Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- TP-Link WR1043ND router
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz janos666 #39198 üzenetére
Elkezdtem előről, és most elolvastam, hogy 24 órán belül jelenik meg a keresési találatok közt. De vonatkozik ez a saját fiókomon belüli listákra is, ott sem jelenik meg azonnal?
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Vásárolgattam már az évek során, de még soha nem adtam el semmit. Most megpróbáltam kiírni egy tételt, és úgy tűnt sikerült (bár bevallom nem olvastam végig minden apróbetűt, csak next-next-finish, gyorsan túl szerettem volna lenni rajta), és már legalább 20 perc telt el a sbalonok kitöltése óta, mégis 0 az aktív hirdetéseim száma. Ez normális? Leghamarabb mikor próbáljam újra?
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
MODERÁTOR
-
Topikgazda
válasz CoolBoy323 #39193 üzenetére
Mielőtt oda írtam az árat leellenőriztem, ezt nem emelték január 1-től. A futáros cégek lehet, hogy emeltek.
-
expi
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni mert hiába keresgéltem utána nem találtam megoldást hogyan tudnám átváltani a classified ad format-ot auction style formatra. Lehet hogy teljesen félre értelmeztem az egész üzenetet mert elég gyenge az angolom. Kérem valaki segítsen. Itt az üzenet:"
After reviewing your eBay account, it appears that you have violated eBay's Digitally Delivered Goods policy. As a result, we've taken the following action on your account:
- Violating listings have been removed. A list of removed items is available further down in this email.
- We have credited all associated fees except for the final value fee for your listing(s).Listing digitally delivered goods outside of the Classified Ad format in the Everything Else > Informational products category is not allowed.
The guidelines for digitally delivered goods help prevent feedback manipulation or artificial increases in eBay seller ratings. The guidelines also help protect members by preventing item listings that may infringe on the intellectual property rights of others.
You can list most digitally delivered goods, but only if you use the Classified Ad format and list your item in the Everything Else > Information Products category.
Here's more information on our policy:
http://pages.ebay.com/help/policies/downloadable.htmlPlease be advised that when listing items that are digital in nature, It cannot be sent electronically or by email. (the item must be physically shipped)
After this revisions have been made you are more than welcome to relist your item.
This notification is just a friendly reminder about eBay's guidelines in listing different items. For any further questions please don't hesitate to visit our support pages at where all the information regarding your queries is available.
If you have more questions, contact our policy experts:
http://ocsnext.ebay.com/ocs/cusr?query=1387&domain=email1253" -
geri094
tag
válasz jamaica22 #39188 üzenetére
Nem. Olyankor vámkezelést kell lefolytatni. Megkeresnek téged, hogy vámkötelezett a csomagod, és vagy magad intézed el, vagy rábízhatod esetleg a futárszolgálatra vagy a postára is, de ez plusz költség még (nem is kevés). Magadnak is el lehet intézni, papírok kitöltése, fax (vagy scann emailben esetleg). Ilyesmi a felállás olyankor
-
jamaica22
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Egyébként tényleg úgy működik a dolog, hogy ha kell fizetnem egy csomag után vámot, akkor a postás ugyan úgy kihozza és neki kell fizetnem érte? -
jamaica22
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy fejhallgatót kínai barátainktól, 8000Ft értékben.
Azt meglehet valahonnan tudni, hogy átengedték e a vámon? Tegnap azt írta a nyomkövetési szám hogy vámeljárás alatt van, ma pedig hogy kiszállítás alatt. Ha esetleg kell vámot fizetnem, mennyire számítsak? -
geri094
tag
Ha valaki kíváncsi arra, hogy milyen az Olasz posta, nézze meg a tweetjeimet: https://twitter.com/gerycard94
Már-már nevetséges, amit művelnek. Egyszerűen hülyének néznek, de a saját szemetekkel is láthatjátok, ha gondoljátok(Annyi az előzmény, hogy egy kínából küldött csomag megakadt a milanoi elosztó központban, és ott van dec. 11 óta...)
[ Szerkesztve ]
-
fardem
aktív tag
válasz Freddycom #39179 üzenetére
ha kártyával fizettél és volt később refund, akkor a paypalon nem lesz pénz, hanem egyből a kártyára rakja vissza. a refund ténye megjelenik a paypal egyenlegen, de majd azt látod csak hogy transfer to credit card.
a paypal átváltás nem számít, az csak a paypal árfolyamát takarja, illetve érdemes a saját bankoddal váltatni. jobban áron számolnak.
a refund tekintetében mindegy ki vált, a paypal vagy a bankod. a refund ugyis csak a fizetett összegről szól.
viszont sajnos a refund 2-3 napig eltart, amíg a pénz jóváíródik a bankszámládon -
őstag
Ha a paypal-lal váltattam a dollárt és a bankkártyáról vonatom le a pénzt (paypalon nem tartok pénzt), akkor a refund azonal megjelenik vagy van átfutási idő? És ha a bankommal váltattam és bankkártyával fizetek? Változik vmi a refund megérkezését illetően?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
TaaT
nagyúr
Na az ebay-en sem adok el többet semmit... Még mindig nem kaptam vissza tőlük a jutalékot, rohadtul problémás az ügyfélszolgálat angolul...
Elég lesz ott apróságokat vásárolgatni, arra még jó...
Give them hell Ukraine!
-
rfout
csendes tag
Sziasztok !
Gondban vagyok az Ebay.com oldalon a postázási beállításokkal .
Eladni szeretnék egy terméket de nem tudom azt beállítani , hogy a szállítás wordwide legyen és ne legyen fix szállítási ár hanem kapcsolatba keljen lépni az eladóval . Remélem érthető voltam
-
-
bl4ze
veterán
-
Bence123
tag
November 12. feladásút kaptam én is ma, épp ideje volt.
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat mostanában a Kínából rendelt áruk érkezési idejével? Én még mindig "várok" októberi csomagot. Amit szerintem elfelejthetek. Viszont december 26.-án is rendeltem. Ez vajon meg fog érkezni? Nem akkuról van szó. De műszaki cikk...
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Bence123
tag
A legtöbb termék átesik ezen a procedúrán, hamarosan kapsz valószínűleg ilyet:
"Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure"
Nem kell tartani a vámtól
Egyébként nekem egy 2014.01.08 / 12:30-kor felvett csomagom 2014.01.09 10:55-re már vámkezelve volt, van egy 2014.01.08 10:52-kor felvett vámkezelésre is, sajnos ő még nem mozdul.[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Mi a tapasztalat januári NAV lassúságról ?
Mire lehet számítani ?Teljesen vámmentes cucc USD$22 az érték, szállítással :
2014.01.08 11:25
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs.:. bl4ze .:.
-
bul07
nagyúr
kinaicuccok.blog.hu-n van egy írás a Internetes vásárlás garanciális ügyintézése, hibás termék reklamáció címmel
Remélem még nem volt linkelve( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Thomasz0
tag
Sziasztok
Ebayröl szeretnék laptop aksit rendelni. Van valakinek ezzel kapcsoltban tapasztalata ? Milyen minőségűek ezek az utánagyártott aksik ? -
zoli03
őstag
válasz Trichie #39146 üzenetére
Ahogy radi8tor1 írta, ajánlott levélként, de csak akkor tudod ajánlottan, ha kérsz elsőbbségit is, de amúgy se drága az elsőbbségi. Gondolom Kínába akarod visszaküldeni, oda 500g-os levél 2230 Ft elsőbbségivel+735 Ft az ajánlott. A posta oldalán fent van a díjszabás, leméred a csomagot, meg tudod nézni melyik kategóriába esik és mennyit kell fizetned.
-
randras
veterán
válasz CoolBoy323 #39144 üzenetére
Nem is kevés!
-
mirci18
addikt
válasz CoolBoy323 #39144 üzenetére
NA na na
Elmúlt két évben sokat fejlődött a posta.
Mióta behozták a számítógépes rendszert minden eggyes postára azóta a csomag postára adása érezhetően lassabb.
De ezért sokkal gyorsabb a postázásában a posta és precízebb is.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
geri094
tag
Igen, Kínából jön a csomag. Remélem ők is fognak csomagot küldeni, és valami nagy értékű fog így elveszni... Nem tudok mást mondani. Egyszerűen felháborító amúgy, hogy egyes munkahelyeken az emberek mit meg nem engednek maguknak
-
geri094
tag
Köszönöm, rákérdezek, hátha valaki tudna segíteni!
Rosszabb, mint a magyar?
[ Szerkesztve ]
-
geri094
tag
Sziasztok!
November 11-én rendeltem egy plüssfigurát eBay-ről. Dec. végére nem érkezett meg, kaptam refundot. Ennek ellenére idegesít, hogy miért nem bírják tovább küldeni (megbeszéltem az eladóval, hogy lehet szó arról, ha megjön megtartom)!
RC014545997CN a tracking numberje. Dec. 11 óta az Olasz postán van, nem bírják tovább küldeni. Már számtalanszor írtam twitteren nekik, de mindig csak annyit írnak vissza, hogy még milanoban van, többet nem tudnak a továbbításáról mondani...
Hol lehetne ezzel kapcsolatban reklamálni?Bezzeg ha én így végezném a munkámat, már kirugtak volna.. Nem bírom felfogni, mit meg nem engednek maguknak egyesek... Remélem rosszul alszanak a dolgozók akik az olasz postán vannak és elkeverik a csomagokat!!
-
matyi19
őstag
Szerintem ez lehet a baj:
"After you click Continue, we'll charge the card €1.50 EUR (or equivalent in other currency) to make sure it's yours. We'll refund the money into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card (check your card history, find the charge, log in to your PayPal account and enter the 4-digit code that appears next to the charge)."
Szóval a Continue után 24h-val elmegyek a bankba, kapok majd egy négy számjegyű kódot, és azt be kell írni....
De hova?? -
matyi19
őstag
válasz radi8tor #39130 üzenetére
És végül mit vettél, ha nem vagyok indiszkrét...
Más!
Eddig rendeltem 4ertekben az eBay-ról. Az a pénzt ami eddig a PayPal-on volt, egy telefonos alkalmazással gyüjtöttem. Időközben elfogyott. Jelenleg azt írja hogy: PayPal balance: €0.15 EUR ebből semmit sem lehet vásárolni.
Ha mégis szeretnék, mit kell tennem? Kell utaljak egy bizonyos összeged a PayPal accountomra, vagy vásárlás esetén automatikusan az accounthoz rendelt kártyáról vonja le a pénzt? -
veze
őstag
válasz sanzi89 #39120 üzenetére
Nekem van tapasztalatom
teljesen jó és sokoldalú bármit lehet kapcsolni bármihez amin USB van akár 2,5" akár 3,5" akar Sata akar Pata. pont szerviz célokra nagyon jó.
Nem hinném hogy az olcsobbnál ez jobbminőségü lenne, csak világit is kicsit, hogy éppen milyen adatforgalom folyik ? talán.-..
A leggyengébb pontja ezeknek a tápja.. Az pedig ugyanaz ebben is mint az olcsobbik verzióban.
Melegszik, eléri a 45-50 fokot is siman , aztán azt tartja..
Ha el nem durran az első félórában utana már nagy valószínűséggel birni fogja -
Kernel
nagyúr
-
őstag
-
sanzi89
addikt
válasz KaiotEch #39121 üzenetére
Szerviz célra kellene. Hoznak egy notit amibe rossz a CD, hoznak egy HDD-t másoljam át, mentsek róla, stb. Mivel nekem már nincs asztalom, csak laptopom, így elég sokszor gondok szokott okozni az ilyen. Állandóra nem lenne rákötve semmi, csak arra a pár órára amikor kell.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Geza26
senior tag
-
sanzi89
addikt
Ilyen vagy hasonló cuccal van valakinek tapasztalata? Tudom, hogy van olcsóbban is, de ez hátha kicsit jobb minőségű.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Siriusb
veterán
Én is kipróbáltam, miként működik a Case nyitása. Igaz egy kicsit elbambultam, mert dec 9. volt a szállítási határidő vége és valószínűleg csak az eltérő időzónáknak köszönhetően tudtam még megnyitni. Kétszer írt az eladó korábban, hogy 24 órán belül küldi a pénzt, ill. másodszor, hogy gyorsan utánanéz, miért nem jött a paypalra semmi. Csak ma esett le, arra játszik, hogy kifussak a határidőből.
Kár, hogy a 60 nap már letelt és nem tudok egy nagy feketepontot hagyni.
Megnézzük, mi lesz a $3-os lecke tanulsága -
Geza26
senior tag
Hello!
Ebay-ről akarok telefont rendelni! (JIAYU G3T) Nem rendeltem még soha így nem tudom hogyan tudom érvényesíteni a garanciát ha valami gond lenne! Felvilágosítana valaki hogy működik ez?
Köszönöm!
Géza
-
thetan
aktív tag
Sziasztok!
Életemben most rendeltem külföldről, (aBay) és tanácstalan vagyok.
December 19.-én az eladó feladta a csomagot, végigment néhyány állomáson(Singapore volt az utolsó) de december 23.a óta nem látok mozgást a következő üzenettel:
"parcel dispatched from original office
Dec-23-13, 21:44 PM, HUBUD"Tudna nekem segíteni valaki hogy ez mit jelent, és kell -e valamit tennem hogy történjen valami?
A csomag érkezési ideje : Estimated Delivery: Tue. Jan. 7 - Tue. Jan. 28 - ként van jelezve, ugyhogy ne aggódjak?
Előre is köszi
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
MPowerPH
félisten
válasz Winner_hun #39110 üzenetére
Igen, ezt elolvastam. Nekem az maradt meg, hogy savosan van megcsinalva, nem fix 10%. Eleg durva...
Don't Tread On Me
-
TaaT
nagyúr
válasz Jolly Roger #39102 üzenetére
Küld el privátban, hátha emlékszek még a sorrendre nálam hogy volt.
Give them hell Ukraine!
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Megtudnatok nekem mondani, hogy eladasnal mennyi szazalekot huz le az ebay es a paypal? PL. adott, hogy £550 korul megy el valami. Ebbol mennyi erkezik meg a szamlamra?
Don't Tread On Me
-
Zsolt_16
tag
Valaki tudja mi a Standard és a Enconomy shipping között? Köszönöm a válaszokat és azt fogom tenni
-
Winner_hun
titán
válasz Jolly Roger #39102 üzenetére
Ezt az eladóval beszéld meg. Kérdezd meg tőle hogy mi mi és ennyi.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni ebay-en rendeltem egy DVR-t tönkre ment felvettem a kapcsolatot az eladóval azt írta küldjem vissza. Megadta a címét de nem tudom mi micsoda pontossan, tudna nekem esetleg segíteni a feladásában? Köszi.Road to hell this is my life.
-
detroitrw
addikt
kínába 2013/9/18.-án feladott csomim ma jött meg
szal tényleg van reményhal[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Opel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest