- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Persze, ezért is igyekeztem beleírni hogy ha csak 1 db 190 eurós dolgot hoz el havernak szívességből és ezt be is vallja, akkor az még nem sért semmilyen szabályt, hisz a tranzakció hivatalosan svájcon belül befejeződött a tárgy átadásával. Amúgy nem gondoltam bele hogy kifelé is kell tételesen nyilatkozni. Vagy legalábbis érdemes ha nem akar az ember visszafele problélmába futni. Asszem lebuktam hogy még sose utaztam olyan irányba hogy ez probléma legyen.
EU-n belül meg így hogy a jelnlegi helyzet miatt elkezdték visszaépíteni a falakat a határokon érdekes lesz mi sül ki a személyes tárgyak szállításából, pl pár éve Nővérem németországba vitt ki fotelt amit örökölt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest