Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy miként lehetséges az, hogy az ebay a profiladatoknál néhol az írja, hogy UK-ban vagyok és nem Magyarországon?
Eddig nem is vettem észre, de tegnap találtam egy procit, amit meg szerettem volna venni egy német eladótól, de nem írt nemzetközi postázást, így rákérdeztem, hogy postázna-e ide, Magyarországra?
Visszaírt, hogy nem, de egyébként is miért ide kérem, mikor az ebay azt mutatja neki, hogy az én location-öm az UK. Kértem egy printscreent, elküldte és tényleg azt írja...
Erre elkezdtem végignézni, hogy hol mit mutat az ebay, és arra jutottam, hogy ha mobilról nézem meg böngészőn keresztül az oldal mobilra optimalizált változatát, akkor UK-t mutat, ha viszont átváltok ott is a teljes oldalas nézetre, akkor meg jól írja, hogy Magyarországon vagyok... Ez vmi bug Találkozott már ilyennel valaki? (pc-n böngészőben is jól mutatja, w8.1-es / wp8.1-es alkalmazások meg írnak semmit)[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
Ha az Ebay azt írja, hogy az eladó lehet nem postáz kishazánkba a contact seller-nél meg az van, hogy This seller doesn't offer international shipping. akkor érdemes még erőlködni és írni neki, hátha elküldi mert ez csak sima szabványszöveg, vagy tényleg úgy van vele, hogy nem postáz más országba?
Mik a tapasztalatok?Előre is köszi a választ.
-
tkesy
őstag
válasz z123456789 #42757 üzenetére
-
tkesy
őstag
válasz Degeczi #41681 üzenetére
Na most akkor erre van esély, hogy megjön, vagy keresek másik aksit? (02.25 rendelés tehát még benne van az "ablakban")
-
tkesy
őstag
Azt hol lehet beállítani az eBay-en, hogy licitnél a magyar időzóna szerint írtja ki zárási időpontot?
-
-
tkesy
őstag
válasz radi8tor #38941 üzenetére
Akkor ezt kb úgy kell "elképzelni", hogy megveszek vmit (legyen laptop / tablet / bármi más úgy $300 értékben) + $xx pk és még fizetem ezt a "import charges"-t úgy $80-90 értékben az eBay alvállalkozójának aki intézi a vámolást. Majd a magyar "határon" egy cigarettafüstös szobában a "vámos bácsi" elkezdi nézegetni és mert ez a nagy vízen túlról gyütt oszt ráüt egy Fizetendő: +27% ÁFÁ-s pecsétet...? Vagy esetleg túl vannak terhelve, és két korty kávé között továbbtolják azt aminek már normálisan kész vennek a papirjai és foglalkoznak a sok kínából jött csomaggal..?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Reklámblokkolók topikja
- Tippmix
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest