Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Próbáltam üzenetet írni az eladónak úgy, hogy egy korábban megrendelt termék alatt További műveletek>Kapcsolatfelvétel az eladóval opciót választva üzenetváltás módba váltva, de ezt dobja vissza a rendszer:
"Looks like something went wrong. Please try again later."
Mi az oka?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem.
Hogy tudom megnézni hogy adtam-e pozitív visszajelzést az elmúlt 1 évben vagy akár az összes visszajelzést amit adtam?
-
Teodor52
senior tag
Próbáltam, de újabb kódot nem kaptam emailben és a már megadott kódot továbbra sem fogadja el.
Ellenőrizze kapcsolatfelvételi adatait; alatta ugye megjelenik kixelt telefonszám, alatta szöveg beszerzése kékkel és alatta "kérjük lépjen kapcsolatba velünk", amire kattintva:
Ellenőrizze hogy, Ön azÚgy tűnik, egy másik számítógépről jelentkezett be.
Meg kell erősítenünk személyazonosságát.
Hívjon minket az 1-866-303-3229 számon és adja meg a xxxxxxxxxxx biztonsági kódot.Androidról vagyok, eddig pc-ről jelentkeztem be
Telószámom megváltozott.[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Próbáltam emailt küldeni, de nem tudjuk feldolgozni az üzenetét kaptam válaszul, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
Nem tudok angolul ahhoz, hogy telefonon tudjak kommunikálni.
Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Régóta nem léptem be a ebay fiókba, ma megpróbáltam, de a 6 számjegyű kódot egy adott tel számra küldte a rendszer, amire fel is hívta rá figyelmemet az ebay viszont emailt is kaptam az alábbi szöveggel:
Please use this security code to verify your email: xxxxxx
It’ll expire in 15 minutes.
If you weren’t expecting this code, get in touch. We’re here to help.
Thanks for being part of the eBay community.Nem emlékszem kétfaktoros aktiválásra.
Mit tudok tenni a fiókom érdekében, mi lehet/lehetett a probléma?
-
Teodor52
senior tag
-
Teodor52
senior tag
Most nézem a 17 track oldalán hogy célállomás Ausztria és az utolsó bejegyzés szerint (2017-03-31 00:00 AT - Hoersching, a parcella megérkezett a célországban) meg is érkezett!
A La Poste honlapján meg desztinációként a lakcímem van feltüntetve de, ott is azt írja hogy célországba megérkezett![link]
Kezdek izgulni hogy most mi van?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Colissimotol a Dpd vagy a Magyar Posta veszi át a csomagot?
-
Teodor52
senior tag
Így utólag lenne még egy kérdésem!
Olvasni az összefoglalóban hogy 30dolláros vételár esetén illetve azon felül már automatikusan adják a tn-t,de ez változhat eladónként és országonként.
Kérdezzek rá az eladóra hogy ad-e hozzá vagy vennem kell külön,mert nem szeretném, ha azt írná válaszként, hogy jár hozzá tn és mikor elküldi, akkor nem az elfogadott formátum hanem valami kamu tn?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem.
Szeretnék venni egy Motorola Pebl U6 telefont.
Az itt látható találatok közül az első 3 amit Magyarországra is szállítanak.
Első ránézésre a francia eladótól venném meg ami új, de nem tudom, hogy tényleg az-e mert hát egy ilyen régi telefont új állapotba nem lehet kapni.
Van még két kínai eladó azok közül meg, ha a francia kamu lenne, akkor őt választanám.
Szóval még egyszer a kérdésem, hogy az a francia eladó megbízható megvehetem nyugodtan a telefont?
A másik kérdésem mivel, hogy nincs semmilyen termékleírás gondolom a z itthon használatos gsm frekvenciákat(900,1800) támogatja?[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Köszönöm szépen az infót: radi8tor,V/,vasi89!
-
Teodor52
senior tag
Elnézést az offolásért!
Utolsó kérdésem:
Euban történő kézbesítés esetén mindig az adott ország saját postája fogja kézbesíteni a küldeményt?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Aprócska információra lenne szükségem!
Tegnap feladtam egy levelet a Magyar postán elsőbbségivel,ajánlva, tértivevényesen.
A desztináció Németország,3-5 munkanap a kézbesítés.TN szerint ma 10 órakor el lett küldve Németországba plusz még annyit hogy DHL Packet van mint fogadó posta.
Kérdésem a 3-5 munkanap valós?
Hogy van az hogy DHL-nek szállít a Magyar Posta és nem közvetlenül viszi a címzettnek a küldeményt?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Volt egy termék mit okt 11-én rendeltem és nem jött meg a kiírt határidőn belül.
Vártam még két hetet, de sajnos nem lett kézbesítve.Írtam az eladónak, hogy szeretnék egy refundot amit aznap még sikeresen teljesített, viszont megkaptam a terméket és szeretném visszafizetni az árát!
Hogy tudom ezt megcsinálni?
-
Teodor52
senior tag
Elméletileg minden nem EU-ból érkező csomagon ott a vámárúnyilakozat vagy ragasztva vagy nyomtatva annak tartalmaznia kell az értéket, mert csak így jöhet ki az adott országból
Itt van a kezemben egy csomag ami papírból van és a hátulján nyomtatva van egy CN22 customs declaration.
Ez lenne, akkor a kínai vámárú nyilatkozat?Továbbá pl be van pipálva a gift pedig nem is ajándék volt hanem vásárolt mobil tok, de még is ezt pipálta be.Pedig van olyan lehetőség még, hogy documents, commercial sample,other(más) és szerintem az othert kellett volna bejelölnie.
Van még quantity and detailed descnription ahol részletezi a csomag tartalmát súlyra,értékre és végül alul az aláírásával kijelenti hogy a csomag nem tartalmaz veszélyes küldeményt.
-
Teodor52
senior tag
Nálam is csúsznak a csomagok.Néha hébe hóba beesik egy de az augusztusi és szeptemberi hónapokhoz képest dupla annyi idő kell már hogy megkapjam a küldeményt.
Pl: okt 11-ei rendelésem még mindig nem jött meg ellenben az okt 26-it ma vettem át.
Ez is érdekes. Mind a kettő free szállítás.
-
Teodor52
senior tag
A szabály elsődlegesen arra értendő, amikor te abban a hiszemben veszed meg, hogy EU-n belülről kapod ahol nincs + Áfa és vám, ennek ellenére mégis fizetned kell, mert harmadik országból érkezik, itt egyértelmű hogy károd keletkezett.
Igen ezért is tettem fel a kérdésem mert én is úgy gondoltam nem ugrálok a kis világításom miatt, de néztem ettől az eladótól nagyobb értékben is és félre is tettem rá a pénzt de mikor eltérést észleltem az item location-nál akkor "elfordultam tőle" pont az említett kár megelőzés miatt!
Viszont köszönöm a felvilágosítást, így akkor helyre állt a bizalmam az eladó felé.
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
A héten átvettem egy terméket a magyar postától mit hong-kongi item locationnal rendelkezett/rendelkezik és a csomag címkéje szerint Hollandiában adták fel viszont lejjebb origin china is szerepel plusz CN22 jelzés is van rajta.Ha a csomagot megfordítom akkor egy sárga matrica is van rajta amin az alábbi szöveg szerepel:
goods not fulfilling the conditions laid down in articles 28 and 29 of the treaty on the functioning of the European Union
Nem felelt meg a 28-29-es előírásnak.
Mi ez?
Egy egyszerű kis 2 dolláros kerékpár világításról van szó!
Amúgy kibontottam jó állapotban volt működik ahogy elő van írvaÉn nem találtam semmi kifogásolhatót így nem is kerestem fel az üzleti eladót csak azért kérdezek mert más az item location meg a feladás helye ami miatt nem tudok benne bízni!
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz M@Db0Y #63517 üzenetére
Nem sokat vásároltam eddig és amit vásároltam is az is csak new kategória volt így számomra új besorolást jelentett a New with tags meg társai.
Tudom láma kérdés de ezt a leírást hol találtad?
(#63518) V/ Ruházati termékeknél általában a hirdetésben jelezni kell a cimkével való ellátottságot.
Plusz infó köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Több terméknél olvasható mindjárt fent az Item condition:-ál, hogy New with tags!
Ha megnézem az Item specifics-nél, hogy mit ért ezalatt, akkor azt írja, hogy egy vadonatúj,nem használt eredeti csomagolás stb.
Az a kérdésem, hogy akkor miért nem New állapotot írt mindjárt az item condition-ál?
Itt egy példa!
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Nem sok vásárláson vagyok túl, de amint átutaltam az adott eladónak a pénzt nem sokra rá jött is a pozitív értékelés minden egyes eladó esetében csak egynél nem.
Nos ő miért nem?
Feladta a csomagot 16-án(ebayon a csomag ikon szerint) de nem jött értékelés.
Amúgy üzleti eladóként van regisztrálva! -
Teodor52
senior tag
Most nézem csak a Yun Expressz tn-et és a csomag amit rendeltem Kínából nem haladta meg az 5 AU $-árt és múlt hét hétfőn vámkezelték majd 8-án megérkezett a városba ahol lakom és még nem ért ide.
Az itteni postás lenyúlta?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy TN számom ami az orosz nyomkövető oldal szerint aliexpress-re mutat.
Az adott terméket ebay-en rendeltem.Nincs ezzel probléma?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
(#63138) CoF, (#63139) somnia : Hú, de figyelmetlen voltam!Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
-
Teodor52
senior tag
Azért lenne fontos mert a Német eladó írta nekem mennyire vagyok megelégedve a termékkel és legyek kedves értékeljem 5 csillagra amit én már múlt hét pénteken megtettem!
-
Teodor52
senior tag
Egy kis infóra lenne szükségem V/
Tudom hogy otthon vagy a bankok terén ezért is címezném neked a kérdésem.
Vállalkozói számláról lenne szó a bank Raiffeisen.
Tényleg van olyan lehetőség hogy egy bankkártya egy forint és egy euro devizaszámlához tartozik?
Még egy kérdés ami nagyon fontos: úgy tudom csak az otp-nek van eurovalutát kiadó automatája.
Tudsz-e olyan lehetőséget ami Nyugat Magyarország területén megmutatja hol érhető el ilyen ATM?[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni az összes általam írt feedbackos véleményeket,visszajelzéseket,valamint hogy tudom a szemétből törölni az ott lévő összes levelemet?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
(#63086) cbmfan : Van egyáltalán a világon aki elérte azt a szintet,mert hu az nem semmi?
Amúgy köszi az infót(#63087) V/: Rendben
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Milyen kiváltságokkal jár, ha valaki megszerzi az első csillagot vagy maga a csillag?
-
Teodor52
senior tag
Kedves V/ fórumtársam!
Még véletlenül sem kukacoskodásból tettem fel a kérdésem csak érdekelnek az egyes logisztikai folyamatok,hogy miként működnek.Hogy lehet megvalósítani pl az említett csomagfeladást meg hasonlók.(persze tudom erre van intézmény is)
Plusz ha majd én is eladók valamit akkor tuti legyen minden és ha kérdése lenne bármivel kapcsolatban akkor tudjak választ adni!Ne vedd fel de ezen jót nevettem:
lehet hogy ott adta fel mert Wuppertálban zárva volt a posta
Wuppertál-Bremen 270 km!Már rég értékeltem az eladót Mindent maximálisra állítva.
Köszönöm ismételten a türelmed és az infót!
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel 9 óra környékén átvettem a majdnem kérdéses csomagot és csupán aprócska kérdésem lenne.
Az adott termék item location-él Wuppertál szerepel, de a nyomonkövetésnél és a dobozra felmatricázott címkén is Bremen olvasható.
Miért?
A nyomonkövetésnél írja, hogy postai átvétel a küldő országban ez volt az első információ a csomag hollétérről.
Regisztrált üzleti eladó én arra gondolok, hogy ott Bremen-ben lenne gy raktár ahol tárolva vannak az egyes termékei és onnan indítja útnak valamilyen módon a csomagot a rendeltetési országba és az irodája lenne Wuppertálba?
Á de nem jó mert az item location mellett szereplő városban kell lennie a terméknek ebay szabályai értelmében.
Nem értem
a másik kérdésem, hogy a dobozon lehet látni elől két matricát az egyik a Deutsche Post két vonalkóddal(routingcode,identcode) a másik a Magyar Posta.Ha viszont megfordítom ott kínai matrica amiből van kettő is.Az egyiken vonalkód és számok a másikon egy ltd végződésű ás alatta a neve az eladónak és a telefonszáma.
Gondolom berendelt magának Kínából jó pár db-ot nem, vagy nem is mert mivel van üzlete ott is mozgatná a termékeit?
Ui: Erről az eladóról már említést tettem.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy két kérdésem az utóbb leìrtakkal kapcsolatban, hogy megértsem a folyamatot,de előtte köszönet a részemről is V/-nek a leírt nagyon hasznos informàciókért!
Mikor kiküldök Magyarorszàgról egy àrút minek az értéke nem lényeg mert így is úgy is vàmolni fogjàk csak azt nem tudom, hogy hól?
A küldő és a fogadó orszàgba is vámkezelik?
Ha megvan akkor többet nem fog vámra menni Kínàból jövet mert a CN23 okmàny plusz a vámkezelési megbízàs végigkíséri a csomagot?Lenne még egy kérdésem!
Talàltam egy oldalt ahól szintén csomagot lehet követni tn szàmok alapjàn több futár cég esetében!Na de nem is ez a lényeg hanem az hogy pl dhl de ott van a gls stb fuvarlevél számai amiknek van egy ellenőrző száma mit kilehet számolni amit meg is mutat az oldal.Ez a bizonyos ellenőrző számnak mi a lényege?
Mert azt valahogy nem sikerükt kiolvasnom a google fordìtó segítségével!
Talán az lenne hogy valós-e a tn? -
Teodor52
senior tag
Félreértés ne essék nem kifogásolni véltem az összefoglalót nem kell többet belegondolni mint amit írtam.
A nyitó záró tn elfogadott alatt én a hivatalos oldalát céloztam meg pontosabban hogy az az elfogadott és erre az első mondataidban választ is kaptam.
Igaz tényleg, hogy többnyire a magyar posta hozza a többi nem lényeg.
Csak én nekem ez annyira beégett az agyamba mármint a TN formátum, hogy mikor elküldte a Német tulajdonos a TN számot mindjárt arra következtettem, hogy már megint megetetnek egy hamis TN-el holott tudom, hogy a dhl-él ez a forma tn nem probléma.Plusz ott van a negatív hsz-ek a dhl-el kapcsolatban és egy pillanatra felmerült a bizonytalanság.Amúgy köszi a felvilágosítást!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban megvan adva ugye egy formátum mi a hivatalos de ez nem feltétlenül vonatkozik az egyes csomagküldő szolgálatokra igaz?
Mert ahogy azt korábban írtam én is hogy pl a DHL-nél pl a fuvarlevélszám(10 karakter) alapján lehet nyomonkövetni az árút.
Most pl rendeltem Németországból ami DHL Pakt International-el érkezik és kaptam 12 számból álló TN-et amit beírva a DHL.de oldalra részletes leírást ad a csomag hollétéről.
A dhl.hu oldalon megadott fuvarlevélszám alapján történő követés az tuti pontos saját tapasztalat gondolom a dhl.de oldalon megadott 12 számú TN is pontos akkor.
Az összefoglalóban mégis csak a betűvel nyitó és záró formátum az elfogadott.
Megszeretném kérdezni mi ennek az oka?
-
Teodor52
senior tag
Szép napot Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem!
Találtam egy olyan eladót akinek székhelye Kínában van, de sok terméke Németországban azon belül is több városban(Wuppertál,Frankfurt stb),Amerikában (Los Angeles,Sacramento)és ugye Kínában (Hong-Kong,Shenzhen) van meg amiről még nem tudok.
Ezt hogy csinálja?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Minipc vásárlás előtt állok és az az igazság nincs sok tapasztalatom!
Van itt aki minipc-ét vásárolt már ebay-en?
-
Teodor52
senior tag
Nem az Estimated delivery-re gondoltam hanem erre és erre.
Időbeli eltérés van a feladást illetően.
Ui: Most nézem a magyar posta honlapján hogya csomag megérkezett Magyarországra!
Trackitonline.ru kicsit le van maradva.Biztos nem frissült még.[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz badabum #62578 üzenetére
Nem semmi!
Épp ma délután nézegettem 24/12voltos invertereket ebay-en mert az itthoni árak 6000ft-körül vannak igaz Voltcraft márkával de kicsit sokalltam és próbálok olcsóbban nézegetni .
Ezt meg ezt néztem ki de nem tudom hogy merjem megvenni az eseted után.
Elnézést a dupla hsz-ért!
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz pulutodurumo #62576 üzenetére
Köszi az infót!
Ui:
Mivel a shipping time ugye értékelhető külön, az az érdeke hogy elhidd hogy gyorsan feladta.
Ezek szerint az ebay felületén az említett feladási dátum szabadon választható?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Szia!
Lenne egy kérdésem a nyomonkövetéssel kapcsolatban.
Írtátok hogy kell hagyni frissülni ahhoz hogy valós adatokat kapjunk de valami nem világos számomra.
Az ebay felületén az adott termék mellett van több ikon hogy fizetve,feladva visszajelezve stb.Na most ha megtekintem a feladás dátumát az 2016.08.08. a Tn szám alapján meg 2016.08.13.
Melyik az igaz?
-
Teodor52
senior tag
Elfelejtettem megkérdezni valamit!
Említetted az ajánlott és tértivevény-es levélfeladást méghozzá együtt.
A tértivevény nem a legerősebb?
Mindvégig azt gondoltam hogy a tértivevény mivel visszaigazolást ad az átvételről jogilag erősebb bizonyíték nincs is, ha esetleg arról lenne szó hogy nem küldte el a csomagot.Nem értem az ajánlott módban történő feladást ebben az esetben?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz Teodor52 #62442 üzenetére
Megjött a csomag.
Nővérem most hozta be a postaládából.
Hát, de ezt nem személyesen kellett volna átadnia a postásnak?
Meg most írtam meg az eladónak hogy számla nincs a csomagban azt nem szokás mellékelni?A levél jobb felső sarkában 08.08.16 Deutsche post 0,54 euro és van egy kék színű matrica a bal alsó sarokba priority feliarttal / luftpost.
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz japunk #62441 üzenetére
Köszi!
Írtam neki azért hogy a deutsche post az gyors hogy lehet az hogy még nem érkezett ide 1 hét alatt.
Írta hogy külföldre 4-10 munkanap is lehet,de ha 08.24-ig nem érkezik meg tudassam velük és küldenek egy másik terméket azt amit meg előzőleg elküldtek 5-én elkezdik kinyomozni hol van!
Elméletileg ő most is tudja szerintem.
Nem egy csomagot adtam fel dhl-el és mindegyik mellé kaptam egy fuvarlevelet (most is van nálam egy köteggel) számmal ellátva amit a dhl oldalán a nyomkövetés részbe beírunk kidobja hol jár ki vette át mikor vették át kézbesítési igazolást is lehet nyomtatni tehát elég sok mindent.
Ezért vagyok egy kicsit tanácstalan!
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
A mai napon jár le a szállítási határidő egy termék esetében mit Düsseldorfban adtak fel 5-én.
Rákérdeztem az eladóra merre jár a csomag,de azt írta hogy ellenőrizzem a címet,illetve írta még az alábbiakat amit nem értek a google fordító segítségével sem.
If nessescary we will contact the post to check your item.
Mit jelent?
-
Teodor52
senior tag
Szia!
Hol sikerült ezt megnézned mert én itt nézegetem az árakat igazából már tegnap óta mert szerintem lesz egy visszaküldés az én részemről is mert egy tok fehér színű mit rendeltem és nekem angol nyelven átlátszó vagyis translation kellett volna.Ebben az esetben jó az a sorrend, hogy felveszem a kapcsolatot az eladóval megbeszéljük a címet visszaküldöm neki a terméket,közben az ems feladóvevényt,a számlát,nyugtát mellékelve az online felületen kitöltött formanyomtatványhoz elküldöm a PP-hez és ha minden oké 5 napon belül megkapom az árát.?
Igen azt tudom, hogy PP fizet 9300ft-ig ebbe belefér az ems print(ezt nem tudom, hogy mi mármint a print) 250g-ig így a tok bőven benne van ebben a súlyban már csak a nyomkövetés opciót kellene megnéznem, de a linkelt pdf-ben nincs.Hól az ára?
-
Teodor52
senior tag
Mivel hogy kíváncsi természet vagyok megnéztem google maps-al hol adják/adták fel a csomagom.Teljesen jó ez a Hong-Kong
Egyenlőre maps-al remélem lesz majd egyszer pénzem valóságban is ott lenni.
Egyszer csak arra lettem figyelmes hogy a hong-kongi postahivatal tetején áll valaki!
Miért?
Mit szimbolizál?Plusz nem minden képen szerepel!
Elnézést az offért, de ezt muszáj megkérdeznem mert a látvány meglepő volt elsőre!
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
este pedig egy kis citrom zárásként
(#62333) V/ : Gondolom!
Ja és nincs ám elfelejtve az unicredites történet az utalással csak megvárom az eredményt a holnapi napot és akkor majd egyszerre a két utalásról megírom mi a helyzet!
De azért azt megemlíteném hogy amit szombaton elutaltam 12:30-kor ma reggel 7:44-kor kaptam visszajelzést sms-ben az Unitól hogy terhelés történt és rászámoltam 11 órát az eddigi tesztből eredően és nem jött ám meg 18:44-kor[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Húha az 52-es az húzós így hétfőre de sok dióval probléma nem lenne
Így van
Pl az almaecet!
20 perccel korábban 2-3 evőkanál 5% almaecet 3 dl vízzel megiszod és egyrészt csökkenti az éhséget felgyorsítja az emésztést mert savat juttatsz be továbbá
vércukorszint,vérnyomás,bőrminőség javítása, felveszi a harcot a tumorokkal .[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Igen leszedtük.
Már össze lett egy kicsit maszatolva!
De amúgy ha nem kell mivel zsírtalanítsam?
Mert így gyorsfuttában ráolvastam egy két cikkre és valamelyik azt írja, hogy ecet-desztillált víz 50-50%-os keverékével felitatva mikroszálas törlőkendővel is rendbe lehet hozni másik meg azt hogy csak desztilláltvízzel!
Te mit ajánlasz?
-
Teodor52
senior tag
válasz somnia #62326 üzenetére
Nem!
Kijelzővédő üvegfóliáról van szó és megrendeltem, de a leírásban nem szerepel, hogy kapok hozzá itatott illetve száraz kendőt avagy sem.
Mivel nem írja nem biztos, hogy kapok,de ráírtam az eladóra majd délelőtt ír mert 6 órával előrébb vannak!
Igazat megvallva azért is estem bele ebbe mert elötte nem volt még egy okostelefonom se(ez az igazság) és mivel most vettünk 2 db lenovo a1000-et és egy samsung galaxy s4 minit gondoltam bevédem őket,de mivel hogy még üvegfőliát sem raktam fel csak most néztem meg a youtube-on, hogy hogy is kell csinálni így a kendők is kellenek.
Csak a lenovora nem oké a samu-ra igen,tehát ott írja hogy van.
Kicsit ciki
(#62327) V/: Köszi nagy vagy!
Azért remélem azt írja délelőtt, hogy van mert elméletileg üvegfólia mellé kellene adni szerény véleményem szerint,de lehet nincs igazam!
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni,hogy 4-én megrendeltem egy terméket, de sajnos lehet, hogy nem olvastam el teljes figyelemmel a leírást és ezért visszaszeretném mondani úgy, hogy vissza is kapjam a pénzem.
Ezt hogy lehet megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Ezúttal vettem US $3.00 összegért TN-t ami ezúton már az összefoglalóban szereplő és annak megfelelő formátumú.Ennek már jobban hiszek.
R kezdetű tehát levélként adta fel az eladó és HK végződésű vagyis Hong Kongba történt a feladás,ellenben ha rámegyek a hon-kongi postára és beírom a TN-t magyarra fordítva ezt az üzenetet kapom:-Nincs rekord a témában elemet.
Kérjük, ellenőrizze, hogy adja meg a helyes cikkszám, vagy olvassa el a GYIK annak az okát, nem rekord.
Az az oka talán hogy még nem rögzítették a posta adatbázisába,de akkor hogy kaphattam TN-t?
-
Teodor52
senior tag
Rendeltem egy másik terméket is standard szállítással és kaptam is egy TN-t csak az összefoglalóba a kínai posta linken illetve az azáltal kidobott oldalon nem találom a nyomon követéstGoogle nem fordítja le kínaiul meg nem tudok
Megtudná valaki mutatni egy képernyőfotóval, hova kell beírni?
-
Teodor52
senior tag
Ebay fiókom rendelés menüpont alatt a rendelt termékek adatait látni.
Fel van tüntetve a várható érkezési idő is és alatta a Tracking number(nem fizettem plusz árat a nyomon követésért és nem alfanumerikus karakterekből áll). Erre katt várok egy kicsit és kidobja szállítmány adatait.YANWEN
ACCEPTED>IN TRANSIT>DELIVERED
Az állapotok alatt van egy sáv és ez akkor lesz frissítve, mikor a termék eléri a fuvarozót.
A visszaolvasások alapján kamu,ellenben olyan hsz is olvasható miszerint biztosan megérkezik,sőt hamarabb mint a TN szám.
A legutóbbi bejegyzés ezzel kapcsolatban hogy a csomag érkezhet de a nyomon követés kamu.
Mire számolhatok: fifti-fifti az esélyem hogy megkapom vagy nem vagy már most írjam meg hogy vissza az egész mégsem kell mert kamu tracking számot adott?
(Pedig direkt néztem mennyi pozitív visszajelzést kapott,az így generált %-os értéket is egy két véleményt+ a listát végignézve az adott eladó második helyen van ami a terméket illeti)[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Volna egy észrevételem amire választ szeretnék kapni.
Kínából rendeltem egy adott terméket és GBP-an fizettem.
Ez hogy lehet?
Ugyan ez egy másik esetben de ott Dollárban kell majd fizetnem.
-
Teodor52
senior tag
Volna még egy kérdésem!
Nagy segítség lenne!
A gyors szállítás iránti igényünket hogyan, milyen formában és mikor kell közölni az eladóval?
-
Teodor52
senior tag
Köszi az infót.
Tegnap írtam a fentebb említett problémámmal kapcsolatban az ebay supportnak kaptam is két üzenetet, hogy megnézték a fiókom nincs semmi probléma jól van összekapcsolva az ebay-paypal fiók tehát tényleg semmi.Annyit írtak még,hogy böngészési előzményeket töröljem mindet és ha akkor sem jó,akkor készítsek egy fotót a kijelzőről.
Nos eddig nem kellett eljutni mert jó lett,de hát, hogy mondjam, többször kellett rákattintani a fizetés megerősítésre, hogy végre elfogadja.Igazából ma adtam le az első olyan rendelésem ami eu-n kívülről jön.
Felvettem az eladóval a kapcsolatot abból az okból kifolyólag hogy tud-e adni tracking számot, de ehelyett + feedback-et adott.
Van valami különdíja esetleg ennek a plusz szolgáltatásnak?
-
Teodor52
senior tag
Volna egy nagyon kezdő szintű kérdésem!
Kínából oly sok minden rendelhető pl Ebay-on keresztül úgy hogy szállításért nem kérnek semmit és az ára tizedannyi.
Miért?
Nem mintha ellene lennék de hogy éri meg nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest