- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wiz Khalifa #81048 üzenetére
Ha nem könyvelt küldemény akkor nem biztos hogy itt van, szóval egy dolog hogy valamelyik logisztika írt ilyet, de más is lehet a valóság.
A magyar reptér az a Liszt Ferenc, mert az nem tranzit, hanem a vége, Hong Kongból a tranzit reptér ide Frankfurt-Hahn
Minden Kínából érkező a vámosokon keresztül jön át és kérhetnek ehhez is vételár igazolást. -
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Ismerősömnek rendeltem egy kütyüt Szeptember 23-án. Fel is lett adva csomagszám is van minden. December 3 volt a határidő de nem jött meg. Ránéztem és az eBay rendszerében látom hogy Szeptember 24-én feladták Shenzhen-be, 26-án már a Hong Kong-i reptéren volt. És a kövi állás hogy Október 3-án beérkezett a magyar reptérre és azóta ott áll a transit-ba. Van erre valami mód hogy hogyan lehetne felgyorsítani a folyamatot vagy megtudni mikor hajlandóak tovább küldeni?
Egy 5 eurós kütyüről van szó szóval vámolás nem lesz.
-
PROTRON
addikt
Persze, ezért is igyekeztem beleírni hogy ha csak 1 db 190 eurós dolgot hoz el havernak szívességből és ezt be is vallja, akkor az még nem sért semmilyen szabályt, hisz a tranzakció hivatalosan svájcon belül befejeződött a tárgy átadásával. Amúgy nem gondoltam bele hogy kifelé is kell tételesen nyilatkozni. Vagy legalábbis érdemes ha nem akar az ember visszafele problélmába futni. Asszem lebuktam hogy még sose utaztam olyan irányba hogy ez probléma legyen.
EU-n belül meg így hogy a jelnlegi helyzet miatt elkezdték visszaépíteni a falakat a határokon érdekes lesz mi sül ki a személyes tárgyak szállításából, pl pár éve Nővérem németországba vitt ki fotelt amit örökölt.
-
válasz
PROTRON #81045 üzenetére
Nem ide tartozó téma, de a határon a vámos felé tenned kell egy nyilatkozatot hogy nincs nálad olyan ami meghaladná az utasforgalomra előírt szabályozást, ha ezt megteszed -akár szóban- és mégis úgy dönt a vámos hogy akkor tételes vámellenőrzés alá vonnak az már kellemetlen dolog lehet. Persze ez változik attól is hogy épp milyen belépési szabályoknak kell érvényt szerezni és azt ténylegesen ellenőrzik-e a dolgokat, de van a jogszabályban leírt dolog is.
De lezárhatjuk az ötleteléstm mert már súrolva van a jobbra fent tiltott dolog. -
PROTRON
addikt
Én inkább úgy kérdezném hogy ha én kimegyek dolgozni svájcba egy hétvégére, kint jövök rá hogy hoppá nincs nálam az optika, gyorsan veszek egyet telefonon keresztül az egyik helyi webshopnál kinézve hogy mire a boltba érek már csak köszönök kezembe nyomják futok is vissza dolgozni.
Majd a számlával együtt kint felejtem. Tehát kifelé menet nem volt nyilatkozatom erről a tárgyról.
Na ilyenkor mondjuk DHL-el utánam küldik, a csomagban ott van belezárva a számla....holott én svájcban már teljes egészében lezártam a tranzakciót, használtam azt az eszközt.Amúgy megoldás még hogy rengetegen ingáznak nyugat európa és hazánk között, vannak akik hajlandóak elhozni kisebb csomagokat. Alap esetben ez nem sért semmilyen szabályt, csak a részletek az érdekesek, de neked semmi közöd ahhoz hogy az illető mit vall be az adóhatóságok irányába, vagy milyen vállalkozásai vannak amikbe belefér a dolog.
No meg ehhez kell némi bizalom. -
-
Roachy
senior tag
Igazából nem ért meglepetés. Bár annyit hozzátennék, hogy az utóbbi 2 módszer esetében azért simán elkerülhető, bármekkora is az érték.
Illetve még egy elméleti kérdés, ezt már csak kíváncsiságból és nem is konkrétan ebay-el kapcsolatos.
Amiről szó van az egy optika amúgy.
Mi van akkor, ha mondjuk kint vagyok Svájcban, hazajövök és kiderül, hogy kint felejtettem egy optikát. És azt utánam küldik postával. Akkor is fizetnem kell a saját már régóta meglévő cuccom után áfát és vámot is? Illetve ilyenkor mi alapján határozzák meg az értéket? -
válasz
PROTRON #81040 üzenetére
Maga a rendszer ingyenes, ezért nem is kérhetnek pénzt sehol ahol ilyen biztonsági megoldást használ egy szolgáltató, az sms fogadása nálunk még nem díjazott (nekem a 30-as számra 30-asról jön), de a mobiltelefon előfizetésednek van költsége, így relatíve nem ingyenes.
Ne nézz hülyének, volt aki ebbe kötött bele amikor azt írtam hogy ingyenes. -
PROTRON
addikt
Még egy adminisztratív kérdésem akad.
A két lépcsős azonosítás során az sms-es változat esetén pénzbe kerül nekem a dolog? -
Roachy
senior tag
Üdv!
Bár sejtem a választ de azért rákérdezek.
Ha Svájcból, magánszemélytől veszek ebayen használt terméket 190 euró értékben, van e rá bármi mód, hogy megússzam a vám és áfa fizetést?
Akitől rendelnék egyébként ismerős és úgy küldi ahogyan megbeszéljük. -
válasz
kodoboy #81035 üzenetére
Azért jött a PayPal-os értesítő mert a bankkártyás fizetés is rajtuk keresztül történik. Csak ugye nem a PayPal fiókodon keresztül futott a dolog, hanem direkt fizetés volt. Ugyanúgy a bankkártya mögötti számlára kerül vissza a pénz -nem biztos hogy kapsz róla banki értesítőt- és banktól függően 1-3 munkanap mire látod.
-
kodoboy
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Ebayen vásároltam 81 dollárért a Visa kártyámról. Az ügynek a vége refund lett, amit az eladó megtett, de az ebaytől Paypalos visszatérítésről kaptam levelet, amelyben van egy paypalos tranzakció azonosító, amelyre ha rákattintok, átirányít a paypalomra, de azt írja, hogy az oldal nem található, tehát Paypalban ilyen tranzakció nem létezik. Most akkor hol keressem ezt az összeget? A bankszámlámon fog megjelenni, amihez kapcsolódik a visa kártyám? Mennyi az átfutási idő? Köszi! Attila
-
válasz
PROTRON #81032 üzenetére
Elküldték neked, delivered ami a befejezett szállítás (kézbesített). A regisztrációs alapértelmezett címet átveszi, de szerintem nem üres a szállítási címed.
Ha van nyomkövetési szám akkor az általában biztosított. A futár cégek eleve biztosítottként szállítanak, nagyobb értékre van az alap mint amennyit fizettél.
Ha DHL postai azonosító, akkor ott 500 €-ig biztosítva a csomag, mert csak azt küldhet, de ez a feladó gondja.
Ha elveszne és nem kapod meg, akkor amit fizettél te visszakapod és neki kell a szállítóval a kárigényét rendezni, addig az értékig ameddig a biztosított szállítás fizetve van.
Persze ha van neki másik ugyanolyan akkor elküldheti újból, de ez nem jellemző annyira, inkább a pénz vissza. -
PROTRON
addikt
Üdv,
Látok itt ismerős nevet, mint ha már láttam volna másik topicban.
Ismét hülye kérdések órája.
Mivel először rendelek ebay-en keresztül, pláne magánszemélytől, így a folyamatról érdeklődöm.
Tegnap éjjel kifizettem, ma reggel óta látom hogy a shipmentnél "Tracking number provided" szerepel, tehát kapott DHL számot a folyamat.Most látom hogy az ebay felületen a jobb felső sarokban értesítést kaptam, a lenyíló menüben azt írja hogy "SHIPPED".
--Jól értem hogy ez akkor azt jelenti hogy átadva a DHL-nek?Csak mert az order detailsnél még nem látok változást reggel óta, ugyanakkor annak ellenére hogy csak középfokú a tudásom angolból, tudom hogy adott szónak több értelmezése van az aktuális szövegkörnyezet miatt. A shipped jelentheti a végső célra történő befejezett szállítást is, ezért szeretnék biztosra menni.
Meg az order details oldalon a "Shipping adress" részen a tényleges címem szerepel, de ezt én csak a account summarynél adtam meg, és elfelejtettem külön a shipping adress szekcióban is megadni.
Feltételezek ennyi automatizmust a rendszerben.Továbbá direkt insurance szállítást kértem, az a 5,1 ajró jelenleg nem zavar. Az ebayen 50 ajróért ütöttem le a licitet egyetlen licitálóként, viszont eredendően nem lehet kapni, nem is nagyon érdekel senkit, inkább megválnának már az emberek ettől a kategórától.
Amikor idehaza utoljára lehetett kapni 50-80k forint között mozgott.
Na most ne adj isten, de ha történik bármilyen kár esemény a csomaggal, a biztosítás mennyit fog fedezni? Csak mert idehaza a lakásbiztosítási szerződések úgy fogalmaznak, hogy kártérítéskor a biztosító először megpróbálja pótolni az adott tárgyat, utána ha nincs meg az eredeti számla a legutolsó ismert ár alapján kezdődik az anyagiakon rugózás.
Köszi előre is a válaszokat. -
Louis1980
újonc
Olyan lehetőség nincs hogy elutasitás. Accept return, Teljes visszafizetés, részleges, és kapcsolatfelvétel lehetőség van a vevővel. Egy üzenetet irtam már neki ugye hogy jelentsem-e a telefont lopottként. Van egy sanda gyanum hogy nem fog válaszolni...
Nincs olyan ebayen mint egy "birosági tárgyalás"? Neki az ő bizonyitékait nekem pedig a sajátjaimat kell bemutatnom? -
válasz
Louis1980 #81029 üzenetére
Visszaküldik a pénzt, hiszen nem férsz hozzá és nem fogják vizsgálnia dolgokat, az lesz amit írtál: Ha nem cselekszek 12.08-ig akkor az ebay automatikusan visszaküldi neki a pénzt... és rád terhelve megmaradnak a jutalékok amit valamikor ki kell fizetned.
Szóval tényleg jó lett volna ha dokumentálod a csomagolást a csomagot közvetlen az átadáskor, így most minden rendelkezésedre álló információt leírva, amit lehet képekkel igazolva el kel utasítanod a case-t és hangsúlyozva hogy valótlant állít. -
Louis1980
újonc
Ellenőriztem az imei számát és be lett jelentkezve az icloud fiokjába, tehát biztosan megkapta és át akar verni... szánalmas
-
Louis1980
újonc
Rendben, akkor irok neki egy üzenetet, hogy küldje el a bizonyitékot, aztán ha ez nem jönne össze, akkor megirom neki hogy lopottként jelentem a telefont és kérem a letiltását, (iphoneról van szó), reméhetőleg ez elijeszti őt az ügy folytatásától!
-
válasz
Louis1980 #81023 üzenetére
Azt hittem hogy már megírtad neki hogy ossza meg a bizonyítékait veled is, mert addig az állítása valótlan. És leírod hogy te ténylegesen a megvett dolgot küldted, ha a szállító kicserélte volna akkor az által becsatolt bizonyítékok alapján tudod rendezni a problémát. Ha nincs bizonyítéka akkor nem tudod a reklamációját elfogadni és el fogod utasítani.
Az eBay help leírja hogy mit csinálj.
De az eBay sem fogja csak bemondásra elfogadni -
Louis1980
újonc
Nem vagyok túlságosan gyakrolott ebayes, ilyen meg pláne nem fordult velem elő, de már elsőre is csalás szaga volt... Mit javasolsz, privát üzenetben kérjem a bizonyitékot, vagy mi lenne a legjobb megoldás? Ha nem cselekszek 12.08-ig akkor az ebay automatikusan visszaküldi neki a pénzt...
-
válasz
Louis1980 #81021 üzenetére
Kérd a bizonyítékokat, ha a case-hez sem csatolt semmit akkor ugyan miért kellene elhinned azt amit írt. Minimum képeket szoktak csinálni, bemondásra nem hiszünk el semmit, védekezni sem tudsz az állítása ellen. Sajnos vannak ilyen szemét vevők. Mely országban küldted egyébként?
-
válasz
Louis1980 #81019 üzenetére
A videót te is látod? Ossza meg veled is, addig amíg nem látod hazudik. A képeket is küldje el. A helyi rendőrség ilyennel ott sem foglalkozik és nem panaszt kell tenni. Becsomagolási videó, képek a csomagról ahol a súly is látszik jól jönnének neked bizonyítéknak.
Az elllened indított case keretében vissza tudod utaltatni a pénzt, pont az ilyen reklamációkra van fenntartva a pénz visszatartás, de ez szerintem kamuzik. Hol a bizonyítéka? -
Louis1980
újonc
Sziasztok. A segitségeteket szeretném kérni.
Az ebayen aukciós formában eladtam egy telefont, amelyet másnap fel is adtam GLS-szel. Gondosan, jó erős szikszalaggal többször is körbetekertem a dobozt, hogy semmiképp se nyitódhasson ki. A vevőhöz pár nap után megérkezett a csomag és nyitott egy "esetet" az ebayen miszerint rossz dolgot kapott. Azt állitja, hogy liszt szerű dolog volt a csomagban és az egészről felvételt is készitett, illetve a helyi rendőrségen is panaszt tett. Szeretné, hogy utaljam neki vissza a vételárat, amelyhez egyébként hozzá sem férek, mert az ebay kérte a Paypalt, hogy függessze fel az átutalást, amig el nem küldöm a csomagot, igy ahhoz leghamarabb csak 12.11-én férek hozzá az ebay szerint.
Esélytelennek tartom, hogy a GLS-es futár felbontotta a csomagot és lisztet teet bele, már csak azért is mert olyan erősen és több rétegben körbe volt tekerve.
Mit tudok tenni, hogy bizonyitsam az igazamat? -
tbalint3
tag
válasz
Csom Tam #81014 üzenetére
Én még azért megpróbálnék egy chargeback-et indítani arra a 70 USD-s tranzakcióra. Revolut-ot nem ismerem, de pl OTP-nél simán ment. Aztán fusson az ebay a pénze után...
A másik, amit én is észrevettem, hogy külföldi bankkártyás vásárlásnál (pl. paypal) nekem se kér SMS-kódot a bankkártyás fizetésnél a kártyatársaság. Belföldinél viszont igen. Ez érdekes...
-
válasz
Csom Tam #81014 üzenetére
Végig olvasva megértem a problémádat, de azt látom hogy nem megfelelő cégre vetíted ki a dühödet.
Kellemetlen ha feltörik a számítógépedet és azután az adataiddal vásárolnak, de nem az a hibás ahol a vásárlás megtörténik. Egyértelműen leírva gogy a vásárlói védelem miként működik, de ők azt látják hogy a te fiókoddal történt a vásárlás így nem tekinthető jogosnak, a szerződési feltételek szerint kizárva a felelőségük ha visszaélnek az adataiddal külső szeméylek, hiszen nem az ő rendszerüket törték fel, akkor persze vállalják a károk megtérítést. Így azért túlzás negatív színben feltüntetni az eBay-t.Ha nem férnek hozzá az adataidhoz akkor nem történik semmi, ez nem eBay csalás.
Miért nincs beállítva az eBay kétlépcsős belépési védelme? Ez sem eBay csalás.
A Revolutnál van kártyás fizetési védelem, a pénzt vissza lehet szedni, viszont bankkártyák esetén lehet limiteket beállítani, főleg annál lényeges amit Internetes vásárlásra használsz, akkor ezek szerint nálad ez sem volt beállítva.
A többi sem egészen stimmel, a pénzt nem az eBay kezeli, máshol kell a jogtalan vásárlást jelezni.
A vásárlást nem tudja törölni az eBay ami ténylegesen a fiókodból történt. De ha hivatalosan igazolod hogy -rendőrségi feljelentés és annak eredménye- hogy nem te vásároltál akkor persze működik a vásárlói védelem ahogy arra nekik ráhatásuk van. De eddig el sem jutottál.
Dinamikus IP címek esetén mit figyeljen bárki is?
Szóval lehet az eBay-t szidni, de higgadtan kellene azért a felelősségüket megállapítani. Jelenleg nem látok olyat hogy ők bármiben is hibáztak volna. -
Csom Tam
újonc
Kedves Emberek! Jó kis cifra Ebay-es csalás áldozata lettem, ezért szeretném veletek is megosztani a sztorimat és a tapasztalataimat az Ebay úgynevezett „Buyers protection” (vásárlót védő) metódusáról. Ezek után szerintem háromszor is meg fogjátok fontolni, hogy rendeltek-e bármit is erről a darkwebre hajazó e-vásártérről, mert telibe fogják ***-ni az esetleges jogos panaszaitokat.
A sztorim röviden: Valószínűleg egy tört program révén életemben először benyaltam (valszeg KMSpico) egy malware vírust, melynek fényében a támadók lényegében hozzáfértek a Google fiókomhoz, így kvázi minden lementett accountomhoz, jelszavamhoz.
A támadók a saját Ebay fiókomon keresztül vásárlásokat kezdeményeztek, lévén hozzá voltak rendelve az Ebayhez is a gyorsabb fizetés érdekében a kártyaadataim, a hackerek pedig ilyen gift cardokat (ajándékkártyákat) kezdtek el vásárolgatni a nevemben. Előtte persze beállítottak egy gmail-es szűrőt a fiókomban, hogy azonnal törölje az ebay/paypal/amazon-os leveleket, így rejtve maradt a tevékenységük, egészen addig, amíg a Revolut nem jelzett a telefonomon a terhelésekről. Az ajándékkártyák kódját pedig rögtön el is kérték üzenetben (ebay-en, az üzenetet pedig hide-olták), ergo teljesült is az adásvétel 1 percen belül, nincs több hetes szállítás, ergo időd sem fellebbezni.
Namármost már eleve az egy óriási biztonsági rés az Ebay-en, hogy nem küldtek a telefonomra kártyatranzakciós megerősítést a vásárláskor, de még egy nyamvadt telefonos megerősítést sem kértek mikor valszeg a világ túlsó feléről lépett be valaki a fiókomba egy full másik IP címről, mint amiről én szoktam. A 21. században ez már szörnyen gáz hiányosság, de ha a te pénzedről van szó, akkor inkább dühítően amatőr.
Na mindegy, öröm az ürömben, hogy a sokat támadott fintech észnél volt, és „csak” az első vásárlás ment végbe, 70 dollár értékben, a többi több 100 dollárnyi gift cardot már nem tudták kifizetni, mert addigra befagyasztotta a kártyámat a Revolut.
A nyilvánvaló baromságomon kívül, hogy le voltak mentve a kártyaadataim, az Ebay vásárlót védő bullshit szlogenjére hívnám fel a figyelmeteket! Sokat leveleztem velük a refundról, miután kinyomoztam, hogy az én fiókomból történt a tranzakció (el lehet rejteni tranzakciókat és üzeneteket az Ebayben, csodálatos feature csalóknak…). Mivel rogyásig van az Ebay ilyen ajándékkártyákkal, így lényegében ezek pénzmosodát jelentenek az ilyen ún. fraudulent tranzakciókhoz. Ezekre nem érvényes a refund, illetve most tudtam meg, hogy eleve az eladó válogatja, hogy biztosít-e egyáltalán refundot. A csalók pedig nyilván rendelkeznek több ilyen kamuaccount-tal is, ahol érdekes módon kb. 10-100-1000-10000 dolláros nagyságrendben vannak termékek, gondolom kitapogatva a kártyalimiteket és a fedezeteket.
Megpróbáltam nem teljesítésre hivatkozva refundot kérni, ezt az eladó és az Ebay is elutasította, az Ebay tehát telibe ***ja, hogy ki hogyan garázdálkodik a piacterén, a lényeg, hogy megtörténjen a tranzakció, amiből leszedi a sápját. Legyen az akár csalárd tranzakció, mint nálam. Semmifajta felelősséget nem vállalnak a piacterükön történt bűncselekményekért, ennek fényében legyetek tisztában azzal, hogy az Ebay-nek van egy jelentős darkweb-es pénzmosodája, ahol a barom/peches meghackelt vevőt semmi sem védi a csalásoktól, csak a jószerencse, mint esetemben a Revolut automatikus kártyabefagyasztása.
Megéri kockáztatni? Az Ebay-en semmiképp! -
tbalint3
tag
Állítólag már 2 hete elindította az ottani "tudakozvány"-nak megfelelő kerestetést. Azóta nem válaszolnak neki a "tisztelt" Hermes-től. Soha nem gondoltam volna, hogy az agyonszidott posta helyett ezzel a "céggel" lesz majd gondom.
Ráadásul az ügyfélkezelésük se semmi... Írtam nekik e-mailt, hogy mi van a csomaggal, majd kaptam egy patikamérlegen kimért választ, hogy mivel a csomag a kézbesítésig a feladó tulajdona nincs semmi jogalapja a kérdésemnek, pont, ennyi. Utána már többet nem is válaszoltak.
Ekkor írtam az osztrák postának, elvégre is tulajdonképpen Ausztriában akadt el. Na itt több mint egy hét után kaptam egy szerb nevű "import-osztráktól" egy levelet az osztrák posta nevében, hogy forduljak a Hermes-hez, mert velük lett feladva. Na kösz b***meg!
Soha többet ez a vásári csapat...A személyes véleményem az, hogy ez már nem lesz meg soha...
-
nyepi
tag
Vásároltam ma egy kábelt eBay-en, kb. 30 k-ért és ezzel a módszerrel fizettem. Kb. 1500 Huf-ot spóroltam. Akkor tényleg ez volt a gond múltkor. Kár, hogy nem találtam rá hamarabb a topikra. Spórolhattam volna kb. 12.000 ft-ot.
Azt hiszem sokunk nevében mondhatom, hogy: KÖSZÖNÖM! -
-
attiati
veterán
Mitől lehet, hogy az ebay eladónál egyetlen terméket sem hoz az "Items for sale" rész.
Vagy ha bemegyek a "visit store részre".Közben meg több száz eladó terméke van, ha címszavakra keresek.
-
Ha a szövegben még utalna arra hogy Kingston a gyártó akkor persze meg lehet reklamálni, de ezen két szó az kevés lenne, kimagyarázhatná magát. Ha képeken is eltérő van mint amit kézhez kapsz már akkor is lehetne. Csak mindenképp legyen róla kép hogy össze lehessen hasonlítani hogy miben tér el a hirdetésben szereplőtől.
-
Frenk
aktív tag
Köszönöm. Bár elég nehéz lenyelni a "békát", hogy a márkanévvel hirdeti és nincs feltüntetve, hogy replika/hamisítvány - ez az ami nehezen elfogadható. Vásároltam már ebay-en, Ali-n is eredeti Kingston terméket - ez ettől az eladótól csalódás. Jó pár évvel ezelőtt volt, hogy a Paypal-nál indítottam a visszatérítést és így is megvolt a vásárlói védelem.
Megpróbálom akkor ahogyan írtad mert ez így "csalás" az eladó részéről. -
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
"belefutottam" egy hamisított Kingston pendrive vásárlásba.
Érdeklődöm, hogy a paypal-nál (régebben lehetett) is lehet visszatérítést kezdeményezni vagy csak már ilyen esetben a "case" indítás maradt?
(Semmi nem utalt arra az eladó részéről, hogy hamisítványt árul. A pendrive csatlakozó részén a Kingston azonosító is hiányzik. Biztosan hamisítvány. Egyenlőre tesztelés alatt de a probléma, hogy így hirdeti - "100% Brand New !")
Segítségeteket, válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest