Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt_16
tag
2000Ft volt :/ akikkel beszéltem mindenki azt mondta hogy nem érték bár Kína nagyon messze van az többe kerülne mint maga a gyűrű :/
-
Zsolt_16
tag
Olvastam a fórumot és gondoltam csatlakozok én is ha már rendelgetek dolgokat
Rendeltem egy gyűrűt is dec 23-ig kellet volna megjönnie és indítottam egy case-t kedves eladó elküldött még egyet tracking numberral (RB034415418CN) de ma megkaptam a terméket szerintetek vissza küldjem ha megjön?
Annyit szeretnék még kérdezni hogy a standard shippingről mi a véleményetek ?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz KaiotEch #39090 üzenetére
Nekem volt egy félre rendelésem pár éve
Mini CD tokot rendeltem rendes helyet vagy 50db-ot
A futár felhívta a köpontott és rákérdezet hogy kiveheti e a fizetendő összegbőll, csak anyit kérdezet a telefon másik végén lévő hogy milyen összegű renfelés 20e Ft felett volt, nem kellet megvennemDe ha mostmár így csinálják akkot jobban kell figyelni
Mondjuk nekem már nem kell, CD DVD, van még vagy 50db mindkettőből , évente jó ha 2-3 írok
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Misi1980
senior tag
Köszi mindenkinek a felvilágosítást!
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #39089 üzenetére
Igen a nyugatinál van, de nagy szemetek. Ha elrontod a rendelést és visszamondod - még időben -, akkor is kifizettetik veled a termék árát, ha átveszed, ha nem.
-
Bence123
tag
Negyedikén rendeltem Franciaországból, ötödikén feladták, ma, nyolcadikán megérkezett... Nincs messze, de a sok kínai lassúság után végre jó az ilyen
-
bul07
nagyúr
válasz Siriusb #39082 üzenetére
Szlovák szomszédainktól
itmedia.sk
Több éve rendelek tőlük minden probléma nélkül( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Josi
senior tag
válasz Misi1980 #39083 üzenetére
Szinte biztos, hogy arra rámennek még a felsoroltak
Ha megnézed a Shipping and payments fül alatt, ott látod az egyéb költséget.
Ha nincs Import charges (estimated) külön feltüntetve, és megfogják a vámon akkor + vám és áfa is fizetendő.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Lehet hogy hülyeséget kérdezek de azért megkérdezem.LG Nexus 5 nézegezek az ebayen.Kiíp írja a hírdetésben forinba az árat.Ebben az árban benne van már előre az áfa és a vám díj vagy erre az összegre még rájönnek az adók?
-
Siriusb
veterán
Írható dvd lemezeket (4,7GB) kitől érdemes rendelni. Van valakinek tapasztalata?
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Tegnap megjött az első megrendelésem.1 hét alatt ért ide Olaszországból,nem is roszz.Az este be is épitettem KOOLANCE VID-NX480 WATERBLOCK és hibátlan.A csomagolás nagyon gondos volt.
Szeretném megköszönni azoknak akik segitettek, és komolyan vették kérdéseimet. -
[CS]Blade2
addikt
Írtam a nov 15.-i rendelésre az eladónak, hogy 54 napja adta fel, és még nem ért ide. Ezt küldte:
"Thanks so much for your supporting.
your order has been arranged after your payment within 24hours ,usually it should be get your there early ,but As its international transportation, Maybe it would be a little delayed about customs or post office , could you please check your local post office at your convenience firstly ? if you have no get it after checking ,please let us know immediately, we will help you get what you paid, please dont worry about that , we will always serve for you ."Nem teljesen vágom, hogy mit akar. Menjek el a helyi postára, és ott kérdezzek rá, hogy nem-e ülnek véletlenül a csomagjaimon, majd írjam meg neki a választ
-
bul07
nagyúr
Tapasztalataidat majd ide is beírhatnád , és ha esetleg akad egypár érdekes videó az is jöhet
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
EczkE
veterán
Köszi srácok!
Asszem mindenféleképpen!
-
üszök
őstag
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
Tavaly év végén tesómnak rendeltem egy ilyen autós kamerát. Sajnos bedöglött (nem vesz fel áramot a microUSB-n keresztül), ezért írtam az eladnak, hogy ez a helyzet. Visszaírt, hogy a küldjem vissza a kamerát és küld helyette újat.
Amiért írok az a vissza posta. Még nem kellett semmit sem visszaküldenem. Van valami jó tanács amire figyeljek illetve mennyi lesz ennek a körülbelüli költsége?
Asszem mindenféleképpen!
-
fardem
aktív tag
-
mirci18
addikt
Szevasztok
Ez mit jelent pontosan?
2014.01.06
16:50Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchangeMiért írják oda hogy kicserélő?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
DeeJayLoj
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Rendeltem dec. 5-én 1 terméket ebayen. Kifizettem paypallon keresztül, de másnap jött a levél, hogy törölték a terméket és az eladót is. Írtam az eladónak 1 darabig kommunikatív volt és a válaszai nagyjából annyiban merültek ki: (idézem) "hi friend! Don't worry." Állítása szerint feladta a csomagot. Kételkedtem, ezért dec. 20-án nyitottam egy case-t. Utána még az eladó bizonygatta nekem, hogy feladta, mivel továbbra se érkezett meg a csomag, kértem tőle egy "tracking number"-t, mire ő küldött egy kamu orosz végcélú számot, ami már hónapokkal ezelőtt megérkezett a címzetthez. Az eladótól kértem, hogy adjon bizonyosságot arról, hogy feladta nekem. Innentől kezdve nem reagál az emailekre. Dec. 27.-én escaláltam a case-t, az ebay írta, hogy 48 órán belül döntést hoz, de a mai napig az alábbi szöveg van a nyitott ügyem mellett: "Unfortunately, we need a little more time to make a decision. Expect an email from us soon."
Se az eladótól, se az ebaytől nem kaptam semmilyen vissza jelzést a mai napig. Jan. 19.-én automatikusan lezárják az ügyet azt írták.
Segítsetek légyszíves mit tehetnék még, hogy vissza kapjam a pénzem.
ui. Paypalon nem tudok ügyet indítani, mert már az ebayen ezt megtettem.
Köszi
-
Gyula84
veterán
köszi az infókat megkérdezem hogy onnan küldi-e biztosan. Azt csak lehet
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
bul07
nagyúr
válasz SUPREME7 #39050 üzenetére
Ezen a lapon könnyen meg lehet nézni hol menyi az idő és hanyadika van
-
albert8
veterán
Ilyenkor mi a helyzet?
because it has been denied by the card issuer
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
SUPREME7
addikt
válasz somnia #39049 üzenetére
A GMT+8 a lényeg, az nem éppen Londoni időzóna De ettől függetlenül lehet Londonban a cucc, anno rendeltem kínai komától telefon kijelzőt, aki Londoni raktárt jelölte, hogy onnan lesz küldve, és tényleg onnan is jött. De persze rá kell kérdezni az áfa miatt, ne akkor derüljön ki ha már elküldte.
-
nagyúr
Micro USB-s töltőt milyet szoktatok rendelni? Minőségibbre gondoltam, de még 1000 JMF alatt
-
hidroponi
aktív tag
válasz xeniajulia #39042 üzenetére
angliabol szoktam venni rendszeresen.
-
Gyula84
veterán
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
xeniajulia
újonc
Én elektronikai eszközt vásároltam, $147.99 + Shipping: $37.63 + Import charges: $44.40 Los Angelesből jött, Tracking tökéletesen működött, 2 hét alatt ért ide. Mo-on futár hozta, átvételkor már nem kellett fizetni, kibontva nem volt.
Én kérdésem: virágmagot vásárolhatok külföldről? Licitálásnál ezt a figyelmeztetést kapom:
"There may be prohibitions and restrictions on the importation of certain plants into your country. Please check applicable regulations for specific import restrictions in your country."
Azaz korlátozások lehetnek egyes növényeknél az országomba való behozatalkor. Valaki vett már ilyesmit?www.picicica.wix.com/picicicakreativ
-
bul07
nagyúr
Nálam a régi rendelések napja volt a mai
Megjött egy 55napos rendelés meg egy 68napos is
68 naposról már le is mondtam( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TaaT
nagyúr
Van egy Amerikai eladó akinek a cuccai hamarabb jönnek meg mint az átlag angol csomagok.
zserbox: azt eddig csak .co.uk oldalon tudtam megcsinálni.
Give them hell Ukraine!
-
zserbox
őstag
hogy tudom keresésénél beállítani, hogy csak EU-n belüliket listázzon?
-
Kernel
nagyúr
válasz Winner_hun #39026 üzenetére
Gondolom, a fiókodat védik a gyanús tevékenység ellen, hátha ellopta valaki, vagy netán csak szórakozik a gyerek, a fater bankkártyája terhére.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Arcképgyáros
Tegnap feladtak nekem egy csomagot Londonból, a követés ezt írja:
2014-01-06 19:16, DESPATCHABLE TOHWDC SIGNED FOR ROAD 2, CARDIFF MAIL CENTRE
Van esély, hogy a héten meghozza még a csomagomat a posta?
Ebay január 13-15-öt írt.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz Winner_hun #39026 üzenetére
Jó kifogás, de nem értem, miért baj nekik, hogy sokat vásárolsz?
-
SUPREME7
addikt
válasz faresz5 #39011 üzenetére
Azért ott kicsit más a szitu, ott könnyen kivehető, már a méreteiből és a csomagolás módjából (vastag karton, rikító sárga ragasztószalaggal eszeveszettül átkötve) a tableteknél, főleg a nagyobb képátlósak is azért szemet szúrhatnak a lapos kocka doboz. Várható volt, hogy rákapnak.
-
baboss
őstag
Másik lehetőség.
IN CONSEGNA - CORRETTO INDIRIZZO
Ha csak ezt írom be a fordítóba akkor ez a fordítása.
SZÁLLÍTÁSI - helyes címet[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Ez mit jelent.
06-01-2014 10:58 IN CONSEGNA - CORRETTO INDIRIZZO Ungheria
Google fordító
2014/06/01 10:58 OVER - helyes címet tartozik
Nem tudom egyértelműen mit jelenthet-nem jó a címzés? vagy[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Ha egy eladótól szeretnék egy termékből több típust is rendelni és oda van írva, hogy ha egy típusból rendelek többet, akkor minden továbbinál csak 77Ft a posta, egyébként meg 330Ft.
Akkor azt meg lehet valahogy oldani, hogy a másik típusoknál is csak ezt a 77Ft-ot számolja vagy ezt az eladóval kell lebeszélni és úgy fizetni neki külön? -
mirci18
addikt
válasz tonyrulez #39006 üzenetére
Azért ha belegondolsz a telefonos bolt honnan rendel Kínából.
Ugyanazt amit te vettél kint.
Én már jó ideje vásárlok kintről.
Kábelek töltők egyéb cuccok nagy általánosságban rendelhetők nyugodtan.
Másrészt amikkel inkább gondom volt a márkás memóriakártyákkal.
Ezt csak jó tanácsként írom mert mint mondtam a gyárban rászitálnak bármit.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
tonyrulez
őstag
válasz mukibuci #39000 üzenetére
Volt tapasztalatom ilyennel, hiába vettem ~1000-ért telefonos boltban, hamar kiégett a mini biztosítéka, amit persze cserélni sem lehetett. Azóta egy párszáz forintos kínai valamit használok, teszi a dolgát. Ezek között szerintem alig van különbség, hiába kerül négyszer annyiba.
4 8 15 16 23 42
-
SUPREME7
addikt
Ha kifizetted az import charges-t, tehát a járulékos költségeket(áfa + vám, ha vámköteles cucc), hogy behozd az országba, akkor vámosbácsi max a szemöldökét ráncolhatja, a csomagodhoz semmi köze. Maximum átküldheti a röntgengépen, ha gyanúsnak találja. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
válasz radi8tor #38941 üzenetére
Akkor ezt kb úgy kell "elképzelni", hogy megveszek vmit (legyen laptop / tablet / bármi más úgy $300 értékben) + $xx pk és még fizetem ezt a "import charges"-t úgy $80-90 értékben az eBay alvállalkozójának aki intézi a vámolást. Majd a magyar "határon" egy cigarettafüstös szobában a "vámos bácsi" elkezdi nézegetni és mert ez a nagy vízen túlról gyütt oszt ráüt egy Fizetendő: +27% ÁFÁ-s pecsétet...? Vagy esetleg túl vannak terhelve, és két korty kávé között továbbtolják azt aminek már normálisan kész vennek a papirjai és foglalkoznak a sok kínából jött csomaggal..?
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
detroitrw
addikt
válasz CoolBoy323 #39001 üzenetére
vajon ilyennel is lehet hotspot-olni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest