni (többször szétszedtem, összeraktam), innen meg a drivert az akkucsatlakozóval együtt ki lehet emelni, semmi sem fogja (nem értem a netes leirásokban miért furkálták szét). Szinte adja magát, hogy amit betettek nem a végleges driver (a drivert leszámítva tényleg minőségi cucc érzésem van a lámpával kapcsolatban).Egyébként roppant gyanús a driver (rossz esetben valamelyik LED). Ha a legkisebb teljesítményen hagyom mindig egyből bekapcsol és stabil. Viszont amikor akár több perc múlva nagyobb teljesítményra váltani akarok (ez ugye csak a villogtatós módokon keresztül lehetséges) ugyanaz mint amikor maxból kapcsolom vissza: felvillan majd a következő kapcsolásig semmi fény. Néhány ilyen villanás után képes fixen bekapcsolni. Mintha csak bizonyos hőmérsékleti tartományban lenne stabil a driver.
A driver cserét nem érzem pémzkidobásnak. Megszabadulok a számomra teljesen felesleges villogós módoktól és sokkal szélesebb tartományban lesz szabályozható a lámpa. A jelenlegi driver pl. a névleges (4500lumen) teljesítmény kb. felét tudja hozni max (~2500, akkukon mérve az áramot meg a LEDek görbéjét nézve sem lehet több). Ritka igénytelen, rögtön lakkoztam, hogy ne zizegjen mert a tekercset semmi sem fogta össze stb.
Viszont elvileg nem az akkucsatlakozó lapon kell alakítani, hanem ami a LED felől van mert az kell átférjen ott ahol az akucsatlakozós rész meg kell akadjon. Az a 2mm eltérés amit a Kaidomain ír ehhez édeskevés.
Annak a panelnek a szélén meg nincs semmi, látszik az üvegszálas NYÁK (a két panelt két vastag tüske köt össze a kép szerint). Kérdés igazából az, hogy mennyit lehet leszedni belőle anélkül, hogy valami vezetősávot vagy alkatrészt is érne.A kapcsolót első körben tuti kihúznám a lehetséges hibalistáról mert szétszedve és összeérríntéssel indítva is tudja produkálni a hibát.
A lámpát most két Soshine 26650 hajtja (de próbaképp tettem bele csere akkukat is).
-
d4d
tag
3.60V körüli 3400as akksikkal már nem bírja huzamosabb ideig a 2800 lument, így jelzi, ha kevés a kakaó,
-
Gibbs
csendes tag
válasz ecaddsell #14872 üzenetére
Mielőtt kiadnék (esetleg feleslegesen) kb. 20 dolcsit egy új driverre, én a helyedben átforrasztanám a driver pereménél a test forrasztásokat és még egyszer alaposan átvizsgálnám a kapcsoló környékét, mert szerintem az a leggyengébb pontja a lámpának, tekintettel a viszonylag nagy akku áramokra.
Ha mégis kell (vagy akarod) cserélni a drivert, akkor csak annyit csiszolhatsz le az átmérőből, hogy még maradjon a szélén az aranyozott sávból, hogy meg tudd forrasztani.
Én az ilyen kétrészes drivernek leforrasztottam inkább az akkucsatlakozó lapját és hozzáforrasztottam az eredeti lapot, de ott az akku lapon nem volt semmiféle alkatrész és vezetékkel volt csak róla átvíve a + pólus. -
d4d
tag
-
ecaddsell
aktív tag
Nemrég vettem egy Trustfire TR-J12-t.
Sajnos a bekapcsolás bizonytalan rajta, különösen ha egy darabig nincs használva akkor többször kell kapcsolgatni míg végre bekapcsol (nem a kapcsoló a hibás).
Szétszedtem és méricskéltem egy kicsit rajta, remélem a driver hibás (biztosra nem tudom), de mivel amúgy is feleslegesnek érzem a villogtatás módokat úgy döntöttem veszek egy új drivert. Bár nekem annyira nincs szükségem további teljesítmény növelésre (persze lehet még jól jön) a Kaidomain árul egy egész jó drivert (nem olcsó).http://www.kaidomain.com/Product/Details.S020417
A leírás alapján úgy tűnik a LED felőli NYÁK kicsit nagyobb a kelleténél. Találtam olyan netes leírást ahol volt aki szétszedte a két panelt. Ez nekem elég gánynak tűnik, én inkább leszednék a panel széléből, ha ez lehetséges. Ha volt aki aki ilyen átalakítást csinált (nem feltétlen az 5 LEDes lámpával, mert ha jól értem a fizikailag hasonlók), mi volt a tapasztalat, szét kell szedni a paneleket vagy lehet annyit faragni a belsőn, hogy bemenjen a fejbe?
[ Szerkesztve ]
-
VironB
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm elemlámpát szeretne venni magának, és kérte h ha tudok kicsit nézzek utána a dolgoknak!A családban van egy Led Lenser P14, az tetszett neki.Ahogy olvasgattam a fórumot kicsit elbizonytalanodtam!
Olcsóbb magasabb lumen értékű lámpákat láttam.Esetleg tudnátok a LL P14 helyett ajánlani vmit?Ami fontos lenne az h a fókuszt lehessen állítani mint a LL-nél. Mindennapos használatra lenne (vidéken).És ha lehet strapabíró is legyen.Természetesen az ára max a mostani LL P14 ára (18-19 e Ft) lehet, ez is már sok kicsit.
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
Magnat
veterán
[link] ezeknek tényleg max 1A lehet a kisütési árama?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
odorgg
addikt
Most van 8 cellám, amit nem nagyon tudok az 1 lámpával kihasználni, feltöltöm őket, meglátom melyik vállik be, ha eggyik sem döglött, lehet el adok párat, vagy nem tudom, de több lámpára nincs szükségem
Mennyiért lehet venni amugy egy normális töltőt?Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
korn
aktív tag
Hamár bontott akksi. Vaterán vettem egy 9 és egy 3 cellás 2012-es évjáratú eredeti dell laptop akksit 3500ft-ért (postával együtt). Koruknál fogva minden cella tökéletes (samsung 2600-os), majdnem 2600mAh-t mértem 1.5A-es kisütéssel mindre.
65mOhm belsőellenállás stb. Pár éve vettem egy rahedli jófajta védelmet DX-en, valami $1 / db áron. Fastech-en vettem még 1méter zsugorcsövet, és nekiálltam (egyenlőre) 4db védett cellát legyártani. Egy kicsit hosszadalmas folyamat, vagy 2óra hosszáig tartott. Összköltség kevesebb, mint $2.5/cella. -
PHM
addikt
válasz odorgg #14862 üzenetére
Nincs mit. Egyébként figyelmetlenségből magam is túltöltöttem
korábban 2 bontott cellát 4,28V-ra. Semmi bajuk nem lett.
Maga a védelem is 4,3V körül szokott lekapcsolni,
és ilyen elektronikát akár külön is lehet venni, nem túl drágán.
Mindenesetre első körben a töltőnek illik 4,2V-nál leszabályozni.
Idővel, ha több lámpád és akkud lesz, azért érdemes lesz egy
korrekt 2-4 csatornás töltőre beruházni.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
odorgg
addikt
4,25V-ot ad le, 4,2V van ráírva. Akkor mehet, vagy nem? Nem szeretnék töltőt venni, és van 6db akksi, gondolom egy próbát meg ér? Szóval ha nem kell attol félni hogy felrobban az akksi, vagy ilyemi akkor rápróbálnék. Az akkuk élet tartama nem szempont, mert amúgy is egy hibás laptopból származnak, szóval lehet van köztük döglött cella is, illetve a müködők sem tökéletessek valószínüleg.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
odorgg
addikt
Van egy ilyen csoda lámpám.
Az a kérdés a hozzá adott gyári töltővel (4,32V 500mA) tölthetek e elektronika nélküli akksikat? Ugyan is egy hibás laptobbol sikerült kimentenem pár cellát, de ezekben nincs elektronika. Mi történik ha elektronika nélküli akksikat töltök? Gondolom a töltési ciklus nem áll le, vagy milyen baj történhet?Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
-
cekkk
veterán
Szeretnék ilyen aksit venni, ehhez milyen töltő ajánlott?
Tudja ez az aksi azt amit ráírtak?[ Szerkesztve ]
-
redfox273
újonc
válasz BigBlackDog #14853 üzenetére
Innen rendeltem:
http://www.ebay.com/itm/2pcs-XTAR-18650-3400mAh-Rechargeable-Protected-battery-/150939953506?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item2324b8e962
De nem biztos, hogy mégegyszer ilyen hamar ideérne.
Lehet csak szerencsém volt
De próba szerencse, lehet én is rendelek még! -
válasz BigBlackDog #14850 üzenetére
Én is rendeltem egyet, kíváncsi vagyok mennyire lesz erős, mert 1000 lument még a datasheet szerint sem tud az a LED
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-
BigBlackDog
veterán
Végül rendeltem én is kettőt ebből. Gondlokoztam a postázás módján, DHL nem tűnt soknak ~750-800 Hufért, de végül maradtam a sima postánál és a "tracking number" opciónál. Kíváncsi leszek, hogy ideér-e valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
riszter
senior tag
válasz zoli03 #14847 üzenetére
Igen, ezt nem is írtam. Nézem, de annyira nem erős az angol tudásom, hogy értelmezzem is. Ez megjelenik nektek? Ezen az áll, hogy 22-én postázták nem? Akkor mi a fene történt 12. és 22.-e között? Akkor 22-étől 4 hét a váható postázás? De jó...
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Lelkes olvasója lettem a topiknak kb egy hónapja és Auratech kolléga ajánlását követve megrendeltem ezt a lámpát november 11-én, amit a válasz mail szerint másnap postáztak is.
A kérdésem az, hogy mikorra várhatom a csomag érkezését? Illetve visszaolvasva ezt a kínai posta mizériát az akkukkal (mivel ebben a csomagban is van akku), egyáltalán megérkezik-e valaha? Mennyi az átlag csomagküldési idő Mo.-ra?Mellesleg felbuzdulva azon, hogy talán hamarabb megkapom ezt a lámpát én is megrendeltem tegnap. Aztán lehet később kapom meg, mint a kínait...
Vivere militare est
-
addikt
válasz Dongatto01 #14834 üzenetére
Elfelejtettem odaírni,azt én szerkesztettem Ennyire valós.
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #14834 üzenetére
Írják az adatlapon:
Nominal Capacity: 2400mah
-
addikt
válasz Dongatto01 #14832 üzenetére
-
Dongatto01
tag
Nem tudom hogy volt e már,de megkérdem:
Szerintetek[EZ] mennyire valós??
A kínaiak megint alkottak -
senior tag
válasz grabber #14829 üzenetére
Bp. Panel farm. Tehát szinte esélytelen a név szerinti ismerés, illetve hogy odamegyek, írjuk már rá stb.
(hirtelen azt se tudom merre az 55 )
Szerintem a postás visszavitte, mert az 55-ben a X.em /64-ben nem talált engem(nevem).
Legalábbis remélem...
Postán meg azt mondták,hogy a külföldi küldemények elsőbbséget élveznek, azok ha nincs kézbesített, mennek vissza a feladónak...(mondjuk kíváncsi vagyok, ilyenkor ezt ki fizeti? )És csak lámpa tok, illetve üveg volt, szóval sokra tényleg nem megy vele ha mégis beadta a postás..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Gondolom városban laksz és a postás nem ismer név szerint,így be is adhatta az 55-be(faluban ez jobb)
1, Ha beadta az 55-be be kell nézni sok mindent nem tudnak csinálni a lámpával ha nincs akksija.
2, Ha nincs 55 házszám,akkor a posta csak megtartja 1 hónapig.Utána meg visszaadja a feladónak.
3, Lehet még nem jött meg,akkor szòlni az 55 lakónak vagy a postaládára ráírni nevet+44+55 lakás.Még adnék neki reményt,bár a 45 nap kicsit sok.Postásnak nevet vagy számot csekkolnia kell,név meg feltehetőleg volt a csomagon.
-
senior tag
Basszus!
"Ha már itt tartunk, (intl-outdoor.) rendelt valaki az elmúlt hónapban onnan?
10.11.-én rendeltem, fizettem.
10.13.-án Shipped (ha jól értem, feladták..)Mivel nem volt 5 dolcsi se a rendelés, (C8 tok, meg üveg) nem kértem tracking számot..
Lehet kellett volna?"Még mindig nem jött meg.. gondoltam megnézem már hány napja volt.. természetesen több mint 45.. nézegetem a megrendelést.. akkor látom, hogy el van írva a kézbesítési cím!
Minden okés, név, utca, emelet házszám, csak éppen 44 helyett 55.
Eddig fel se tűnt, mert a számlázási cím jó..(ha jól emlékszem pay-pal is azt mutatta anno.)
Valószínűleg regisztrációnál elírtamPostát felhívtam, mivel nem volt regisztrálva, így nem tud utána nézni, de ha nem találnak egy címzettet, akkor ha van feladó a küldeményen, automatikusan visszaküldik.
Aki kapott már tőlük küldeményt (intl-outdoor), hogy emlékszik, volt rajta feladó?
Illetve mit gondoltok, mit kellene tennem?
1: lenyelni,újra rendelni (kell egy tartó) tanulópénz. (címzést 8szor megnézni, illetve tracking számot kérni..bár ez kis összeg)
2: írni intl-outdoor-nak, hogy így jártam, és ha visszamegy, akkor küldjék már el újra a címemre?
3: írni intl-outdoor-nak, hogy így jártam, kérném újra, fizetem újra, és ha visszamegy, írják jóvá nekem, és levásárolom?
4: ?Persze ezeket könnyen mondom, úgy hogy nem is tudok angolul
Bár tő mondatokat talán google is jól fordítana.Bocsi az off-ért, csak gondoltam a fenti üzlettel több tapasztalata lehet az ittenieknek, mint mondjuk az e-bay-es, vagy külföldi csomagos topikoknak...
[ Szerkesztve ]
-
ólomlábú
csendes tag
válasz zoli03 #14804 üzenetére
Nézd!nekem mostanság kb 15 csomag jött külföldről!Ma épp egy hátsó nagy szárny,kocsira ami majdnem 13 ezer volt a posta költség meg bőven 16 000 felett,maga a csomag nagy is,így a vámon még véletlenül sem csúszhat csak úgy át,mint pl. egy karóra!
Se vám,se áfa nem volt rátéve!
Nem ez az első ilyen csomagom!!!
Amit linkeltem adatokat 2013. januári
Ha netán olyat rendelnék ami a bűvös 13 000 ft-os összeget meghaladná ráíratom az eladóval,hogy kisebb összeget írjon rá,és a csomag értékébe még mindíg nem számítják bele postát!
Amit legutóbb megvámoltak lengőkarokat,ott is csak és kizárólag az áru értékét vették alapul!
Ezek a személyes tapasztalataim! Nem kamu,nem félre vezetés!!! -
Magnat
veterán
Convoy C8-ak Banggoodon: [link]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
zoli03
őstag
Small Sun ZY-T08 vagy ZY-T13, ezeket érdemes megtuningolni, a fórumban volt róla szó többször is. Vagy drágábban ott a Convoy L2. Ha tényleg olyat akarsz, ami messzire, kis spotban világít, akkor még dedómolni is érdemes őket, (bár alapból is nagyon jók, de így még többet ki lehet belőlük hozni, ráadásul szinte ingyen).
-
Kolty
aktív tag
Zled elnevezésü led izzóval nincs véletlenül valakinek tapasztalata?
-
Wendelke
senior tag
válasz Magnat #14809 üzenetére
Köszi az infót!
Közben keresgettem a fórumban és egy korábbi hsz-ban megemlítik ezt a típusú Uniquefire HS 802 lámpát is, ami meg külön jó lenne hogy zöld a fénye, mivel ilyen elképzelése is van a vadász cimborámnak. Sőt van hozzá puskához való kapcsoló is, ami megint csak jó.
Egyetlen bibi van, hogy semmi infó nincsen a fényerejéről. Annyit látok, hogy R2-s led van benne, de hogy ez a gyakorlatban mit jelent azt nem tudom.
zoli03
Az általad linkelt C8 mély reflektoros lámpa is szóba jöhet akkor ezek szerint?
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
cekkk
veterán
Még most olvasgattam a fórumba és nézegettem ezeket a C8/502B lámpákat amiket a puskákra ajánlotok.
Ezeknek a lámpáknak a fókusza fix vagy esetleg állítható, az lenne a jó ha nem fixen lennének mert puskánál az lenne a jó ha minél messzebbre világítana és nem közelre szórtan.Melyik az ajánlott?
Remélem erre kapok választ, mert nagyon nem szerettek itt engem
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Kézi lámpából aminek nagy a fényereje és messzire is világít olyan 10 ezer forintig kintről mi a legjobb választás.
Csak nem fejlámpa lesz a nyerő. -
zoli03
őstag
válasz ólomlábú #14803 üzenetére
Ha valamit nem tudsz, vagy tévesen tudsz, arról miért kell írnod? 22 EUR a határ, ott van a NAV oldalán is, de belinkelem, hogy ne is kelljen megkeresned: [link]. Amúgy tegnap jött levél a megvámolandó termékemről, abban is 22 EUR van. És a postaköltség is beleszámít.
-
ólomlábú
csendes tag
Vámhatár:
[link]Nem tudom kinek a szerencse száma volt a 22 euro,de a fentebbi linken,illetve a nav oldalán is mint 13 000 ft a mérvadó vám határ!Másrészt már ott megbukott az a 22 eurós dolog,hogy mint az országunk hivatalos fizető eszköze a jó magyar királyi forint ,így abban számolnak mindent!!!
Felejtsük már ezt a 22 eurózást,csak mert másik topikban a sógor,rokonának szomszédja,volt csajának a padtársa azt mondta!És a postaköltség nem számít bele az értékbe!(Max jót röhögnek a vámosok,hogy egy 12 000 ft-os cucc szállítása akár 30-40 ezer is lehet a posta!
[ Szerkesztve ]
-
Wendelke
senior tag
válasz zoli03 #14798 üzenetére
Láttam egy alkalommal ekkora méretű lámpát vadászembernél, Olight felirattal ha jól emlékszem. De az Mo-i vásárlás volt 40eFt-ért.
Szóval ezért gondoltam erre a lámpára, bár a másik csak 18650-el működött, ez viszont valóban vastagabb, mert a 26650-t is fogadja.A C8 és e között van valami alternatíva puskára, vagy maradjunk a C8-nál?
Köszi!
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest