- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szamovar
tag
A paypal totyikban nem kapok választ, így gondoltam megkérdezem itt. Ebayen szeretnék rendelni paypal fizetéssel. Van egy dombornyomásos Unicredites bankkártyám, amihez eddig forint számla tartozott. Hogy elkerüljem a bank által elvégzett átváltásokat, bementem egy fiókba és nyitottam egy dollár alapú számlát is, amit hozzárendeltem a kártyámhoz, így ha belépek az online bankomba látom külön mindkettőt. A forinton volt 1000 ft körülbelül, a másikra pedig már a bankban ráraktam 160 dolcsit. Mivel nem találtam semmi számlára vonatkozó beállítást, gondoltam majd automatikusan a dollárról fogja lerántani, mivel ugyanaz a devizanem. De nem így történt. Először leszedte a maradék pénzt a forintról, majd a dollárokat kezdte lekapkodni, de azt is úgy hogy forintként látta és elvégezte a megfelelő átváltásokat. Ezt sürgősen orvosolni kellene, mert így nincs értelme az egésznek. Segítsetek legyetek kedves.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Digitális fogyasztásmérőt, de milyet?
- Minden, ami hőszivattyú
- Formula-1
- Autós topik
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest