Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel 9 óra környékén átvettem a majdnem kérdéses csomagot és csupán aprócska kérdésem lenne.
Az adott termék item location-él Wuppertál szerepel, de a nyomonkövetésnél és a dobozra felmatricázott címkén is Bremen olvasható.
Miért?
A nyomonkövetésnél írja, hogy postai átvétel a küldő országban ez volt az első információ a csomag hollétérről.
Regisztrált üzleti eladó én arra gondolok, hogy ott Bremen-ben lenne gy raktár ahol tárolva vannak az egyes termékei és onnan indítja útnak valamilyen módon a csomagot a rendeltetési országba és az irodája lenne Wuppertálba?
Á de nem jó mert az item location mellett szereplő városban kell lennie a terméknek ebay szabályai értelmében.
Nem értem
a másik kérdésem, hogy a dobozon lehet látni elől két matricát az egyik a Deutsche Post két vonalkóddal(routingcode,identcode) a másik a Magyar Posta.Ha viszont megfordítom ott kínai matrica amiből van kettő is.Az egyiken vonalkód és számok a másikon egy ltd végződésű ás alatta a neve az eladónak és a telefonszáma.
Gondolom berendelt magának Kínából jó pár db-ot nem, vagy nem is mert mivel van üzlete ott is mozgatná a termékeit?
Ui: Erről az eladóról már említést tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest